▫️وَ لکِنَّ اللّهَ يَخْتَبِرُ عِبَادَهُ بِأَنْوَاعِ الشَّدَائِدِ، وَ يَتَعَبَّدُهُمْ بِأَنْوَاعِ الْمَجَاهِدِ، وَ يَبْتَلِيهِمْ بِضُرُوبِ الْمَکَارِهِ، إِخْرَاجاً لِلتَّکَبُّرِ مِنْ قُلُوبِهِمْ، وَ إِسْکَاناً لِلتَّذَلُّلِ فِي نُفُوسِهِمْ، وَ لِيَجْعَلَ ذلِکَ أَبْوَاباً فُتُحاً إِلَى فَضْلِهِ، وَ أَسْبَاباً ذُلُلاً لِعَفْوِهِ
🟤خداوند، بندگان خود را با انواع سختی ها می آزماید،و با مشکلات زیاد به عبادت می خواند، و به اقسام گرفتاری ها مبتلا می سازد،تا کبر و خودپسندی را از دل هایشان خارج کند، و به جای آن فروتنی آورد،و درهای فضل و رحمتش را بروی شان بگشاید، و وسائل عفو و بخشش را به آسانی در اختیارشان گذارد.
📘 نهج البلاغه خطبه 192
🌐@kashkool_et
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا تربت امام حسین علیه السلام برای برخی اثر ندارد ؟
🎤حجه الاسلام #بندانی_نیشابوری
🌐@kashkool_et
آیا مامور شهرداری هنگام مشاهده تخلف ساختمانی حق تخریب دارد؟
حسب تبصره 7 ماده صد قانون شهرداری مأمورین شهرداری صرفاً می توانند از احداث بنا جلوگیری نمایند و حق تخریب و قلع و قمع ساختمان احداث شده را ندارند مگر اینکه از طریق ماده صد و تبصرههای آن از طریق کمیسیون ماده صد نسبت به موضوع رسیدگی و رأی قانونی صادرگردد.
بنابر این تخریب تنها از طریق رأی کمیسیون ماده 100 صورت می گیرد و در هنگام وقوع تخلف، مأموران شهرداری صرفاً می بایست از احداث بنا جلوگیری نمایند و حق تخریب و قلع و قمع ندارند.
🌐@kashkool_et
عوارض کمبود ویتامین C در چیست؟🤔
👈ریزش مــو
👈چروک پوست
👈لک های پوستی
👈آلزایمر در سن بالا
👈خطر ابتلا به سرطان
👈ضعیف شدن اعضای بدن
🌐@kashkool_et
#سلام_امام_زمانم ❣️
🌹 اکنون اگر یار بیاید چه میشود؟
🌺 این انتظار گر به سر آید چه میشود؟
🌷 آن نازنین که در همه عالم فقط یکیست.
🌸 گر روی خود به ما بگشاید چه میشود؟
#نوای_دلتنگی 💔
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 🤲
#تعجیل_فرج_صلوات
🌐@kashkool_et
صورتتان را لاغر کنید
🥑آواکادو سرشار از مواد غذایی است که عاملان اصلی لاغری صورت و از بین بردن چربی های صورت شناخته شده اند و در هر یک عدد اواکادو 17 گرم از مواد لاغر کننده صورت وجود دارد.
#آووکادو
🌐@kashkool_et
🔴سوء پیشنیه کیفری چگونه پاک می شود؟
برخلاف تصور بسیاری از مردم که فکر می کنند سوء پیشینه تا آخر عمر در پرونده کیفری مجرم باقی می ماند این مجازات در طولانی ترین حالت ممکن، به مدت هفت سال دوام دارد.
بعد از سپری شده مدت زمانی های مقرر در پاک کردن سوء پیشینه کیفری که به ترتیب شامل یک زمان هفت ساله، پنج ساله، سه ساله و دو ساله است شما می توانید برای دریافت گواهی عدم سوء پیشنیه اقدام کنید.
دقت داشته باشید که جرم ارتکابی و مجازات اصلی و مجازات تبعی آن در سجل کیفری شما در دفاتر نیرو انتظامی ماندگار می شود اما سد راه شما برای بهره مندی از حقوق اجتماعی نخواهد بود.
🌐@kashkool_et