فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍فصل سوم: دستورات و مراقبات ماه رجب
⏱مدت زمان: ۳۴:۵۷
📣منبع: ایران صدا
#ماهرجب
@kashkoolfn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍فصل چهارم: ادامه دستورات
⏱مدت زمان: ۳۱:۴۳
📣منبع: ایران صدا
#ماهرجب
@kashkoolfn
39.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍کل صوت
⏱مدت زمان: ۲:۴۰:۱۶
📣منبع: ایران صدا
#ماهرجب
@kashkoolfn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 یا من ارجوه ...
📍سید المصطفی الموسوی
@kashkoolfn
❇️استاد اصغر طاهر زاده:
📍تأكيد بعدى هم باز روى ماه رجب است. ماه رجب قدرت آدمْ درست كردن دارد. ما چيزى نمى دانيم به شما بگوييم، فقط همين را بگوييم كه: مرحوم آيت الله ملكى تبريزى «رحمة الله عليه» در كتاب المراقبات مى فرمايد:
💠«حتّى به علماء پيشنهاد مى كنم كه اين ماه، تحقيقِ علمى- يعنى حتى تحقيق در قرآن و روايت را- كم كنند و به عبادت بپردازند».
📍چه كسى اين را مى گويد؟ كسى كه هم مجتهد است و هم در عين حال شاگردِ ملّا حسينقلى همدانى است، حسّى غيب شناس دارد، غيب را مى شناسد.
💠 مى فرمايد: من پيشنهادمى كنم در اين ماه تحقيق علمى، بحث و درس را كم كنيد و به عبادت بپردازيد. يعنى ادراك مقام رجب طبق دستوراتى كه ائمه (عليهم السلام) به ما داده اند از طريق عبادت بيشتر ممكن است.
📚منبع: کتاب ماه رجب ماه یگانه شدن با خدا
@kashkoolfn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قله: شب ۲۳ ماه رمضان
🔸مقدمه رسیدن به آن: ماه رجب
💠استاد فیاض بخش
@kashkoolfn
💠خلاصه ای از اعمال ماه مبارک رجب
📍برای تفصیل به مفاتیح مراجعه نمایید
@kashkoolfn
📍توصیه های آیت الله قاضی رضوان الله علیه در مورد سه ماه بندگی
@kashkoolfn
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
📍توصیه های آیت الله قاضی رضوان الله علیه در مورد سه ماه بندگی @kashkoolfn
✅1ـ علیکم بالفرائض فی أحسن أوقاتِها! دستور العمل آن است که نمازهای واجب را در بهترین اوقات خودش انجام دهید همراه نوافل آن! (که مجموعاً پنجاه و یک رکعت میشود، اگر نتوانستید چهل و چهار رکعت) و اگر شواغلِ دنیا شما را منع کردند، صلاة أوّابین را که همان نماز ظهر است ترک نکنید، چون خیلی اهمّیّت دارد! خصوص نماز ظهر خیلی اهمّیّت دارد و آن به واسطه وقت آن و خصوصیّت و موقعیّت آن در بین اوقات دیگر است! و «صلاة وُسطی» را که در قرآن آمده تفسیر به نماز ظهر کردهاند، و «صلاة اوّابین» یعنی آنها که خیلی توجّه به پروردگار دارند، یعنی رجوع کنندگان به خدا؛ زیرا رجوع کنندگان به خدا به آن تمسّک میکنند.
✅2ـ نوافل شب را هیچ چارهای نیست مگر آنکه آنها را بجا آورید، نه خیال کنید نماز شب ساقط است و آن سدّ سکندری است که هیچ شکسته نمیشود! عجب از کسانی که قصد دارند دنبال کنند مرتبهای از کمال را در حالیکه شب ها قیام نمیکنند! ما نشنیدهایم کسی به مرتبهای از کمال برسد مگر به قیام شب و نماز شب.
✅3ـ علیکم بقرائة القرآن! بر شما باد به قرائت قرآن کریم با صوت حزین و با آهنگ و غنا! یعنی با صدای خوش بخوان که تو را تکان دهد. و در روایات داریم که قرآن را با تغنّی بخوانید، امام زین العابدین تغنّی به قرآن میکردند، این تغنّی در قرآن برای انسان بسیار مفید است. به طور کلّی غنای صوتی حرام است و این اصلاً در تحت غنای حرام نیست؛ زیرا غنای حرام آن است که انسان را به سوی لهو و لعب بکشاند. هرچه که انسان را به وجد آورد و به سوی خدا سوق دهد حرام نیست و همین است که میفرمایند با صوت حزین نماز را بخوانید؛ سورههای بعد از حمد را، با صدای حزین بخوانید به طوری که آهنگِ آن شما را از عالم بالا تربیت میکند و میرساند، إقرَأ فَارفَع! سورههایی را که حفظ هستید که خوب، و اگر حفظ نیستید از روی قرآن دو صفحه بخوانید، (در نمازها و نماز شب) به طوریکه قرآن شما را به سوی کمالات سوق دهد.
✅4ـ بر شما باد به أوراد معتاده که معروف است و هر کدام از شما که ورد خاصّی دارد که باید بجا آورد؛ و سجده یونسیّه را از پانصد تا هزار بجا آورید؛ یعنی تا هزار هم میتوان بجا آورد، بسیار هم خوب است.
✅5ـ بر تو باد زیارت مشهد أعظم در هر روز! (که منظور از مشهد أعظم أمیرالمؤمنین است، چون مرحوم قاضی در نجف بودهاند) و زیارت مساجد معظّمه! (که منظور کوفه و سهله است) و در بقیّه مساجد عبادت خود را بجا آورید! چون مؤمن در مسجد مثل ماهی است در آب؛ همانطوری که حیات ماهی به آب است، حیات مؤمن هم در مسجد است؛ ماهی را از آب بیرون اندازند میمیرد.
✅6ـ بعد از نمازهای واجب تسبیح حضرت صدّیقة طاهره سلام الله علیها را ترک نکنید! زیرا که آن ذکر کبیره شمرده شده و لااقل بعد از هر نماز یکبار بگویید و اگر توانستید دو یا سه بار بگویید بهتر است.
✅7ـ از لوازم مهمّ، دعا برای فرج حضرت حجّت بقیّة الله الأعظم میباشد در قنوت نماز وتر، و از آن گذشته در هر روز، و در جمیع دعاها برای حضرت دعا کنید!
✅8ـ زیارت جامعه را روزهای جمعه بجا آورید! مقصود زیارت جامعه معروف است، زیارت جامعه کبیره.
✅9ـ قرآن که میخوانید، در این سه ماه از یک جزء کمتر نباشد، در هر روز یک جزء.
✅10ـ زیارت و دیدار برادران خود را زیاد کنید! (مقصود رفقای طریق هستند) خیلی آنها را زیارت کنید و ببینید؛ زیرا اینها هستند برادران طریقی شما که در طریق و عقبات نفس و تنگنا ها و کریوه ها که انسان گیر میکند کمک انسان میکنند و نجات میدهند، نه آن برادرانی که رحمی و جزء صله هستند که چه بسا مخالف طریق و دشمن پیغمبر و خدا هستند! و نه آنکه بعضی میگویند برادران آمدند! نه، بلکه مقصود آن برادران طریق هستند که انسان با آنها تجدید مساعی کند و دیدن کند.
✅11ـ زیارت قبور کنید نه هر روز بلکه کمکم و گاهگاهی، (هفتهای یک مرتبه خوب است) و در روز زیارت کنید نه در شب.
🔸ما را چه کار با دنیا؟! ما را چه کار با اسم دنیا؟! این دنیا ما را گول زد و فریفت و ما را به پستی و ذلّت گرایید! مقام ما
را پائین آورد و پست کرد! دنیا مال ما نیست، دنیا را ول کنید و بسپارید به دست آنها که دنبال آن هستند و به کسانی که اهل دنیا هستند بدهید!
💠خوشا به حال کسانی و آن مردانی که بدنهای آنها در این عالم خاک است و قلوب آنها در عالم لاهوت است و [در] عالم عزّ و جلال پروردگار است! این افراد هستند که از جهت عدد اقلّ هستند و خیلی عددشان کم است، امّا قوّتشان و جانشان و روحشان خیلی زیاد است، از جهت عددشان کم، ولی از جهت مددیّت و اصالت، اکثریّت عالم هستند. من میگویم آنچه را شما میشنوید و استغفار میکنم برای پروردگار
@kashkoolfn
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
✅1ـ علیکم بالفرائض فی أحسن أوقاتِها! دستور العمل آن است که نمازهای واجب را در بهترین اوقات خودش انج
📍در آخر توضیحات تکمیلی را مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی چنین بیان کرده اند:
✅این دستوراتی است که مرحوم قاضی به شاگردان خود داده است و رفقا این دستورات را در این سه ماه انجام میدهند. البته این اعمال را در حدّ امکان انجام دهید، هر کسی که نمیتواند هر روز را روزه بگیرد حتّی الإمکان پنج روز از رجب و ده روز از شعبان را بگیرد؛ خلاصه به حسب ملاحظه مزاج و قوّه و حال و استعداد بگیرد.
🔹و ذکر یونسیّه که فرمود پانصد تا هزار، برای شاگردان مرحوم قاضی بوده که باید هر روز میگفتند، (مرحوم آقا سیّد جمال الدّین گلپایگانی روزی سه هزار بار میگفتند و البته چند ساعت طول میکشیده) علی حدّ القدرة و الإستطاعه و قرآئت قرآن در شب علی حدّ القدرة؛ اگر میتوانی نخواب و اگر کسی نمیتواند همه شب را نخوابد علَی صَبٍّ باشد؛ صبّ یعنی جگر سوخته، بیدار خوابی کند، شب زود بخوابد و سعی کند بیدار خواب کند، طوری که بدن استراحت خود را بگیرد.
🔸خود مرحوم قاضی اوّل شب میخوابیدند، بعد نماز میخواندند و بعد میخوابیدند و باز نماز میخواندند، همین طور تا دو ساعت به اذان که دیگر نمیخوابیدند؛ مرحوم آخوند سه ساعت به اذان صبح بیدار بودند؛ اگر نافله شب را بجا نیاورید فائده ندارد و عرفان معنی ندارد. عرفان به عمل است نه به گفتن!
***
📚منبع عربی توصیه های عارف واصل مرحوم سیدعلی قاضی: کتاب «صفحات من تاریخ الاعلام فی النجف الاشرف»
@kashkoolfn
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
🍀 یا من ارجوه ... 📍سید المصطفی الموسوی @kashkoolfn
❇️به مناسبت فرا رسیدن ماه رجب تحلیل قسمتی از دعای ماه رجب را خدمت اعضای محترم تقدیم میکنم.👇👇👇
⁉️در دعای شریف عبارت "جمیع خیر الدنیا و جمیع خیر الاخرة" و عبارت "جمیع شرالدنیا و شرالاخرة" آمده است . چرا عبارت دومی را مثل اولی نفرمود❓
✅ جواب عبارت اول:
📍زیرا در عبارت اول، جمیع در دنیا با جمیع در آخرت فرق دارد به عنوان مثال اگر در دنیا 10تا کار خوب داشته باشیم، جمیع خیر دنیا میشود، ولی همین کارها در آخرت 10برابر میشوند(طبق ایه 160 انعام: من جاء بالحسنه فله عشر امثالها)یعنی100تا کار خوب داریم پس جمیع دنیا و اخرت فرق دارند لذا دوباره ذکر کرد همچنین خیر دنیا با آخرت زمین تا آسمان فرق میکند لذا دوباره تکرار کرد.
✅جواب عبارت دوم:
📍جمیع را ذکر نکرد زیرا تعداد گناهان باهم یکی است یعنی 10 گناه انجام شود 10تا در آخرت ثبت میشود(طبق ایه160انعام: من جاء باسیءه فلا یجزی الا مثلها وهم لا یظلمون) ولی در کیفیت فرق دارند لذا شر را ذکر کرد و با این فهماند درست است برای هر گناه یک عذاب هست ولی عذاب و شر دنیوی با اخروی زمین تا آسمان فرق دارند.
🔶نکته لطیف:
📍اگر دقت کنید در آیه فرموده است"جاء ب" یعنی بیاورد(چه خوبی و چه بدی را با خود نگه داشته باشد).
💠در مورد خوبی اگر با گناه و منت و... از بین نرود 10ثواب برای هر کار خوب ثبت میشود. و گناه را اگر توبه نکند و حق الناس و حق الله ادا نکرده باشد با خودش به آخرت میبرد وبه ازای هر گناه یک گناه ثبت میشود.
@kashkoolfn
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
❇️به مناسبت فرا رسیدن ماه رجب تحلیل قسمتی از دعای ماه رجب را خدمت اعضای محترم تقدیم میکنم.👇👇👇 ⁉️در
❗️❗️❗️دقت :
❇️برخی کارهای نامشروع در نظر ما یک گناه است اما در حقیقت و در واقع با این کار دو گناه یا چندین گناه صورت گرفته است از این رو دو تا یا چندتا جزا و عذاب خواهد داشت.
🔹مانند این نمونه:«یَانِسَاءَ النَّبىِِّ مَن یَأْتِ مِنكُنَّ بِفَاحِشَةٍ مُّبَیِّنَةٍ یُضَاعَفْ لَهَا الْعَذَابُ ضِعْفَینِْ وَ كاَنَ ذَالِكَ عَلىَ اللَّهِ یَسِیرًا»(30/احزاب)؛ اى همسران پیامبر! هر كس از شما كار بسیار زشت آشكارى مرتكب شود عذاب براى او دو چندان خواهد شد، و این كار برای خدا آسان است.
♦️علت این عذاب دو برابر، دو گناهه بودن معصیت های آشکاری است که همسر پیغمبر صلی الله علیه و آله مرتکب می شود:
📍۱. یک گناه همان فعل حرامی است که انجام می دهد.
📍۲. گناه دوم، لطمه زدن به آبرو و حیثیت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله است. (ر.ک تفسیر نمونه17/283)
❇️بنابراین عذابشان دو چندان است.
💠یا خانمی که در جامعه رعایت نمیکند علاوه بر اینکه که گناهی انجام داده گناه دیگران که منحرف میشن به پای اوست ولی به ازای هرنفر یک گناه. اما کسی که ثواب میکند ودر دیگران تاثیر میگذارد به ازای هر نفر 10 ثواب.
💠 یا مسئولی که خیانت میکند و موجب میشود فسادی در جامعه رخ بدهد علاوه بر گناه خود، گناهانی که در جامعه رخ میدهد نیز به پای او هم نوشته خواهد شد و اگر مسئولی اصلاحی ایجاد میکند و سعادت عده ای را فراهم میکند علاوه بر کار نیکش، نیکی هایی که توسط آن اصلاح به دست مردم انجام میشود برای او نیز ثبت میشود.
@kashkoolfn
هدایت شده از امید محمدی سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نمونه ای از تیزرهای تبلیغاتی
🔹 تبلیغات خود را به ما بسپارید
🔸 با گویندگی امید محمدی سروش
💻 با تدوینگری: مهدی افشار
📲 راه های ارتباطی
تلفن تماس:
09187022995
09372734854
@omidsoroush
@daneshnameh1399
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
❇️به مناسبت فرا رسیدن ماه رجب تحلیل قسمتی از دعای ماه رجب را خدمت اعضای محترم تقدیم میکنم.👇👇👇 ⁉️در
❓ مراد از جمیع خير الدنیا و جمیع خیر الاخرة چیست؟
✅ جواب: آنچه که به نظر میرسد این دعا علاوه بر مباحث معرفت شناسی و بیان الطاف خداوند و ...نگاه توحیدی نیز دارد.
🔸 این فراز علاوه بر معنای ظاهری که دارد معنای توحیدی نیز دارد و آن معنا این است که جمیع خیر دنیا و آخرت، همان خداوند متعال است لذا در این دعا علاوه بر حاجاتی که داریم باید خود خدا را از خدا بخواهیم که با جریان یافتن خداوند در قلب و روح خود جمیع خیر دنیا و آخرت نصیب ما شده است.
📍شاید بتوان گفت مراد از دعا نیز همین هست در نتیجه وقتی جمیع خیر، نصیب ما شد تمامی شرور و نقصان از ما منصرف میشود زیرا وقتی انسانی الهی شد و تمام وجودش خدایی شد شرور از او سر نخواهد زد لذا بعد از خیر از خدا خواهان منصرف شدن جمیع شر هستیم. فافهم
💠 از ابتدا تا انتهای این دعای عظیم الشأن را میشود با نگاه توحیدی تحلیل کرد
♦️ ماه رجب ماه خداست و این دعا هم نگاه توحیدی دارد و بیانگر این است که در این ماه و در این دعا باید خود خدا را بخواهیم و از او خودش را مسألت کنیم.
🔹 ان شاءالله خدا توفیق بدهد فرازهای دیگر دعا را نیز با نگاه توحیدی بررسی کنیم.
☘التماس دعا
@kashkoolfn
کشکولعلمی|حمیدفخیمی
📍سخن حکیمانه بوعلی علیه الرحمه ☘اتحاد عشق و عاشق و معشوق☘ @kashkoolfn
❇️ برای فهم بهتر میتوانید به این فیلم دقیق از شیخ بوعلی رضوانالله علیه توجه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍تحقق همه آرزوهای انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍هرکس خدا با اوست، او پیروز است
4_5861718760821360540.pdf
2.55M
💠 کتاب آموزش و آشنایی مقدماتی طب ایرانی اسلامی 👆👆
🔸مولف: استاد طالقانی
🔹👈نشر و مطالعه اینترنتی و کپی این کتاب از نظر مولف بلامانع است.
💠کانال آرشیو طبی استاد طالقانی
🔺نقطه بسم الله ترجمان سر ولایت🔺
🔸امام خمینی (رضوان الله علیه) درباره ی حدیث امیر المومنین (علیه السلام) که فرمودند: من نقطه ی تحت باء هستم ، میفرمایند:
❇️تمام دایره ی وجود و تجلیات غیب و شهود که قرآن شریف ترجمان ان است در جای جای سوره حمد مذکور است و همین معنا جمیعا در بسم الله که اسم اعظم است موجود است و باء که مقام سببیت می باشد و نقطه که سرّ سببیت است موجود است و علی علیه السلام سر ولایت و سببیت است، پس نقطه ی تحت باء ترجمان سرّ ولایت است.
📚منبع: تفسیر سوره حمد امام ص۵۶
@kashkoolfn
❇️امیر المؤمنین علی علیهالسلام:
🔺القَلبُ المُحِبُّ للّهِ یُحِبُّ کَثیرا النَّصَبَ للّهٍ، وَالقَلبُ اللاّهی عَنِ اللّهٍ یُحِبُّ الرّاحَةَ.
☘قلب دوستدار خدا، خستگى براى خدا را بسیار دوست دارد و قلب بى خبر از یاد خدا، آسایش را دوست دارد☘
📚تنبیه الخواطر، ج۲، ص۸۷