نیـٰازینیستحتیگُفتنِاوضـٰاعدلتنگی..؛
بخوانازچشـمهـٰایَمآرزوییكزیارترا❣️✨️
اَلسَّلامُعَلَیْکَیااَباعَبْدِاللّهِالْحُسَیْن(ع)✋️
#امام_حسین
دلتنگ کربلا 🕊
شهید مجید جباری شهیر متولد 1339 در شهر تبریز بوده و برنامه تلویزیونی «جنگ فجر» و برنامه رادیویی «پاسدار سسی» مهمترین تریبونهایی بودند که این شهید به واسطه آنها، فریاد بلند حقانیت رزمندگان اسلام را به گوش ملت ایران و جهانیان می رساند. وی در آخرین مسئولیت خود در لشکر عاشورا، علاوه بر انجام کارهای خبری به عنوان معاون گردان المهدی (عج) انتخاب شده بود. او در یکی از عملیات های سال 1364 در جبهه های جنوب در حالی که در کنار جنگ به ضبط وقایع عملیات مشغول بود به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای تبریز آرام گرفت
🕌@deltangekarbalaa_3
#ڪـانـال_دلتنگ_ڪــღــربــلا👆
مادر شهید چنین نقل میکند که در ایام مبارزات منتج به پیروزی انقلاب اسلامی و در یکی از نخستین شبهایی که حکومت نظامی اعلام شده بود و پدر شهید بخاطر کشت و کشتار بیرحمانه عوامل رژیم، در را قفل کرده بود تا بچهها بیرون نروند، مجید روی پشت بام خانه رفت و شروع به فریاد الله اکبر و شعار دادن کرد و از پشت بام به کوچه پرید و هرطور شده رفت تا در مبارزات انقلاب اسلامی شرکت کند.
مادر این شهید والامقام میگوید مجید از اول هم اینطور روحیهای داشت و از کارهای خدایی باز نمیماند. جملهای که خاطره اولین مداحی مجید در روضه خانگی مادرش را به یاد برادر میاندازد و البته وساطتش برای گرفتن رضایت پدر به عضویت برادر بزرگتر در بسیج و سپاه و اعزام به جبهه.
برادر شهید خاطرهای را هم از خانواده یکی از شهدای تبریز نقل میکند که یک شب در ساعتهای نصفه شب مجید میهمان ناخوانده آنها برای ضبط برنامه رادیویی بود.
همان گونه که شهید مجید جباری شهیر در وصیت نامه خود نیز مینویسد که دیگر طاقت ندارم همرزمانم مجاهدانه جنگ کنند و من تنها دوربین و قلم بدست بگیرم و روایتگر این صحنه ها باشم.
پس یک دست دوربین و یک دست اسلحه گرفت و شهادت را در آغوش گرفت تا الگویی جاودانه باشد برای آنان که رسانه را سنگر خود در جبهه انقلاب اسلامی میدانند
🕌@deltangekarbalaa_3
#ڪـانـال_دلتنگ_ڪــღــربــلا👆
در وصيتنامه اش آورده است' دخترم پيام حضرت زينب (س) را به گوش جهانيان برساند و پسرم حامد اسلحه من را هرگز زمين نگذارد'
🕌@deltangekarbalaa_3
#ڪـانـال_دلتنگ_ڪــღــربــلا👆
پاي سخنان 'مليحه ايزدپناه' همسر اين خبرنگار شهيد مي نشينم و از زندگي مشتركش با مجيد مي پرسم و مي گويد: سال 59 وقتي من 17 ساله بودم و مجيد 21 ساله با عشق و علاقه ازدواج كرديم و حاصل اين ازدواج دو فرزند دختر و پسر است.
وي ادامه مي دهد: ما در يك محله زندگي مي كرديم و مجيد با وجود سن كمش به دليل معرفت و صداقتي كه داشت زبان زد خاص و عام بود و آرزوي هر دختري بود با چنين مرد مومن و خداترس و خداشناسي پيوند زناشويي ببندد.
اين همسر شهيد اظهار كرد: از همان ابتداي جنگ به عنوان گزارشگر و خبرنگار به جبهه رفت و يك ماهي در جبهه بود و يك هفته پشت جبهه و در آن يك هفته نيز در كنار ما نبود بيشتر در مسجد بود.
وي افزود: راستش من گاهي اصلا دلم نمي خواست به جبهه بازگردد ولي عشق او به امام و اسلام نمي گذاشت لحظه ايي از هدف اصلي خود دل بكند.
ايزدپناه ادامه داد: بار آخري كه به ديدنمان آمده بود من و حامد و حميده را با خود به تهران برد موقع خداحافظي در دلم غوغا بود و وقتي گفت خداحافظ دلم ريخت و با خود گفتم اينبار ديگر شهيد مي شود.
وي اشك هايش را پاك مي كند و مي گويد: دخترم كه در آن زمان پنج سال داشت، نمي توانست از پدر دل بكند و پسرم از آغوش پدر پايين نمي آمد، حال و هواي آن روز وصف ناشدني است و من نمي توانم بگويم چه بر من گذشت هنگام وداع ...
همسر شهيد ادامه داد: مجيد در 17 بهمن سال 64 در عمليات والفجر هشت به آرزوي ديرينه خود دست يافت و جام شهادت را نوشيد.
#شادی روحش صلوات
🕌@deltangekarbalaa_3
#ڪـانـال_دلتنگ_ڪــღــربــلا👆