🖌 فکر می کردم نوظهور است اما اشتباه می کردم
🔹 دیروز و امروز در شهر من طرف عصر تا شب پدیده ریزگردها و غبار جریان داشت . در چندسال گذشته با دلایلی که کارشناسان عنوان می کردند مثل تخریب پوشش گیاهی در کشورهای همسایه و خشک شدن آب های سطحی گمان بر این بود که این غبارها پدیده نوظهوری هستند که به دلیل تغییرات زیست محیطی ایجاد شده اند .
🔹 اما امروز در کتاب خاطراتی مربوط به حدود ۱۱۵ سال قبل متوجه شدم اطلاق پدیده نوظهور برای این شرایط جوی بی اساس است .
🔹 کتاب ((یادداشت های روزانه یک افسر دیپلمات در جنوب غرب ایران)) خاطرات یک افسر جوان انگلیسی به نام آرنولد ویلسون است که سالها بعدبه سر آرنولد ویلسون ارتقا می یابد می باشد .
🔹 ویلسون در خاطرات خرداد ۱۲۸۹ خود که مسئولیت کنسولی بریتانیا در محمره (خرمشهر) را بعهده دارد در باره این غبارها اینگونه می نویسد :
(( اکنون فصل بادهای شمال غرب است و در نتیجه شب و روز هوا غبارآلود می شود . غباری که آلوده نیست زیرا مستقیما از صحرا به اینجا می رسد . غباری فراگیر ، مزاحم و پایدار که زندگی را فلج کرده است . هوای اتاق با پنجره های بسته ، داغ و شرجی و روی پشت بام به سبب وزش بلاانقطاع باد داغ مخلوط با شن پشه ها هم فراری هستند .))
۲۵ خرداد ۱۴۰۳
🖌 تصمیم ندارید دقیق و سنجیده بگوئید و بنویسید ؟
🔹 آقای پزشکیان ؛ با کدام مبنا و شاخص ، ماجرای شعب ابی طالب در صدر اسلام را با تحریم و محاصره و محدودیت اقتصادی جمهوری اسلامی ایران مقایسه می کنید ؟ و با طعنه می گوئید ((شعب ابی طالب هم در صدر اسلام، ۳ سال طول کشید نه ۴۰ سال))
🔹 آیا حضرت رسول(ص) تسلیم خواسته مشرکین شد و دست از رسالت و پیام خود کشید تا از محاصره خارج شد ؟
🔹 آیا حضرت رسول(ص) و یارانش توسط امپراطوری های ایران و روم به عنوان دو ابرقدرت آنزمان محاصره شده بودند یا توسط تعدادی همشهریان و اقوام شان ؟
🔹 آیا نظام سلطه جهانی و ظلم در روابط بین الملل و سازوکارهای برقراری روابط جهانى را با ۱۴۰۰ سال قبل مقایسه می کنید ؟
🔹 آقاى پزشکیان ؛
شاخص و مبنای حکومت در منظر مردم ، حاکم و رهبر جامعه است . اگر می خواهید علیرغم اختلاف شما را صادق کم اطلاع بدانیم ، پس چرا در بیان ادعای تفاوت زندگی مسئولین ابتدا نمی گوئید : ای مردم امامین انقلاب مثل شما زندگی می کنند ولی برخی که جزو دار و دسته من هم می شوند راه اشرافیت پیش گرفته اند ؟
🔹 آقای پزشکیان چرا به مردم نمی گوئید اگر در راه و رسم زندگی برخی مسئولین اشرافیت و دوری از مردم صورت گرفته ۳۲ سال از ۴۵ سال ریاست قوه مجریه در اختیار دوستان و همفکران و همگروهی های من بوده است ؟
۳۰ خرداد ۱۴۰۳
🖌 جهل - تنبلی و حماقتی که سقوط شیطان بزرگ را به تاخیر می اندازد .
🔹 آیا باز هم این فرصت برای شیطان بزرگ فراهم خواهد شد ؟
🔹 خدا را شکر سال ۱۳۵۵ هنوز جمهوری اسلامی ایران نبود که بگویند قرارداد خفت بار۵۰ ساله عربستان و آمریکا در زمینه معاملات نفتی به خاطر هراس افکنی ایران است .
🔹 سال ۱۳۵۳ و به دلیل جنگ یوم کیپور یا جنگ اکتبر بین صهیونیست ها و اعراب ، سازمان اپک ، کشورهای غربی را تحریم نفتی کردند .
این تحریم، تأثیر اقتصادی قابلتوجهی بر اروپا و ایالات متحده داشت و افزایش قیمتهای سوخت داخلی، کمبود بنزین و جیرهبندی بنزین را درپی داشت.
🔹 ریچارد نیکسون، وزیر خارجه خود هنری کسینجر را با یک قرارداد پیشنهادی روانه عربستان سعودی کرد تا عدم اعمال چنین تحریمی علیه ایالات متحده در آینده را تضمین کند.
در سال 1355قراردادی بين اين دو كشور منعقد شد كه بعد از نزدیک به ۵۰ سال در روزهای پایانی خود است :
عربستان سعودی در آن قرار دادموافقت کرده بود :
(1) نفت خام مورد نیاز ایالات متحده برای مصرف عمومی و نیز امور مرتبط با امنیت ملی را بدون هیچ محدودیتی در اختیار این کشور قرار دهد.
(2) عربستان سعودی باید نفت خام خود را تنها در ازای دلار ایالات متحده بهفروش برساند و سودهای مازاد حاصل شده را نیز به خرید اوراق قرضه از خزانهداری ایالات متحده اختصاص دهد.
در مقابل، ایالات متحده تضمین کرده بود :
(1) از عربستان سعودی در مقابل دیگر کشورهای عرب رقیب عربستان، حمایت کند.
(2) از میادین نفتی عربستان سعودی حفاظت کند. (3) در مقابل تهاجم رژیم صهیونیستی از عربستان سعودی حمایت کند.
✅ حالا روزهای پایانی این قراداد نجات بخش شیطان بزرگ است و دو کشور در حال برگزاری نشست هایی برای تمدید یا شکل جدیدی از قرارداد هستند .
شنیده شده طرف عربستانی تمایلی به تمدید ، بندی که معامله نفت را با دلار لازم می کند نیست .
روزهای آینده روزهای مهمی برای آمریکا - جهان و منطقه است .
۳۱ خرداد ۱۴۰۳
🔴 با حلوا حلوا گفتن که دهان شیرین نمی شود .
✅ احسن به آقای پزشکیان با این سخنان خوب و دوست داشتنی و تا حدی درست که مسئولین باید سفره اشان سفره مردم باشد . باید به فکر سفره مردم بود .
🔹 اما جناب پزشکیان حتما یادتان هست که شما نماینده جریانی هستید که ۸ سال (دولت دوم خرداد) شعارشان این بود که برای مردم نان اهمیت ندارد . مردم می خواهند آزاد باشند و البته منظور سران و تئوریسین های آزادی آن دوران را هم به خاطر داریم که چه هجمه سنگین مطبوعاتی بر علیه اسلام و مبانی انقلاب و.... به نام آزادی انجام دادند .
🔹 آقای پزشکیان شما وزیر همین دولتی بوده اید که نان و سفره مردم برایشان اولویت نبوده چطور حالا در تمام برنامه های انتخاباتی خود از سفره مردم می گوئید و تازه مشاورانتان متاسفانه این سفره را به اراده شیطان بزرگ گره می زنند .
🔹 آقای پزشکیان هنوز هم می گویم تردیدی در صداقت به فکر مردم بودن شما ندارم اما جریانی که شما عضوی از آن هستید به همه مقدسات قسم ذره ای وضعیت زندگی مردم برایشان اهمیت ندارد و اگر از مردم حرف می زنند بدون تردید برای قاپیدن قدرت است ولاغیر .
✅ جناب پزشکیان اگر شخصیتی دلسوز - مردمی و معتقد به اهمیت معیشت مردم را می خواهید الگو قرار دهید فقط و فقط به شخصیت بزرگ - شهید خدمت حضرت آیت الله رئیسی اقتدا کنید .
۳۱ خرداد ۱۴۰۳
🖌 آقای ظریف امروز برای سخنرانی تبلیغاتی به کاشان آمده و بر مزار برادران شهید بارفروش در دارالسلام حاضر شدند .
🌹 امام خمینی :
چهل سال عبادت کردید خدا قبول کند . یک برگ وصیتنامه شهدا را هم بخوانید .
🌹 شهید محمدرضا بارفروش :
ثابت کنید تحت هیچ عنوان زیر بار زورگوئی ابرجنایتکاران و عمال وابسته آنها نمی روید .
🌹 شهید جواد بارفروش :
مبادا در شهرها عده ای با عنوان کردن بعضی از مطالب به نمایندگان امام ضربه بزنند اگر اینان موفق شوند کم کم همان مطالب را برای خود امام زمان(عج) و پیغمبر(ص) و خدا مطرح می کنند .
🌹 شهید محسن بارفروش :
به امید پیروزی رزمندگان اسلام و به امید بازگشایی راه کربلا و قدس عزیز و تمامی مسلمانان و مستضعفان ایران و جهان
۱ تیر ۱۴۰۳
🖌 از کت و شلوار دیپلماتیک تا میکروفون خطابت
🔹 قبلا قبلنها کمتر مردم از او می شنیدند و او را می دیدند اما در ۱۰ سال گذشته و از وقتی قرار گذاشتند حتی سرنوشت آب خوردن ملت را هم در آنسوی اقیانوس ها تعیین کنند معروفتر و مشهورتر و رسانه ای تر شد .
🔹 و حالا او را با چهره ای کاملا متفاوت از گذشته اش می بینند . پر جنب و جوش با سفرهای تبلیغاتی و سخنرانی های آتشین همراه با فریاد به طوری که سابقه قبلی کمر دردش را یک شوخی فرض می کنند .
🔹 معلوم است که قضیه خیلی برایش مهم شده تا از کسوت ۴۰ ساله دیپلماتیک خارج و تبدیل به خطیبی پر حرارت شود .
🔹 اگر شور و حرارتی که امروز در تبلیغات یک نامزد از خود بروز می دهد سالهای قبل در مواجهه با رفیق آنسوی آبش به خرج داده بود شاید آن پاره نوشته می توانست سرنوشتی دیگر و با استحکامی بیشتر به تحریر درآيد تا یک قمار باز عیاش به راحتی نتواند آن را با تمسخر پاره و به ریش او و امثال او بخندد .
🔹 رفتار جدید او به صورتی است که انگار سرنوشت بقیه عمرش در این مسابقه تعیین می شود .
۲ تیر ۱۴۰۳
🖌 هر چند از سوی دوستان و همفکران خودم متهم به ساده انگاری و بی بصیرتی خواهم شد اما نظر خودم را می گویم .
🔹 حضور در جلسه رسمی و قانونی و عمومی یک گروه مخالف به منظور نمایش حضور و فراهم شدن مقدمات تشنج ، هیچ مبنای شرعی و قانونی و سیاسی ندارد .
🔹 هر چند پرداختن به ماجرای حضور ظریف در کاشان و حواشی پیش آمده از حیث کمیت و کیفیت و تاثیر ، اهمیت چندانی ندارد اما بیان نظر امام و مقتدای انقلاب در اینگونه موارد اهمیت دارد .
🌹 امام خامنه ای در حواث تیرماه ۷۸ تهران ، جدای از پرداختن به ریشه های این ماجرا در چندین نوبت نوع رفتارهایی به اسم انقلابی گری را نکوهش نموده و به دانشجویان انقلابی توصیه می کردند لزومی ندارد زمانی که مخالفین شما جلسه ای دارند شما حاضر شوید و ابراز مخالفت کنید .
🔹 ایشان در سخنرانی ۲۱تیر۷۸ در این خصوص اینگونه فرمودند :
(( یک حرف هم به شما جوانان عرض میکنم. جوانان عزیز! شما امیدهای انقلاب و اسلامید. رفتار شما میتواند این مملکت را در جهت شکوفایی، با سرعت به پیش ببرد. وقتی جوان مملکت هوشیارانه، با تدبیر، با حلم و با توجه به موقعیّتها، حرف بزند و تصمیم بگیرد و عمل کند، کشور گلستان خواهد شد. وقتی هیجانات کور، پا وسط بگذارند، دشمن فوراً استفاده خواهد کرد.
بارها گفتهام، باز هم تکرار میکنم؛ من معتقدم که جوان مملکت بایستی در همه میدانها حضور و آمادگی داشته باشد؛ منتها با انضباط.
اینگونه حرکاتی که ملاحظه شد کسانی به دانشگاه حمله کنند، ناشی از بی انضباطی است؛ با هر نامی انجام گیرد، غلط و محکوم است. اگر با نام دفاع از دین هم انجام گیرد، غلط است؛ اگر با نام دفاع از ولایت هم انجام گیرد، غلط است.
مگر من بارها نگفتهام در اجتماعات کسانی که مخالفند، هیچ کس نباید رفتار خشونتآمیز داشته باشد؛ چون این، دشمن را خوشحال میکند.
بارها ما این حرف را گفتیم، چرا گوش نکردند؟! چرا گوش نمیکنند؟! حتّی اگر یک حرفی که خون شما را به جوش میآورد به زبان آورند - مثلاً فرض کنید اهانت به رهبری کردند - باز هم باید صبر و سکوت کنید. اگر عکس مرا هم آتش زدند و یا پاره کردند، باید سکوت کنید.
نیرویتان را برای آن روزی که کشور به آن نیازمند است، برای آن روزی که نیروی جوان و مؤمن و حزبالّلهی باید در مقابله با دشمن بایستد، حفظ کنید، والاّ حالا فرض کنیم یک جوان، یا یک دانشجوی فریبخوردهای هم حرفی زد و کاری کرد؛ چه اشکالی دارد؟))
✅ ما با حضور خود در یک اجتماع مخالف و بالا بردن شعارهای خود می خواهیم به چه تتیجه ای برسیم ؟
🔹 می خواهیم هدایت کنیم ؟
🔹می خواهیم تغییری در سبد آرا بدهیم ؟
🔹 می خواهیم بگوئیم شما اجازه ابراز وجود ندارید ؟ چرا ؟
🔹 تشکیل جلسه غیرقانونی بوده ؟
🔹 جلسه برنامه ریزی ضدانقلاب بوده ؟
🔹 با تبلیغات رقیب مخالفیم ؟
🔹 از تبلیغات رقیب هراس داریم ؟
🔹 اگر طیف مقابل هم از همین روش استفاده کند برای ما قابل قبول است ؟
🔹 آنوقت سنگ روی سنگ بند می شود ؟
🔹 آیا این لحظه همان لحظه ای نیست که دشمن می خواهد ؟
🔹 از بی نظمی و ناامنی و تشنج چه کسی بیش از دشمن بهره می برد ؟
۳ تیر ۱۴۰۳
🖌 قابل توجه دوستان جبهه انقلاب
🔹 آمادگی برخورد مناسب با خبر ائتلاف
🔹 طبق خبر موثق با ۷۰ درصد تائید ، تکلیف ائتلاف قطعی شده و به زودی اعلام رسمی خواهد شد .
۴ تیر ۱۴۰۳
🖌 چرا ظریف جزو حلقه اصلاح طلبی محسوب نمی شود ؟
🔹 چون منظور از جریان اصلاحات کسانی هستند که در دهه هفتاد به عنوان تئوریسین ، مبنا و راهبردهای مقابله با حاکمیت را طراحی می کردند . همان کسانی که به صورتی زنجیروار به تولید نشریه و چاپ مقاله اقدام می کردند .
🔹 آقای ظریف در دهه هفتاد هیچ نقشی در اتاق فکر و تئوری پردازی های جریان براندازی نرم اصلاحات نداشت .
🔹 از این منظر حتی محمد خاتمی نیز هیچ نقش ایده پردازانه در این جریان نداشته و تنها چون احتیاج به یک سمبول و رهبری نمایشی داشتند او انتخاب شد .
🔹 بعد از نزدیک به ۳۰ سال ، بالاخره یک نفر وابسته به جریان اصلاحات در برابر ضدانقلاب خارج کشور موضع گرفت .
🔹 اینقدر این موضع گیری، بدیع و تازه و غیرمنتظره و بدون اسم بود که مخاطبین در جلسه فکر کردند باز هم منظور سخنران مخالفین داخلی است ، تا اینکه شخص سخنران مجبور شد بگوید منظور من مسیح علی نژاد مزدور آمریکاست چرا شما به خودتان بر می دارید .
🔹 مسیح علی نژاد با انتشار متنی به سخنان ظریف واکنش نشان داد :
همه میدانند شما اصلاح طلبان و اصولگرایان گوشت هم را هم اگر بجوید استخوان هم را دور نمیاندازید و جنگهای زرگریتان نیز فقط برای گرم کردن تنور انتخابات است.
اما کار از این حرفها گذشته است و بین شما و ما یک دریای خون است و داغ هزاران جوان برای همیشه فاصله انداخته است.
۴ تیر ۱۴۰۳
🖌 بخشی از سخنرانی امروز ، انتخاباتی و مهم خواهد بود اما مثل همیشه سنت سیاسی جمهوری اسلامی محفوظ خواهد ماند
🔹 هیچ خاطره و یادی در ۴۵ سال انقلاب اسلامی وجود ندارد که امامین انقلاب در زمان انتخاب ریاست جمهوری چه عمومی و چه خصوصی به شخصی اشاره کرده باشند که تاثیری در انتخاب داشته باشد چه برسد نام ببرند و یا تحمیل کنند .
🔸 بیان خصوصیات اصلح توسط رهبری که توقع مردم است و رهبری وظیفه خود می دانند به هیچ وجه ورود و تجاوز به حق انتخاب مردم نیست و هر شخصی برداشت خودش را از این رهنمودها می نماید .
🔹 درست بر عکس آنچه در رژیم پهلوی و خصوصا پهلوی دوم می گذشت .
🔸 در رژیم سابق ، انتخاب رئیس دولت ، پارلمانی بوده . یعنی انتخاب رئیس الوزرا قانونا وظیفه و اختیار مجلس شورای ملی بوده است اما در عمل ، سابقه ای که براساس خاطرات به جا مانده از آن دوران وجود دارد اعم از خاطرات دولتمردان و همچنین خارجی ها ، این انتخاب اول باید از طریق یکی از سفارتخانه های انگلیس و آمریکا پالایش و بررسی می شده است و پادشاه به خود اجازه نمی داده بدون مشورت با این دو قیم ، نظر قاطعی ابراز کند .
🔹 ترتیب انتخاب در پادشاهی پهلوی ، سفارت خارجی - شاه - مجلس
🔸 ترتیب انتخاب در جمهوری اسلامی ، نامزدی - شورای نگهبان - مردم
۵ تیر ۱۴۰۳
۵ تیر ۱۴۰۳
🖌 از لیدرهای سرسخت و محکم انقلابی دهه ۷۰ چه خبر ؟
🔹 هیجانات و التهابات سیاسی دهه هفتاد درس های آموختنی زیادی دارد . وقتی این روزها اشخاصی مانند رائفی پور و رسایی و... را در نقش تئوری پرداز و لیدر و لیست دهنده برخی انقلابیون می بینم و تاسف می خورم که عمق و مبنای معرفتی جریان انقلاب این قدر تنزل کرده بی مناسبت نمی بینم نگاهی به گذشته نه چندان دور انقلاب و برخی انقلابیون دو آتشه آن روزها بیندازم .
1️⃣ حشمت الله طبرزدی - صاحب نشریه پیام دانشجو - اولین رسانه ای که از لفظ امام برای رهبر انقلاب استفاده کرد(امام خامنه ای ) -
برانداز و ضدانقلاب امروز در زندان
2️⃣ مهدی نصیری - سردبیر کیهان و صاحب نشریه صبح در دهه هفتاد - امروزه برانداز هتاک
3️⃣ محمد نوری زاد - همکار شهید آوینی در روایت فتح - نویسنده روزنامه کیهان و منتقد سرسخت اصلاح طلبان در دهه ۷۰ - امروزه برانداز هتاک زندانی
4️⃣ مسعود ده نمکی - صاحب نشریات شلمچه و جبهه و صبح دو کوهه - مخالف صریح وضعیت فرهنگی دهه هفتاد که بعد از سیاست و نشریه کناره گرفت و به سینما پیوست . با فیلم اخراجی ها بزرگترین تحریف گر حقایق دفاع مقدس شد- او که فقط ماههای پایانی دفاع مقدس در جبهه بود با بیان برخی خاطرات از جمله (وصیتنامه شهدا را من می نوشتم ) ضربه سنگینی به واقعیات و حقایق جبهه و شهدا زد .
5️⃣ ناطق نوری نامزد جبهه انقلاب و رقیب محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری که در سالهای بعد با گرایش ها و نزدیکی هایی که با هاشمی رفسنجانی داشت خط و خطوطش تغییر کرد .
✅ انتخابات پیش رو جدای از آزمون بزرگ ملت که ممکن است با حضوری حداکثری پیروز میدان باشند ، امتحان بزرگی برای انقلابیونی است که تا این لحظه نشان داده ایم با توجه به تشتت موجود ، شایستگی پیروزی نداریم .
۶ تیر ۱۴۰۳