9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_علوی💚
🔮افتخار کن شیعه اميرالمؤمنين علیه السلام هستی...
🎙#استادرائفی_پور
👌بسیار شنیدنی
💌برای عاشقان مولا امیرالمومنین علیه السلام ارسال کنید.
#غدیر
♥️ یکنفرعینعلیمیرسدازراهآخر
#فقطحیدرامیرالمومنیناست💚
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
'♥️𖥸 ჻
[اَللَّهُمَّاکْشِفْهَذِهِالْغُمَّهَعَنْهَذِهِالأُمَّهِ
بِحُضُورِهِوَعَجِّلْلَنَاظُهُورَهُ]
خدایاایناندوهراازاینامتبه
حضورآنحضرتبرطرفکن،
ودرظهورشبراۍماشتابفرما🤍💁🏻
تعجیـلدرظهـور #امام_زمان صلـوات
♥️|↫#یاایهـاعزیز
🖐🏻|↫#السݪامعلیڪیابقیةاللہ
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
بسم الله الرحمن الرحیم
#هر_روز_با_قرآن
📖 صفحه ۷۴
شرکت در ختم قرآن برای فرج
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
⊰✾﷽✾⊱
✨روزمان را با سلام به ساحت مقدس چهارده معصوم علیهم السلام منور و متبرک کنیم.
☀️| السلامعلیڪیارسولالله
☀️| السلامعلیڪیاامیـرالمؤمنین
☀️| السلامعلیڪیافاطمهالزهـرا
☀️| السلامعلیڪیاحسـنِبنعلے
☀️| السلامعلیڪیاحسـینِبنعلے
☀️| السلامعلیڪیاعلےبنالحسین
☀️| السلامعلیڪیامحمدبنعلے
☀️| السلامعلیڪیاجعـفربنمحمـد
☀️| السلامعلیڪیاموسےبنجعـفر
☀️| السلامعلیڪیاعلےبنموسیالرضاالمرتضے
☀️| السلامعلیڪیامحمدبنعلےِالجـواد
☀️| السلامعلیڪیاعلےبنمحمـدالهادی
☀️| السلامعلیڪیاحسنبنعلیِالعسـڪری
☀️| السلامعلیڪیابقیهالله،یاصـاحبالزمان
☀️| السلامعلیڪیازینبڪبری
☀️| السلامعلیڪیاابوالفضلالعبـاس
☀️| السلامعلیڪیافاطمهالمعصومه
''السلامعلیڪمورحمهاللهِوبرڪاته''
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht
38.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧡صحن و ایوان تو را ای کاش جارو میزدم
✨چون کبوتر ها نگهبان دو چشمت میشدم
🧡ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنت
✨کاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم
#السلامعلیکیاعلیبنموسیالرضا
#صلواتخاصهامامرضاعلیهالسلام
🧡 اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
#اللهمعجللولیکالفرجبحقزینبکبری
『💕』@kanale_behesht
نردبان بهشت
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨ 🌹شرح #حکمت12 🔴 قسمت چهارم - یاران شهید 🔻 در ادامه ویژگیهای دوستان خوب، ب
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت13
🔴 قسمت اول
🔹 شکرگزاری در برابر نعمتها
💠 و درود خدا بر او فرمود: چون نشانه های نعمت پروردگار آشكار شد با ناسپاسی نعمتها را از خود دور نسازید.
🔻حکمت ۱۳ نهج البلاغه پیرامون مسأله شکر است. در نهج البلاغه شریف مطالب زیادی درباره شکر داریم که به فضل خدا در یک دستهبندی نو و بدیع تقدیم میکنم.
🔻ابتدا جایگاه شکر است ، حضرت در خطبه ۱۱۴ نهج البلاغه نسبت بسیار دقیقی را بین نعمت و حمد و شکر برقرار می کند و می فرمایند : «الْحَمْدُ لِلَّهِ الْوَاصِلِ الْحَمْدَ بِالنِّعَمِ وَ النِّعَمَ بِالشُّكْرِ» ؛ حمد و ستایش مخصوص خداوندی است که حمد و ستایش را به نعمت ها و نعمتها را به شکرگزاری پیوند داد.
🔻در خطبه ۱۹۰ هم امیرالمؤمنین شکر نعمت ها را لازمه انعام الهی می داند و می فرماید: «أَحْمَدُهُ شُكْراً لِإِنْعَامِهِ » ؛ خداوند را به عنوان شکر نعمتش حمد میکنم.
🔻در خطبه ۱۸۲ هم حمد را راه اداء شکر نعمت های الهی می دانند میفرمایند: « نَحْمَدُهُ الله حَمْداً يَكُونُ لِشُكْرِهِ أَدَاءً»؛ خدا را چنان حمد و ستایش می کنیم که ادای شکر او باشد.
🔻در خطبه ۸۱ شکر را از ارکان اصلی زهد می داند و میفرمایند: ای مردم زهد یعنی کوتاه کردن آرزوها و شکرگزاری در برابر نعمت ها و پرهیز در برابر محرمات.
🔻همچنین در خطبه ۱۹۳ یکی از امتیازات متقین را این می داند که تمام روزشان تا شب ، همتشان صرف شکرگذاری نعمت های خداست. «يُمْسِي وَ هَمُّهُ الشُّکّر»ُ متقی روز را به شب می آورد در حالیکه همّتش در شکرگزاری خداست.
🔻 همچنین در همان خطبه ۱۹۳ بند ۴ میفرماید: «والمتقين فِي الرَّخَاءِ شَكُور» ؛ اهل تقوا همانطور که در شدتها و سختی ها صبور هستند در آسایش و رفاه شکورند.
🔻در حکمت ۲۳۷ امیرالمؤمنین(علیه السلام) شکر نعمت را برترین انگیزه بندگی و عبادت خدا معرفی می کنند.
🔻 در حکمت ۲۳۷ کسانی را که بندگی خدا می کنند به سه گروه تقسیم می کند:
1⃣ کسانی که خدا را فقط به واسطه طمع به بهشت عبادت میکنند و میفرمایند: « إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ رَغْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ التُّجَّارِ »؛ این نوع عبادت، عبادت بازرگانان است که چیزی می دهند تا چیزی را بگیرند.
2⃣ کسانی که خدا را از ترس عبادت می کنند:«وَ إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ رَهْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الْعَبِيدِ»؛ این عبادت ترسوها است عبادت اهل خوف است که برای اینکه به یک شری به اسم عذاب قیامت مبتلا نشوند فقط خدا را بندگی می کنند.
3⃣ اما گروه آخر« إِنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللَّهَ شُكْراً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الْأَحْرَارِ» ؛ کسانی که خدا را فقط برای شکر نعمتش عبادت می کنند و این گونه عبادت کردن عبادت آزادگان است.
حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#اللهمعجللولیکالفرج
『💕』@kanale_behesht