کشکول ناب حوزوی
🔺معرفی برخی منابع مطالعاتی برای مطالعه درباره مساله "علم دینی" و "علوم انسانی اسلامی" 1. «علم د
چکیده نظریه علم دینی دکتر مهدی گلشنی در برنامه گستره شریعت.mp3
6.42M
🔺چکیده نظریه علم دینی پروفسور مهدی گلشنی در قسمت دوم مناظره علوم انسانی اسلامی
جهت اطلاع بیشتر کتاب "از علم دینی تا علم سکولار" ، دکتر مهدی گلشنی ، نشر پژوهشگاه علوم انسانی مطالعه شود
📽فیلم این صوت👉
#گلشنی
#علم_دینی
#علوم_انسانی_اسلامی
🌸کشکول ناب حوزوی🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
#معرفی_اساتید ابوشهید آیت الله سید هاشم #حمیدی(دام ظله) از علمای تهران. وی از شاگردان حضرت آیت الل
«یا مَنِ اسمُهُ دَواء وَ ذِکرُهُ شِفاء»
جهت شفای عاجل آیت الله سید هاشم حمیدی(از #علمای_تهران و همدان و پدر شهید سید محمدرضا حمیدی) یک مرتبه سوره مبارکه حمد را قرائت بفرمایید🤲
#حمیدی
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لزوم فرصت محور بودن در عین هوشیاری در گام دوم انقلاب اسلامی؛
📽 فرصت هایی که صحبت ها و ناراحتی پدر شهید عجمیان بدست می دهد!
پدر شهید روحالله عجمیان:
▫️ولایتی قاتلان پسرم را آزاد کرد ولی شما در صداوسیما میترسید که این را بگویید؛ با این شرایط چرا خانواده شهدا را دعوت میکنید به تلویزیون!؟
✍️ از دیروز این کلیپ به شکل گسترده در فضای مجازی در حال پخش است؛ البته پدر شهید عجمیان قبل این هم این موارد را در مصاحبه های دیگری بیان کرده بود.
▫️در عین عجیب بودن این اتفاق که یک پدر شهید در آنتن زنده، اسم مشاور رهبر معظم انقلاب را به عنوان کسی که با نفوذش مانع اجرای عدالت قضایی درباره قاتلان پسرش شده است را مطرح می کند اما فرصت هایی هم برای جبهه انقلاب خلق کرد:
1️⃣ مشخص شد انقلابی ها هم از برخی مافیاها در نظام شاکی هستند، مافیاهایی که مانع حرکت درست انقلاب اسلامی هستند و البته نباید بیش از این روی صبر این گلایه مندان نجیب حساب باز کرد!
2️⃣ باید دید چه طیف یا رسانه هایی باعث شده اند این پدر شهید حس کند عدالت درباره قاتلان پسرش آنهم با نفوذ یک شخصیت سیاسی اجرا نشده است؛ چنین فرصت هایی را نباید از دست داد!
➕دادگستری البرز هرگونه دخالت در پرونده شهید عجمیان را تکذیب کرد
3️⃣ ماجرای نفوذ در نظام اسلامی همیشه توسط ضدانقلاب صورت نمی گیرد، گاه توسط افرادی سالم و خوش نیت در طول زمان و ایجاد شبکه ای از چهره ها شکل می گیرد و در نهایت به ضعف و کندی حرکت نظام اسلامی منجر می شود.
✔️ پایگاه #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
تحليل و نقد نگرش تقلیل¬گرایانه به فلسفة اسلامی.pdf
358.1K
📕 #مقاله "تحليل و نقد نگرش تقلیل گرایانه به فلسفه اسلامی"
💧چکیده
یکی از مناقشههاي معاصر دربارة فلسفه اسلامی، مناقشه در اصالت آن، يعني پرسش از «امكان فلسفه اسلامی» است. این مسئله هویتی، در تاریخ و آیندة فلسفه اسلامی تأثیري بسزا دارد. آراء منکران اصالت فلسفة اسلامی ـ اعم از مستشرقان، مورخان غربی، برخی از عرب زبانان و مخالفان هرگونه فلسفة دینی ـ را میتوان تقلیلگرایانه دانست. در این نظريات، فلسفه اسلامی به چند موضوع فروکاسته شده است: فلسفهيی تقليدگر از فلسفه یونان، کلام و الهیات اسلامی و فلسفة عربی. مستشرقان و مورخان مخالف، فلسفه یونانی را اصل و فلسفه اسلامی را فرع بر آن دانسته اند. برخی مخالفان با پافشاری بر عدم سازگاری دین و فلسفه، تلاش براي ایجاد فلسفه اسلامی را بیهوده دانسته و با اعتقاد به عدم امکان فلسفه دینی، ازجمله فلسفه اسلامی، قید اسلامی برای فلسفه ـبعنوان علم تعقلی ـ را جایز ندانسته و فلسفه اسلامی را همان کلام و الهیات پنداشته اند. مخالفان دیگر، ازجمله عرب زبانان، از بكارگيری تعبير فلسفه اسلامی امتناع ورزیده و با توجه به زبان متون فلسفی در سنت اسلامی، آن را فلسفة عربی نامیدهاند. آنها فلسفه عربی را مختص به نژاد عرب تلقي كرده و همان را محقق در تاریخ فلسفه دانستهاند. مقاله پيشرو به تحلیل و نقد مدعیات تقلیلگرایانه در باب فلسفه اسلامي پرداخته و تلاش ميكند اصالت آن را بعنوان واقعیتی تاریخی، اثبات و از ضرورت آن دفاع نمايد.
#فلسفه_اسلامی
#فلسفه_فلسفه_اسلامی
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
💥پیام تسلیت ✍حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم ارفع، از اساتید
🔺مزار مرحوم آیت الله سید کاظم #ارفع در امامزاده ابوالحسن علیه السلام شهر ری
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
💠 فروش تموم کتاب های #دسته_دوم_شما
🛑 خرید و فروش همه ی کتب دینی حوزوی
✅ کتاب یار مخزن تموم کتاب های حوزوی و دینیه
🔴 از هر کتابی که بخوای هم #نو موجوده هم #دسته_دوم
📚 هرکتاب حوزوی و دینی که لازم نداشتی بیا کانال #کتاب_یار بفروش
یه نگاه بکن 👇👇👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/259915835C3aad75b1df
🔺اهمیت نگارش در اسلام
📚کتاب فرهنگ مطالعه و نگارش در اسلام، شیخ محمود #ارگانی بهبهانی(ره) ، ص ۴۸
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
🔺حوزه تهران نیازمند یک «فیضیه» است
✍حمید سبحانیصدر
🔹 طلبه که باشی، از هر نقطه کشور که به شهر مقدس قم مشرف شوی، بعد از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) مکانی را سراغ داری که میتوانی با دیگر طلبهها ساعاتی را سپری کنی.
🔸 آری؛ مدرسهی فیضیه این خصوصیت پدرانه را دارد که به روی هر طلبهای آغوش بگشاید. مدرسه فیضیه نگهبان دارد، اما جلوی ورود هیچ طلبهای را نمیگیرد. چون اینجا سالیان درازی است که مأمن طلاب علوم دینی است. فرقی نمیکند از کدام شهر یا از کدام مدرسه دیگر آمده باشی. در فیضیه میتوانید به ملاقات هم بروید، دور هم بنشینید و مباحثه و گفتگو کنید.
🔹فیضیه مأمن و مأوی و مدرس و مصلی و میعادگاه است؛ هم برای اساتید بزرگ حوزه، هم برای طلاب، هم برای تجمعات بزرگ و اثرگذار.
مرکز مدیریت حوزه بهجای خود، اما وجود فیضیه و دارالشفاء و حرم مطهر و مسجد اعظم و مراکزی عمومی از این دست، نقش مهمی در یکپارچهسازی و پیوند میان مدارس متعدد و متنوع قم آن هم با آن گستردگی دارد، و شناساندن و بهرهمندسازی از محضر جمع کثیری از اساتید بزرگ در فنون مختلف دارد.
🔸 اما تهران؛
کجاست مکانی که مأوی و مدرس و میعادگاه اساتید و طلاب باشد؟
اگر اهل علمی از شهری دیگر به تهران بیاید، کجا را دارد که بیآنکه از نام و نشانش بپرسند، برای ساعتی هم که شده در آن مأوی گیرد و تنی بیاساید؟
🔹 اصلا طلبههای همین شهر تهران، اگر بخواهند چند ساعتی در یک محیط حوزوی، آسودهخاطر کنار هم به گفتگو بنشینند، کجا را دارند؟
آری؛ تهران فیضیه ندارد! تهران دارالشفائی ندارد که اهل علم آن از پیر و جوان به همدلی یکدیگر، ساعتی در سایهسار درختان آن به ملاقات و گفتگو بنشینند.
🔸البته تهران هم فیضیه داشت؛ اما در سالهای پس از انقلاب با محذوراتی که بود، محدودش کردند و درب آن را به روی عموم بستند.
اما در سالهای کمی دورتر اساتید مبرز حوزه جایی برای بروز و ظهور داشتند، بیآنکه درب و دربانی مانع حضور آنها شود، تا جویندگان علم از برکات آنها بهره ببرند.
🔹 وقتی مراکز عمومی و پر رفت و آمد حوزه، به مدارس خصوصی تبدیل شد، (منظورم از مدارس خصوصی مدارسی است که تنها به طلبههای همان مدرسه اختصاص دارد و مانع حضور دیگر طلاب میشود)، خیلی از اساتید صاحبنام حوزه تهران هم به خانه و مسجد خود محدود شدند. جویندگان علم تنها میتوانستند به مدارسی بروند که در آن پذیرش شده بودند و ناگزیر از فیض حضور اساتید بزرگ بازماندند.
🔸 اگر امروز در تهران اساتیدی هستند که بقیةالسلف علمای ماضیناند و کاملا از وجودشان بیخبر و از نورشان بیبهرهایم، یک دلیل آن نبود یک مرکز علوم دینی عمومی است که محل رفت و آمد طلاب و فضلای حوزه تهران باشد.
نمیدانم شاید اگر مراکز اداری حوزهی تهران یا به عبارتی مرکز مدیریت حوزه علمیه تهران هم به جای یک آپارتمان، در مسجد_مدرسهای بزرگ از همان مدارس کهن تهران استقرار مییافت کمی صورت مسأله فرق میکرد.
شاید میشد از این همه پراکندگی مدارس تهران جلوگیری کرد.
سخن کوتاه؛
حوزه تهران نیازمند یک فیضیه است!
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
31.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اطلاعات و نکات جدیدی از زبان حمید رسایی درباره تغییر حکم قاتلان شهید عجمیان و اعتراض پدر شهید به آقای ولایتی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
کشکول ناب حوزوی
seyyed heyydari.mp3
432.8K
💥نقل سخنی از سید حسن نصرالله در مورد نقش کشورهای اسلامی در قضیه جنگ۳۳روزه
🎙آیت الله سید کمال حیدری
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab