در یک شهربازی پسرکی سیاه پوست به مرد بادکنک فروشی نگاه می کرد. بادکنک فروش برای جلب توجه یک بادکنک قرمز را رها کرد تا در آسمان اوج بگیرد و بدینوسیله جمعیتی از کودکان را که برای خرید بادکنک به والدینشان اصرار می کردند را جذب خود کرد.
سپس یک بادکنک آبی و همین طور یک بادکنک زرد و بعد از آن یک بادکنک سفید را به تناوب و با فاصله رها کرد. بادکنک ها سبکبال به آسمان رفتند و اوج گرفتند و ناپدید شدند.
پسرک سیاه پوست هنوز به تماشا ایستاده بود و به یک بادکنک سیاه خیره شده بود!
تا این که پس از لحظاتی به بادکنک فروش نزدیک شد و با تردید پرسید: ببخشید آقا! اگر بادکنک سیاه را هم رها می کردید آیا بالا می رفت؟
مرد بادکنک فروش لبخندی به روی پسرک زد و نخی را که بادکنک سیاه را نگه داشته بود برید و بادکنک به طرف بالا اوج گرفت و پس از لحظاتی گفت:
پسرم آن چیزی که سبب اوج گرفتن بادکنک می شود رنگ آن نیست بلکه چیزی است که در درون خود بادکنک قرار دارد.
دوست عزیز من، زندگی هم همین طور است و چیزی که باعث رشد آدمها می شود رنگ و ظاهر آنها نیست. مهم درون آدم هاست که تعیین کننده مرتبه و جایگاهشان است و هرچقدر ذهنیات ارزشمندتر باشند، جایگاه والاتر و شایسته تری نصیب آدم می شود
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
ریشه مشکلات.mp3
2.4M
✅" ریشه مشکلات ما کجاست؟"
🆔️http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
💢 کارهاییکه برای #بهترین_همسر شدن باید انجام بدین👌
1⃣ صبور باشیم؛ اگر رفتار همسرمان را خوشایند نمیدانیم بهتر است با حوصله و تأمل و در شرایط مناسب او را از چگونگی رفتارش آگاه کنیم.
2⃣ منطقی رفتار کنیم؛ مسایل را منطقی و درست بررسی کنیم و به جای منافع شخصی، مصالح زندگی مشترک را در نظر بگیریم و بیطرفانه قضاوت کنیم.
3⃣ کم توقع باشیم؛ از همسرمان آنقدر انتظار داشته باشیم که بتواند به انتظارات پاسخ دهد.
4⃣ مثبتنگر باشیم؛ به رفتارهای خوب همسرمان بیشتر بیندیشیم و جنبههای خوب زندگی را فراموش نکنیم.
5⃣ شنونده ی خوبی باشیم؛ هنگامی که همسرمان با ما صحبت میکند حتیالامکان به چشمان او نگاه کنیم و یا با اشاره و سرتکان دادن نشان دهیم که به حرفهای او توجه داریم.
6⃣ به شخصیت همسرمان احترام بگذاریم و حرمت یکدیگر را نزد خانواده و دوستان و…حفظ کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
⚔️جنگ شناختی
🗡🛡جنگ شناختی یکی از متفاوتترین شیوههای جنگ است که اعتمادزدایی، قداستزدایی، مقبولیتزدایی و ناامیدسازی را به افراد جامعه تلقین میکند و افراد جامعه، که اصلیترین سرمایه یک کشور به حساب میآیند، با جنگ شناختی هویت خود را تغییر میدهند.
⚠️در جنگ شناختی، علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، همان شخص به گروه دشمن اضافه میشود.
🔺عمر سعد که فردی دنیاطلب بود و به خاطر وعدههای مالی عبیدالله از عقیده خود برگشت، وقتی در کربلا فرمانده سپاه بود، با گفتن این جمله، جنگ روانی و شناختی به راه انداخت: «یا خَیْلَ اللّهِ ارْكَبی وَ بِالْجَنَّةِ اَبْشِری»؛ «اى لشکر خدا! سوار شوید، مژده باد شما را به بهشت».
او با این جمله، عدم مقبولیت و قداست زدایی حکومت امام حسین علیهالسلام را در نگاه آنها زیر سؤال برد و باور کوفیان را تغییر داد؛ آنهایی که به امام حسین علیهالسلام نامه نوشتند و میخواستند با امامشان بیعت کنند، ولی از یاران امام جدا شدند و در مقابل امامشان ایستادند.
🚨امروزه دشمن تلاش میکند تا با جنگ رسانهای و شناختی، باورهای اسلامی و انقلابی جوانان را تضعیف و به خرافه تبدیل کند؛ خرافهای که میتواند به دینگریزی و بدبینی افراد به اسلام و انقلاب شود.
📚طبری، تاریخ الامم والملوک، ج ۳، ص۳۱۲
💠 همیشه نیمه خالی لیوان را نبین
🌿برای نجات از ناامیدی باید بکوشیم روح بدبینی یا منفینگری را از زندگی حذف کنیم.
🔶 ندیدن نیمه پر لیوان زندگی، باعث سرایت یک نوع بدبینی و سوءظن و در نهایت غلبه روح ناامیدی در زندگی میشود. کم نیستند خانوادههایی که امکانات و داراییهای مختلفی دارند، ولی بااینوجود شاهد هستیم همسر آن خانواده یا یکی از اعضای آن به افسردگی خاصی مبتلا شده است. وقتی ریشه آن را بررسی میکنیم، متوجه میشویم که این افراد بیشتر نیمه خالی لیوان و کمبودهای زندگی را مشاهده میکنند و همین موضوع باعث شده است که آنها نگاه زیبابینی خود را نسبت به زندگی از دست بدهند و تصور تاریک و سیاهی را در پیش روی خود مشاهده کنند.
🔷 راه درمان از منظر قرآن
با درنگ و تأمل در آیات الهی بهخوبی میتوان راهکاری فوقالعاده برای نجات از این مسئله پیدا کرد. قرآن کریم در این خصوص، تکنیک یادآوری نعمتها را ارائه داده است: «فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»؛ «پس انواع نعمتهای خدا را به یاد آورید. شاید که رستگار شوید».
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
مهدی رسولی.mp3
4.36M
#حاج_مهدی_رسولی
🎶تو را اینگونه می نامند
#ولادت_اباعبدالله_الحسین(ع)
🎼
💠 نقش خانواده در امیدسازی و امیدآفرینی
👨👩👧👧 برای ساخت جامعهای ایمانی و سرشار از امید، باید به نقش خانواده در امیدسازی و امیدآفرینی توجه ویژهای کرد.
🔶 خانوده به عنوان مهمترین کانون تربیتی و سازنده جامعه ایمانی، باید تفکرات مثبت، ازجمله امید به آینده را از زمان کودکی و درست وقتی که شخصیت کودک در حال شکلگیری است، در ذهن و روح او نهادینه کند.
🔹امیدی که اگر والدین آن را با باورهای ایمانی و در یک فرایند تدریجی و با توجه به اقتضای سن کودک، در روح و جان او نهادینه کنند، به مرور زمان به یک اصل بنیادین در زندگی فرزندشان تبدیل میشود.
🔸شکلگیری چنین حالتی در وجود انسان از همان دوران کودکی سبب میشود تا فرد در دوران بزرگسالی با کمک همین اکسیر اثرگذار، باورها، رفتارها و اعمال خود را اصلاح و بهسازی، و به همین مقدار به ساخت جامعه ایمانی کمک کند.
🗣 تکنیک برخورد با پرحرفی فرزند
👦🏻 از جمله رفتارهای کودک، پرحرفی است. بیشتر اوقات این کار، اختلال نیست. پس نباید حساسیت نشان داد؛ مگر زمانی که بیهوده سخن بگوید و سبب آزار دیگران شود.
💠 در اینباره به سیره پیامبر تمسک میجوییم. از خصوصیات پیامبراعظم صلیاللهعلیهوآله این بود که اگر کسی مشغول حرف زدن بود، حرف او را نمیبُرید و وسط حرف او حرفی نمیزد؛ مگر اینکه از حدّ میگذراند و پرحرفی میکرد. اینجا بود که یا مؤدبانه حرف او را قطع میکرد و او را از پرحرفی نهی میفرمود یا با برخواستن از جای خود به او میفهماند که زیاد حرف زده است.
◀️ بنابراین از تکنیکهای طلایی در برخورد با پرحرفی فرزند، بیتوجهی والدین به اوست.
📚«لَا يَقْطَعُ عَلَى أَحَدٍ كَلَامَهُ حَتَّى يَجُوزَهُ فَيَقْطَعَهُ بِنَهْيٍ أَوْ قِيَام»؛ عيون أخبار الرضا، ج۱، ص۳۱۹