17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️روایت ساده لوحی رضاشاه و ماجرای کشف حجاب اجباری رضاخانی و مقاومت و کشتار مردم در مسجد گوهرشاد
📌بمناسبت ۱۷ دی،سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب توسط رضا قلدر
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 به بهانه ۱۷ دی ماه و #کشف_حجاب رضاخانی
🚨 خانمی که امام زمان (عج) بر پیکر او حاضر شد
🔸 این بانو هفت سال بخاطر کشف حجاب در دوره رضاخان از منزل بیرون نرفت...
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨دوتا فوق دکترا دارم، دوتا دکـترا دوتا ارشد دارم هم از داخـــل کشور و هم از خــــارج کشور، ولـی افتخار من یک چیز دیگری است..
📌در سالروز کشف حجاب رضاخانی نگاهی بیندازیم به یکی از الگوی های زن تراز انقلاب اسلامی
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
❇️ ۱۷ دی ماه سالروز درگذشت مشکوک جهان پهلوان غلامرضا تختی در سال 1346
🔶جهان پهلوان غلامرضا تختی در شهریور 1309 ش در یکی از محلات جنوبی تهران و در خانواده ای متوسط به دنیا آمد. وی از کودکی به ورزش روی آورد و ورزش را فقط برای سلامتی و تندرستی بدن می خواست. او در عین حال به نجاری مشغول بود تا این که در بیست سالگی در اولین مسابقات قهرمانی کشتی کشوری شرکت کرد. از آن پس شهره عام و خاص گردید و در میدان های جهانی مدال آور شد. تختی سرشار از پاکی و صداقت بود و دلی بی باک و جسور داشت.
🔶او دارای قلبی رئوف و مالامال از عشق مردم بود و در زندگی خود، بیش از قهرمانی به انسان زیستن و از خودگذشتگی می اندیشید. تختی با وجود قهرمانی در میادین بین المللی کشتی، هیچ گاه فروتنی و تواضع خود را در برابر مردم از دست نداد. وی در دوران قهرمانی خود، 9 مدال طلا و نقره جهانی و بازی های المپیک را کسب کرد و از جمله ورزشکاران ایرانی است که بیشترین مدال های طلا و نقره را در بازی های مهم بین المللی، به ارمغان آورده اند.
🔶جهان پهلوان تختی از مریدان آیت اللَّه سیدمحمود طالقانی به شمار می رفت و در ملی شدن صنعت نفت حضوری فعال داشت. وی هم چنین در جمع آوری کمک های مردمی به زلزله زدگان بویین زهرا در شهریور 1341، نقش مهمی ایفا کرد به طوری که حساسیت رژیم را دربرداشت. رژیم که کمابیش از فعالیت های سیاسی تختی آگاهی پیدا کرده بود، برای به سلطه کشیدن او، ریاست فدراسیون کشتی کشور را به او پیشنهاد نمود؛ ولی او این پیشنهاد و حتی پیشنهاد برای به دست گرفتن شهرداری تهران یا نمایندگی مجلس را نیز رد کرد.
🔶در نهایت، رژیم سفاک پهلوی چون هیچ راهی برای نفوذ به تختی نیافته بود و هم چنین محبوبیت روزافزون تختی در میان مردم و مخالفت وی با رژیم وابسته شاه، طاغوتیان را خشمگین کرده بود، سرانجام باعث شد تا عوامل رژیم پهلوی در توطئه ای مشکوک، وی را در هفدهم دی ماه 1346 در 37 سالگی به قتل برسانند.
🔶هرچند که در آن زمان، مرگ تختی را، خودکشی عنوان کردند، ولی این توطئه رژیم با آگاهی یافتن مردم از اصل ماجرا، نقش بر آب گردید. پیکر جهان پهلوان تختی با حضور خیل دوستداران و مشتاقان، در شهر ری به خاک سپرده شد.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
جلسه پنجم رجب ۱۴۰۳.mp3
2.62M
❇️شرح دعای ماه رجب؛ یا من ارجوه...
🎙استاد حاجآقا رجالی زیدعزه
📌جلسه پنجم، ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
🔸فراهم بودن اسباب رحمت
🔸ماه رجب ماه بارش رحمت خدا
🔸گناهان مانع استجابت دعا
🔸دعاها جواب نیازهای انسان است
🔸عدم توفیق نتیجه انجام ندادن وظایف
🔸تنبلی در محاسبه و ضرر دنیوی و معنوی
🔸عُجب مولود شرک است
🔸رابطه با خدا باید درست شود
🔸رعایت اسباب ظاهری و باطنی ضرورت دارد
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
❇️ رزمایشی فراتر از یک تمرین عادی
✍علیرضا تقوینیا
📌رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ چند روزی است که آغاز شده است ؛ این مانور نظامی که با توجه به تعدد و تکثر نیروهای شرکت کننده در آن و تنوع تسلیحات به کارگرفته شده، بی سابقه ارزیابی می شود، نکاتی را برای تحلیل گران خاطرنشان می سازد.
1️⃣ این رزمایش شبیه ساز یک جنگ بزرگ و تمام عیار است - که باید از آن جلوگیری شود- و نشان دادن توانایی ها و ابتکارات نیروهای مسلح به دشمنان منطقه ای و فرامنطقه ای (جهت بازداشتن آنان از تصمیمات و اقدامات نابخردانه) از جمله اهداف آن ارزیابی می گردد.
2️⃣ پدافند هوایی، عملیات های آفندی و پدافندی در زمین ، شلیک موشک ها و پهپادهای مختلف و تمرین بستن تنگه هرمز تنها بخشی از نمایش اقتدار نیروهای مسلح ایران در این رزمایش است.
3️⃣ با توجه به قطعی بودن عملیات #وعده_صادق_۳ و عزم ایران برای نشانیدن رژیم صهیونیستی بر سر جای خود، این رزمایش به نوعی تمرینی است برای زدن اسرائیل و اِعمال تدابیر لازم پس از آن جهت مصون نگاه داشتن دارایی های راهبردی کشور و کاهش فشار به مردم عادی.
4️⃣ پیش بینی می شود که با روی کار آمدن ترامپ ، فشار به محور مقاومت بیشتر گردد و با عطف به شخصیتی که نتانیاهو از خود و دولتش در یکسال اخیر نشان داده و ریسک پذیری بالایی که از او دیده شده، نیروهای مسلح ایران باید خود را برای تمام شرایط خطیر احتمالی آماده سازند؛ خاصه این که با توجه به عبور جمهوری اسلامی از نقطه گریز هسته ای، احتمال هرگونه حماقتی از سوی دشمنان ایران متصور می نماید.
5️⃣ احتمال این که اسرائیل پس از آتش بس ۶۰ روزه با لبنان به تجاوزات خود ادامه دهد و جنگ علیه عروس خاورمیانه را مجددا شعله ور گرداند، بالاست ؛ در نتیجه ارتش و سپاه جمهوری اسلامی باید برای هر سناریویی خود را آماده سازند ؛ بی تردید استقرار دولت جدید ترامپ آزادی عمل بیشتری به نتانیاهو برای پی گیری اهدافش خواهد داد.
🔸 در نتیجه باید تصریح کرد که رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ ، تمرینی فراتر از یک مانور نظامی است که هدف آن تست نهایی امکانات و قابلیت های نظامی کشور و ورزیدگی و توجیه پرسنل نیروهای مسلح برای شرایط حساس پیش روست.
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
333-13900330-5.mp3
2.26M
❇️ شرح دعای ماه رجب(۵)
💠 يا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ، وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ، يَا مَنْ يُعْطِى الْكَثِيرَ بِالْقَلِيلِ،...
🔶 معنای یا من یعطی الکثیر بالقلیل(۲)...
🎙حاج آقای علیپور
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682