📣 فریاد و صد شیون از جنایت عظیم در غزه!!!
🔻رفته رفته انگار هرچه جنایت در غزه بالاتر میرود و صعوبت و توحش بیشتر میشود، انسانها بیشتر سِر و بی تفاوت میشوند؛ نمیدانیم، شاید هم مشابه وقتی است که انسان با مصیبت و غم بزرگی مواجه میشود و متحیر و مبهوت میماند که با این درد بزرگ چه کند؟!
🔸هرچه هست اوضاع بسیار غریبی است؛ بیش از ۳۰هزار انسان! دوباره بخوانیم، بیش از ۳۰هزار انسان، صد باره بخوانیم، بیش از ۳۰ هزار انسان که عمدهی آنها را کودکان و نوزادان و زنان تشکیل میدهند به بدترین شکل ممکن توسط صهیونیستها در غزه مظلوم، قصابی شدهاند؛ صدها کودک این روزها از گرسنگی شهید شدهاند، از غذا خبری نیست مگر بسیار کم و آنهم به قیمت بسیار گزاف…
🔹 صهیونیستها برای جبران شکست خفت بارشان به بیماران، از زنان تا خردسالان وکودکان و پیران وجوان که حتی در این مستشفیها هم امنیت ندارند، تیر خلاص میزنند!
🔸خبر تکاندهندهای که الجزیره مخابره کرده را شاید شنیدهاید: صهیونیستها در مجتمع الشفاء بعد از تجاوز به تعدادی از زنان، آنها را به شهادت رساندند!!!
🔹از آن خبرهاست که اگر جهان اسلام بشنود و از غصه بمیرد رواست. هرکس آنچه در توان دارد را باید به صحنه بیاورد؛ مهمترینش به میدان آوردن مردم در کل دنیاست؛ موضوعی که چند صباحی است خیال صهیونیستها از آن، بواسطه استیلای رسانهایشان، جمع شده و از آن اجتماعات بزرگ در دنیا کاسته شده است.
🔸خداوندا تو شاهدی که جهان عرب که روزگاری به حمیّت و غیرت خود مینازید، به واسطهی برخی حکام بیغیرت و مزدورش اینچنین به خفت و خواری تن داده است که چنین غمها و جنایات بزرگی را میبیند و آنچه باید بکند را انجام نمیدهد!
🔹خداوندا تو شاهدی که اردوغانها و علیافها که پس پرده بخشی از مایحتاج ضروری صهیونیستها را از انرژی تا … تغذیه میکنند در این جنایات و توحش شریکند.
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
✅ حکمرانی خوب در سایه مردم داری صادقانه...
🔻انتظار این بود که با فروکش کردن تب اجرایی انتخابات 11 اسفند و فرونشستن غبارهای سیاسی و جناحی، بررسی ابعاد مختلف انتخابات اخیر و نتایج آن، به دستور کار نهادهای تبیینی و رسانه ای کشور تبدیل شود اما هنوز نشانه هایی از شکل گیری چنین حلقه های تحلیلی دیده نمی شود.
▫باید بدون تعرض به امید ملی و اعتماد اجتماعی، همه عوامل دخیل در انتخابات اخیر را که میزان مشارکت در آن نسبت به ادوار پیشین پایین تر بود زیر ذره بین بررسی برده و بدون دلبستگی های عاطفی و هیجانی، ابعاد آن را ارزیابی نمود و به اصلاح و نوسازی سازوکارهای دخیل در آن همت کرد.
▪در شرایطی که ذهن جمعی ایرانیان، به شدت نیازمند عرضه تحلیل های روشنگر از انتخابات ۱۱ اسفند بود، ۳ واقعه بی ارتباط به یکدیگر شکل گرفتند که بازتاب قابل توجهی در داخل داشت و چون همیشه به سوژه ای جذاب برای رسانه های معاند نیز مبدل شد.
▫این ۳ واقعه عبارت بودند از ماجرای درمانگاه قم، موضوع تملک باغی در جوار حوزه علمیه امام خمینی ازگل به نام حجت الاسلام کاظم صدیقی و فرزندانش و ماجرای تقسیم مردم به اکثریت متمرد/ عاصی و اکثریت مومن/ متدین از سوی حجت الاسلام احمد علم الهدی.
▪یکی از اصلی ترین اولویت های نرم افزاری نظام، سرمایه گذاری برای تقویت قدرت اقناعی نظام حکمرانی است. نرم افزار این قدرت اقناعی، یا هنوز طراحی نشده، یا اگر طراحی شده به روزرسانی نشده، و یا اگر به روزرسانی هم شده راهی به صحنه عمل و اجرا نیافته است.
▫هر رفتار یا گفتاری که مستقیما یا تلویحا به نقش و کارکرد واقعی آحاد مردم در نظام حکمرانی ضربه بزند و یا از پاسخگویی صادقانه به مطالبات افکارعمومی طفره رود از جانب هر فرد و جایگاهی که باشد اقدامی غیر قابل پذیرش و ضربه زننده به اعتماد عمومی است.
▪بدون افزایش حس اعتماد و تقویت باورهای آحاد مردم نسبت به کارآمدی نظام حکمرانی که لوازم آن صداقت در گفتار،اخلاص در عمل و باورمندی به نقش بی بدیل مردم در حوزه های مختلف حکمرانی است نمی توان به افزایش مشارکت مردم درفرآیندهای سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی امید زیادی داشت.
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
✅ فرایند محوری؛ راهِ عبور از حاشیهها برای صاحبمنصبان و علماء...
🔻دینِ اسلام به معنایِ سندی حقانی و عقلانی و به عنوان سبک درست زندگی در مسیر تمدنسازی در حیطه نظری( در قالب قرآن و منظومه کلام اهل بیت علیهم السلام همچون نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) و نمونه عملی ( مستند به سیره نبوی و علوی و ائمه هدی علیهم السلام در قامت یک انسان 250 ساله) چهرهای روشن و درخشان از خود به نمایش گذاشتهاست که در آثار مستشرقین و نویسندگانی غربی چون ویل دورانت، گوستاولوبون، مونت گمری وات و... با وجود نگاه جانبدارانه، اما بدان اذعان شده، تا آنجا که این نویسندگان پرآوازه غربی، ریشه پیشرفتِ امروزِ غرب را که از رنسانس نشات گرفته، در اقتباس از تمدن اسلامی و بهرهگیری از علوم اسلامی در قرون 12 و 13 میلادی دانستند.
👈 و ظهور انقلاب اسلامی نیز در موسم و زمانهای رقم خورد که دو قطب قدرتِ وقتِ جهان، نقشی برای دین در عرصه تحولات سیاسی و اجتماعی قائل نبودند و دین را به کنج سکون و رکون و بیتفاوتی سوق میدادند؛ و چرایی و حکمتِ مانایی این انقلاب در برابر همه توطئهها برای براندازی که یکی از آن فتنهها برای نابودی یکی از خودشان کافی بود! همه و همه نشان از حضور موثر و منحصربفردِ دین اسلام و انقلاب ِ مبتنی بر این دین در جهان دارد که به یک مواجهه و دو جبههگی بین جبهه ظلم و کفر در یک کلمه استکبار با جبهه اسلام و مقاومت به رهبری ایران اسلامی منجر شدهاست.
👌 حال نکته اینجاست، دشمنانی که در سنگرهای مختلف طعمِ واقعیِ شکست را چشیدند و از مرکبِ ابرقدرتی به زمینِ فلاکت و زبونی افتادند و ائتلافِشان رنگ اختلاف گرفت و بوی تعفنِ جنایتِشان مقابل بیگناهان، مشامِ شهروندان خودشان را هم آزرده اما دل خوش به جریان تحریف و تخریبِ وجهه دین با مصداقسازی یا سوژهپروری و برجسته کردن مصادیق اندک برای ضربه زدن به چهره تابناک دین هستند که جای تامل و تأنی و تدقیق دارد...
🔻بنابراین از یکسو باید نگاهِ درست مبتنی بر کلاننگری و جمعبندیِ صحیحِ ذهنی در جامعه شکل بگیرد تا جای اصل و فرع، مکتب و اشخاص، دوست و دشمن و ... مشخص شود و به گمانِ مدینه فاضله (آرمانگرایی صرف) که در موعد نهایی با درک ظهور مولای منتظَر باید خودمان را بدان برسانیم و برایش بسازیم؛ جامعه مقتدر و رو به پیشرفت و مستقلِ امروز را به خاطر برخی آسیبها و مصادیقِ ناچسب با اسلام و انقلاب به دست دشمنانی نسپریم که اگر اندک فرصت و قدرتی یابند ریشهی استقلال، امنیت، هویت و پیشرفت کشور که رهآورد انقلاب اسلامی است، را خواهند زد و جامعه ما را به دوره تاریکِ ذلت، سرسپردگی، بیهویتی و حقارتی بکشانند که ارتجاعی است مذموم و نکوهیده!!!
👈 و از سوی دیگر مسئولینِ امر و صاحبانِ منصب، مقام و جایگاه و علماء میبایست با درک شرایط حساس جایگاه خویش که نگاه مردم در قالب اسوه و الگوی دینی به آنهاست:
1⃣ اولا مراقب اطراف و اکناف خویش باشند؛ چرا که دشمن با طرح و برنامه به دنبال نفوذ به انحاء مختلف در اطراف آنهاست تا با طرح واقعیت کاذب یا واقعیتسازی و بهرهگیری از شگردهای رسانهای از جمله انبوهسازی و تکرار، از هیچ، همه چیز یا از اقل، اکثری بسازند و به چهره تابناک دین و انقلاب بتازند.
2⃣ ثانیا متولیان امور از حوزههای علمیه، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ، اوقاف و سازمان تبلیغات و سایر موسسات و نهادهای دینی با ایجاد فرایندهای متمرکز سازمانی در خصوص برنامه و بودجه و مسایل مالی یا تملک، ساخت و ساز و بازسازی ، علماء و امامان جمعه و جامعه را از نقشآفرینی در این امور معاف داشته تا فرصت سوء استفاده از این جایگاه به دست برخی ظاهر الصلاحها نیافتد؛ ضمن اینکه علماء به نقش حقیقی خویش در هدایت و تربیت جامعه و مطالبهگری حق مردم بعنوان زبان گویای آنات بپردازند؛ که البته نیاز است که فراغ بال داشته و دغدغه کسب بودجه و اعتبار و مطالبه از این و آن نداشته باشند چرا که این احساس نیاز موقف ایجاد توقع است و مقدمه ایجاد حواشی و برخی اشتباهات و اعتمادهای نابجا و...
🔚 اما نکته پایانی خطاب به اهالی رسانه است که نقش آنان نقش پیامبری است و اینکه اخلاق را قربانی منافع زودگذر اجتماعی، سیاسی و مادی خود یا جناح و جریانی نکنند و در ارایه اخبار و تحلیلها جانب صداقت، امانت و انصاف را نگهدارند و با هر عقیده و مبنایی هستند اما به مردم، وطن، دین و انقلاب خویش وفادر باشند و برای عزت و سرافرازی کشور خویش بنویسند و واقعیت را آنچنانی که هست روایت کنند نه آنگونه که میخواهند و با ایجاد شفافیت حقیقی، دست مفسدان واقعی و معاندان و نفوذیهای فرصت طلب را از ساحتِ امالقرای جهان اسلام پاک نمایند. ان شاءالله
✍️جواد خسروی- 1402/01/06
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
⁉ براستی؛ واقعا چرا!؟
✅ حجم انبوه و گسترده تبلیغات علیه جمهوری اسلامی قبل از هر چیز؛ نشانه جایگاه عظیم و برجسته ایران اسلامی است چرا که اگر اینگونه نبود، این همه سر و صدا و هیاهو برای مقابله با انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن چه ضرورتی داشت؟!
◀ حضرت امام ــ رضوان الله تعالی علیه ــ خطاب به آمریکا که سعی داشت جایگاه برجسته انقلاب اسلامی را انکار کند، میفرمودند: «اگر میگویید اتفاق مهمی نیفتاده است، پس چرا این همه هیاهو میکنید»؟!
◀ و یا مقام معظم رهبری خطاب به دشمنان که ادعا میکردند انقلاب به بن بست رسیده است! میفرمودند: «گاهی میگویند جمهوری اسلامی به بن بست رسیده، اگر این ادعا درست است، کسی که به بن بست رسیده خودش از پا میافتد و به زمین میخورد پس چرا این همه برای به زمین زدن او هزینه میکنید»؟!
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
🍃از گوهر کلام امام حسن مجتبی علیه السلام🍃
🍁 « هَلاکُ الْمَرْءِ فی ثَلاثٍ: اَلْکِبْرُ، وَالْحِرْصُ، وَالْحَسَدُ؛ فَالْکِبْرُ هَلاکُ الدّینِ، وَبهِ لُعِنَ إبْلیسُ. وَالْحِرْصُ عَدُوّ النَّفْسِ، وَبهِ خَرَجَ آدَمُ مِنَ الْجَنَّهِ. وَالْحَسَدُ رائِدُ السُّوءِ، وَمِنْهُ قَتَلَ قابیلُ هابیل.»
🍂 «هلاکت و نابودی دین و ایمان هر شخص در سه چیز است:
" تکبّر، حرص، حسد."
🏵 تکبّر سبب نابودی دین و ایمان شخص می باشد و به وسیله تکبّر شیطان - با آن همه عبادت ملعون گردید.
🏵 حرص و طمع دشمن شخصیّت انسان است، همان طوری که حضرت آدم علیه السلام به وسیله آن از بهشت خارج شد.
🏵 حسد سبب همه خلاف ها و زشتی ها است و به همان جهت قابیل برادر خود هابیل را به قتل رساند.»
اعیان شیعه ج۱ص۵۵۷
🌸 میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام مبارکباد.🌸
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
🔰 « مگر جوانان اهوازی مردهاند؟!»
👈روزهای اول جنگ بود. شهید بهشتی برای اطلاع از جزئیات اتفاقات مرزهای جنوب کشور راهی خوزستان شد.طی جلسه با فرمانده سپاه خوزستان بود که از حجم محیرالعقول پیشروی بعثیها مطلع شد.
🔸همین هم باعث شد که فورا امام(ره) را در جریان بگذارد. پاسخ امام اما یک عبارت ۱۰ کلمهای بود: «مگر جوانان اهوازی مردهاند که عراق بتواند اهواز را بگیرد.»
✅ ایمان امام رحمه الله علیه به مردم تشریفاتی نبود، عین واقعیت بود.
🔻رهبر معظم انقلاب: «سال ۴۱ که همان اوّل شروع نهضت [بود]، امام در درس یک روز بحث را کشاندند به مسائل سیاسی و همان مسئلهی جاری، اشاره کردند به بیابان قم و گفتند اگر ما دعوت کنیم، مردم این بیابان را پُر خواهند کرد! سال ۴۱ که هیچ کس تصوّر نمیکرد که بتوان مردم را در یک چنین حرکتی همراه کرد و وارد کرد.» ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
🔸بهمن ۵۷ هم با همراهی و همگامی همین مردم بساط ۲۵۰۰ سال سلطنت از خاک این مملکت برچیده شد و جایش را به صندوق رأی و انتخابات داد.
▫صدام هم که با حمایت شرق و غرب به ایران لشکر کشید، باز هم اتکاء به ایمان خدا بود و حضور مردم.
🔸مبارزه با کمک مردم، انقلاب با حضور مردم و دفاع با اتکای به توان مردم... قصه همیشه همین است، فقط میدان متفاوت میشود.
▫هر جا کاستی و آسیبی بود یا یورش غریبه و بیگانه، حضور مردم بوده که گرهگشایی کرده و باعث دفع هجوم شده است.
🔘 حالا یک دهه است که مشکلات معیشتی به زندگی مردم فشار بیشتری میآورد و طمع دشمن هم به آسیبهای اقتصاد است و راهکار همان راهکاری که از سال ۴۲ پیشران انقلاب بود.
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
کربلا همچنان جاریست...
🔰 « مگر جوانان اهوازی مردهاند؟!» 👈روزهای اول جنگ بود. شهید بهشتی برای اطلاع از جزئیات اتفاقات مرزه
14030105_43959_64k.mp3
1.21M
🎙 « مگر جوانان اهوازی مردهاند؟!»
🔺ایمان امام به مردم تشریفاتی نبود عین واقعیت بود.🔺
🔺 هر جا کاستی و آسیبی بود یا یورش غریبه و بیگانه، حضور مردم بوده که گرهگشایی کرده و باعث دفع هجوم شده است.
🔺حالا یک دهه است که مشکلات معیشتی به زندگی مردم فشار بیشتری میآورد و طمع دشمن هم به آسیبهای اقتصاد است و راهکار همان راهکاری که از سال ۴۲ پیشران انقلاب بود.
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* اگر مکر خدا مکر است خواهی دید ای شیطان! *
🎥 شعری از علی سلیمیان در خصوص "غزه" در شب شعر رهبری با شاعران...
🔹️یهودا میشود مصلوب و عیسی زنده میماند
فرو میپاشد آری هیبت پوشالی صهیون
کماکان غیرت طوفان الاقصی زنده میماند
شهادت را نمی فهمند کورند و نمی بینند
فلسطین دم به دم میمیرد اما زنده میماند
به قعر گور خواهد برد ابلیس آرزویش را
بر اوج قلهها «انا فتحنا» زنده میماند
🔹️رهبر انقلاب: باید یک نهضتی برای ترجمه انجام بگیرد. اگر همین غزل در غزه ترجمه شود یک غوغایی بر پا خواهد کرد. این لحن و بیان و احساس منتقل شود. آن مردم و مبارزین به این طور قوت قلب دادنها احتیاج دارند.
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
کربلا همچنان جاریست...
* اگر مکر خدا مکر است خواهی دید ای شیطان! * 🎥 شعری از علی سلیمیان در خصوص "غزه" در شب شعر رهبری با
♻ ضرورت انتقال پیامهای تمدنی ما ایرانیها در قالب رسانه ی شعر...
🎙رهبر معظم انقلاب در دیدار شاعران در شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام:
✅ هم مضمونیابی و هم لفظ استوار [در شعر] لازم است. یک نکته در مورد پیام است. ما چه پیامی میخواهیم به مخاطبمان بدهیم؟ آن که میتواند پیام خوبی باشد پیام دین است، پیام اخلاق است، پیام تمدن است، پیام ایرانیگری ماست.
🔸ما ایرانیها پیامهای تمدنی بیشماری ما داریم که معارف دینی ما، معارف اخلاقی ما، معارف ایرانی ما، ایستادگی شجاعانهی ملت ایران، اینها همه چیزهایی که است که قابل انتقال است اینها را بایستی در پیام [منتقل کرد]، الان یکی از مایههای اعتبار ملت ایران ایستادگی شجاعانهی او در مقابل ظلم در دنیاست، در مقابل زورگویی، زیادهطلبی که مظهرش حالا آمریکا و صهیونیستها و اینها هستند، صریح، بدون ملاحظه، بدون اجمال موضع خودش را بیان میکند، خب این خیلی چیز مهمی است، این در دنیا خیلی مطلوب است.
🔹شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است. رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند. هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود. 1403/01/06
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
🔰 امام حسن علیه السلام؛ شجاعترین چهره تاریخ اسلام...
💎 رهبر معظم انقلاب:
« من معتقدم امام حسن مجتبى شجاعترین چهرهى تاریخ اسلام است. میپرسید از على هم شجاعتر است، از برادرش حسین هم شجاعتر است که در میدان جنگ، آن جنگ خونین، با آن فداکارى عجیب خودش را به کشتن داد؟
بله، شجاعت واقعى این است که انسان برطبق آنچه مصلحت فکر و ایدئولوژى او است اقدام بکند، اگرچه کسى نفهمد. و امام حسن حاضر شد خود را و نام خود را و وجههى خود را و محبوبیّت خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى بکند؛ حاضر شد که او را نشناسند، براى اینکه اسلام را بشناسند و اسلام بماند.
آیا امام حسن میتوانست در جنگ با معاویه شهید باشد؟ نه، نمیتوانست. شهید کیست؟ شهید آن کسى است که جان خود را مایه میگذارد، خون خود را میریزد، براى ابقای فکر و ایدهاى که به آن احترام میگذارد؛ این شهید است.
امام حسن اگر در میدان جنگ کشته میشد، به این معنا بود که معاویه تنها منازع خود را، تنها کسى را که امکان دارد نقش افشاگرى و رسواگرى در برابر روشهاى پنهانى و ریاکارانهى معاویه ایفا کند، یک چنین رقیبى را دیگر در مقابل راه خود نبیند.»
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran