🌹دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان🌹
#ماه_رمضان
#مؤسسه_قرآنی_کربلایی_کاظم
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📜https://eitaa.com/karbalaekazem
🌹دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان🌹
#ماه_رمضان
#مؤسسه_قرآنی_کربلایی_کاظم
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📜https://eitaa.com/karbalaekazem
📢 هدف از تلاوت قرآن تأثیرگذاری بر شنوندگان آن باشد
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۳ در اولین روز ماه مبارک رمضان و در محفل نورانی انس با قرآن که با حضور شماری از قاریان و اساتید ممتاز و فعالان قرآنی برگزار شد، آمیخته شدن مجالس تلاوت قرآن با ترجمه و تفسیر آیات را برای انتقال مفاهیم و مضامین قرآنی به مستعمین و اثرگذاری بر آنها، ضروری خواندند و متخصصان و فعالان قرآنی را به تلاش برای یافتن شیوههای این مسئله مهم فراخواندند.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای با شکرگزاری به درگاه پروردگار کریم بهخاطر برخورداری ایران از نعمت وجود قاریان فراوانِ برجسته، خوشخوان و صحیحخوان و آشنا با شیوههای خوب تلاوت گفتند: بر اساس گزارشها، رشد شاخص قرآن در کشور بیشتر از همه شاخصها است که این امر مایه خرسندی عمیق است.
🔹 ایشان قاریان قرآن را به علت رساندن پیام خداوند به دلهای مردم، دارای رسالت و مقامی برجسته و افتخارآمیز دانستند و افزودند: استماع و شنیدن قرآن، کاری واجب و لازمه ایمان به پروردگار و زمینهساز جلب رحمت الهی است که امکان تدبّر و تفکر در آیات الهی را هم فراهم می کند، بنابراین باید در کار تلاوت و استماع قرآن جدیت داشت.
🔸 رهبر انقلاب در همین زمینه به عموم مردم توصیه کردند بهگونهای عمل کنند که هر روز حتی اگر شده یک صفحه از قرآن را بخوانند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای آشنا نبودن مردم و مستعمین کشورمان با زبان قرآن را مانعی در درک مفاهیم قرآنی برشمردند و تأکید کردند: باید متخصصان و فعالان قرآنی برای این موضوع راههایی پیدا کنند تا مضامین عالی آیات نیز به گوش دل شنوندگان تلاوت برسد.
🔸 ایشان خاطرنشان کردند: باید همه مساجد به پایگاههای رواج تلاوت و استماع قرآن و ارائه تفسیر آیاتِ قرائتشده تبدیل شوند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی قرآن را کتاب حکمت و درس و زندگی خواندند و خاطر نشان کردند: قرآن مجید در همه عرصههای فردی، خانوادگی، اجتماعی، حکومتی وحتی روابط بینالملل، مملو از تدبیر و حکمت است که باید به آموختن و بکارگیری این دروس اهتمام جدی داشت که خوشبختانه امروز همه زیرساختهای لازم برای این کار فراهم است.
🔸 رهبر انقلاب همچنین قاریان را به «تلاوت اثرگذار» توصیه کردند و گفتند: هدف از بعضی تلاوتها آوازخوانی است و همچنانکه در تلاوت برخی قاریان بیرونی مشاهده میشود، بیشتر به دنبال به رخ کشیدن لحنها و شیوههای تلاوت بر شنوندگان خود از طریق بکارگیری موسیقی زیبا و فعال هستند که این تلاوت، تلاوتِ مطلوب نیست.
🔹 ایشان هدف از تلاوت مطلوب را اثرگذاری آن بر مخاطب دانستند و گفتند: در این نوع تلاوت، از همان ابتدا باید نیتتان اثرگذاری بر مخاطب باشد که در این حالت باید خود قاری اول از همه، از خواندن قرآن تأثیر بپذیرد.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای استفاده بجا و غیر افراطی از برخی شگردهای تلاوت قرآن را برای اثرگذاری بر مستمعین مناسب دانستند و با تاکید براینکه تلاوت قرآن هنری بزرگ و ترکیبی است، خطاب به قاریان گفتند: توجه داشته باشید که با هر لحنی تلاوت میکنید این کار را به قصد اثرگذاری بر شنونده انجام دهید.
🔹 در پایان این مراسم نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
چرا مچ پا و دست و دکمه مانتو ها در مد جدید باز است🤔
این ۴ دقیقه ارزش دیدن رو برای حفظ شخصیت انسان دارد☘
💠نشر حداکثری مدافع وطن
🌴💎🇮🇷💎🌴
✅نکات کلیدی فرمایشات رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای در دیدار جامعه قرآنی
(در روز اول ماه مبارک رمضان ۱۴۴۴ - پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۳):
🔰فرمایشات مهم معظم له در ۷ بخش:
1⃣ اهمیت شناخت جایگاه و شأن والای قاری قرآن برای مردم و برای خود قاریان؛ کسی که رسالت بزرگ انتقال پیام خداوند به مردم را دارد.
2⃣ لزوم ابداع طرحی جدید برای آشنایی مردم با ترجمهی تفسیری و مختصر برخی آیات در محافل و جلسات قرآنی. (فرمایش رهبری: من میبینم برخی، تلاوت را مقدمهی سخنرانی قرار میدهند، اما من قدیمها سخنرانی را مقدمهی تلاوت قرار میدادم)
3⃣ لزوم تبدیل مساجد به پایگاههای قرآنی با این پیشنهاد که هر مسجد یک قاری داشته باشد.
4⃣ لزوم انس روزانه با قرآن. حتی در حد نیم صفحه. هر صفحه از قرآن را اگر با دقت بررسی کنیم، میبینیم که دهها نکته اساسی برای بهتر شدن زندگی شخصی، اجتماعی، سیاسی و... وجود دارد.
5⃣ هدف قاری باید اثرگذاری معنوی بر دل مخاطب باشد؛ نه اینکه صرفاً دنبال هنرنمایی موسیقایی باشد. و در درجه اول قاری برای اینکه اثرگذار باشد، خودش باید از آیات قرآن اثر پذیرفته باشد.
6⃣ ۳ تکنیک در خصوص برخی فنون اثرگذاری قاری بر مستمع:
۱) استفاده بجا و معتدل از اختلاف قرائات؛ طوری که این اختلافات در خدمت القاء معانی آیات باشند.
۲) استفاده از برخی قطع و وصلهای حکمتآمیز
۳) استفاده از مقولهی "تکرار" در برخی عبارات و آیات؛ بطوری که مقصودی معناگرایانه وجود داشته باشد.
7⃣در بخش آسیبشناسی، یکی از مهمترین مسائلی که تبیین شد عدم آشنایی درست مردم با زبان قرآن بود ایشان پیشنهاد دادند تلاوت قرآن با ترجمه تفسیری همراه باشد
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀تلاوت زیبا و جذاب آیه
« هدوا الی الطیب من القول و هدوا الی صراط الحمید»
در چند مقام مختلف
#تلاوت_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#زونکن_معارف
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
نَحْنُ قَسَمْنا بَيْنَهُمْ مَعِيشَتَهُمْ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا
(الزخرف - ٣٢)
🔰ترجمه :
ما وسایل معاش آنان را در زندگی دنیا میانشان تقسیم کردهایم.
🔰تفسير :
١ - اختيار ارزاق و معيشتها به دست انسان نيست اختلاف مردم در دارايی و فقر، و عافيت و صحت، و اولاد و ساير چيزهايی است كه رزق شمرده میشود.
٢ - هر فرد از افراد بشر را كه در نظر بگيری میبينی كه او هم میخواهد از ارزاق نهايت درجهاش را كه ديگر بيش از آن تصور ندارد دارا باشد. اما میبينيم كه هيچ يك از افراد به چنين آرزويی نمیرسند و به همه آنچه كه آرزومندهستند و آنچه كه دوست میدارند نائل نمیشوند از اينجا میفهميم كه ارزاق به دست انسان نيست چون اگر میبود هيچ فرد فقير و محتاجی در هيچ يك از مصاديق رزق يافت نمیشد.
٣ - هيچ دو نفری در داشتن ارزاق، مختلف و متفاوت پيدا نمیشد، پس اختلافی كه در آنان میبينيم روشنترين دليل است بر اينكه رزق دنيا به وسيله مشيتی از خدای بزرگ در بين خلق تقسيم شده نه به مشيت انسان.
علاوه بر اينكه اراده و عمل انسانها در به دست آوردن رزق يكی از صدها شرائط آن است و بقيه شرایط آن در دست آدمی نيست و از انواع رزق آنچه مطلوب هر كسی است وقتی به دست میآيد كه همه آن شرایط دست به دست هم دهند و اجتماع اين شرائط به دست خدايی است كه تمامی شرائط و اسباب به او منتهی میشود.
٤ - اما عزت و آبرو نيز از ناحيه خدای متعال تقسيم میشود چون متوقف بر صفات مخصوصی است كه به خاطر آن درجات انسان در جامعه بالا میرود، و با بالا رفتن درجات میتواند پايين دستان خود را تسخير كند و در تحت فرمان خود درآورد و آن صفات عبارت است از فطانت، زيركی، شجاعت، علو همت، قاطعيت عزم، داشتن ثروت، قوم و قبيله و امثال اينها، كه جز به صنع خدای سبحان برای كسی دست نمیدهد.
✅ خدايا : رزق ما را افزون و در رزق ما برکت عنایت فرما.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعَالَمِينَ
(ص - ۸۷)
🔰ترجمه :
اين قرآن جز پندى براى جهانيان نيست .
🔰تفسير :
١ - قرآن کریم ذكری است جهانی و برای همه جهانيان و برای جماعتهای مختلف و نژادها و امتهای گوناگون اختصاص به قومی خاص ندارد تا كسی در برابر تلاوتش از آن قوم مزدی طلب كند و يا در برابر تعليمش پاداشی بخواهد، بلكه اين ذكر برای همه عالم است.
٢ - قرآن کریم حلقه وصل مبدأ خلقت و اشرف مخلوقات است. بی شک اصیل ترین و محفوظ ترین تعالیم الهی روشنگر راه و رسم نیل به حیات طیبه قرآن کریم است.
٣ - آیین تأمین معاش انسان در جای جای قرآن کریم به تصریح و یا به طور ضمنی ترسیم شده است.
٤ - قرآن کریم هدف خلقت انسان را معرفت و بندگی خدای سبحان و تقرب به سوی او می داند. لذا هر آن چه در زمین و آسمان است را مسخر او کرده و همه ی ملزومات سعادت او را فراهم ساخته است.
✅ : اَللّهُمَّ آتِنا فِی الْآخِرَةِ حَسَنَةً بِالْقُرآن
التماس دعا