🔴 ادعای شفافیتی که شفاف نشد!
شاید الان صحبت کردن در مورد این موضوع بیوقت باشد، اما به نظر اگر گفته نشود هم دیگر وقتی باقی نمیماند!!
مهمترین موضوعی که نمایندگان مجلس یازدهم برای رأی آوردن مطرح کردند، تصویب قانون #شفافیت بر آرای نمایندگان بود،
اما سال سوم مجلس رو به پایان است و خبری از تصویب و اجرای آن نیست! البته صحبتش هم نیست! دغدغهاش هم نیست!!
🔻یک تجربه شخصی را بخوانید؛
انتخابات سال ۱۳۹۰ مجلس بود که فرصت شد با یکی از نمایندهها که چند دوره نماینده یک منطقه خاص بود، ولی مشخص بود الکی توی مجلس رفته، صحبت کنیم! دوست ما از او پرسید: الآن صحبت «سوال از رئیسجمهور» در مجلس مطرح است. آیا شما هم با آن موافقید یا مخالف؟! چرا؟!
آقای نماینده خشکش زده بود! بعد از گذشت ۲۰ دقیقه و به این در و آن در زدن، آخر هم جواب نداد و مشخص بود که موضعی ندارد، اصلاً نمیداند چه باید بگوید! منتظر است ببیند فلانی و فلانی که از بزرگترهای مجلس آن زمان بودند، چه میکنند و بعد او هم همان کار را بکند!!
اما بعد؛
کافی است بدانیم با طرح شفافیت آرای نمایندگان، هر نماینده موظف است به مردم توضیح بدهد که چرا به یک طرح/لایحه، رأی مثبت داده، چرا منفی و چرا ممتنع؟!!
این یعنی؛
👈 حتماً باید هر موضوعی که به صحن مجلس میآید را مطالعه کرده باشد.
👈 حتماً باید دلایلی برای کُنش خود داشته باشد که مردم را قانع کند.
👈 حتماً باید منافع مردم منطقه خود را بر منافع گروههای خاص ترجیح بدهد و یا اگر منفعت بالاتری برای موضوع وجود دارد، دلایلش را توضیح بدهد.
👈 نمیتواند بیکُنش باشد و صرفاً برود و بیاید! ژست نمایندگی مردم را هم بگیرد!
👈 و ...
این موضوع حداقل باعث میشود افراد قویتر، افراد کارآمدتر، افرادی که برای نماینده مردم بودن وقت میگذارند و افرادی که به جایی وصل نیستند، احتمال حضورشان در مجلسهای آتی بیشتر شود.
پینوشت ۱: در هر حاکمیتی و در هر ساز و کاری، طبیعی است برخی از موارد باید بدون انتشار رأی نمایندگان، تصمیمگیری شود که مردم هم این موضوع را میفهمند.
پینوشت ۲: این طرح میتواند در آینده، سایر دستگاههای کشوری و لشگری را شامل شود اما اگر حسن نیتی وجود دارد، نباید به آنها وابسته شود، نباید اینقدر سنگ را بزرگ برداشت که نشانه نزدن باشد!! ساده است، ابتدا باید از مجلس شروع کرد ...
"حمید کثیری"
jaaar.com_Kayhan_1401-10-14.pdf
14.37M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر حسن اکبری در برنامه انارستان: قانون کاشت درختان غیر مثمر در سال 42 تصویب شده 😳😳😳 عججججججب و هنوزم اصلاحش نکردن بعد از 57 سال🤔🤔🤔
14011014_42955_64k.mp3
32M
🔊 صوت کامل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
✅جهاد و امر به معروف و نهی از منکر هم بر زن و هم بر مرد واجب است
رهبر معظم انقلاب:
🔸جهاد هم بر زن هم بر مرد واجب است منتها جهاد مرد یکجور است جهاد زن یکجور دیگر است. یعنی همین جنگ مثلاً دفاع هشت ساله زنها هم مکلف بودند، تکلیف داشتند تکلیفشان را هم خوب عمل کردند زنها در این مدت اگر بهتر از مردها عمل نکرده باشند حداقل به اندازهی مردها عمل کردند.
🔸اگر نخواندید کتابهایی را که در مورد بانوان در دورهی دفاع مقدس هست بخوانید. کتابهایی نوشته شده الحمدللّه حالاها به فکر این چیزها هستند، جوانهای خوب ما فراهم میکنند. فرض بفرمایید همین شرح حالهایی که مربوط به همسران شهداست. گمان نمیکنم شما بتوانید یکی از این شرح حالها را بخوانید و در مدت خواندن این، ده بار اشک نریزید، امکان ندارد.
🔸یعنی انسان وقتی میبیند این جهاد این زن را حالا مرد رفته در میدان اما این زن دارد جهاد میکند. این جهاد بر هر دوی آنها واجب است. امر به معروف و نهی از منکر هم بر زن واجب است هم بر مرد واجب است منتها تقسیم نقش شده؛ نقشها یکسان نیست. این نگاه اسلام است، هم یک نگاه مترقی است هم عادلانه است.
- ناشناس.mp3
48.01M
در سومین سال شهادت رستم ایرانشهر، بسیاری از دوستداران آن شهید سعید تلاش کردند تا در مورد نقش و جایگاهش در حوزههای مختلف مطالبی را منتشر و ادای دینی کنند. آنچه در این گفتار آمده، ادامه ادای دین نگارنده به حاجی است و تلاش کردهام تا چرایی جهانی بودن این سردار بزرگ ایرانی را بررسی کنم.
از اخبار سوریه