045_99.7.16 مقدمات صدیقیه،اصاله الوجود.m4a
زمان:
حجم:
31.16M
#نهایه_الحکمه
#المرحله_الاولی_فی_احکام_الوجود
الفصل الثانی:اصالت الوجود و اعتباریت ماهیت
#مقدمات_تصدیقیه_اصاله_الوجود
جلسه چهل و پنجم
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹خاطرهای تکاندهنده از نذر عجیب یک عراقی برای زائران اربعین
می شود همه جا خدا را احساس کرد حتی در سایه بان شدن
چرا ساکت اند ؟
به طور یقین آینده از آن انقلاب است ولی به شرطی که اهل رسالت ، اهل وظیفه باشند .
اینکه سازمان حوزه و علماء به نام ، در برابر نوع عملکرد بسیار ضعیف عامدانه رئیس جمهور و دولت او در حوزه فرهنگ و سیاست و اقتصاد ، آن هم در کسوت روحانیت ، سکوت اختیار کرده اند و اعتراض و مطالبه ای ندارند چه توجیهی دارد .
اگر طلبه ای خلاف شأن طلبگی کاری در کف کوچه و خیابان انجام دهد ، ندای وا اسلاما سر داده می شود ولی اگر کسی به طور عملی و قولی بسیاری از تئوری های دینی ما را به تمسخر بگیرد و از آن طرف سکوتی هم در برابرش اختیار شود و همه در جای رهبری بنشینند و ژست دور اندیشی به خود بگیرند ، وا اسلاما ندارد ؟
با این رویه حوزه و علماء ، ضربه می خوریم و سرعت انقلاب ، کند و پیروزی آن به تعویق می افتد . اگر آقایان نقدی دارند باید سازمان حوزه بستر انتشار آن را به عهده بگیرد و نگذارد که نقدها در نطفه خفه شود .
در حال حاضر خطر آقامیری ها بیشتر است یا حسن روحانی ها ؟
نکند حسن روحانی ها حدوسط اثبات آقامیری ها باشند ؟ می خواهیم نتیجه را بزنیم در حالی که از صدق مقدمات ، صدق نتیجه پدید می آید .
035_99.7.20مرحله ۱۲ فصل ۶.mp3
زمان:
حجم:
11.59M
#بدایه الحکمه
#المرحله_الثانی_عشر_فیما_یتعلق_بالواجب_تعالی
الفصل السادس
جلسه سی و پنجم
1_512708010.mp3
زمان:
حجم:
11.01M
#انسان_شناسی
جلسه هفتم
ویژه طلاب مدرسه مشکات تهران
036_99.7.21مرحله ۱۲ فصل۷ و۸.mp3
زمان:
حجم:
24M
#بدایه الحکمه
#المرحله_الثانی_عشر_فیما_یتعلق_بالواجب_تعالی
الفصل السابع و الثامن
جلسه سی و شسم
هدایت شده از انواری
🌷دوره مجازی پاسخ به سوالات شناخت شناسی و خداشناسی🌷
✍️ آیا فرضیه " تکامل داروین " با وجود خدا ناسازگار است؟
✍️ مصیبت ها و بلایای طبیعی چگونه با وجود خدای آگاه و قدرتمند جمع می شود؟
✍️ ارزش تجربه به چه چیزهایی بستگی دارد؟
✍ اگر دین یکی است،پس چرا فهم عالمان دین، مختلف است؟
✍️ آیا پیشرفت علوم می تواند در فهم دین تغییر ایجاد کند؟
🌷 این دوره به صورت رایگان،همراه با پشتیبانی علمی برگزار می شود.
آدرس تلگرام:
@ArmanAndisheh
آدرس ایتا:
@maaref_karbordi
این دوره مورد تأیید است
دوستان دانشجو را می توانید به شرکت در این دوره راهنمایی کنید
037_ 99.7.22مرحله۱۲فصل۹.mp3
زمان:
حجم:
36.39M
#بدایه الحکمه
#المرحله_الثانی_عشر_فیما_یتعلق_بالواجب_تعالی
الفصل التاسع
جلسه سی و هفتم
◾️ کربلای خان طومان
◽️قرنهاست زمین انتظار مردانی اینچنین را میکشد تا بیایند و کربلای ایران را عاشقانه بسازند و زمینهساز ظهور باشند… آن مردان آمدند و رفتند، فقط من و تو ماندیم و از جریان چیزی نفهمیدیم….
🌹شهیدسیدمرتضی آوینی
@elmedeeni
@kanoon_tafakor
فرصت ها را نباید از دست داد
گاهی می شود که وضعیت نابهنجاری رقم خورده است ولی اهل اقتدار ، آن وضعیت را به نفع اهداف خود تمام می کنند .
حضرت زینب سلام الله علیها در آن وضعیت بعد از عاشورا ، از دل خباثت های موجود ، فرصت بینی داشتند و فرصت گزینی کردند و با روشنگری های بجا ، اهداف قیام حضرت سیدالشهدا علیه السلام را گوشزد فرمودند و همین باعث شد جریان کربلا ، به عنوان یک جریان ، محوریت هر نوع حرکت را به عهده داشته باشد و همین شد که اراده الله از مجرای حضرت زینب سلام الله علیها در زمین جاری شود .
حال در این موقعیت که وضعیت اقتصادی و فرهنگی ، قابل تعریف نیست و برازنده ظهور انقلاب اسلامی نمی باشد ، به نظر میرسد نباید فرصت تبیین ولایت فقیه را به درست از دست داد .
در این زمان همه نگاه ها متوجه به ولی فقیه است و همه تقصیرها در نهایت به آنجا برمی گردد ولی همین بهترین فرصت برای تبیین است که ولی فقیه از چه نسبت و جایگاهی برخوردار است ؟
تا سوال و پرسشی در میان نباشد ، تبیین ها سود آن چنان ندارد . حال که پرسش به میان آمده و تشنگی ها ،خودش را در قالب نقد نشان داده است ، به نظر می رسد که نباید فرصت را از دست داد .
تبیین در این زمان با گفتگو است نه جدل . میان جدل و حرف نزدن ، مولفه ی دیگری به نام گفتگو وجود دارد که به دنبال محکوم کردن و غالب شدن نیست و بلکه به دنبال مطرح کردن و حل شدن است .
باید در خیلی از موارد ، از فکر مناظره و مجادله بیرون امد و گفتگو کرد ، علی الخصوص آن جاهایی که به تبیین درست دست پیدا نکرده اند و اعداءالله مسیر را شبهه آلود نموده اند .