🔴 #دنده_و_کلاچ_زندگی
💠 برای حرکت یا توقّف ماشین، #هماهنگی بین دنده، کلاچ، ترمز و گاز الزامی است. وگرنه حرکت نمیکند و یا خاموش میشود. در آموزش رانندگی، افراد ناشی، هنگام #آموزش به دنده یا کلاچ و ترمز نگاه میکنند امّا پس از #تمرین زیاد حتی اگر مشغول صحبت و یا در حال تفکّر باشند طبق عادت، دنده را کم یا زیاد میکنند و پای خود را #خودکار به سمت گاز، ترمز یا کلاچ میبرند چرا که با تمرین زیاد، #قلقِ کار با ماشین دستشان آمده است.
💠 زن و مرد در زندگی، هرکدام باید خود را #راننده و محرّک رفتار، گفتار و حالات روحی همسر خود بدانند. لذا ابتدا باید #قلقهای یکدیگر و تفاوتهای کلی و روانشناسی زن و مرد را که نقش همان دنده، ترمز، گاز و کلاچ را دارند بشناسند که از راه مطالعه و #مشاوره دینی به دست میآید.
💠 در مرحله بعد باید تلاش کنند تا در عمل مثل تمرین داخل شهریِ رانندگی، خود را با تفاوتهای همسر، #هماهنگ کرده و مدارا، را #تمرین کنند.
💠 عمل به توصیههای زندگیساز مانند گذشت، تغافل، خوش خُلقی، صبوری، دلسوزی، احترام، خدمت به یکدیگر و ...از الزامات #اخلاقی راننده است تا ماشین زندگی با امنیت، حرکت کرده و حرکتی هموار و #متناسب با پیچ و خم زندگی داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوار شدن به مترو توکیو برابری میکنه با شادی فتح جام جهانی یا صعود به اورست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خدا قوت جانانه به سمت راستی...😍
شیر مادر و نان پدر، حلالِ سمت چپی
👌این شیرینی تمام شدنی نیست...
🌐 قرارگیری دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست پُر استنادترین دانشگاههای دنیا
بر اساس اعلام پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI)، دانشگاه صنعتی شاهرود در جمع موسسههای پراستناد برتر جهان قرار گرفت.
دانشگاه صنعتی شاهرود علاوه بر این دارای پژوهشگران یکصدم، یک و ۲ درصد پراستناد برتر جهان است.
بیشتر بخوانید
📆 ۱۴۰۲/۳/۱۲
#بینالمللی
#آموزشوپرورش
#علمیوفناوری
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم بخندید، هم بگریید
این کلیپ طنز به موضوع تسهیلاتدهی غیرعادلانه به کارمندان و مدیران بانکی پرداخته و درحالیکه مشتریان بانکها در صفهای ۳ ماهه و ۶ ماهه و... دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی قرار دارند، کارمندان بانک نسبت به پرداخت ۱ هفتهای وام ۲ میلیاردیشان معترض هستند.
مقاله جدید CNN: والدین! فرزندان خود را از شبکههای اجتماعی دور کنید
آنچه تاکنون میدانیم این است که شبکههای اجتماعی به #اضطراب و #افسردگی دامن میزنند، #خواب ما را بدتر میکنند، به #قلدری آنلاین کمک میکنند و باعث میشوند #دختران بهویژه نسبت به خود و بدنشان احساس بدی داشته باشند.
بسیاری از افرادی که این فناوری را طراحی میکنند، فرزندان خود را از آن دور نگه میدارند. فرزندان خود را به مدارسی که داشتن گوشی در آنها ممنوع است میفرستند. یک شکاف ایجاد شده است.
ثروتمندان و تحصیلکردهها گوشی را از مدارس بیرون میکشند، در حالیکه نوجوانان فقیرتر به طور متوسط بیش از هشت ساعت در روز از گوشی برای سرگرمی استفاده میکنند. چند ساعت بیشتر از همسالان مرفهتر خود.