eitaa logo
تاریخی - اجتماعی - سیاسی
41 دنبال‌کننده
175 عکس
18 ویدیو
7 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 غزه - جبالیا - صهیونیست ها و تخلیه مجروحین از تانک مورد اصابت قرار گرفته . فقط همه جا را بمباران کرده اند اما رزمندگان مقاومت روزی نیست که ضربه ای به آنها نزنند . 🌹امام خامنه ای امروز : بمباران خانه‌های مردم پیروزی نیست، چون اجتماعات مردم را بمباران میکنند، پس پیروز شدند؛ نه، هیچ‌کس در دنیا، این را پیروزی نمیداند. دشمن در غزّه پیروز نشده، دشمن در لبنان پیروز نشده؛ دشمن در غزّه و لبنان پیروز نخواهد شد. آن کاری که اینها کردند پیروزی نیست، جنایت جنگی است
📷 صهیونیست ها وقتی برگشت این شکلی لبنانی ها به خانه هایشان را با پرچم کشورهای جبهه مقاومت و حزب الله را می بینند ، از این کاریکاتورهای تمسخرآمیز برای نخست وزیرشان می کشند . ✳️ متن تصویر از عبری ترجمه ماشینی شده و ممکن است کامل نباشد .
🖌 دارندگی و برازندگی جبهه کفر و باطل خرج میکنن با رقم های سرسام آور 📷 اینها بخشی از تکفیری های مسلح سوریه هستند که دیروز به خطوط ارتش حمله کردند . 🔹مرغوب ترین و حرفه ای ترین تجهیزات سازمان رزم . 🔹ارتش سوریه توانایی پرداخت حقوق کامل نیروهایش را ندارد . ✅ نکته جالب قضیه اینجاست که ۴۵ سال با بیشترین سرمایه گذاری ها ، همیشه شکست خورده جبهه مقاومت بوده اند .
🌹 بخشی از سخنان مهم سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن : 🔹 ناو آیزنهاور از دریای سرخ فرار کرد، سپس ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن از دریای عرب فرار کرد و ناو هواپیمابر سوم دیگری فرار کرد. 🔹 ناوهای هواپیمابر آمریکایی برای اولین بار در تاریخ از معادله فشار بر یمن خارج شده اند و نقش خود به عنوان سلاح بازدارنده را از دست داده‌اند. 🔹دشمن اسرائیلی روی ضربات دردناک به حزب الله و ترور رهبران آن شرط بندی کرد. اهداف و جاه طلبی های دشمن اسرائیلی در لبنان این بود که حزب الله را نابود کنند و آن را خلع سلاح کنند تا مقاومتی در لبنان حضور نداشته باشد و از جهاد هیچ پرچمی باقی نماند. 🔹ملاک پیروزی در لبنان در سه چیز مشخص است: اهداف اعلام شده دشمن، عملیات حزب الله که موجب تحقیر دشمن شد و شکست های مکرر آنها در میدان.
حاج مهدی سلحشور میان رزمندگان فاطمیون در حلب
📷 نقشه اولویت بندی جغرافیایی جبهه مقاومت در سوریه 🔹سوریه حلقه ای از زنجیره جغرافیایی کشورهای ایران - عراق - سوریه - لبنان و فلسطین به عنوان محور مقاومت بوده و به جهت تقدم و نزدیکی با خطوط اصلی نبرد یکی از مهمترین حلقه های این زنجیره است . سوریه علاوه بر مشخصات و امتیازات جغرافیایی خاص خود که معمولا برای کشورها برشماری می کنند ، دو ویژگی خاص برای جبهه مقاومت دارد : ۱ - وجود اماکن متبرکه در دمشق ۲ - آخرین و نزدیکترین منطقه دپو-ذخیره سازی و انتقال اقلام پشتیبانی برای درگیری های احتمالی در غرب آسیا از این رو مناطق جغرافیایی سوریه از نظر اهمیت حفظ و نگهداری به سه منطقه تقسیم می شوند : 🔹اولویت یکم : در مرکز کشور به عنوان مهمترین و اصلی ترین منطقه و خط قرمز جبهه مقاومت برای نگهداری و تامین سرزمینی می باشد که آسیب و تهدید آن احتمال فروپاشی کل زنجیره مقاومت را ممکن می کند . 🔹اولویت دوم در جنوب کشور به لحاظ خطوط مرزی با فلسطین اشغالی و اردن . 🔹اولویت سوم که اهمیت راهبردی در وضعیت پشتیبانی جبهه مقاومت ندارد ولی به لحاظ برخی اماکن مهم مثل فرودگاه حلب یا مجتمع کارخانه های تسلیحاتی سفیره حائز اهمیت می باشد .
🖌 محجر چوبین مرقد علی(ع) را بکند و بسوزاند که امام علی خداست و خدا نمی میرد . 🔹سید محمد ادعای مهدویت کرد و پسرش مولاعلی ادعای خدایی . 🔹سید محمد مشعشع (عرب عراقی) در حوزه علمیه حله عراق شاگرد عالم شیعی شیخ احمد بن فهد بود و بعد از چندسالی ادعای مهدویت کرد و از اینجا داستان طایفه مشعشعیان و نهایتا حکومتشان بر خوزستان و بخش جنوبی عراق آغاز شد . 🔹شروع این ماجراها مربوط به سال ۸۱۵ شمسی و قبل از حکومت صفویه و در سالهای پایانی حکومت نوادگان مغول(تیموریان) و آق قویونلوها در ایران و عراق است .
🖌 به جمع خوشحالیون وطنی اضافه شد مقاطع زیادی از تاریخ داریم که منافع مشترک تکفیری و افساد طلب و صهیون و وهاب و صلیبی آنها را متحد می کند ☠️ تبریک تکفیری های جنوبشرق کشور(جیش العدل) به تکفیری های سوریه 🔹پیروزی های انقلابیون سوریه را از صمیم قلب تبریک میگوئیم پیروزی های انقلابیون سوریه در مقابل رژیم جنایتکار بعث و نظام فرقه گرا و فتنه آفرین ولایت فقیه ایران را به عموم مظلومان و درد کشیدگان سوریه و همچنین تمام آزادگان جهان مخصوصا مسلمین خاورمیانه تبریک و تهنیت عرض میکنیم. سازمان جیش العدل صمیمانه ترین تبریکات و بهترین آرزوهای خود را برای مردم سوریه و مجاهدان قهرمان آن سرزمین ابراز میدارد.
🖌 گمانه زنی : 🔹آیا جبهه النصره مانند القاعده و طالبان با تعدیل و اصلاح سیاست ها به جبهه ضدآمریکایی ایران پیوسته ؟ 🔹آیا جبهه النصره در آینده بخشی از جبهه مقاومت اسلامی خواهد بود ؟ 🔹آیا به غیر از محمد الجولانی ، سایر فرماندهان رده بالای جبهه النصره هم از ارتباطاتی که منجر به این تغییرات شده با خبر هستند ؟ 🔹آیا آمریکا و اسرائیل بدون اطلاع از روند جلسات سری این تحولات رودست خورده اند ؟ ✅ شکل تحولات و تعاملات در روزهای آینده ، نشان دهنده ارتباطات سری و محرمانه یک توافق احتمالی برای تغییرات پیش رو خواهد بود .
🖌 آیا سکولاریسم در سوریه پایان یافت ؟ 📷 ۲۸فرودین۱۳۲۶-رژه اولین سالگرد استقلال در دمشق 🔹از ۲۸ فروردین ۱۳۲۵ به عنوان روز استقلال کشور سوریه که به عنوان روز عیدالجلاء (روز تخلیه فرانسوی ها) از آن یاد می کنند ، ۷۸ سال می گذرد . 🔹در همه این سالها بر اساس قانون اساسی ، کشور ، غیر مذهبی و سکولار اداره می شد . 🔹امروز با سقوط آخرین دولت سکولار و روی کار آمدن گروهی که اولین ویژگی خود را در ۱۲ سال گذشته ، مذهبی بودن عنوان کرده اند ، سرنوشت قانون اساسی و اداره حکومت به روزها و ماه های آینده بستگی دارد .
🖌 از تصرف تا تثبیت ، راهی طولانی ؟ سئوال اول : 🔹آیا ایران پشت حکومت سوریه را خالی کرد ؟ خیر . در سال ۱۳۹۷ ، با توافقات آتش بس بین مسلحین مستقر در استان ادلب و حکومت و همچنین استقرار پاسگاه های ترکیه و روسیه (📷 نقشه) : ۱- حکومت با اتکا به توافق آتش بس و حضور نیروهای روسی و ترکی مقداری به آرامش رسیده بود . ۲ - ایران که از ابتدا تنها هدفش ، باقی ماندن حکومت حامی مقاومت و محفوظ ماندن بقاع متبرکه از تعرض بود ، با تحقق این اهداف ، درصدد حضور نظامی مستمر ، پرهزینه و سنگین در مناطق مورد منازعه نبود . ۳ - ایران در دوره ۸ ساله اول بدون هیچ پیش شرط قابل ملاحضه ای و داوطلبانه (حسن سابقه دوستی دو کشور ، جلوگیری از تعرض به اماکن مقدس و محفوظ ماندن خط ارتباطی جبهه مقاومت ) در جنگ با تکفیری های مسلح شرکت کرده بود ، اما در مرحله بعد از جنگ اول و برای تقویت هر چه بیشتر جبهه مقاومت ، پیشنهادات و ملاحضاتی داشت که احتمالا مورد قبول و اجماع حکومت سوریه قرار نگرفته بود . از این روز این ایران نبود که پشت حکومت سوریه را خالی کرده باشد بلکه دولت سوریه با دلایلی که خودش می داند به اهمیت حفظ روابط بی توجهی کرده بود .
🖌 از تصرف تا تثبیت ، راهی طولانی ؟ سئوال دوم : 🔹چرا دمشق و حکومت سوریه توانایی مقابله با هجوم اخیر را نداشت و به سرعت سقوط کرد ؟ فرماندهی نظامی و مدیریت عملیاتی منطقه به عهده ارتش سوریه و با هماهنگی ارتش روسیه بود . از ایران چند فرمانده به عنوان مستشار و تعدادی نیرو با ماموریت های غیر عملیاتی در منطقه حضور داشتند ، اما در امورات پدافندی و مراقبت دخالتی نداشتند . نیروهای عملیاتی که از ارتش سوریه بودند با تحمل حوادث ۱۳ سال گذشته و ریزش هایی که در آن صورت گرفته بود و همچنین مشکلات چندین و چندساله در پرداخت حقوق های پائین و ناچیز ، عملا از نظر روحی و روانی از هم پاشیده بود . مضاف بر اینکه ارتشیان روسیه که تصمیم گیر اصلی بودند ، سازمان رزم زمینی نداشتند و فقط پشتیبانی جنگی آنها هوایی بوده . طرفین منازعه چه مهاجم و چه مدافع ، می دانستند ، ایران در مسیر این درگیری ها نیست . این دانستن چه با جلسه و مذاکره صورت گرفته باشد و چه با مشاهده میدانی ، خیال طرف مهاجم را از یک دفاع قابل توجه راحت و اراده مقاومت در نیروی مدافع را متزلزل کرده بود و این تنها دلیل پیروزی سریع مهاجمان بود .