عبدالحمید خراسانی (طالبانی) که در یه ویدئو ایران رو تهدید به جنگ و کشتار کرده بود، الان به دعای شما نیاز داره!
🗣اَحمَـــدٌ خَبِیـــــرْ
@twtenghelabi
گویا از ۲۱ نفر غرق شدگان قایق تفریحی در ایتالیا ۱۷ نفرشون عضو موساد بودن:)
گفته بودیم شنا یاد گرفتن رو جدی بگیرین😎
🗣مهدخت🇮🇷
@twtenghelabi
لیست پناهجویانی که در اروپا دست به خودکشی زده اند!
سوآل اینجاست که چرا پناهجویان و پناهندگانی که به خیال خود برای زندگی بهتر به اروپا و آمریکا رفته اند دست به خودکشی میزنند؟
قابل توجه اینکه نام برخی ایرانیان برعنداز هم در این لیست هست. از جمله محمدحسین تمنا!
🗣Hamed Sarrafpour
@twtenghelabi
رفقا تاریخ بخوانید، ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود، این دو عکس یادگار ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ است؛ آمار دقیقی از شهدای این قیام مردمی نیست، برخی تعداد شهدا را تا چندهزار نفر تخمین زدند ولی رسانه جوری ذهنشو قورت داده که هیچ تصویر درستی از زمان شاه ندارد.
🗣شیخ فرهاد فتحی
@twtenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگن «با وجود تمام مشکلاتش برای خودمون، بخاطر آینده فرزندمون مهاجرت کردیم»
🗣ایلجـــــان | EELJAAN
@twtenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«غیرت» و «حیا» پدیدههایی فطری هستند که غربیها با توجه به سبک زندگی لیبرالی خود، کمکم آن را از کودکان میگیرند ...
🗣فاطمه حسنی
@twtenghelabi
🌙🔴🌍مبارزه با اسرائیل به روش ورزشکاران مصری که در برابر ورزشکار اسرائیلی که مقام سوم را آورده پرچم #فلسطين را به اهتزاز درآوردند
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
♦️ در شرق ایران دقیقا چه خبر است؟
🔸 همراهی معنادار حلقه ی مسجد مکی با طالبان
🔸 چرا به یکباره توجه طالبان به مرزهای ایران جلب شد؟
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۱۵
🔺 بسیاری در مواجهه با پدیده ای به نام طالبان بر این تاکید دارند که ما با جمعیتی چند تکه و چند لایه رو به رو هستیم که نه تنها از سوی پاکستان، امریکا و گروه هایی دیگر مدیریت شده و عده ای در آن هستند که به ایران، سعودی، آمریکا، پاکستان و ... دلبستگی داشته و دارند بلکه به شکلی فراتر شاهد حضور عناصر پاکستان هم در میان نیروهای میدانی و هم در میان نیروهای تصمیم ساز آن هستیم.
🔺 فارغ از تمام موارد فوق یک نکته درباره طالبان وجود دارد که تقریبا آن را همه قبول دارند. در خصوص طالبان ما با جماعتی رو به رو هستیم که در آن ، هرکسی صبح از خواب زود تر بیدار شد در هر کجا هر تصمیمی که خواست میتواند بگیرد و تا شب که تصمیم سازهای طالبان بخواهند درباره ی پیامدهای تصمیمش برنامه ریزی کنند هزار و یک اتفاق می افتد...
با در نظر گرفتن همین موارد آنچه این روزها مطرح است این است که بعید نیست شخص یا گروهی ، عناصری در طالبان را شناسایی و به سمت انجام اقدامات ضد ایرانی هدایت کرده باشند.
همزمان با همه ی این اما و اگر ها بحث هایی در ایران دوباره درباره چگونگی مواجهه با عناصر طالبان داغ شده است.
🔺 اگر از این بحث ها عبور کنیم یک نکته در شرق کشور توجه ها را به خود جلب میکند:
1️⃣ سکوت مشکوک و غیر عادی اسماعیل زهی که خود را نماینده ی مردم جنوب شرق ایران میخواهد معرفی کند در برابر مسئله ی حق آبه و گستاخی طالبان
2️⃣حمایت صریح و علنی برخی عناصر وابسته به حلقه ی مکی در جنوب شرق کشور از طالبان (به ویژه در مسئله حق آبه)
3️⃣ ابراز ارادت علنی برخی عناصر طالبان به افرادی در حلقه ی مسجد مکی
4️⃣ شدت گرفتن اقدامات علیه مرزبان های ایران در شرق و جنوب شرق کشور (توسط افراد ناشناس)
5️⃣ فعال شدن گروه های تجزیه طلب آن سوی مرزهای شرق کشور (که فیلم ها و تصاویری از خود نیز منتشر کرده اند)
6️⃣ همزمان شدن تمام اینها با تنش های مرزی طالبان ...
🔺 با در نظر گرفتن موارد فوق این سوال پیش می آید که آیا حمید اسماعیل زهی به عنوان تحصیل کرده ی پاکستان به طور اتفاقی 9 ماه است که مسجد مکی را تحریک شده و بر افروخته نگه داشته است؟
آیا عده ای منتظر یک ساعت خاص برای محقق کردن یک اتفاق در شرق ایران هستند؟
آیا اتفاقی که قرار هست رقم بخورد، مسئله ی اصلی است یا یک مسئله ی فرعی خواهد بود تا توجه ایران را به آن نقطه جلب کرده و از اقدامی که در نقطه ای دیگر برایش برنامه ریزی شده دور کند؟
🔺 در این مرحله بسیاری میگویند با توجه به آنکه تاریخ مصرف اسماعیل زهی رسما تمام شده و وزن چندانی هم نداشته و صحبت هایش اثر و جذابیت روزهای اول را هم برای مخاطبین رسانه های وطن فروش از دست داده ، هیچ بعید نیست که روی حذف او تمرکز شود.
مسئله ای که بتواند یک بحران خشونت آمیز را برای مدتی بر آن منطقه حاکم کند....
همه ی اینها بخشی از ابهاماتی است که در خصوص رخدادهای شرق کشور وجود دارد.
🔺 جمهوری اسلامی بیش از 9 ماه پیش که همه مطالبه ی برخورد تند و خشن با لیدرهای اپوزیسیون را داشتند ، با وجود تمام فشارهای افکار عمومی به شکلی حساب شده در مسئله ی اپوزیسیون بازی کرد.
خروجی این بازی خودش را در قابل درگیری عجیب و غریبی نشان داد که عناصر اپوزیسیون را به جان هم انداخته و آنها را نزد همه رسوا کرد.
درباره مسجد مکی و حلقه ی خائنِ سعودی پرستِ پاکستانی ، مسئله پیچیده تر و اما قابل تامل تر است.
باید منتظر ماند و دید که نوع مواجهه ایران با تروریست های خائن چگونه خواهد بود و چه چیزی در انتظار آنهاست...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
کاری ندارم دنیا داره به چه سمتی میره و چقد دارن سعی میکنن یه سری چیزا رو نرمال کنن؛ اما واقعا انسانی هست از دیدن چنین موجوداتی که اصلا معلوم نیست زنن یا مردن، احساس خوشایند و مثبتی بهش دست بده؟!
#ماه_افتخار
🗣خانم فردوس
@twtenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها که میبینید شیربچه های حیدر کرار در باکو هستن که پرچم رژیم جعلی اسرائیل رو پایین میکشن و پرچم فلسطین رو جایگرینش میکنن. حالا تا شگفتانه های بزرگتر هنوز راه داریم😍👌
🗣اعظم سادات سیدمومنی
@twtenghelabi
وزیر خارجه مرموز ترکیه را بشناسید؛ مردی که سالها در سایه بود
پس از آنکه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز شنبه او را به عنوان وزیر خارجه جدید این کشور انتخاب کرد، هاکان فیدان، رئیس اطلاعاتی در سایه، قرار است در کانون توجه قرار و سکان دیپلماسی این کشور را در دست بگیرد.
دوران تصدی فیدان در میت (آژانس اطلاعات ملی ترکیه) در سال 2010 با مجموعه ای از مقالات انتقادی که در رسانه های غربی و اسرائیلی منتشر شد و وفاداری او به شرکای سنتی ترکیه از جمله ایالات متحده و رژیم اسرائیل را زیر سوال برد، شروعی پر هیاهو به حساب می آید.
ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم اسرائیل در آن زمان علناً با انتصاب فیدان مخالفت کرد و این مخالفت را به سطح رسانه ها کشاند.
باراک با اشاره به نقش فیدان به عنوان نماینده ترکیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی از سال 2008 تا زمان انتصابش در میت ، مدعی شد که فیدان روابط نزدیکی با ایران داشته است
وستانیوز
🔸سید عبدالمک الحوثی: امارات از صنعا درخواست حمله به پروژه نئوم عربستان را داشته است!!!
سرتیپ عبد الغني الزبيدي از چهره های نظامی و رسانه ای مرتبط با انصارالله مدعی شده که در دیدار با سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله ایشان بیان کرده که امارات به واسطه شخصیت های عرب از جنبش انصارالله خواسته که ضربات سخت و دردناکی را به عربستان سعودی وارد کند و تأسیسات مهم اقتصادی وابسته به پروژه اقتصادی «نئوم» را هدف قرار دهد.
عبدالغنی الزبیدی در مورد رکود در مذاکرات ریاض-صنعا و عمل نشدن به تعهدات اولیه نیز به نقش مخرب آمریکا اشاره کرده و بیان می کند که سفر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا به عربستان برای محدود کردن سعودی به چهارچوب تعیین شده توسط واشنگتن برای ریاض در مذاکرات با انصارالله بوده است.
وستانیوز