فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه ضد ایرانی:
📍نیروهای ایرانی اینگونه وارد خاک اقلیم کردستان عراق شده و بر جابهجایی ریز و درشت از سوی گروه های معارض نظارت میکنند....
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس اوکراینی:
📍اتحاد ایران و روسیه میتواند بازتاب بسیار منفی برای [باکو] داشته باشد...
#روسی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس مراکشی:
📍تا زمانی که نظامیان ایرانی در مناطق مختلف همچون عراق، سوریه و یمن حضور دارند یعنی بذر و اساس حضور خود را کاشتهاند/آنها به دنبال ایجاد یک پارامتر آشوب در منطقه غرب مدیترانه و جنوب صحرای آفریقا هستند/حضور ایران به واسطه پهپادهای انتحاری آن کشور مثل شاهد-136، میتواند به امنیت، ثبات، و عمق راهبردی مراکش آسیب برساند/به نظر من از سال های دور، نیروهای نظامی ایران در سرتاسر قاره آفریقا حضور فعال دارند...
#فرانسوی
🆔 @Kavoshmedia
🌺 پاسخ آقا به نامههای جمعی از دختران دانشآموز
✍️ فرزندان عزیزم
توفیق الهی یارتان باد. روحیه امید و تلاش و پیشرفت را همواره در خود افزایش دهید. آینده کشور از آنِ شما است؛ خود را برای هرچه بهتر ساختن و آراستنِ آن آماده کنید. شما را دعا میکنم. موفق باشید انشاءاللّه.
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
💬 #تحلیل_و_تبیین | پیشرفت و امنیت؛ فرصت متقابل برای ایران و عراق
🔻 گفتوگو با آقای دکتر حسین اکبری، کارشناس حوزه جهان اسلام و عرب
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار آقای محمد شیاع السودانی، کشور عراق را از نظر ثروتهای طبیعی و انسانی و پیشینه فرهنگی و تمدنی، برترین کشور عربی منطقه توصیف کرده و خواستار اجراییشدن تفاهمهای صورتگرفته بین دو کشور در زمینههای اقصادی و مبادلات کالا شدند.
🔹️ رسانه KHAMENEI.IR بهمنظور تشریح دقیقتر ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی دو کشور، به گفتوگو با آقای دکتر حسین اکبری از کارشناسان حوزه جهان اسلام و عرب پرداخته است.
👈 آقای اکبری معتقد است عراق امن، پیشرفته و آباد، نهتنها برای مردم این کشور، بلکه برای ایران هم منافع زیادی به ارمغان میآورد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51464
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | نوجوان خردمند امروز را هدف گرفتهاند
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: «جوانِ امروز، بر خلاف نوجوان قدیم، یک عنصر بالغ و عاقل است، یک عنصر خردمند است. زمان ما این جوری نبود؛ من به شما عرض میکنم. من خودم را میگویم؛ قضیّهی بیستوهشتم مرداد وقتی اتّفاق افتاد، ما به سنّ بعضی از شماها مثلاً فرض کنید چهارده پانزده سالمان بود؛ یک شبحی از قضایا جلوی چشممان بود، [امّا اینکه] دقّت کنیم که چه کسانی هستند، چه عناصری هستند، این طرف چه کسی است، آن طرف چه کسی است، هدف چیست، چرا میکنند، نه، اینها را ملتفت نبودیم. نوجوان امروزی این جوری نیست؛ نوجوان امروزی فکر میکند، تحلیل میکند، تحلیل را درست میفهمد، نکاتی به نظرش میرسد، جوان امروزی اهل تحلیل است؛ این خیلی نکتهی مهمّی است، این خیلی قابل توجّه است. بچّههای ما و جوانهای ما حرف دارند و این خاصیّت انقلاب اسلامی است.» ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، «نوجوان خردمند امروز را هدف گرفتهاند» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51460
زنی که میتوانست پیغمبر باشد.mp3
5.22M
🎙 بشنوید |زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد
🔹 رهبرانقلاب: فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) یک زن اسلامی است، زنِ در بالاترین طراز زن اسلامی، یعنی در حدّ یک رهبر، امّا همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد، همین زن مادری میکند، همسری میکند، خانهداری میکند؛ ببینید اینها را باید فهمید. این فریفتگان غافلِ -انسان چه بگوید؟- حرفهای پوچ غربیها، اینقدر خانهداری را تحقیر نکنند. معنای خانهداری زن تربیت انسان است، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول و متاع عالم وجود است؛ یعنی بشر...
🎧 ادامه متن را در این #کلیپ_صوتی بشنوید.
🏴 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
🌱 @khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی | کجا بودیم؟ کجا هستیم؟
😎 هنوز به جلو نرسیدیم، اما خیلی پیش رفتیم
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
💬 #تحلیل_و_تبیین | شهادت، تصویر مسلمان ایرانی را تقویت کرد
👈🏻 نگاهی به نقش شهادت در ارتقای هویت ملی
🔻 گفتوگو با آقای دکتر غلامرضا جمشیدیها، استاد دانشگاه تهران با موضوع نگاهی به نقش مفهوم شهادت در ارتقای هویت ملّی کشور
🔹 ارزشهایی که شهدا آفریدند این بود ایرانی یعنی جسور، نترس، پایدار و آرمانگرا. به همین دلیل است که شاید افرادی اهل شهادتطلبی نباشند، ولی شهدا را دوست دارند. زیرا شهدا از خود گذشتند. پس بهطور طبیعی شهید و شهادت مُقوّم هویت ملّی است.
🔹 انقلاب ترس و تحقیری که از دوران طاغوت در مواجهه با آمریکا در دل نخبگان جامعه کاشته شده بود را از بین برد. همین افراد اگر در زمانه دیگری بودند، شاید از آمریکا میترسیدند. بنابراین شهادت به ما هویت میبخشد و از ما ملتی برجسته در دنیا میسازد.
🔹 انقلاب اسلامی یک معجزه در تاریخ است. در زمان پیروزی انقلاب دو ابرقدرت در جهان وجود داشت. در بحثهای نظری آن دوره، ایمان جایگاه چندانی نداشت. بر این اساس، کسی فکر نمیکرد نام خدا دوباره بر سر زبانها قرار بگیرد و منشأ اثرات و تحولات فکری و سیاسی و انقلاب شود.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51467
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی | نشست دانشآموزی «امید و آینده»
✌️ نو+جوان، میزبان گفتوگویی درباره آینده ایران شد
📝 میتونید متن گفتگوهای این نشست رو در مطلب بالا بخونین
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🎞 مجموعه #گزیده_فیلم از بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان
📥 قابل استفاده جهت تولید محصولات چند رسانهای👇
https://khl.ink/f/51417
⛔️ #سخن_نگاشت | مغرور نشویم!
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر بسیجیان: روحیهی بسیجی را حفظ کنید؛ مغرور نشویم به اسم. ما طلبهها اگر روحیهی طلبگی را حفظ کردیم، وجودمان برکت پیدا میکند؛ اگر از روحیهی طلبگی خارج شدیم، اگر از این بیرون بیاییم، برکت از بین میرود؛ بسیج هم همین جور است؛ روحیهی بسیجی را باید حفظ کنید. ۱۴۰۱/۹/۵
📥 دسترسی به مجموعه سخننگاشت👇
https://khl.ink/f/51415
📲 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 تأکید رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر رصد دائم تغییرات فرهنگی:
👈🏻 بازسازی انقلابی فرهنگ جامعه
👈🏻 با مهندسی فرهنگی گزارههای غلط در فضای جامعه را باید شناخت و اصلاح کرد
💻 Farsi.khamenei.ir
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
📲 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir 🔻 تأکید رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر رصد
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند:
لزوم شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی، تلاش برای یافتن راهحل و ترویج گزارههای صحیح
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، هدایت فرهنگی کشور را، شأن و نقش اصلی این شورا خواندند و با اشاره به ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود نکتهای را در مورد شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند و با اشاره به حضور افراد برجسته و نخبه و صاحبنظر در این شورا گفتند: با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در این شورا، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود.
ایشان با طرح این سؤال که شأن و وظیفه شورایعالی انقلاب فرهنگی چیست، گفتند: مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است، گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
ایشان ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط را بخشی از مهندسی فرهنگی دانستند و در مورد هدایت دستگاههای فرهنگی دولتی، افزودند: در مورد دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان سال گذشته خود در دیدار با هیأت دولت مبنی بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به فرهنگ «ما نمی توانیم» به عنوان یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی گفتند: انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
حضرت آیتالله خامنهای، تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» را نمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد برشمردند و خاطرنشان کردند: با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
ایشان افزودند: میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
حضرت آیتالله خامنهای این موضوع را یکی از کارهای اساسی شورایعالی انقلاب فرهنگی دانستند و گفتند: شورا باید برای تحقق این موضوع، فکر و کار و برنامهریزی کند.
حضرت آیتالله خامنهای رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها را از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور برشمردند و افزودند: اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آنها دچار ضعف و عقبماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهمترینِ این خسارات است.
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند: لزوم شناخت دقیق ضعفها
ایشان مهندسی صحیح فرهنگی را کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی خواندند و گفتند: هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
رهبر انقلاب، مهندسی فرهنگی را موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی دانستند و افزودند: اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
ایشان احیای گزاره ضرورت پیشرفت علمی را نیازی مبرم خواندند و با اشاره به نتایج درخشانِ رواج گزاره عبور از مرزهای دانش در دو دهه قبل افزودند: جهش علمی و جهش فناوری از جمله آثار پُر برکت آن حرکت بزرگ بود که باید استمرار یابد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاههای مرتبط، پیشرفت و جهش علمی را سرلوحه جدی کار قرار دهند تا کشورمان از قافله علم عقب نیفتد.
در ابتدای این دیدار، رئیسجمهور در سخنانی مأموریت اصلی شورایعالی انقلاب فرهنگی را ساماندهی عرصههای علم و فرهنگ دانست و با اشاره به نهایی شدن سند تحول این شورا، از اقدامات انجام شده در دوره جدید از جمله پیگیری بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی گزارشی بیان کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش شبکه انگلیسی | بخش اول:
📍این داستانی رقت انگیز از مردم عادی کشور ماست که زندگی خود را به شکل غیر عادی مدیریت میکنند/این پیرزن 65 ساله چون پول بلیط اتوبوس ندارد مجبور است پیاده سر کار برود/او هیچوقت فکر نمیکرد نان تُست تبدیل به یک غذای تجملاتی شود/شرایط هرگز به این سختی نبوده و قبضها به اندازهای سنگین هستند که از پس آنها برنمیآید/هزینه قبوض انرژی بزرگترین نگرانی این فرد است که خواب شب را از او ربوده است...
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش شبکه انگلیسی | بخش دوم:
📍همه چیز دارد یخ میزند، این خانواده نه آب گرم دارد و نه سامانه گرمایشی/آنها پول خرید شیرخشک برای بچه را هم ندارند/برای آب گرم مجبورند بچه را به خانه دیگران ببرند که تا یک ساعت با منزلشان فاصله دارد/مردم همیشه ترس این را دارند که پول غذا و قبوض را از کجا بیاورند....
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فرانس 24:
📍برچسب های حفاظتی روی محصولاتی همچون پنیر، گوشت و شکلات، بسته هایی با حفاظ امنیتی و چسب های مغناطیسی روی بسته کره ها/اینک در فروشگاه های انگلستان، با محصولات روزمره همچون کالاهای تجملاتی برخورد می شود...
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا مسیحیان فلسطینی محل تولد عیسی مسیح را ترک میکنند؟
📍من در بیت لحم هستم، شهری که مردم بر این باورند زادگاه حضرت عیسی است اما از آنجا که بیت لحم شهری فلسطینی در کرانه باختری و تحت اشغال اسرائیل است، امروز با یک دیوار بتنی بلند، نقاط دیده بانی و شهرک های غیرقانونی محاصره شده....
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مگه با یه تار مو دنیا خراب میشه که گیر میدین؟ بزارین مردم آزاد باشن!
استاد رحیم پور ازغدی
#حجاب
مرکز مطالعات آذربایجان
@Husayniyyun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
⏱ این سه دقیقه ...
💠 صحبتهای دقیق و صریح دکتر رحیمپور ازغدی در خصوص تمایز پرسشگری و مطالبهگری با اغتشاشگری
خطاب به دو گروه:
1⃣ مسئولان در دستگاههای مختلف؛
2⃣ کسانی که تخریب و اغتشاش را با اعتراض اشتباه گرفتهاند؛
⭕️ البته یک اقلیت سومی هم هستند که نقش دایهی دلسوزتر از مادر بهخود گرفتهاند و نقد و اعتراض منطقی افراد را با برچسب و تخریب و ... پاسخ میدهند.
این افراد هم بشنوند، بلکه متوجه اشتباه خود گردند.
✍️ مهندس شکوهیانراد
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
✅برخی از تاکتیکهای مأیوسسازی
🔹یکی از تاکتیکهای اصلی در مأیوسسازی، توسعه، ایجاد و اجرای مداوم مجموعهای از «استانداردهای دوگانه» بین کشور هدف و کشور برانداز در افکار عمومی کشور هدف است. تاکتیکهای دیگری که میتوان به آن اشاره کرد عبارتند از؛ تبلیغات آشکار و پنهان و ایجاد شرکتها و سازمانهای خبری برای ایجاد مشروعیت و احترام نسبت به ملتی که قصد براندازی دارند، تحریک و دستکاری تظاهرات و تجمعات تودهای، انتشار شایعات و اطلاعات موثق از کشور برانداز ،انتشار روایتهای ساختگی در رسانههای محلی، ایجاد صدها روزنامه حمایتی و پرداخت یارانههای تبلیغاتی به منظور تامین مالی جریان نفوذ و همینطور استفاده از ایجاد کارشکنی، ترور شخصیت کسانی که مخالف کشور برانداز هستند و ...
مقام معظم رهبری هم در بیانیه گام دوم به تاکتیکهای مأیوسسازی چنین اشاره داشتهاند:«خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
وستانیوز
@amniatemeli
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، همایش ملی اجتهاد عقل گرا توسط پژوهشکده حکمت و دین پژوهی با پیام آیت الله العظمی سبحانی و همکاری برخی نهادهای علمی کشور ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ در شهر مقدس قم برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسن قدردان قراملکی دبیر علمی همایش با اعلام این خبر گفت: همایش ملی اجتهاد عقل گرا با هدف بررسی نقش عقل در استنباط علوم اسلامی و انسانی با پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی جعفر سبحانی دامت برکاته و سخنرانی صاحبنظران این حوزه چهارشنبه شب ۲۳ آذرماه در قم برگزار می شود.
در این همایش علمی حضرات آیات علی اکبر رشاد و مهدی هادوی تهرانی ایراد سخنرانی خواهند داشت. همچنین رونمایی از کتب و آثار ویژه همایش با عناوین فلسفه عقل جلد اول (نقد عقل جزئی در فلسفه اسلامی) و فلسفه عقل جلد دوم (نقد عقل در مدارس حدیثی میرداماد و صدرالمتألهین) نوشته محمدعلی اردستانی، نقد مکتب تفکیک؛ دفتر اول: مبانی نوشته محمدحسن قدردان قراملکی، نقد مکتب تفکیک ، دفتر دوم: مسائل نوشته محمدحسن قدردان قراملکی، روششناسی علم کلام با عنوان فرعی «نگاهی تطبیقی انتقادی به روش فلسفی و تفکیکی» نوشته حمیدرضا شاکرین و مجموعه سه جلدی مقالات همایش اجتهاد عقلگرا و برگزاری مناظره علمی با موضوع جایگاه عقل و نقل در اجتهاد کلامی با حضور حجج اسلام والمسلمین محمدحسن قدردان قراملکی، محمدمهدی گرجیان، محمدتقی سبحانی و رضا برنجکار از دیگر بخش های این همایش ملی است.
در همین خصوص سه پیش نشست همایش نیز تدارک دیده شده که با عناوین “چیستی خدا از دیدگاه مهدی اصفهانی“، “اصالت و امتیازات عقلانیت شیعی در نظر و عمل” و “نشست فلسفه از دیدگاه آیت الله خامنه ای” برگزار شده است. همچنین در هفته منتهی به همایش نیز سه پنل تخصصی با عناوین “عقل و الهیات با مدیریت جناب حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن قدردان قراملکی”،”عقل و اخباریگری و تفکیک با مدیریت جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای محمدباقر پورامینی”و “عقل و فقه و اصول با مدیریت جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای سیدسجاد ایزدهی” با حضور ارائه دهندگان مقالات همایش برگزار می شوند. تقدیر از مقالات برگزیده و برگزاری نمایشگاه آثار مرتبط پژوهشگاه با این موضوع، در خلال همایش نیز از دیگر برنامه هاست.
وی افزود: مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، انجمن علمی کلام اسلامی و انجمن فقه و اصول حوزه علمیه قم، مجمع عالی حکمت اسلامی، مرکز تخصصی کلام اسلامی امام صادق(ع)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و خبرگزاری رسا از همکاران علمی و اجرایی برگزاری این رویداد ارزشمند خواهند بود.
گفتنی است همایش ملی اجتهاد عقل گرا چهارشنبه شب، ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ تا ۲۱ با حضور صاحبنظران، اندیشمندان و فرهیختگان و استادان حوزه و دانشگاه در محل تالار استاد موسویان(ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار شده و میزبان همه علاقمندان به مباحث کلامی خواهد بود.