eitaa logo
باهم
271 دنبال‌کننده
38هزار عکس
33هزار ویدیو
918 فایل
استقلال آزادي جمهوري اسلامي @Gh123 Admin @Arangeh @Malardiha
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🇮🇷خادمین مخلص شهر جدید (فازیک)بهارستان🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/1478689249C92c984b30e 🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨ 💠 آیا می‌دانستید حضرت لوط آرزوی داشتنِ قدرتِ یارانِ امام زمان را داشته⁉️ 🔸🔸﴿قالَ لَوْ أَنَّ لِي بِكُمْ قُوَّةً أَوْ آوي إِلَی رُكْنٍ شَديدٍ﴾ 👈«لوط گفت: اى کاش در برابر شما قدرتى داشتم ؛ یا پناهگاه نیرومندى در اختیار من بود ، آنگاه مى‌دانستم با شما زشت سیرتان چه کنم.» (هود/۸۰) ❇️ امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «مراد لوط از حضرت قائم علیه‌السلام است ؛ و مراد از 👈۳۱۳ تن از یاران اوست.» 📗تفسير البرهان، ج ۳، ص ۱۲۷ 📗تفسير العیاشی، ج ۲، ص ۱۵۶ ❇️ امام صادق علیه‌السلام در جایی دیگر بیشتر در این مورد توضیح داده و می‌فرمایند: «لوط جملهٔ ﴿لَوْ أَنَّ لِی بِکُمْ قُوَّةً أَوْ آوِی إِلَی رُکْنٍ شَدِیدٍ﴾ را تنها به این سبب گفته‌ است ، که در آرزوی داشتن تواناییِ حضرت قائم بوده ؛ و منظورش از «رکن شدید» هم این بوده که آرزوی قدرت و توانایی یاران حضرت را داشته است.» ⬅️ زیرا هر یک از اصحاب امام عصر ارواحنا فداه به‌ اندازهٔ چهل مرد قوی ، قدرت دارند و قلب هر کدام از آنها از آهن محکم‌تر است و اگر بر کوهها گذر کنند، کوهها منهدم شده و از هم می‌پاشند (ولی آنان پایدار می‌مانند) و تا وقتی رضای خدای متعال را به دست نیاورند، دست از جهاد برنمی‌دارند و شمشیرهایشان را در نیام نمی‌گذارند‼️ 📗کمال الدين، ج ۲، ص ۶۷۳ ➖➖➖➖➖➖➖ 🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨ 👈خودمان را برای ظهور آماده کنیم ‼️ 🌼امام صادق علیه السلام در پاسخ به جابر جُعفی که پرسید: فرج چه وقت خواهد بود❓👇👇👇 🔰فرمودند: «هیهات! هیهات! فرج نخواهد رسید تا شما غربال شوید‼️» 👈غربال شوید ، سپس غربال شوید ، سه بار تکرار کردند ، بعد فرمودند: «تا ناخالصی‌ها از بین بروند و خالص‌ها باقی بمانند.» 🔴🔴توجه کنید: 🔰🔰🔰 طبق سخن امام صادق علیه‌السلام، قرار نیست امام زمان عجّل‌الله تعالیٰ فرجه الشریف بیاید و ما خالص شویم ؛ ما پیش از ظهور باید خالص شویم و خودمان را برای آمدن امام آماده کنیم. ⬅️متأسفانه اکنون بسیاری افراد ، بی‌تفاوت نشسته‌اند و می‌گویند امام می‌آید و خودش همه چیز را درست می‌کند‼️ 💠اما می‌بینیم که سخن امام صادق علیه السلام، دقیقاً بر آمادگی باطنی انسانها اشاره می‌کند ، که باید پیش از ظهور خالص شوند. 📜و همچنین ابوبصیر و محمدبن‌مسلم هم گفتند که از امام صادق علیه‌السلام شنیدیم : 🔹🔹«ظهور محقّق نمی‌شود ، مگر اینکه دو سوم مردم از دین برگردند» 🔹عرض کردیم اگر دو سوم برگردند ، کسی باقی نمی‌ماند⁉️ 🔷امام فرمودند :«آیا دوست ندارید در بین یک سومِ باقیمانده باشید⁉️» 🔴اگر می‌خواهیم جزء آن یک سوم باقیمانده باشیم ، پس باید مراتب عقلیمان را رشد دهیم و خود را آماده کنیم. 🔷🔹و این آمادگی با ، و ، یاری و تبعیّت از امام زمان عجّل الله تعالیٰ فرجه الشریف صورت https://rubika.ir/joing/EBBJECBI0AAMLHBATYCZPVXWRGBYJJBX.
هدایت شده از معیار
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸 🎥 امام‌خامنه‌ای مدظله‌العالی: رژیم صهیونیستی تا امروز شکست بزرگی خورد چون نتوانست گروههای مقاومت را نابود کند و آنها با قدرت در حال مبارزه هستند 🍃🌹🍃 | 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از فرهنگ سپاهانشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مجاهدت مقاومت و بزرگان آن همچون سیدحسن نصرالله و سنوار سرنوشت منطقه را تغییر داد
هدایت شده از فرهنگ سپاهانشهر
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: فرهنگ و تمدن و سیاستمداران دروغگوی غربی شکستی بزرگ‌تر از رژیم صهیونیستی خوردند
هدایت شده از فرهنگ سپاهانشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در صف‌آرایی جبهه مقاومت در مقابل جبهه شرارت، پیروزی از آنِ مقاومت است
هدایت شده از فرهنگ بهارستان
🔸 رژیم صهیونیستی شکست خورد اما شکست بزرگ‌تر از آن فرهنگ، تمدن و سیاستمداران غرب است 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس، حوادث منطقه و ایستادگی و مجاهدت مقاومت را باعث تغییر در سرنوشت و تاریخ منطقه خواندند و با تأکید بر شکست رژیم‌صهیونیستی در نابود کردن مقاومت با وجود کشتار بیش از ۵۰ هزار انسان بی‌گناه، شکست بزرگ‌تر را رسوایی فرهنگ و تمدن و سیاستمداران غرب دانستند و گفتند: در صف‌آرایی جبهه مقاومت در مقابل جبهه شرارت، پیروزی از آنِ مقاومت است.
هدایت شده از 🇮🇷خادمین مخلص شهر جدید (فازیک)بهارستان🇮🇷
☘نشانه رحمت الهی☘ *میفرماید:...(خداوند)هرگناه تورایکی و هرخوبی توراده برابرحساب می نماید و راه بازگشت وتوبه رابه روی توگشوده است. 🌿امام علی (ع) نهج البلا غه، بند۱۰ نامه۲۷ 🌺🌺🌺https://eitaa.com/joinchat/1478689249C92c984b30e
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتماً ببینید حتی بی حجاب ها و به نیت جهاد تبیین انتشار بدید. حاج آقا خیلی روان توضیح میدن موضوع مقاومت رو 🎙 نکته✅ ⬇️⬇️⬇️⬇️ متاسفانه درسالهای قبل شاهد این بودیم بخش کوچکی از جامعه دانشجوئی شعار.... سر میدادند، امیدواریم که با توجه به آشکار شدن ماهیت پلید اسرائیل متوجه اشتباه خود شده باشند.
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متلک‌گویی احمد ایراندوست به پزشکیان 💥لاتی راه رفتن قشنگه اما دلار ۶۶هزار، سکه ۵۶میلیون و لبنیات ۳۰درصد افزایش... @khabarekotahh
هدایت شده از میثم تـمّار
بنده خدا خودش میگفت من رو به دیپلماسی وادار میکنند ،یعنی اصلا سردرنمیارم از سیاست خارجی،بعد یه عده اومدن به این عکس گیر دادن میگن دست به سینه کنار امیر امارات ایستاده. ─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─ ✅کانال 👇 @meysame_tammarr
هدایت شده از ناشناس ناشناس
55.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 می‌دونید معنی پپسی چیه؟! یهودیها با ما و مردم جهان چه کردند؟! ببینید و منتشر کنید
معنی نداره که مهم است که اسرائیل به حمله ایران به نحوی پاسخ دهد که به تشدید بیشتر تنش‌ها منجر نشود اونها شهید سید حسن نصرالله را به علاوه بسیاری از فرماندهان مقاومت را ترور کردند و قبل از آن رئیس جمهور و وزیر خارجه ايران را.... حالا باز هم باید منتظر باشیم که صهيونيست‌ها چطور ضربه می‌زنند تا ما تصمیم بگیریم که بزنیم یا نه؟