eitaa logo
◻️کمی‌تامل
216 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
265 ویدیو
9 فایل
افکار ما نیز مانند گوشی‌هایمان هر روز به کمی شارژ نیاز دارند... کمی تمرکز، کتاب خواندن و تفکر چیزیست که ما را در مسیر موفقیت نگه می‌دارد. ارتباط با ادمین؛ @hamidi_m
مشاهده در ایتا
دانلود
این چهره موجهی که پنجه به چهره جمهوری اسلامی می‌کشد و اغلب پا را از دایره نقد هم فراتر نهاده و مشغول لجن‌مال کردن حاکمیت است "مهدی نصیری" از سوپرانقلابی‌های پشیمان زمان ماست. روزگاری ستون نویس کیهان(انقلابی‌ترین روزنامه کشور) بوده و خیلی‌ها را به اندک مخالفتی، با انگ غیر‌انقلابی و سازشکار و... از دایره انقلاب خارج کرده و اکنون خودش نادم از گذشته، تبدیل شده به یکی از مخالفین سرسخت جمهوری اسلامی و بلکه بالاتر انقلاب اسلامی. جالب اینجاست آنکه در مقابل او جانانه پاسخ می‌دهد جناب "قیس قریشی" لندن نشین است که بعید می‌دانم از قِبَل این انقلاب ریالی نصیبش شده باشد. بله افراط و تفریط دو روی یک سکه‌اند. اینکه آقا فرمودند سوپرانقلابی‌ها طاقت نیاوردند یا به تعبیر برخی‌ها سوپرانقلابی‌ها تا آخر نمی‌مانند واقعیتی انکار ناپذیر است. مراقب خود و انقلابی‌گری‌مان باشیم. . .
انتخابات تمام شده اما زخم شکاف و دوقطبی انتخاباتی التیام نیافته و کَل‌کَل بچه‌حزب‌اللهی‌ها هنوز ادامه دارد. به اندک بهانه‌ای آتش بگومگوهای جلیلی‌چی‌ها و قالیبافی‌ها شعله ور می‌شود. اختلاف نظر در خصوص ظرفیت و توانمندی این دو بزرگوار هیچ منافاتی با فهم کلان ساختار مدیریتی نظام و سرمایه‌های انسانی‌اش ندارد. هردوی این عزیزان در دفاع مقدس و در راه اسلام و ایران‌عزیز و عزت و شرف‌مان جان در طبق اخلاص نهاده‌اند، تردید ندارم اگر شرایط مشابهی پیش آید فرسنگ‌ها جلوتر از مدعیانِ تازه به دوران رسیده پرهیاهویی چون من دوباره کف میدان حاضر می‌شوند. قالیبافی‌های محترم؛ برای اثبات حاج باقر نیازی به تخریب و نفی جلیلی نیست، نکنید این کارها را. و ایضا جلیلی‌چی‌های گرامی؛ کلاه‌تان را کمی بالاتر بگذارید و بر افق نگاه‌تان بیفزایید. قالیباف امروز رییس مجلس است و در شرایط پیچیده داخلی(حضور همزمان مجلس اصولگرا و دولت اصلاح‌طلب) و تحولات سرنوشت‌ساز منطقه‌ای و بین‌المللی(همچون طوفان‌الاقصی و جنگ اوکراین) علاوه بر مدیریت داخلی مجلس بایست یک اجماع قابل توجهی میان نمایندگان در خصوص مسائل کلان کشور ایجاد نماید لذا به اندک انعطافی او را هم‌پیاله غربگرایان مخوانید و غیرانقلابی خطابش نکنید. کشور هم قالیباف می‌خواهد هم جلیلی و هم پزشکیان. همه ما با داشتن سلایق متفاوت در کنار هم شده‌ایم ملت ایران. انسجام ملی را پاس بداریم و از دوقطبی‌های کاذب بپرهیزیم. کاش یاد بگیریم از دست‌آوردهای ملی بزرگ و غرورآفرین همچون سفر مجاهدانه رییس مجلس به لبنان، اینطور پلشت بازی جناحی در نیاوریم؛ کاش یاد بگیریم کمی انصاف داشته باشیم . .
. . تفاوت رجزهای ما و آنها 1⃣ یکم. به تفاوت رجزخوانی امیرالمومنین با مرحب یهودی توجه کردید؟ در گذشته جنگاوران برای به رخ کشیدن قدرت خود رجز می خواندند؛ نوعی جنگ روانی برای تضعیف روحیه حریف. اما میان این رجزها تفاوت ها بود. گوشه ای از رجز مرحب چنین است: من از مردمی هستم که زنان زیبارو و خوش پوش ما را زاییده اند. لباس ما گل دار و چادر ما، برد یمنی است. و پاسخ رجزگونه امیرالمومنین: من کسی هستم که مادرم نام مرا «حیدر» گذاشته است. من شیر بیشه شجاعت و شیر تیراندازم. یکی رجزش برپایه امر موهوم است و دیگری بر پایه حقیقت عیان در عالم. نمونه دیگر این رجزها در جنگ احد است. مشرکان قریش به سرپرستی مادر معاویه تعدادی از زنان آواز خوان را آوردند تا دف بزنند و شعر بخوانند و سپاهیان را اغوا کنند. در مقابل امام صادق می فرماید رجز مسلمین در بدر و احد "یانصرالله اقترب" بود. رجز امام حسین در کربلا "یامحمد" بود و رجز امیرالمومنین در جمل "یامنصور امت". این رجزها را بگذارید کنار جنگ روانی دشمن در جنگ احد که شایعه شهادت پیامبر را سرزبان ها انداخت. یا بگذارید کنار قرآن سر نیزه کردن عمروعاص. تفاوت ایندو جنگ روانی چیست؟ هردو مشحون از احساسات و هیجان است. اما یکی در خدمت رشد جهل و ناآگاهی و دیگری تذکر حقیقت و رشد آگاهی. این مهمترین تفاوت جنگ رسانه ای حق و باطل در تاریخ است. 2⃣ دوم. حالا به این روزهای جنگ روانی میان ما و رژیم منحوس صهیونیستی توجه کنید. از یک سو تهدید پوچ و مضحک برای حمله به ایران. از یک سوی تحقیر توان و قدرت مجاهدین. از یک سو سانسور واقعیت هایی مثل طوفان الاقصی. از یک سو شایعه پراکنی مثل جاسوس بودن فلان فرمانده حماس یا شهادت قاآنی و از همه مهمتر کودک کشی برای وحشت افزایی و قدرت نمایی ... اما این سوی میدان رجزهایی که برپایه واقعیت های میدان است. برپایه توجه دادن به حقایق است. برپایه تهییج و زنده کردن روحیه ظلم ستیزی در عالم است. برپایه ذکر است و برپایه سردست گرفتن انسانیت است. ابتدا وعده صادق دو با آن صلابت و هیبت نظامی. پس از آن نماز نصر رهبرانقلاب با آن جلال داهیانه. پیشتر مانور قدرت در سفرهای رئیس جمهور و وزیرامور خارجه. و حالا سفر پرشکوه و نصرآور رئیس مجلس به لبنان. این دو میدان بهترین جلوه از تفاوت های جنگ روانی میان حق و باطل است.یکی جهل افزا و یکی ایمان افزاست. و بیچاره و بینوا آن دنیایی که هنوز در میان ایندو رجز، حیران و واله است. محسن مهدیان سرمقاله همشهری . .
◻️کمی‌تامل
این چهره موجهی که پنجه به چهره جمهوری اسلامی می‌کشد و اغلب پا را از دایره نقد هم فراتر نهاده و مشغول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر مراقب نباشیم و مبانی خود را تقویت نکنیم ممکن است ما هم مثل مهدی نصیری یا همین سوپرانقلابی‌هایی شویم که حاج قاسم می گوید. البته لزوما همه این مدل آدم‌ها مزدور اجنبی نمی‌شوند اما اغلب نظراتشان با نظرات دشمنان نظام و انقلاب همخوانی پیدا می‌کند. . .
. . یکی از امتیازات حضرت معصومه سلام الله علیها زیارت‌نامه‌ی ایشان است. ما در بین امام‌زاده‌ها نداریم امام‌زاده‌ای که زیارت‌نامه‌اش را معصوم گفته باشد. فقط جز شهدای کربلا -حضرت علی اکبر و حضرت اباالفضل علیهما السلام- که زیارت‌نامه‌شان را امام صادق علیه السلام گفته‌اند. امام رضا زیارت‌نامه‌‌ی حضرت معصومه را گفته است و چون معصوم است، هر واوش جای دقت دارد. هر کلمه‌اش بی‌حساب نیست. در این زیارت‌نامه وقتی شروع می‌کنید به سلام دادن به انبیا، سلامتان سلام غایب است. السلام علی آدم صفوة الله و ... به رسول خدا که می‌رسد، لحن عوض می‌شود. السلام علیک یا رسول الله. السلام علیک یا فاطمة الزهرا. سلام، می‌شود سلام حاضر. یعنی‌ همه‌‌شان این‌جا جمع‌اند. چرا همه‌شان این‌جا جمع‌اند؟ این نکته مهم است. آیا به‌خاطر معنویت حضرت معصومه بود که درجاتی از عصمت داشت؟ آیا به این دلیل، حرم ایشان شده حرم همه‌ی اهل بیت؟ یا به خاطر مقام علمی ایشان بوده؟ چون حضرت معصومه علم لدنی داشت. خیر. دلیل آن هیچ‌کدام از این‌ها نیست. دلیلش این است که قبر حضرت معصومه سلام الله علیها جلوه‌ی قبر مادرشان حضرت زهراست که مخفی است. هر چه که قرار بود از قبر حضرت زهرا گیر مردم بیاید، در حرم حضرت معصومه گذاشته‌اند. حجت‌الاسلام‌مسعودعالی . .
. . آیت الله بهجت (ره) می‌فرمود: حضرت معصومه سلام الله علیها با امام رضا علیه السلام ارتباطاتی خیلی قوی‌ دارند. در حرم او همه‌ی معصومین را باید زیارت کرد؛ چون حرم آن حضرت، حرم معصومین است لذا جا دارد خوانده شود. از کتاب "العبد" راوی:حجت الاسلام علی بهجت . .
. . عملیات امشب حزب الله، یکی از نقاط عطف تاریخ مبارزات بود. تیپ گولانی، چیزی شبیه گارد ریاست جمهوری صدام است؛ زبده، کارکشته و به شدت متعهد به آرمانهای رژیم حدود ۲۰ روز از شهادت رهبر معنوی و نظامی حزب الله می گذرد و تقریبا در ماه اخیر تمام لایه فرماندهی او شهید شده اند. این عملیات از جهت اطلاعاتی به موقعیت دشمن اشراف کامل داشت و از جهت نظامی، نوع جدیدی از اقدام غافلگیرانه هوایی حزب الله بود که دقیقا در هنگام تجمع افسران تیپ، یک پهپاد بدون رهگیری پدافند، مقر ارتش رژیم را هدف می گیرد و دهها یهودی را ساقط می کند. نماز جمعه رهبری و سفرهای مسئولین به لبنان، انرژی مضاعفی در بدنه حزب الله دمیده... سیدمحسن‌خادمی . .
. . قالیباف در ژنو: با وحدت می‌توانیم به توهمی به‌نام رژیم صهیونیستی پایان بدهیم. رژیم صهیونیستی می‌خواهد تمام زیرساخت‌های منطقه را در اختیار بگیرد و اگر نتوانست، آن‌ها را منهدم کند. امت اسلامی طعم روزهای شیرین بدون اسرائیل را خواهد چشید؛ امیدوارم اگر آن روز را ندیدیم، صاحب مزاری باشیم که بر سنگ آن نوشته باشند «سربازی که در راه مبارزه با اسرائیل شهید شد». . .
◻️کمی‌تامل
. . عملیات امشب حزب الله، یکی از نقاط عطف تاریخ مبارزات بود. تیپ گولانی، چیزی شبیه گارد ریاست جمهوری
به گفته برخی منابع ، در حین حمله حزب الله به مقر تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در عکا ، هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در آنجا حضور داشته است! . .
15.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دم الزاکی ثورة (خون پاک‌مرد انقلاب است) یمنی‌ها برای سید حسن نصرالله خواندند. 💔سیّدِعزیز؛ چقدر دل‌مان برایت خیلی تنگ شده.... . .
در حالی که خیلی از ماها هنوز فتوای جهاد آقا رو جدی نگرفتیم برخی "السّابقون" این میدان‌ شده‌اند... درپی فرمان رهبرانقلاب برای کمک به جبهه مقاومت، جمعی از زنان کشور در کمپین خودجوش اقدام به جمع‌آوری کمک به جبهه مقاومت از طریق بخشش طلاهای خود و راه‌اندازی کسب‌وکار و تخصیص سود آن به جبهه مقاومت کردند. میان تصاویر کمک‌ها این یکی را ببینید. زنی که یک حلقه‌ را همراه با یک دستخط تحویل داد: به نام خدا من یک زن ۶۲ ساله هستم دارای ۶ فرزند هستم و یک پسر مجرد دارم که هنوز ازدواج نکرده چون مشکل مالی دارم با وجود این تنها تکه طلا دارم تقدیم جبهه مقاومت میکنم بقول بایزید بسطامی؛ سخاوت و بخشیدن به دارایی نیست، به دل بزرگ داشتن است... بماند که امروز کمک به مجاهدین لبنانی صرفا مصداق سخاوت نیست بلکه یک تکلیف شرعی‌ است... .
محمد شیاع سودانی نخست وزیر عراق دستور داد تا در همه مناسبات رسمی از واژه «مهمانان عراق» به جای واژه‌ی آوارگان لبنانی استفاده شود... . .
. . گروهی از اهالی جنوب لبنان به عراق رفتند. گویا یکی از آقایان عراقی گفته بود من خانه‌ای دارم و در خدمتم. از او می‌پرسند کدام خانه؟ شما که خودتان در آن سکونت دارید و آقای عراقی می‌گوید: بله خودم ساکن هستم ولی از خانه بیرون می‌روم، می‌روم منزل برادرم... در آخر هم به لبنانی ها می‌گویند این خانه‌ها با خون شهیدان ساخته شده . .
. . می‌گفت چند سال است ساکن هستیم. در یک خانه ویلایی کلنگی مستاجریم. زیر زمین متروکه این خانه قابل سکونت است و مادرم چند روز است آن را آماده کرده برای اسکان و پذیرایی . .
. . بگذارید یکبار دیگر وضع فعلی را مرور کنیم: ماه‌هاست زندگی عادی در سرزمین‌های اشغالی مختل شده. ۲۵ درصد مردم آواره شده‌اند. سرمایه‌گذاری خارجی به صفر میل میکند، گردشگری تعطیل است، استقراض خارجی رکورد زده و... دیشب دو میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها گریخته‌اند؛ یعنی ۳۰درصد ساکنان سرزمین‌های اشغالی. درست زمانی‌که نتانیاهو میخواست شاخ و شانه جدیدی برای حزب‌الله بکشد، یک پهپاد همه لایه‌های پدافندی را رد کرد و بیش از ۱۰۰ نظامی کودک‌کش اسرائیلی را روانه گور یا بیمارستان کرد. هیچکدام از ادعاهای یک سال اخیر نتانیاهو محقق نشده. نه نابودی حماس و توقف موشکباران از جانب غزه. نه آزادی گروگان‌ها؛ نه توقف حملات موشکی حزب‌الله و تامین امنیت شهرکهای شمال سرزمین‌های اشغالی و نه بازگشت آوارگان به خانه‌هایشان. بیش از ۸۵ درصد شهرک‌نشینان گفته‌اند دیگر نمی‌توانند به خانه‌هایشان در نزدیکی غزه برگردند. اسرائیل از غزه، یمن، لبنان و عراق مستمرا مورد حمله قرار می‌گیرد. از داخل هم با تهدیدات استشهادیون کرانه باختری و اعتراضات گسترده در خیابانها مواجه است. رژیم به مرز دیوانگی رسیده. در غزه بیمارستانها و کمپ‌های آوارگان و در لبنان آمبولانس‌ها و اماکن مسکونی را بمباران می‌کند و همواره به این سوال که سلسله جنبان این همه مصیبت برای اسرائیل کیست؟ یک پاسخ میدهد: ایران در این میان یک حس و درک آخرالزمانی مشترک از آینده چه از جانب صهیونیستها و چه جبهه مقاومت حائز اهمیت است: این جنگ، جنگ مرگ و زندگی است و یک پیروز دارد. هر کدام از طرفها به این می‌اندیشند که در پایان یا ما می‌مانیم یا آنها. ما "در ایران" صحنه را چگونه می‌بینیم؟ . .
. . به نقل از رسانه های عبری: نتانیاهو طرح های حمله به ایران را تأیید کرد. او گفته ما در جنگ سختی با محور شرارت ایران هستیم، ضربه زدن به حزب الله ادامه دارد حتی در بیروت. همچنین نتانیاهو شب گذشته خطاب به رئیس ستاد ارتش درباره حمله به ایران گفته: من نتایج مرگباری از این حمله می‌خواهم نتایجی که تا چند دهه‌ی آینده امنیت را برای اسرائیل به ارمغان بیاورد! . .