⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایدها و نبایدهای ورود به #مدرسه_آنلاین/ مادرها به این نکات توجه کنند
🔶یادگرفتن درس و #انجام_تکالیف در #شیوه_آنلاین، نیاز به مقدماتی دارد که باید از الان فراهم کرد. این #مدرسه_آنلاین ضرورتهایی دارد که باید کم کم مقدماتش را فراهم کنید تا بچه به درستی درس را یاد بگیرد و تکالیفش را انجام دهد.
💠مکان آرام
🔷همیشه یک #مکان_آرام و بدون سروصدا را انتخاب کنید؛ دقت کنید در مکانی که کودک میخواهد تکالیفش را انجام دهد، مواردی که باعث حواسپرتی او میشود مانند تلویزیون و... نباشد تا با حواس جمع و #دقت_بالا بتواند کارش را انجام دهد.
💠فناوری، تعطیل!
🔷وقتی کودک میخواهد تکالیفش را انجام دهد، موبایل و #تبلت و هرگونه وسیله بازی را که باعث میشود حواس کودک پرت شود، از او بگیرید. وقتی هم که قرار است آنلاین درس بخواند به او بیاموزید که ابزار فقط برای درس در اختیار اوست.
💠برنامهریزی داشته باشید
🔷اگر برای کودک #برنامهریزی کنید و در منزل #قانون داشته باشید؛ #کودک به انجام دادن کارها #طبق_برنامه عادت میکند و آنها را بدون هیچ اجباری انجام میدهد. حتما در برنامه روزانه کودک، استراحت و زنگ تفریح را فراموش نکنید و با چیدن برنامههای جذاب او را به انجام تکالیف تشویق کنید.
💠صریح بیان کنید از کودک چه میخواهید
🔷کودک باید بداند شما چه توقعی از او دارید و دقیقا چه کارهایی باید انجام بدهد. برای روشن شدن برنامهها حتما با حوصله و سر فرصت با او صحبت کنید و قوانینتان را صریح به او بگویید.
💠تشویق فراموش نشود
🔷کودکان دوست دارند مورد #تشویق و تمجید قرار بگیرند. اگر بعد از انجام به موقع تکالیفش او را تشویق کنید و بگویید که به او افتخار میکنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. میتوانید برای کارهای سختتر و مهمتر #جایزه هم در نظر بگیرید؛ البته نه به صورتی که تبدیل به وظیفه شود. حتما به کودک بگویید از اینکه تکالیفت را به موقع و مرتب انجام دادهای از تو راضی هستم. مهم است که بداند به چه دلیلی از او راضی هستید.
💠رشوه ممنوع
🔷برخی والدین برای اینکه کودک تکالیفش را انجام دهد، به او #رشوه میدهند. رشوه دادن برای اینکه فرزند درس بخواند و تکالیفش را انجام دهد، بدترین کار ممکن است؛ چون کودک هیچ تمایلی به انجام این کارها ندارد و فقط برای امتیازهایی که در نظر گرفتهاید، دارد درس میخواند و هیچ لذت و بار مثبتی در این کار وجود ندارد.
💠صبور باشید
🔷همیشه کارها همانگونه که ما میخواهیم پیش نمیرود. ممکن است گاهی فرزندان در یک زمانهایی انرژی لازم برای انجام تکالیف را نداشته باشند، #انعطاف داشته باشید و اجازه بدهید فرزند با حال خوب به انجام تکالیف بپردازد تا حس خوبی به آن کار داشته باشد و حس اجبار را از او دور کنید.
💠با وظایفتان آشنا باشید
🔷درس خواندن، انجام تکالیف، آماده کردن وسایل و... همه از وظایف کودک است؛ مسئولیتهای فرزندتان را به دوش نکشید و به جای او درس نخوانید و تکالیف را انجام ندهید. شما به عنوان #حامی فقط باید #راهنمای_کودک و در کنارش باشید، بقیه کارها وظیفه اوست.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
🎋هوَالْحکیم🎋
🌐 الْحَسَنُ بْنُ مَحْبُوبٍ عَنْ مَالِكِ بْنِ عَطِيَّةَ عَنْ فُلَانِ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: الدَّوَاوِينُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ [ثَلَاثٌ] ثَلَاثَةٌ دِيوَانٌ فِيهِ النِّعَمُ [النَّعِيمُ] وَ دِيوَانٌ فِيهِ الْحَسَنَاتُ وَ دِيوَانٌ فِيهِ الذُّنُوبُ فَيُقَابَلُ بَيْنَ دِيوَانِ النِّعَمِ [النَّعِيمِ] وَ دِيوَانِ الْحَسَنَاتِ فَيَسْتَغْرِقُ عَامَّةَ الْحَسَنَاتِ وَ تَبْقَى الذُّنُوبُ.
امام صادق عَلَيْهِ السَّلَامُ فرمود:
نويسندگان دفترهاى روز قيامت سه دستهاند: دفترى كه در آن نعمتهاى الهى است، دفترى كه در آن انواع حسنات و خيرات است و دفترى كه در آن گناهان است.
پس دفتر نعمتها و حسنات با هم مقايسه و برابرى مىشود و تمامى حسنات را در بر مىگيرد؛ و دفتر گناهان به حال خود مىماند.
🌀 الزهد، حسين بن سعيد اهوازى؛ حدیث251
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
🖌@kalamebartar
✨✨🌸🌸✨✨
تفسیر ولایی
نفس پیامبر در آیه ی مباهله
«فَقُل تَعالَوا نَدعُ اَبنَاءَنا وَ اَبنَاءَکُم وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَکُم وَ اَنفُسَنَا وَ اَنفُسَکُم ثُمَّ نَبتَهِل فَنَجعَل لعنَتَ اللهِ عَلی الکَاذِبِین» ۶۱ آل عمران
صحیح مسلم با سند خودش نقل کرده هنگامی که این آیه نازل شد رسول خدا علی، فاطمه، حسن، حسین علیهم السلام را فراخواند و فرمود خدایا شاهد باش اینها اهل من هستند «الصحیح، مسلم بن حجاج نیشابوری، ج۷، ص۱۲۰»
شعبی میگه منظور از ابناءَنَا حسن و حسین علیهما السلام است و منظور از نساءَنا فاطمه علیها السلام و منظور از انفسنا علی بن ابیطالب است. شیعه و سنی به تواتر همین ها را نقل کرده اند همچنین در کتاب موسوعه الامامة فی نصوص اهل السنه غیر از روایات مرسل و اقوال مفسران ۳۵ روایت از ۱۹ راوی از منابع اهل تسنن به نقل این جریان پرداخته اند.
از فضائل بسیار والایی که در این ماجرا و در آیه ی مباهله برای حضرت علی علیه السلام اثبات شد اینه که ایشان نفس پیامبرند و همچون خود اوست و جز در نبوت در همه ی کمالات همانند وی است
روایات دیگر نیز گواه این مطلب اند که بیشتر آن از اهل تسنن نقل شده است نظیر این که پیامبر فرمودند «علیٌ کَنَفسی» علی همانند من است «السنن الکبری، نسائی، ج۵، » و نیز فرمودند: «لَابعَثَنَّ اِلَیهِم رَجُلاً مِنّی اَو کَنَفسی»به سوی آنان فردی را می فرستم از خودم یا همانند خویش «مسند ابی یعلی، ابویعلی موصلی»
#تفسیر
@ramezan_ghasem110