هدایت شده از محرمانه
#محرمانه_روزنامه
📍 تصاویر صفحه نخست روزنامههای کشور ۱۴۰۰/۱۰/۰۷
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از محرمانه
#محرمانه_مدیا
📍از آخر مجلس شهدا را چیدند..
🔹این تصاویر را ببینید و پست بعدی را بخوانید..
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از محرمانه
#محرمانه_ویژه
📍سرنوشت شگفتانگیز و آسمانی شهید مجید فریدفر، همبازی لیلا فروهر در سینما
@secret_file
🔹از دو کودک حاضر در تصاویر بالا لیلا فروهر ۶۲ ساله سالهاست که ساکن کالیفرنیاست. قصه زندگی #مجید_فریدفر طور دیگری رقم خورد. نوجوان جذاب آن روزهای سینما با نوازندگی و مهارت آکروباسی بینظیرش سالها بعد با حضور در کمپهای نظامی سوریه و اعزام به جنوب لبنان یک چریک مبارز شد زیر نظر مجاهد بزرگ شهید مصطفی چمران آموزش نظامی دید و به قول همسرش سیمین محمدحسینی او چریک چپگرایی شد که از دنیای پر زرق و برق سینما و موسیقی به عضویت کمیته انقلاب در تجریش رسید.
🔹تابستان۱۳۴۳ صابر رهبر به دنبال دو بازیگر خردسال برای فیلم جدیدش بود. مجید ۹ساله پسر عزیزالله فریدفر که به نمایشهای خیره کننده در لالهزار معروف بود در همان نگاه اول دل صابر رهبر را ربود. نقش روبرویش نیز به دختر ۵ ساله جهانگیر فروهر، لیلا رسید.
🔸«مراد و لاله» اکران شد و دو کودک هنرمند یک شبه ستارههای کوچک پرده نمایش تهران شدند، کارهای بعدی پشت سر هم از راه رسیدند مجید در ۱۶ سالگی از مشهورترین نوجوانان آن روزها بود، آرتیست، ویولونیست، ورزشکار و خوشهیکل که تیپ جذابش برای کارگردان.ها تضمین فروش گیشه بود.
🔸اما از اواخر دهه ۵۰ تغییر رویه داد. سینما و موسیقی را رها کرد، شیفته مرام شهید دکتر مصطفی چمران شد و به گروههای اسلامی نزدیک شد. با سیمین محمدحسینی ازدواج کرد، همکلاسی هنرستانش که خانوادههای هر دو به شدت مخالف این ازدواج بودند. اما مجید در نهایت کار خودش را کرد. سیمین بعدها مدعی شد مجید در لبنان بین چریکهای کمپ آنقدر معروف شده بود که یاسر عرفات شخصا او را می شناخت.
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به سوریه و لبنان رفت و آنجا آموزش نظامی دید و مانند برخی دیگر از نیروهای چمران در لبنان نماند به ایران برگشت. مدتی عضو کمیته انقلاب تجریش بود و در کلانتری آنجا مشغول به کار شد.
🔸در همان روزها همبازی دوره کودکیاش لیلا فروهر، بعد از بیکار شدن هفت سال در ایران خانه نشین بود تا اینکه از طریق مرز ترکیه خارج شد و به آمریکا رفت.
🔸مجید با شروع جنگ و تجاوز وحشیانه صدام به کشور عزیزمان به جبهه رفت و در خرداد ۶۰ در جبهه آبادان مورد اصابت گلوله قرار گرفت و روح پاکش آسمانی شد. پیکر مطهر او در بهشت زهرای تهران کنار مزار خلبان شهید احمد کشوری به خاک سپرده شد.
ما مدعیان صف اول بودیم/از آخر مجلس شهدا را چیدند
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از عصر جدید
#یادداشت_نوزدهم
۷دی ۱۴۰۰
بخش اول
آیا مثلث کرونا، هوش مصنوعی و حکمرانی مجازی درحال تکمیل شدن است یا خیر؟!
بعد از اُمیکرون چه مقدار تا دهکده مجازی فاصله داریم؟ زندگی مبتنی بر هوش مصنوعی چه بلایایی بر سر مردم جهان خواهد آورد؟
یکی از پیشران هایی که لازم است تا سبک زندگی جهان به سمت زندگی مجازی رود، قطع تدریجی روابط میان انسان ها با یکدیگر در همه ابعاد زندگی است. برای آن که روابط انسانی به چالش کشیده شود کافیست تا دلیلی باشد برای جدا شدن همیشگی انسان ها با یکدیگر در زندگی روز مره حتی موقع غذا خوردن و خوابیدن! نمی خواهم به گذشته روم و منشاء چرایی بوجود آمدن فضای مجازی را برایتان بازگو کنم که به چه علت جهان به سمت فضای مجازی رفت اما خلاصه بگویم که همه چیز به این جمله بر میگردد:" چالش و خلاء ایجاد کن و برای آن راهکار بده!" این را منطق دیالکتیک هگل می گوید که همیشه آویزه گوش هنری کسینجر و هم قطاران یهودی اش در حکمرانی جهان بوده است! روابط انسانی را به چالش بکش و برای آن راهکاری ارائه بده تا همه انسان ها در مسیر ریل گذاری نظم جهانیِ تو قدم بردارند و اینگونه جهان را تصرف کن و به سلطه بگیر! شیوع نوعی بیماری که بتواند روابط انسانی را از وضع فاجعه بار کنونی اش بدتر کند، به تنهایی می تواند دلیل کافی باشد تا فناوری متاورس و... از دل هوش مصنوعی برای ریل گذاری حکمرانی مجازی محقق شود...
@assre_jadid
خالق فرهنگ لغت آریانپور درگذشت
🔹منوچهر آریانپور در سن ۹۲ سالگی در آمریکا درگذشت. او بنیانگذار مدرسه عالی ترجمه بود. آریانپور در سال ۱۳۵۰ به کمک دانشجویان و برخی اساتید همان مدرسه کار تألیف «فرهنگ آریانپور» را آغاز کرد که ثمره آن انواع لغتنامههای فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی است.
🔹مرحوم منوچهر آریانپور حق تألیف سالانه کتابهایش و اموال خاندان آریانپور را به دانشگاه کاشان بخشیده است.
@Farsna