20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@Quran124
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
⭕️ چرا در#آمریکا، #مشروب را توی پاکت می گذارند؟
🎤استاد #ازغدی_رحیم_پور
🎥 در #جامعه اگر آزادی نباشه #گناه بیشتر میشه؟
پس اجازه بدید خود افراد، حد پوشش خود را انتخاب کنند.
┄┅═✧❁💐❁✧═┅┄
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️هیئت مجازی |شب چهارم
🏴روضه حضرت حر
🎙حاج حیدر خمسه
#محرم
#امام_حسین
#هیئت_مجازی
══•ஜ۩🥀۩ஜ•══
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارها توبه شکستَم تو ولی بخشیدی
کِی شَوَد حُر شَوَم و توبه ی مردانه کنم؟!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#امام_حسین
#شب_چهارم
#محرم
#حرریاحی
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh
توصیه های امام رضا ع.mp3
13.68M
▪️حجت الاسلام فرازی نیا
▪️«#چهارشنبه_های_امام_رضایی»
▪️موضوع «توصیه های امام رضا(ع) برای عزاداری در ماه محرم/۲»
⏰تاریخ: ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh
▪️◾️ ﷽ ◾️▪️
آقا امیرالمؤمنین عـلـے عليه السلامـ :
إنّ مَعصيَةَ النّاصِحِ الشَّفيقِ العالِمِ المُجَرَّبِ تُورِثُ الحَسرَةَ، و تُعقِبُ النَّدامَةَ.
مخالفت كردن با مشاورِ دلسوز فهميده كار آزموده، حسرت به بار مىآورد و پشيمانى در پى دارد.
#نهج_البلاغه، خطبه ٣۵
●➼┅═❧═┅┅───┄
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh
🌀 چرا و چگونه ما با ریاست جمهوری آقای پزشکیان هم به عقب بر نمی گردیم؟!
🔺اگرچه وضعیت مطلوب برای انقلاب اسلامی این بود که از میان کاندایدهای انقلابی، بر کرسی ریاست جمهوری تکیه بزنند و راه نیمه تمام شهید رئیسی را ادامه بدهند ولی این نباید موجب نا امیدی و سرخوردگی جبهه انقلاب شود، چرا که با حضور آقای پزشکیان بر کرسی ریاست جمهوری، هم ما به عقب بر نمی گردیم، بله ممکن است سرعت ما کم شود ولی قطعا به عقب برنمی گردیم.
🔺چون این جامعه صاحب دارد، این جامعه مدیریت خدا بر سر دارد، خدا جامعه را رشد می دهد، گاهی با رئیسی و گاهی با پزشکیان، برای خدا فرقی نمی کند، جامعۀ ما را امتحان می کند، اگر تا دیروز خیالمان راحت بود که کار را آقای رئیسی پیش می برد و در یک خواب خرگوشی رفتیم و غفلت کردیم از جهاد تبینی که بارها علم و پرچم آن را مقام معظم رهبری به دوش کشیدند.
🔺امروز هم ما در وضعیتی قرار گرفته ایم که بیش از 32 سال از 45 سال انقلاب اسلامی آن را تجربه کردیم، یعنی در دوران سازندگی تا اصلاحات و روحانی همۀ این ادوار تاریخی انقلاب اسلامی با مسئلۀ نظیر آنچه که در دوران آقای پزشکیان قرار است مواجه شویم، مواجه بوده ایم و از همۀ آنها با فراز و نشیب فراوان سربلند بیرون آمدیم.
🔺شاید امروز با حضور آقای پزشکیان، قدری امتحان ما سخت تر شده است، اما امتحان جریان و جبهه انقلاب همان است که در دوران آقای رئیسی بوده، به این معنا که چه در بهترین شرایط باشیم و چه در سخت ترین شرایط، وظیفه جبهه انقلاب، همانی است که رهبری در گام دوم ترسیم کردند، یعنی فعال بودن حلقه های میانی برای حل مشکلات مردمی.
🔺بهترین دولت ها بدون کمک مردم، نمی توانند مشکلات را حل کنند، در شرایط موجود هم باز مشکلات به دست مردم انقلابی و به کمک مردم انقلابی حل خواهد شد، ما خیالمان راحت است چرا که جامعه ولی دارد و ولایت اجازه نمی دهد و نشان داده است که در دوران های مختلف نگذاشته است که خط انقلاب با حضور هر دولتی با هر گرایشی، از مسیر اصلی خودش خارج شود.
🔺ما عمیقا باور داریم که اگر پشتیبان ولایت فقیه باشیم آسیبی به مملکت نخواهد رسید، چه به حضور دولت انقلابی و چه با حضور دولت های که گرایشات انقلابی کمتری دارند و البته خود را در مسیر رهبری و خط انقلاب سعی می کنند تعریف کنند.
🔺ما نگران نیستیم، به عقب برنمی گردیم، ماموریت ما چه در دولت آقای رئیسی و چه در دولت آقای پزشکیان همان ماموریت گذشته است، با سعی و تلاش بیشتر، به قول امیرالمومنین اگر از کاری ترسیدی خودت را در آن بینداز, إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِيهِ فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّيهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْه»(#نهج_البلاغه، حکمت 175) حالا که از دولت آقای پزشکیان می ترسیدیم، خودتان را در آن بیندازید، به سعی و تلاش بیشتر، با کارهای مردمی به قول شهید سردار سلیمانی، تهدیدها را تبدیل به فرصت کنید به شرطی که نترسیم و نترسانیم و به عقب بر نمی گردیم بلکه رو به جلو با قوت و قدرت پیش می رویم و این دوران هم مرحله رشد جامعۀ ماست، نتیجه هم سه هیچ به نفع ماست.
رضا رضای رحمتی
نویسنده و پژوهشگر حوزه تبلیغ دین
#انتخابات
#جلیلی
#پزشکیان
🎋#جهاد_تبیین
@karevaneshgh