عبّاس فتحى__.pdf
301K
📕 #مقاله «ترجمه اسفار اربعه» در بوته نقد
✍عبّاس فتحى
چكيده💦
اسفار اربعه نام كتابى است كه صدرالمتألّهين نگاشته است؛ كسى كه او را «رئيس حكما و فلاسفه الهى» لقب دادهاند. اين كتاب از چنان عظمتى برخوردار است كه بسيارى از حكما و علماى بزرگ از درك آن ابراز عجز كردهاند. بالتبع، ترجمه آن كار سادهاى نيست. اين كار به سه امر وابسته است: 1. آشنايى كامل با زبان علمى عربى؛ 2. آشنايى كامل با فلسفه اسلامى و تاريخ فلسفه اسلامى، بخصوص آشنايى كامل با فلسفه صدرائى و توانايى كشف رموز و اصطلاحات آن؛ 3. ذوق عرفانى و آمادگى روحى خاص. در غير اين صورت، نبايد وارد اين ميدان شد.
اين مقال به نقد و بررسى كتاب ترجمه اسفار اربعه، اثر محمّد خواجوى مىپردازد. اين اثر نه تنها نتوانسته است معانى عالى و زيباى اسفار را منتقل كند، بلكه به عكس، جملات مغلوط و درهم، خواننده را از اصل كتاب دور مىكند.
#فلسفه_فلسفه_اسلامی
#فلسفه_اسلامی
#ملاصدرا
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
💥تعیین نوروز
✍شیخ داود مهدوی زادگان:
❓آیا نوروز پیش از اسلام همین روز اول فروردین بوده است یا خیر؟ گفته صایب آن است که اول فروردین به عنوان روز نوروز، بعد از اسلام تعیینشده است و نه قبل از اسلام. آنچنان که سید حسن تقی زاده بر این نکته تاکید ورزیده است. نبشته ای از او که در شناخت تاریخ تقویم شهرت دارد، بر جای مانده است و به این مسئله اشاره کرده است. این نوشته متن سخنرانی تقی زاده در انجمن روابط ایران و آمریکا در 19 فروردین 1328 است. به منظور پرهیز از اطاله سخن، بخش هایی از این متن را در اینجا می آورم:
🔹" کلمه نوروز معلوم نیست به چه قدمتی است و اگر هم در عهد ساسانیان هم این کلمه متداول بوده است دلیلی بر وجود آن قبل آن دوره نیست لکن معنی این کلمه در فارسی همیشه در دوره اسلامی و شاید چندی قبل از اسلام هم روز اول سال یعنی روز اول فروردین ماه یا روز هرمز از آن ماه بوده است.
نوروز محل ثابتی در سال شمسی نداشته یعنی مانند اول محرم سال عربی بتدریج در فصول سال سیر می کرده منتهی نه به آن سرعتی که موقع ماه عربی عوض می شود "
🔸" قرار دادن نوروز به طور ثابت در روز اول بهار نجومی یعنی اعتدال ربیعی یا اول حمل، از سال 467 هجری قمری است که به امر ملکشاه سلجوقی این امر بر قرار شد و در دوایر رسمی جاری گردید "
🔹 " عقاید عوامانه رایج و دایر در افواه که به موجب آن گمان می کنند از زمان خیلی قدیم ایرانیان نوروز یعنی اول سال خود را در اول بهار داشتند اساسی ندارد و فقط اصلاح ( یا رفورم ) ملکشاه سلجوقی و نیز تصادف همان نوروز قدیم ایرانی در سیر تدریجی خود به اوائل بهار در اواخر قرن چهارم و اوائل قرن پنجم هجری یعنی دوره ظهور شعرای نامدار و نویسندگان ایراتی باعث این خیال و اشتباه شده "
🔸 " پس کلیه آنچه در بعضی تقویم های متجدد و مقالات حماسی ملت پرستانه ملاحظه می فرمایید از تاریخ باستانی و نوروز شش هزار ساله و غیره و غیره اگر چه خوش آیند و باب طبع و مطلوب ذوق افتخارات جویانه ابنای زمان است مبتنی بر اساس تاریخی نیست ".
🔹 " در ایران قبل از اسلام مبداء تاریخ ثابتی به طور عموم وجود نداشته و سال جلوس هر پادشاهی مبداء تاریخ جدیدی بوده و جلوس پادشاه بعد مجدداً مبداء تازه می شد و چون جلوس یزدگرد آخرین مبداء تاریخی بود که بعد آن پادشاهی دیگر به تخت سلطنت نیامد پس همان تاریخ یزدگردی که سال اول آن در 16 ژوئن سنه 632 مسیحی شروع شده بود مداومت یافت و تا امروز تاریخ زردشتیان با همات تاریخ یزگردی حساب می شود ".
ر ک : تقی زاده سید حسن، 1349، مقالات تقی زاده، زیر نظر ایرج افشار: ج اول / 203 _ 215
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
🔺مجله مکتب اسلام مقاله تندی منتشر کرده بود فرمانداری نامه داد مجله منتشر نشود حضرت آیت الله #بروجردی گفت این مجله مال من است و فرمانداری باید کتبا معذرت خواهی کند.
✍استاد علی #دوانی (ره)
📚خاطرات دوانی، 1382،ص 209
#خاطرات_علما
💠کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
💥استفاده به موقع!
🎤 #رهبر انقلاب :
🔸گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد.
🔻یک وقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دارد. اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند؟!
🔹یک کتاب دم دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقّی خواهد کرد. ۱۳۷۵/۲/۲۲
#مشاوره_طلبگی
❇️ کشکول ناب حوزوی🔻
🔺 @kashkolenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥پرسش فلسفی استاد #دینانی از یک دانشجو:
❓چرا شلوار پاره پوشیدی؟! تبعیت از مُد چه معیاری داره؟
🔹کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥خاطراتی جالب از مرحوم آیت الله #مرعشی_نجفی 🎤 بخش اول از گفتگو حجت الاسلام سیدمحمود مرعشی نجفی با ط
💥در شب چهلم [رحلت] حضرت آیت الله #مرعشی_نجفی(ره) همراه با مرحوم آیت الله بهجت به حرم می رفتیم برای شرکت در مراسم ختم ایشان
حضرت آیت الله #بهجت(ره) فرمود : سالها قبل آیت الله مرعشی نجفی فرمودند من با شهادت از دنیا می روم. و آیت الله بهجت به ایشان فرمودند : شما با تأسیس این کتابخانه اجر شهادت را برده اید و نیاز به شهید شدن ندارید.
✍حجت الاسلام ابوالفضل #حافظیان بابلی
#خاطرات_علما
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
-مقاله پاسخ های علامه جعفری به برخی شبهات معاصر.pdf
205.9K
📘 #مقاله پاسخ علامه محمدتقی #جعفری به برخی از سوالات و شبهات معاصر
❓آیا دین آرامشی به وجود می آورد؟
❓چرا بعضی از جوانان امروزی از دین زده شده اند!؟
❓فرق گوشتی که به طریق اسلامی ذبح شده با گوشتی که بطریق غیر اسلامی ذبح می شود چیست؟
❓آیا جن و پری صحت داره؟
و...
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
هدایت شده از شبکه قرآن و معارف سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ویژه برنامه نمادین
🔰بررسی رابطه ی سینما و دین با حضور فعالان حوزوی فعال در عرصه سینما
هر شب ساعت ۲۱:۱۵
🔺تهیه کننده محمدهادی سرانجام
🎤با حضور رضا جوان آراسته، منصوره مصطفیزاده، پرستو عسگرنژاد، سیداحمد بطحایی و سیدحمیدرضا قادری
کاری از گروه اطلاع رسانی شبکه قرآن و معارف سیما
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
🌐 https://qurantv.ir
☎️ 021-27868000
☎️ 162
🆔 @qtvirib
🔰با این لینک به کانال ما بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/4292935723C466dbf48df
#شبکه_قرآن_و_معارف_سیما
#ماه_رمضان
#نمادین
#دین_سینما
#سینما
#شبکه_قرآن
💥مجموعه آثار علامه #بلاغی(ره)
علامه شیخ محمدجواد بلاغی کتابهای فراوانی در موضوعات مختلف دارد که بخش عمدهای از آن در موضوع کلام و در دفاع از اسلام و قرآن و در رد باورهای یهودیت، مسیحیت، بهاییت و وهابیت و فقه و... نگاشته شده است.
مجموعه آثار او با عنوان «موسوعة العلامة البلاغی» با کوشش جمعی از محققان در مرکز احیای تراث اسلامی در ۹ جلد منتشر شده است. آیت الله رضا #استادی، شصت مورد از تألیفات وی را فهرست کرده است که تنها ۲۲ مورد چاپ شده است؛ از جمله:
آلاء الرحمن فی #تفسیر القرآن، از ارزندهترین تفاسیر شیعه معرفی شده که بلاغی در مقدمه آن، درباره اعجاز قرآن و عدم تحریف قران کریم، سخن گفته است. بلاغی این کتاب را در آخرین سالهای زندگی خود نگاشته و از همین رو تنها تا آیه ۵۷ سوره نساء در آن تفسیر شده است.
التوحید و التثلیث، رسالهای ۵۶ صفحهای در پاسخ به رساله یکی از مسیحیان سوریه.
أعاجیب الأکاذیب، با هدف اثبات حقانیت دین اسلام و پاسخ به شبهات مبلغان مسیحی نوشته شده است.
انوار الهدی، در اثبات وجود خدا و رد مادیگرایان نوشته شده است. کتاب البلاغ المبین هم با همین موضوع نوشته شده است.
نصایح الهدی و الدین الی من کان مسلما و صار بابیا، در رد فرقه #بهائیت نوشته شده است.
دیوان اشعار، حاوی اشعار و قصاید فراوان؛ از جمله قصیدهای در پاسخ به قصیده عینیه #ابن_سینا و همچنین قصیدهای در پاسخ به یکی از عالمان اهل سنت در انکار وجود امام زمان(ع). وی همچنین اشعاری در ثنای اهل بیت(ع) سروده است...
#کلام_اسلامی
🟢کشکول ناب حوزوی🔻
🆔 @kashkolenab
💥تمجید حضرت آیت الله #مکارم_شیرازی از علامه شیخ محمدجواد #بلاغی (ره) و معرفی یکی از کتب مهم ایشان
#تراجم_علما
✅ کشکول ناب حوزوی🔻
🔴 @kashkolenab
✍علامه #حسن_زاده_آملی (ره):
«[مرحوم #سردار_کابلی] در زبان انگلیسی استاد کامل بوده است، و لاتین را مانند تازی و پارسی خوش می نوشته است، دستخط شریف او را در این زبانها دارم، باری، اگر طلبه حواسش جمع باشد که وقت را مغتنم بشمارد و زوائد اشتغال را حذف کند و ما لایعنیه را ترک بگوید، به خوبی می تواند یکی دو زبان زنده و ارزنده را در حاشیه تحصیلات اصلیش فرا بگیرد که نیک او را بکار آید»
📚دروس هیئت ج۱ص۲۶۵
#یادگیری_زبان
#خاطرات_علما
✅ کشکول ناب حوزوی🔻
🔴 @kashkolenab
💥نگرانی #امام خمینی (ره) از عملکرد اهل علم:
🔹«همیشه نگران آن هستم که مبادا این مردمی که همه چیزشان را فدا کردند و به اسلام خدمت نموده و به ما منت گذاشتند، به واسطه اعمال ما از ما نگران بشوند. زیرا آن چیزی که مردم از ما توقع داشته و دارند و به واسطه آن دنبال ما و شما آمده اند و اسلام را ترویج نموده و جمهوری اسلامی را به پا کردند کیفیت زندگی اهل علم است.
⚠️اگر خدای نخواسته مردم ببینند که آقایان وضع خودشان را تغییر داده اند، عمارت درست کرده اند و رفت و آمدهایشان مناسب شأن روحانیت نیست و آن چیزی را که نسبت به روحانیت در دلشان بوده است از دست بدهند، از دست دادن آن همان و از بین رفتن اسلام و جمهوری اسلامی همان.»
📚صحیفه نور ج19 ص 317
🖼پ.ن: نمایی از ساختمان داخلی مدرسه ولیعصر (عج) زیر نظر شیخ صادق #آملی_لاریجانی!
✍پ.ن۲: ساده زیستی با داشتن امکانات معقول و مورد نیاز قابل جمع است، موسسات و مدارسی در خود قم هستند که امکانات دارند اما تجملات بیخود که موجب بدبینی می شود را ندارند لذا باید حوزه و روحانیت و مساجد و... همه ساده و عادی باشند و رنگ و بوی اشرافی گری پیدا نکنند.
#مبارزه_با_اشرافی_گری
✅ کشکول ناب حوزوی🔻
🔴 @kashkolenab
💥خاطره ای جالب از مرحوم استاد محمود شهابی خراسانی
📚شذرات (مجموعه یادداشت ها) ، ص۱۶
#خاطرات_علما
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥حوزه جهانی و بروز ✍مرحوم آیت الله #نصرالله_شاه_آبادی: 🔸زمانی که مرحوم والد(آیت الله العظمی محمد
💥عظمت شخصیت #آیت_الله_شاه_آبادی (ره)
🔹#امام خمینی(ره) از استادشان آیت الله العظمی شاه آبادی با عنوان (شیخ عارف کامل ما جناب شاه آبادی روحی فداه) تعبیر کرده و می فرمودند: من در تمام عمرم مردی به این لطیفی ندیدم. لطافت روحی عجیبی داشت(۱)
🔸روزی خدمت امام اسم یکی از آقایان (علما) را بردم. ایشان تصور کردند من او را با پدرم قیاس میکنم، بسیار ناراحت شدند و به تندی فرمودند: تو پدرت را نشناخته ای، اصلاً قابل قیاس نیستند. پدرت را با ایشان و امثال او نمیتوان مقایسه کرد.
✅روزی حضرت امام و عده ای از بزرگان نجف به منزل ما تشریف آورده بودند. امام پشت به قبله نشسته بودند. ناگهان متوجه شدند که عکس مرحوم پدرم بالای سرشان نصب شده بلافاصله از جا برخاستند و رو به قبله مقابل عکس نشستند.
📚نقل از آیت الله حاج آقا #نصرالله_شاه_آبادی (ره) در کتاب حدیث نصر ص۱۳۸
(۱): فیلسوف فطرت (نگاهی به احوال و افکار آیت الله العظمی شاه آبادی) ، علی حیدر مرتضوی ، ص۵۰
#خاطرات_علما
#تراجم_علما
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
🔹 #معرفی_اساتید 💥استاد شیخ مسلم #داوری (از شاگردان آیت الله خویی) "اصول علم الرجال" در دو جلد از م
💥برنامه شبهای ماه مبارک رمضان مؤسسه امام الرضا علیه السلام تحت اشراف حضرت استاد شیخ مسلم داوری
به شرح ذیل است:
1 : درس تفسير قرآن الكريم (سورة البقره) توسط حضرت استاد #داوری دام ظله
2 : مجلس ذكر اهل البيت علیهمالسلام
3 : جلسه طرح مباحث علمی و پاسخ به سوالات و مسائل فقهی و...(گعده علمی)
✨شبهای ماه مبارک رمضان از روز پنجشنبه اول ماه ساعت 9 شب🌙
🔺️مكان : قم ، خ معلم ، کوچه 12بن بست دوم پلاک42 مؤسسه امام الرضا (ع)
🌸کشکول ناب حوزوی👇
✅ @kashkolenab
هدایت شده از کانال رسمی استاد منفرد
و این ماه توبه است
جلسات اخلاقی استادمنفرد
زمان از اول ماه رمضان تا شب دهم
ساعت ۰۰:۳۰ بامداد (دوازده و نیم )
مکان :مسجد جامع حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
کانال رسمی استاد منفرد
https://eitaa.com/ostad_monfared
💥مقیاس هواپرستی یک آخوند و طلبه
✍استاد شهید #مطهری :
هوای نفس جوان یک چیز است و هوای نفس پیر یک چیز دیگر. هرکسی در هر مقام و هر درجه و هر طبقه و هر سنی که هست یک نوع هوای نفس دارد. مقیاس هواپرستی یک عالم روحانی این نیست که ببینیم مثلاً شراب میخورد یا نمیخورد؟ قمار میکند یا نمیکند؟ نماز و روزه را ترک میکند یا ترک نمیکند؟ مقیاس هواپرستی او در جاه و مقام و میل به دستبوسی و شهرت و محبوبیت و علاقه به اینکه مردم دنبال سرش حرکت کنند و در مصرف بیتالمال در راه آقایی خود و یا باز گذاشتن دست کسان و خویشان و مخصوصاً آقازادگان گرام در بیت المال و امثال اینهاست.
📚 ده گفتار، ص ۱۲۶
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
هدایت شده از مؤسسه معارفی فقهی برهان
🔰جلسات معارفی
استاد معظّم حاج آقای مجاهدی
📅 از روز شنبه ۵ فروردین
🕔 بهمراه اقامه نماز جماعت ظهر و عصر
توسط حضرت استاد
🔻مکان: شهرک پردیسان، خیابان
شهیدان آقایوسفی، کوچه ۱۷، پلاک ۱۶
♦️مکتب الزهرا سلام الله علیها
💠موسسه معارفی _فقهی برهان💠
https://eitaa.com/joinchat/1898971287C4526c7bcf1
💥غیبت علمایی!
🎤آیت الله سید احمد #مددی:
عناوینی که [برخی] علما برای هم به کار میبرند ـ مانند: هذا لا يخفی علی جهّال العلماء فضلاً عن العالم، هذا ممّا يضحك به الثکلی في المقام ـ بعید نیست که از مصادیق غیبت يا ایذاء مؤمن و حرام باشد. به هر حال:
بزرگش ندانند اهل خرد/ که نام بزرگان به زشتی برد
🔹درس خارج فقه ، ۱۳۸۴/۱۱/۵
✅کشکول ناب حوزوی 🔻
💎 @kashkolenab
⁉️سوال چالش برانگیز از حوزه!
🎤آیت الله سید #رضی_شیرازی (ره):
سالها پیش به مناسبت فوت مرحوم آقا ميرزا عبدالهادی شيرازي، به عتبات مشرف شدم. خدمت حضرت آيتالله #خویی رسيدم. در اين باره با ايشان، صحبت مفصّلي كردم. از جمله: از ايشان سوال كردم: فايده حوزه چيست؟
ايشان با تعجب پرسيد: «اين چه سوالي است؟!»
اشاره كرد به آقا سيد علاءالدين بحرالعلوم، كه در آن جلسه حضور داشت و گفت:
«فايدهاش، تربيت دهها نفر مانند ايشان و نوشتن كتابها وتقريرها و ...»
گفتم: پاسخ سوال من داده نشده. با اين همه كه فرموديد، ما چند نفر داريم كه بتواند اسلام را در دنيا، به صورت منطقي و درست تبليغ كند؟
فرمود: «زياد هستند.»
گفتم: «ممكن است نام ببريد.»
فرمود : «آقا سيد محمدباقر صدر، شيخ محمدرضا #مظفر.»
ايشان، ديگر اسم كسي را نبردند.
گفتم: آيا اين افراد را برنامة حوزه تربيت كرده است، يا خودشان انگيزه داشتهاند؟
فرمود: «خودشان برنامه داشتهاند.»
گفتم: كار خوبي كردهاند؟
فرمود: «بله»
گفتم: پس چرا شما آن را تعقيب نميكنيد؟
فرمود: «نميشود»
گفتم: شما آقاي #طباطبایی را ميشناسيد؟
فرمود: «بله، از رفقاست.»
گفتم: ايشان در قم همين روش را دارند. ايشان افرادي را كه پاسخگوي نياز زمان باشند، تربيت ميكند، به جای [صرفا] متخصص شدن در فقه و اصول
گفت: « ايشان تك است و خود را تضحيه كرده است.»
گفتم: پس ما از نجف مأيوس باشيم.
فرمود: «نه. من به سهم خود، حاضرم هرچه را شما بگوييد، انجام دهم؛ ولي، مانعي وجود دارد و آن، متقدسين هستند. يك وقتي ما خواستيم يكي از همين افرادي را كه اهل تحقيق و نوشتن مقاله دربارة مسائل روز بود، [منظور ايشان آقاي محمدتقي #جعفری بود] كمك كنيم و مورد تشویق قرار بدهيم، مورد اعتراض برخي از اين متقدّسين واقع شديم، به طوري كه گفتند: سهم امام را در ترويج غير فقه و اصول به كار ميبرد!»
💥برگرفته از چهار توصیه آیت الله سید رضی شیرازی به طلاب 👉
#نقد_حوزه
#شهید_صدر
#علامه_طباطبایی
✅کشکول ناب حوزوی 🔻
💎 @kashkolenab
فلسفه اقتصاد اسلامی .pdf
872.3K
📕 #مقاله فلسفه اقتصاد اسلامی: وجوه معناداري، شيوههاي تكوين، رسالت و مسائل پيشرو
✍وحيد مقدم
💦چكيده
بيش از سه دهه است كه بحث از معناداري «علم اقتصاد اسلامي»، و ماهيت آن، به يكي از دغدغههای انديشمندان مسلمان تبديل شده است؛ اين بحث تحت تأثير ديدگاههاي متفاوت در مورد نحوة تعامل ميان اسلام و مدرنيته قرار دارد. كاربرد هر ديدگاه در اقتصاد منجر به نوع خاصّي از تعامل بين انديشة اسلامي و اقتصاد مدرن و در نتيجه نوع خاصّي از اقتصاد اسلامي و روششناسي آن خواهد شد. فرضية اساسی مقاله حاضر آن است كه قرار گرفتن اقتصاد اسلامی در مرحله پيشعلم و اتّفاقنظر نداشتن بر سر مباني تصوّري و تصديقي و روششناسي آن، تكوين فلسفه اقتصاد اسلامي را در چارچوب نظرية تمدّنگرايي اسلامي ضروري ميسازد. يافتههاي اين تحقيق، كه به روش تحليلی انجام شده، نشاندهنده برتري روش توسعة فلسفه علم اسلامي و بهكارگيري آن در حوزه اقتصاد نسبت به اسلامی سازي فلسفه اقتصاد و روشهاي مستقيم و غيرمستقيم توليد دانش اقتصاد اسلامي است. از اينرو، رسالت فلسفه اقتصاد اسلامی، تأمين مباني اقتصاد اسلامي و تكوين روششناسي با بهرهگيري از #فلسفه_اسلامی در حوزههاي مختلف آن است. مباحثي چون نحوة تعامل مكتب، نظام و دانش اقتصاد اسلامي، روش نظريهپردازي و ارزيابي نظريهها در اقتصاد اسلامي، ارزيابي نهادهاي مدرن اقتصاد، بحث علّيت، اصالت جامعه يا فرد و فلسفة تاريخ، از مباحث عمدة فلسفة اقتصاد اسلامياند.
🌐دانلود در اینجا 👈 منبع
#اقتصاد_اسلامی
#علوم_انسانی_اسلامی
#بسط_فلسفه_به_مسائل_روز
✅کشکول ناب حوزوی🔻
🔸 @kashkolenab
اهمیت_علم_عقاید_و_معرفی_کتاب_گوهر.mp3
1.65M
🔑اهمیت کتاب گوهر مراد محقق #لاهیجی در مباحث علم کلام
🎤استاد #ربانی_گلپایگانی
#کلام_اسلامی
#معرفی_کتاب
✅کشکول ناب حوزوی🔻
🔸 @kashkolenab
قرآن وراز نام گزاری سوره های آن.pdf
1.28M
📚 #کتاب "قرآن و راز نام گزاری سوره های آن"
✍ آیتالله موسوی گرگانی
۲۷۹ صفحه
#علوم_قرآنی
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ترویج #نئولیبرالیسم بالای منبر
✍قنبریان
مدارس خصوصی و سیفون!
🔻شباهت ایندو به این است که برای رد شدن از گیر کنکور، کاسبان کنکوری قرار داده شده که درآمدی برابر با یک سوم درآمد نفتی کشور دارند(و البته ۶۰۰۰میلیارد تومان معافیت مالیاتی!)
مدارس خصوصی اقلا می تواند ۱۸درصد، بچه پولدارهای نه حتما با استعداد را از این سد رد کند و برترین های کنکور کند!
〽️اما فرق خصوصی شدن آموزش با سیفون در دستشویی پولدارها، این است که سیفون آنها فقط روی آفتابه فقرا را کم می کند ولی دیگر موجب تبعیض بین نسلی و تبدیل ثروت به قدرت نمیشود؛ لکن خصوصی شدن آموزش میشود!
⚠️وقتی فقط ۵درصد برترین های کنکور از مدارس دولتی است، یعنی ثروت می تواند تولید علم و بعد قدرت سیاسی کند کاری که از سیفون بر نمی آید. بابای پولدار،فردا بچه ای با رزومه علمی و پس فردا مدیر ارشد دولتی دارد! پس جای سیفون چرا روی مدرسه خصوصی سرمایه گذاری نکند؟!
♦️بنظر آقازاده فقط با ۶۰۰۰میلیارد معافیت مالیاتی کاسبان خصوصی کنکور چند مدرسه میشود زد؟!حقوق چند معلم را میشود داد؟!چقدر برای آموزش مطلوب رایگان کم داریم؟!
♨️آقازاده خانواده انقلابی خبر دارد اولین بار در سال۱۳۴۵ سندی ازسوی دفتر برنامه وبودجه شاه تحت عنوان "مساله واگذاری امور فرهنگی به مردم" منتشر شد که در آن قید شد:مدارس خصوصی آنچنان بایدگسترش یابد که
تمام فرزندان طبقات مرفه به اینگونه مدارس دسترسی داشته باشند!
البته در همان حکومت جور پهلوی،سال۵۳جلوی آن گرفته شد وبعد از انقلاب(بعد سال۶۷)به همت پدران و پدر بزرگان انقلابی مثل شما دوباره بازتولید شد و این شبها از منبرحسینی برای آن پینه دوزی میشود!
کشکول ناب حوزوی
❌ترویج #نئولیبرالیسم بالای منبر ✍قنبریان مدارس خصوصی و سیفون! 🔻شباهت ایندو به این است که برای رد ش
716250881_-212077.pdf
628.2K
📎پیوست یادداشت مدارس خصوصی و سیفون/ جهت مطالعه بیشتر
📚 خصوصی سازی آموزش در کشورهای در حال توسعه - شواهد و پیامدها
🔻 در این گزارش یافتههای کلیدی تحقیقات تجربی در موضوع تأثیرات شیوههای خاص خصوصیسازی مدارس به ویژه در کشورهای در حال توسعه مروری شده است.
📎مطالب مرتبط:
🔺آقای روحانی، کالایی کردن آموزش خلاف شرع است!👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/678
🔺مدارس پولی و تداوم بین نسلی تبعیض!👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1189
🔺پارادکس پول و آموزش!👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1190
🚫تذکر: مقایسه مدرسه خصوصی و سیفون از بیان سخنران محترم (سیدمحمدحسین میرلوحی) گرفته و تعقیب شده و خدای نکرده قصد اسائه ادب و توهین به هیچکس نیست!
✍حجت الاسلام محسن #قنبریان
#عدالت_آموزشی
#عدالت_اسلامی
✅ کشکول ناب حوزوی🔻
🔴 @kashkolenab
💥بوی بهشت در رمضان!
🎤آیت الله اسماعیل پور قمشه ای :
اگر در ماه رمضان در اعمال و مقدماتش اخلاص باشد ،
نفس انسان به واسطه شب زنده داری و یا الله گفتن و...عروج می کند تا بتواند بوی بهشت را بشنود
اگرانسان جدیت کند و در تمام اعمالش مخلص باشد و شیطان او را فریب ندهد ممکن است در شبهای قدر که بیداری می کشد
بین نماز صبح و در مطلع الفجر بوی بهشت را بشنود که روح افزاست
جلسه آخر سال تحصیلی درروز ۱۳۹۳/۳/۲۱
📚کتاب حکمت های فقهانه ص۷۴
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
Mafhoum-e Doaa_HajSheikh AliAgha Najafi.m4a
5.09M
🔺️”معنا و حقیقت دعا”
🎤گزیده ای از سخنان
”مرحوم آیت الله حاج شیخ علی آقا نجفی کاشانی”
💎کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab