eitaa logo
کاشان
270 دنبال‌کننده
41هزار عکس
33هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال کاشان اطلاعات سیاسی،فرهنگی،علمی و آموزشی وآموزش اقتصادی تاظهورعدالت گسترجهانی(عج) @kashan_vijeh آدرس کانال تلگرام: https://t.me/kashan_vijeh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺‏پهپاد ‎ که ساقط شد ، خود شرکت سازندش (نورثروپ گرومن) هم فکرش رو نمیکرد که قراردادهاش تو صف کنسل شدن قرار بگیره. آمریکا با چالش جدیدی مواجه خواهد شد ، احتمالا پاتریوتها هم مثل قبل مشتری نداشته باشه. جمع کنید از منطقه برید تا بیشتر از این بی‌آبرو نشدید ‎ "علی مختارزاده"
🚩 با روشی هوشمندانه به جنگِ سربازان آمریکایی بروید! ➕خاطره علیرضا پناهیان از شهید همت
سلام شب جمعه هست تصمیم گرفتیم برای تعجیل در فرج آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف نفری پنج صلوات بفرستیم سهم شما پنج🖐🌸صلوات🌷 و ارسال کنید برای سه نفر قرار هم نیست با نفرستادن اتفاقی بیفته 🌟اجر همه شما عزیزان با حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه💓 ان شاءالله بحق امام زمان عج الله همه حاجت روا بشید🙏🏻
🔻 علائم اصلی ابتلا به کرونا و توصیه های بهداشتی / چگونه از کروناویروس در امان بمانیم؟ 🔹 دستان خود را چند بار در روز به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر آب و صابون در دسترس شما نیست با یک ضدعفونی کننده الکلی دستان خود ر ا بشویید. 🔹با دستان کثیف چشم‌ها، بینی و دهان خود را لمس نکنید. 🔹موقع عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و بعد دستمال را دور بیندازید. 🔹از ارتباط نزدیک با کسانی که بیمار هستند اجتناب کنید. 🔹پخت صحیح و کامل گوشت و تخم مرغ بسیار توصیه می‌شود. 🔹اشیایی را که در طول روز لمس می‌کنید ضدعفونی کنید. 🔹اگر بیمار هستید در خانه بمانید.
📸ویروس کرونا تاکنون به کدام کشورها رسیده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویروس کرونا|تصاویر پهپادی از شهر قرنطینه‌شده «ووهان» چین
💥 کرونا به مرزهای کشور نزدیک شد مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت: 🔹از آنجا که موارد ابتلا به کرونا در کشور امارات مشاهده است و برخی از کشورهای اطراف ما از نظام شناسایی قوی برخوردار نیستند، به افرادی که قصد سفر به کشورهای اطراف را دارند توصیه می شود نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند. 🔹توصیه می شود در صورت سفر به کشورهایی که موارد ابتلا در آنها مشاهده شده است نکات بهداشتی از قبیل شست وشو و ضد عفونی کردن مداوم دست ها را انجام دهند. 🔹تاکنون موردی از ابتلا در کشور ما گزارش نشده است و بررسی ها نشان می دهد افراد مشکوک نیز به این بیماری مبتلا نبوده اند.