eitaa logo
وحدت
89 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
745 فایل
هر ملتی که متحد باشد، هر ملتی که میان خود تنازع و جدالِ ویرانگر نداشته باشد، مقابل همه ی دشمنی ها شکست ناپذیر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️رئیسی زیدآبادی را دچار بهت کرد احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال اصلاح‌طلب در کانال تلگرامی‌اش نوشت: 🔹موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی "نامشخص" چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا "برادران" بوده‌اند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شماره‌اش نیفتاده است. خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفته‌اند. درخواست‌شان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود. گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تأکید کردند که حتماً می‌خواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ 🔹از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همۀ صاحب‌نظران در زمینه‌های مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانه‌ای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
فاجعه انسانی در استان سیستان و بلوچستان،احتمال سرایت "سونامی مرگ" به کل کشور شيوع ويروس کرونا در سيستان و بلوچستان اگرچه با تاخير چند ماهه وارد پيک جديد شد و به عبارتي از سه هفته پيش وارد پيک سوم شده بود اما در هفته هاي اخير روند شيوع در اين استان به شکل انفجاري بوده و اگر شرايط به همين روال پيش رود در روزهاي آينده با وجود همه اقدامات انجام شده براي افزايش تخت هاي بيمارستاني، تختي براي بستري مبتلايان در استان وجود نخواهد داشت و احتمال سرايت ويروس به کل کشور نيز وجود دارد. حريرچي، معاون کل وزير بهداشت با اشاره به اينکه آمار کرونا در سيستان و بلوچستان رکورد زد گفت: براي اولين بار در چند روز اخير ميزان موارد سرپايي و بستري کرونا در استان سيستان و بلوچستان از متوسط کشوري فراتر رفت حريرچي افزود: واکسيناسيون تنها راه موجود براي رسيدن به ايمني جمعي و بازگشت به زندگي است و با اتکا به واکسن داخلي، در آينده نزديک واکسيناسيون وسيع در کشور انجام خواهد شد. نماينده سيستان و بلوچستان در مجلس شوراي اسلامي نيز ضمن هشدار درباره وضعيت ابتلا در اين استان گفت: با فاجعه انساني رو به رو خواهيم بود. فداحسين مالکي، نماينده زاهدان در مجلس نيز پيش از اين گفته بود: روزانه بيش از ۱۲۰۰ نفر از مردم سيستان و بلوچستان به کرونا مبتلا مي‌شوند اما وزير بهداشت حتي جواب تلفن استاندار را نمي‌دهد و مديريتي بر ستاد کروناي استان ندارد. مهدي شمس‌آبادي دادستان زاهدان معتقد است اگر رسيدگي فوري نسبت به شرايط بيماري کوويد-19 در سيستان و بلوچستان نشود سونامي مرگ از اين استان به سراغ کل ايران مي‌آيد. مهدي شمس‌آبادي، دادستان زاهدان در خصوص شيوع ويروس جهش يافته کرونا از نوع هندي در استان سيستان و بلوچستان ايران گفت: وزير بهداشت و کارشناسان بايد در استان حضور پيدا کنند و سيستان و بلوچستان را مثل تهران بدانند. تک‌تک اين افراد برادر و خواهران شما هستند و امروز نياز به رسيدگي فوري دارند در غيراين صورت، سونامي مرگ از سيستان و بلوچستان به سراغ کل ايران مي‌آيد. به گزارش روزنامه همشهري، دادستان زاهدان با بيان اينکه اوضاع اين استان بحراني است، ادامه داد: «همه پزشکان حاضر در بيمارستان‌ها تأکيد مي‌کنند اگر جلوي شيوع بيشتر ويروس گرفته نشود، فاجعه انساني رخ خواهد داد. اين شرايط بحراني در حالي رقم مي‌خورد که بسياري از مردم اصلا اعتقادي به دکتر ندارند و به مراکز درماني مراجعه نمي‌کنند يا در روستاها بيمار مي‌شوند و فوت مي‌کنند و جزو آمار نمي‌آيند. به‌نظر مي‌رسد آمار کنوني کرونا در سيستان و بلوچستان را بايد چند برابر کنيم». مديرکل دفتر مديريت بحران استانداري سيستان و بلوچستان از قرمز شدن کل اين استان محروم خبر داد و تردد جاده‌اي در تمام مناطق استان را ممنوع اعلام کرد ضمن آنکه به دنبال تصميم ستاد استاني مقابله با کرونا، تمام فعاليت‌هاي صنفي گروه‌هاي شغلي 2 و 3 و 4 و حتي ادارات سراسر استان هم تا روز شنبه تعطيل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بابک عشرتی، اپیدمیولوژیست: ویروس جدید شایع شده در سیستان و بلوچستان و هرمزگان، ویروس جهش یافته ی کرونای هندی است. 🔸انتقال این ویروس سریع تر است و گروه هایی مانند کودکان و جوانان را بیشتر درگیر می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️ مسئولیت انتقال امانت! 🔻انتخابات به پایان رسید اما بیش از یک ماه دیگر نیز دولت دوازدهم بر سر کار است. این مدت‌ بر خلاف تلقی‌ای که خیلی‌ها بنا بر عملکرد گذشته، این دوره را مهم نمی‌دانند یا معتقدند دولتی که حدود هشت سال نتوانست به عمده وعده‌هایش عمل کند، در یک ماه مانده چه می‌تواند بکند، مدتی بسیار مهم و راهبردی است. اداره بهینه این دوره زمانی کوتاه می‌تواند آثاری درازمدت و طولانی برای کشور به ‌همراه داشته باشد: 1️⃣ این مدت طلایی مضاف بر اینکه باید صرف جمع‌بندی کارها و اقدامات بر زمین مانده شود، طرح‌های توسعه‌ای و سازندگی تمام شده افتتاح و در فرآیند چرخه مدیریتی و خدماتی کشور قرار گیرد، ملاحظات و دلایل طرح‌های نیمه تمام یا در آستانه اتمام به دولت بعدی منتقل شود، لازم است مقدمات و تمهیدات انتقال قانونی و البته آرام و مسالمت‌آمیز مسئولیت و قدرت به دولت منتخب جدید ملت نیز فراهم شود. 2️⃣ همه گزارش‌ها، اطلاعات و تجربیات و حتی برنامه‌هایی که برای آینده کاربرد دارد، صادقانه و شفاف به رئیس‌جمهور منتخب منتقل شود. دلیل اهمیت این مسئله این است که این موضوع یک مسئله کلان ملی است و این دولت و دولت منتخب متعلق به همه کشور است و همه مسئولان و گروه‌های سیاسی باید خود را در خدمت رئیس‌جمهور منتخب و دولت سیزدهم قرار دهند. 👈نکته پایانی انتظار مهم و قانونی از رئیس‌جمهور و دولت فعلی این است که با نمایش روحیه همدلی، همفکری، انسجام و وحدت با دولت جدید گام برداشته و تمام تجارب خود را برای حل مشکلات مردم در آینده در اختیار دولت منتخب قرار دهد و از هر گونه اتخاذ تصمیمی که بار مالی و تعهد حقوقی بر دولت جدید تحمیل کند، اجتناب کند. این موضوع در قضیه مذاکرات احیای برجام حائز اهمیت راهبردی و ویژه‌ای است؛ چرا که تلاش دولت از مدت‌ها پیش برای رسیدن به معاهده‌ای که نشان دهد دولت به وعده‌اش در برداشتن تحریم ها عمل کرده، ظاهراً برای دولت مهم است و البته امیدواریم به شوری این نگاه بدبینانه که می‌گویند دولت کنونی به هر قیمتی می‌خواهد برجام را احیا کند، نباشد و در روزهای پایانی برای هر اقدام و کاری ضمن اطلاع‌رسانی کامل به دولت رئیس‌جمهور منتخب، جوانب امر به طور کامل بررسی و مراقبت شود. ✍️ فتح الله پریشان ✅ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💢 یادداشت_کوتاه ✅ پیروزی در میانه هجمه ها 🍃🌻🍃 🔻شاید برخی افراد گمان برند که مگر مشارکت قریب به ۵۰ درصدی افتخار دارد که آن را حماسه بنامیم؟ افرادی که چنین تردیدی را مطرح می‌کنند دو دسته هستند، دسته‌اول افرادی هستند که تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات به کار بردند و در محافل خود از مشارکت زیر ۳۰ درصد مردم سخن می‌گفتند، افرادی که با استفاده از رسانه‌های بیگانه و فضای مجازی و یا با جمع کردن جمع معدودی مقابل منزل خود و اقدامات دیگری از قبیل خسته کردن مردم با معطلی آن‌ها در صبح رأی‌گیری همه تلاش خود را برای مایوس کردن مردم به کار بردند. 🔸اما دسته دوم افرادی هستند که تحت تاثیر القائات دسته‌اول قرار می‌گیرند. طبیعی است افراد فوق به شکست خود اعتراف نکرده و کاهش مشارکت ۲۴ درصدی نسبت‌به انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۶ را به‌منزله پیروزی خود قلمداد نمایند و با تکیه‌کلام این‌که بیش‌از ۵۰ درصد در انتخابات شرکت نکردند، این امر را به منزله‌ی شکست نظام در انتخابات مطرح نمایند. 🔹درحالی‌که اگر کاهشی بوده، ۲۴ درصد است که قریب به 10 ‌درصد آن ناظر به نگرانی از کرونا بوده و یکی دو درصد هم به‌خاطر تعلل‌های شروع رای گیری و تقریباً ۱۲ درصد باقیمانده هم سرخورده از وعده‌های سر خرمنی بوده که دولت فعلی در ۴ سال قبل داد و به آن‌ها عمل نکرد و فشار معیشتی بر مردم وارد کرد. 🔺 البته احراز صلاحیت‌ها و این‌که بخشی از جامعه از عدم احراز صلاحیت نامزد خود ناراضی بودند در میزان آرای باطله و درصدی از عدم مشارکت سهیم بوده‌است لذا نگاه واقع‌بینانه به انتخابات همان است که بگوییم در شرایط عادی انتخابات فوق همان قریب به ۶۰ درصد است که مقام معظم رهبری به آن اشاره فرمودند.