eitaa logo
اندیشکده‌ شهید‌ کامبوزیا🏅
7.9هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
436 ویدیو
592 فایل
🏢 اندیشکده زبانشناسی کامبوزیا ، مطالعات تخصصی حوزه زبانهای سامی با رویکرد تاریخی » تطبیقی و باستانی 👈زبانهای ؛. عربی ، عبری ، آرامی 🔆پشتیبانی: @Hebreww 💠 تارنما : kambozia.com
مشاهده در ایتا
دانلود
اندیشکده‌ شهید‌ کامبوزیا🏅
🪢⛔️ در حال حاضر ایران از نظر توسعه جمعیتی با بحرانی به شدت جدی دست و پنجه نرم میکند . به طوریکه در حال حاضر روند رشد جمعیت در ایران حتی به اندازه جایگزینی افراد معدوم هم نمیرسد (پس رفت) . ⚛️✡️🔯 از طرفی اسراییل ، دشمن مسلمانان رتبه ۱ افزایش جمعیت در جهان را دارا میباشد که آمار آن ۳.۷ فرزند به ازای هر خانواده است. از جوانان عزیز تمنا دارم که کمتر به فکر دانشگاه باشند و انقدر این مسئله رو بهونه ازدواج نکنند . 🔱 دانشگاه هیچ خبری نیست . برای انقلاب و ولایت فرزند آوری کنید . کمی توقعاتتون رو پایین بیاورید و در سن های کمتر ازدواج کنید و باهم دیگر در زندگی مشترک به اهدافتون برسید . ⚪️ اگر کتاب بالا رو مطالعه کنید قطعا اگر غیرتمند باشید به پهنای صورت اشک خواهید ریخت . در حال حاضر هیچ جهادی مثل جهاد ازدواج (تشکیل خانواده) پر اهمیت نمیباشد . 🔷️ بزرگترین ضربه ما به دشمنان اسلام همین فرزند آوری است که رهبر معظم بالای ۵۰ بار در ۲ دهه اخیر در سخنرانی ها به آن تاکید کرده است . ⚠️ این کتاب رو عمدا در روز شهادت حضرت فاطمه منتشر کردیم که الهام بخش تر باشد . به حق که صدیقه طاهره پر اولویت ترین مساله زندگیشان فرزند آوری برای مولاشون بود. 🟠 امیدوارم زنان ما هم عملکردی شبیه این بانو داشته باشند و درک کنند که خانه داری بهترین جهاد یک زن میتواند باشد . ☢️☣️😔😖 اما دانشگاه ، جامعه ، رسانه ، به زنان ما جنگ و شغل های نامتناسب با روحیه زنان ، ناباروری ،تناسب اندام ، خوشگذرانی ، علوم غربی بی‌فایده رو القا میکند و باعث کمرنگ شدن نقش زنان در محیط گرم خانواده میشوند .
۶ دی ۱۴۰۱
استروفسکی در کتاب خاطرات پر فروش خود: آن گروه از یهودیان غیر اسراییلی را که در کشور های دیگه ساکن هستند و به صورت آگاهانه و داوطلبانه ، به ماموران اطلاعاتی موساد به طرق مختلف کمک میکنند را ، سایان میگویند . استروفسکی : حامیان داوطلب یهودی بخش مهم و بی همتا از سلسله عملیات های موساد می خواند و تاکید میکند ، (حامیان با ید صد در صد یهودی باشند ). او مینویسد : هزاران نفر از این نوع حامیان در سراسر جهان وجود دارند . به این ترتیب هر مامور اطلاعاتی سیستمی بدون خطر برای استفاده از افراد در اختیار دارد که میلیونها نفر از یهودیان را برای محافظت از اسراییل در خارج از مرز ها در خدمت کشور اسراییل قرار میدهد . عمل کردن با افرادی که در محل مامور اطلاعاتی هستند ،بسیار آسان تر است و لذا در تمام نقاط جهان ،سایان ها کمک های عملی بسیار مهم و خدمتی باور نکردنی به موساد ارائه میکند . در ادامه پست های متعددی در مورد نقش بهاییان / یهودیان در اشاعه فساد ، جاسوسی ، ترور ، دزدی و ..... انتشار خواهیم داد . یهودیانی که ظاهرا مسلمان شده اند ولی هیچ موقع ایمان نیاوردند و با رسوخ در جوامع مسلمان بالاخص ایران سعی در فرسوده کردن دستگاه انقلاب ایران ، به صورت موریانه ای دارند .
۸ دی ۱۴۰۱
اندیشکده‌ شهید‌ کامبوزیا🏅
👆👆👆 اول ویدیو هارو ببنید بعد متن طولانی رو بخونید .
۸ دی ۱۴۰۱
آنوسی یا آنوسیم، (به عبری: אנוסים)، در عبری جمع «آنوس» (عبری:אָנוּס) یا به صورت مؤنث آنوسه (عبری: אָנוּסָה) و به معنی «مجبور شدگان» است. در شرع یهودی (هلاخا)، کلمه‌ای حقوقی است که به یهودیانی که مجبور به ترک غیر اختیاری آئین یهودیت شده‌اند ولی همهٔ تلاش خود را می‌کنند تا در شرایط اجبار به آیین یهودی خود پایبند باشند، گفته می‌شود. این واژه از اصطلاح عوره بانس (עבירה באונס) در تلمود به معنی «گناه اجباری» گرفته شده‌است. آنوسیم در تضاد با مشومد (عبری: מְשֻׁמָּד) به معنی فردی که با اختیار خود یهودیت را ترک کرده‌است می‌باشد
۸ دی ۱۴۰۱
پدیده یهودیان مخفی (آنوسی‌ها) و نقش ایشان در پیدایش و گسترش بابی‌گری و بهائی‌گری عامل مهمی در تحولات معاصر ایران است که باید، به‌دور از هر گونه افراط و تفریط، مورد شناسایی مستند و علمی قرار گیرد. طبق بررسی نگارنده، گسترش سریع بابی‌گری و بهائی‌گری و به‌ویژه نفوذ منسجم و عمیق ایشان در ساختار حکومتی قاجار، از دوران مظفرالدین شاه، بدون شناخت این پیوند غیرقابل توضیح است. در بررسی تاریخ پیدایش و گسترش بابی‌گری در ایران، نمونه‌های فراوانی از گروش یهودیان جدیدالاسلام به این فرقه مشاهده می‌شود که به مروجین اولیه بابی‌گری و عناصر مؤثر در رشد و گسترش آن بدل شدند. می‌دانیم که بابی‌گری را یک یهودی جدیدالاسلام ساکن رشت، به‌نام میرزا ابراهیم جدید، به سیاهکل وارد کرد (و نیز می‌دانیم اولین کسانی که در خراسان بابی شدند یهودیان جدیدالاسلام مشهد بودند. معروف‌ترین ایشان ملا عبدالخالق یزدی است که ابتدا در یزد اقامت داشت. او از علمای دین یهود بود و پس از مسلمان شدن در زمره اصحاب مقرّب شیخ احمد احسایی جای گرفت و احسایی هفت سال در خانه وی سکونت داشت. ملا عبدالخالق یزدی سپس به مشهد مهاجرت کرد، در صحن حضرت رضا (ع) جماعت و منبر و وعظ برقرار نمود و، به‌نوشته مهدی بامداد، به یکی از «علمای طراز اوّل مشهد» بدل شد. گوبینو می‌نویسد: ملا عبدالخالق یزدی از شاگردان شیخ احمد احسایی بود و از حیث مقام علمی و فضایل شهرت زیادی داشت و در انظار عامه احترام و اعتباری پیدا کرده بود.
۸ دی ۱۴۰۱
یهودیان مشهد که تعداد ایشان در سال ۱۸۳۱ حدود دو هزار نفر گزارش شده،‌ در سال ۱۸۳۹ میلادی، اندکی پس از استقرار کمپانی ساسون در بوشهر و بمبئی و پنج سال پیش از آغاز دعوت علی‌محمد باب، به‌طور دسته‌جمعی مسلمان ‌شدند بی آن‌که هیچ فشاری بر ایشان باشد، و کدخدای ایشان، به‌نام ملا مشیاخ، به ملا مهدی و حاخام ایشان، به‌نام ملا بنیامین یزدی، به ملا امین تغییر نام داد. گروهی از جدیدالاسلام‌های مشهد در سلک اهل تصوف بودند و به ترویج میرزا ابوالقاسم سکوت شیرازی به‌عنوان مرشد خود می‌پرداختند. گروهی از آنان به بابی‌گری پیوستند و بعدها نقش فعالی در گسترش بهائی‌گری به‌دست گرفتند. گروش این یهودیان به اسلام واقعی نبود و ایشان به‌طور پنهان یهودی بودند. دایرة‌المعارف یهود پدیده جدیدالاسلام‌های مشهد را در ذیل مدخل «یهودیان مخفی» مطرح کرده نه در مدخل «مرتدین» و در جای دیگر تصریح می‌کند که آنان به‌عنوان «یهودیانی در لباس اسلام» به حیات خود ادامه دادند. والتر فیشل، محقق یهودی، می‌نویسد که این جدیدالاسلام‌ها همچنان مخفیانه به دین یهود پایبند بوده و هستند. فیشل این مطلب را در سال ۱۳۲۸ش. عنوان می‌کند. به‌عبارت دیگر، در طی دوران طولانی ۱۱۰ ساله‌ای (۱۸۳۹- ۱۹۴۹) که از مسلمان شدن این یهودیان می‌گذشت، اینان همچنان در خفا یهودی بودند. از این یهودیان مشهد فردی به‌نام ملا ابراهیم ناتان را می‌شناسیم که رهبری یک شبکه فعال اطلاعاتی انگلیس را در منطقه به‌دست داشت و در سال ۱۸۴۴ (سال آغازین دعوی باب) به بمبئی مهاجرت کرد. توماس تیمبرگ می‌نویسد: ملا ابراهیم ناتان، به سان یهودیان بغدادی (ساسون‌ها و بستگان و کارگزاران ایشان) «دارای پیوندهای قوی» با جامعه یهودی خراسان بود و نیز دارای پیوندهای قوی با حکومت بریتانیا. دایرة‌المعارف یهود تصریح می‌کند که ملا ابراهیم ناتان رهبری یهودیان بخارایی، افغانی و ایرانی مقیم بمبئی را به‌دست داشت و «نقش مهمی در جنگ اوّل انگلیس و افغان ایفا نمود.» این مأخذ در جای دیگر از ملا ابراهیم ناتان به صراحت به‌عنوان «مأمور اطلاعاتی بریتانیا» یاد کرده است. صرف‌نظر از آنوسی‌ها (یهودیان مخفی)، نقش یهودیان علنی در ترویج و گسترش کمی و کیفی بابی‌گری و بهائی‌گری نیز چشمگیر است. اسماعیل رائین در واپسین کتابش، که در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران منتشر شد، می‌نویسد: بیشتر بهائیان ایران یهودیان و زردشتیان هستند و مسلمانانی که به این فرقه گرویده‌اند در اقلیت می‌باشند. اکنون سال‌هاست که کمتر شده مسلمانی به آن‌ها پیوسته باشد…
۸ دی ۱۴۰۱