🌕 فضیلت و ثواب #روزبیستوهفتم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم :
🌺 روز بیست و هفتم، شما چنان باشید که گویى هر مرد و زن مؤمنى را یارى کرده و هفتاد هزار برهنه را پوشانده و هزار سرباز مرزبان را خدمت کرده و همه کتابهایى را که خداوند بر پیامبرانش فرو فرستاده است قرائت کرده اید.
📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۹
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
وظیفه ۲۷ منتظران(1).mp3
3.53M
#وظایف_منتظران
#قسمتبیستوهفتم
🟤 اندوهگین بودن در فراق امام
#ابراهیم_افشاری 🎙
#اللهمعجللولیکالفرج
┅✧❁☀️❁✧┅
#قسمتبیستوششم 👇🏻
https://eitaa.com/kanale_behesht/25004
لاالهالاالله ۲۷.mp3
16.61M
مجموعه صوتی #لاالهالاالله ۲۷
🎙#رهبری
🎙#استاد_شجاعی
برای تکرار لا اله الاّ الله، پاداشهای عظیمی در روایات آمده است.
اما تکرار لااله الا الله یک چیز است !
فهم لااله الا الله و رسیدن به مقام لااله الّا الله چیزی دیگر !
پس چرا برای تکرار لااله الا الله حتی تکرار بدونِ فهم، اینهمه پاداش وضع کردهاند.
#اللهمعجللولیکالفرج
─═༅✧✿✧༅═─
#قسمتبیستوششم 👇🏻
https://eitaa.com/kanale_behesht/25005
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رزقمهدوی💚
🔰 توسل صادقانه به #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
🌷 علامه محمدتقی #مصباحیزدی(ره)
#ماه_رمضان #امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
0⃣8⃣ روز انتظار تا عیدبزرگ#غدیرخم
💫پرتوییاز#فضایلامیرمومنانعلی علیهالسلام
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
#استغفار_28
🎀بسم الله الرحمن الرحيم🎀
28- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ خَلَوْتُ بِهِ فِي لَيْلٍ أَوْ نَهَارٍ وَ أَرْخَيْتَ عَلَيَّ فِيهِ الْأَسْتَارَ حَيْثُ لَا يَرَانِي إِلَّا أَنْتَ يَا جَبَّارُ فَارْتَابَتْ فِيهِ نَفْسِي وَ مَيَّزْتُ بَيْنَ تَرْكِهِ لِخَوْفِكَ وَ انْتِهَاكِهِ لِحُسْنِ الظَّنِّ بِكَ فَسَوَّلَتْ لِي نَفْسِيَ الْإِقْدَامَ عَلَيْهِ فَوَاقَعْتُهُ وَ أَنَا عَارِفٌ بِمَعْصِيَتِي فِيهِ لَكَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ.
بند28: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که در شب یا روز در تنهایی به سراغ آن رفتم و تو پرده های ستّاریت را بر من فرو انداختی، به طوری که هیچ کس جز تو، ای خدای جبّار، نمیدید، پس به تردید افتادم بین این که از ترس تو آن را ترک کنم یا به واسطه ی حسن ظن به تو آن را مرتکب شوم. پس نفس آن را برایم زینت داد و انجام دادم در حالی که میدانستم معصیت تو را مرتکب میشوم؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!.
#استغفار_29
❤️بسم الله الرحمن الرحيم❤️
29- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ اسْتَقْلَلْتُهُ أَوِ اسْتَكْثَرْتُهُ أَوِ اسْتَعْظَمْتُهُ أَوِ اسْتَصْغَرْتُهُ أَوْ وَرَّطَنِي جَهْلِي فِيهِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ.
بند 29: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که آن را کم شمردم یا زیاد، زیاد شمردم یا کوچک، یا این که نادانیم مرا در ورطه ی آن فروبرد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
@kanale_behesht