eitaa logo
کانون فرهنگی هنری شهدای شاتور
206 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
16.5هزار ویدیو
156 فایل
• • -کانال‌نذرحضرت زینب‌ س و نذر سلامتی و فرج آقا امام زمان عج #نفسم_خداس #کپے‌باذکرصلوات‌براےظهورآقاآزاد #ما_امام_زمان_داریم_ما_رهبر_داریم #تبلیغ_و_تبادل_پذیرفته_میشود #با_دعا_برای_فرج_آقا_رو_یاری_کنیم صلوات واسه فرج یادت نره هاااااا @golchineshatoori
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸جشن تولد خصوصی با ۷۰۰۰۰ تماشاگر اینستاگرامی 🔹رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت: زن جوانی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس که در مهمانی خصوصی جشن تولد او حضور داشته اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی کرده و موجب بر هم زدن آرامش روانی او و خانواده اش و هتک حیثیت او شده است. 🔹افسران سایبری پلیس فتا پایتخت پس از مطالعه اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده با بهره گیری از روش‌های علمی و فنی موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند. 🔹متهم که از دوستان نزدیک شاکی بود پس از حضور در پلیس فتا تهران بزرگ از موضوع اظهار بی اطلاعی می‌کرد اما پس از روبه رویی با شاکی لب به اعتراف گشود و اظهار کرد مدت زیادی است با شاکی مشکل دارد و برای تلافی و انتقام از وی با ایجاد صفحه جعلی با نام و مشخصات وی دست به این اقدام زدم.
🔴 عوامل بدبخت کردن دولت پزشکیان در یک قاب بیشتر این جماعت سوابق همصدایی با دشمنان و براندازی و اقدام علیه دین و انقلاب و فتنه گری و حتی زندان در کشور را دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فکر کردین خارجکیا اولین آپارتمان‌ جهان رو ساختن، سخت در اشتباهید! اولین سازه آپارتمانی جهان "دژ ایزدخواست" نام داره که در زمان ساسانیان ساخته شده و به لحاظ قدمت اولین قلعه خشتی جهان و به لحاظ وسعت دومین قلعه خشتی جهانه! فیلمو ببینید و به ایرانی بودن خودتون افتخار کنید!
خورشید فردا مال‌ ماست 🔹اولین نیروگاه خورشیدی تجمیعی با سرمایه‌گذاری ۲۰۷ خانوادۀ مینابی برق خود را به شبکۀ کشور تزریق کرد. 🔹از این پس نور خورشید علاوه بر روشنایی ماهانه ۵۰۰ میلیون تومان برای خانواده‌های مینابی سرمایه‌گذار در نیروگاه درآمد دارد و سهم هر خانواده ۲.۵ میلیون تومان در ماه می‌شود. این رقم ۲ برابر یارانه دریافتی یک خانواده ۴ نفره است. 🔹ذبیح‌الله یکی از صاحبان این نیروگاه می‌گوید که «تا خورشید بتابد، ما ماهی ۲.۵ میلیون پول در می‌آوریم».
حالا ‎ رو زیر سبیلی رد کردیم ‎ رو کجای دلمون بزاریم؟ خانه سالمندانه یا کابینه؟ .
کاربر فلسطینی: فقط ۸ ورزشکار به نمایندگی از ‎ در المپیک حضور دارند. فقط به این دلیل که صهیونیست‌ها ۳۵۰ ورزشکار ما را در ۱۰ ماه گذشته کشته‌اند.
🔻 واکنش کاربران خارجی به خبر احضار سفیر فرانسه به دلیل توهین به حضرت مسیح در افتتاحیه المپیک برای عمل به شریفه ی قرآن که میفرماید: قُلْ يا أَهْلَ الْكِتابِ تَعالَوْا إِلى‏ كَلِمَةٍ سَواءٍ بَيْنَنا وَ بَيْنَكُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللَّهَ وَ لا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئاً وَ لا يَتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّـهِ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ آل عمران - ۶۴ بگو: «ای اهل کتاب! بیایید به سوی سخنی که میان ما و شما یکسان است؛ که جز خداوند یگانه را نپرستیم و چیزی را همتای او قرار ندهیم؛ و بعضی از ما، بعضی دیگر را -غیر از خدای یگانه- به خدایی نپذیرد.» هرگاه (از این دعوت،) سرباز زنند، بگویید: «گواه باشید که ما مسلمانیم!» ✍ پرنفوذترین و بهترین نوع عمل به این فریضه توسط مسلمانان، وقتی است که اسلام در قدرت باشد و حاکم مسلمانی که از جامعه ی شرک و بت پرستی هراسی بر دل نداشته و دغدغه او بسط توحید است بر سر کار باشد. این که حاکمیت اسلام نماینده های این کشور را فراخوان کند نشان از قدرت حاکمیت اسلام دارد کار از وحدت شیعه و سنی گذشته موحدان عالم باید وحدت کنند! رحمت خدا بر خمینی کبیر منادی بزرگ توحید ┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄