هدایت شده از توییتر انقلابی
خدایش اینکه به خاطر جمهوری اسلامی از پلیس لندن باتوم بخوری خیلی فشار داره 😂
🗣زَهــــــرا
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختری که میگفتن با ۶گلوله کشته شده، از اون دنیا با بیبیسی تماس گرفت گفت زندهست و اسمش هم اصلا حدیث نجفی نیست:)))))
🗣آدم
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فرانسه هم باشی آشوب کنی کتک می خوری !
🗣امیر
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بلاگر تبریزی یکی از چند نمونه بلاگرهای اینستاگرامی است که در فضای حقیقی و مجازی مردم را به حضور در اغتشاشات تحریک میکرد،
سفارتخانه کشورهای اروپایی برای میدان آوردن تمامی ظرفیت ها ماموریت ویژه داشتند
#برخورد_قاطع
🗣نوید مستفیضی
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهاب حسینی: نمیشود جواب سوال مردم رو با خشونت داد.
سوال مردم 👇
🗣آق قلندر......🇮🇷
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی از اغتشاشگرای ارومیه که یه زن با کلت کمری داره سازماندهی آشوبها رو انجام میده.
🗣آرمین
@twtenghelabi
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔻«خوارج نو» در ایران امروز
▫️اصل «گسست میانِ من و دیگری» به مثابه نخستین اصل در اندیشه خوارج می باشد، اینکه هرکسی از من نیست در دارالکفر هست. این اصل، پایهای موثر در اخلاق دینداری خوارج و خودشیفتگی و خودارضاییِ دینی و سیاسی آنها در برخوردهای اجتماعی¬ با دیگران بوده و همین نیز موجب انسداد گفتگوی خوارج با اغیار بوده است. آنگاه که این مقاله را مینوشتم فکر میکردم مصادیق مهم از این جریان را میتوان در برخی از خطبا و گاه #روحانیان_لجباز در ایران مشاهده کرد، لیکن تجربههای مختلف اجتماعی و سیاسی در ایران نشان داد که روحیۀ خوارجی صرفا یک روحیۀ دینی و مذهبی نبوده، بلکه قالبهای #روشنفکری و گاه ریشههای #دانشگاهی عمیقی دارد، قالبهایی که دارالکفرش را از خودیها شروع میکند، «دیگری»هایش را از خودیها و «خودی»هایش را از بیگانگان برمیگزیند، و به رغم ادعای گفتگوی تمدنها، نمیتواند همین گفتگو را در وطن بوجود آورد و بلکه در دام تئوری های جدید خشونت میافتد.
🔹اصل دیگر در عقاید اجتماعی خوارج، اصل «عدم تبعیض ایمان» است، اینکه ایمان یک امر به هم پیوسته است و قابل تجزیه (بعض بعض کردن) نیست. از این رو کسی یا ایمان دارد و یا ندارد و کافر است. کسانی که گناهکاراند، نمی¬توانند ایمان داشته باشند و کسی هم که ایمان ندارد کافر و مهدور الدم است. دوباره زمانی که این مقاله را مینوشتم تصورم این بود که مصادیق این اصل را باید در میان برخی از #روحانیون_انحصارطلب جستجو کرد، لیکن بعدها دیدم این سختگیری و گاه سادهلوحی را میتوان در میان برخی جریانهای روشنفکری در ایران نیز پی گرفت. بر اساس چنین اصلی همه باید نابِ ناب باشند و جامعه نیز باید مبرای از خطا باشد (برای همین، این طیف یا سفید سفید می بینند و یا سیاه سیاه). دشوارتر اینکه، نه تنها افراد جامعه باید مصون از خطا باشند، بلکه دولت اسلامی نیز باید خالی از ضعف و اشتباه باشد. از این نظر، اگر دولت جایی مرتکب خطا شود گناه کبیره کرده و «کافر» و «مرتد» می¬شود و در این صورت نه تنها باید از آن سرپیچی کرد بلکه باید با ایشان «جهاد» نمود. (اصل «استعراض» یا «اعدام مرتدان»).
🔸قاعدۀ دیگر در رفتار اجتماعی خوارج تقدم «شور» بر «عقلانیت» است. شور و هیجانات نفسانی (passion) همواره یکی از محوری¬ترین پرسش¬ها در اندیشه سیاسی بوده و هست. اندیشمندان بسیاری مانند اسمیت و پاسکال و دیگران در مورد امکان مهار (harnessing) و یا سرکوب (repressing) هیجانات نفسانی و غریزی سخن گفته¬اند و کسانی نیز با عنوان کردن "کنترل آتش با آتش"، شورهای نفسانیِ خطرناک را قابل کنترل با شورهای و هیجانات دیگر تلقی کرده اند. در این باره برخی نیز تأکید کردهاند که تا زمانی که شورهای نفسانی از رهگذر عقل و اندیشه تعدیل نشود (تبدیل به interest نشود) نظم اجتماعی بوجود نمیآید. آنگاه که این مقاله را مینوشتم دوباره مصادیق آن را در میان برخی از جریانات مذهبی و گروههای به اصطلاح #فشار انقلابی میدیدم، لیکن الان که تحولات پیرامونیام را میبینم تقدم هیجانات و شورهای کور نفسانی بر عقل و اندیشه، و تقدمِ تعصبهای کور بر قانون و اخلاق را در جریانهای مدعی #مدرنیته درایران بوضوح میبینم.
➖به نظرم آنچه در دو سویۀ به اصطلاح نخبگانی ایران میتوان مشاهده کرد، دو گونه از خوارجبودگی است که مسیرهای گفتگو را از هر دو سویۀ عرفی و مذهبی در ایران به انسداد میبرد و تراکمی از نفرت و خشونت را در جامعه بوجود میآورد. جنس این خوارجبودگی در ایران، جنس اخلاقی است و نه اندیشهای، و باید آن را در نظام پر از عیب آموزش و پرورشمان چاره کنیم. لیکن عجالتا امروزه لازم است دلسوزان نظام از هر دو طرف برای شنیدن از یکدیگر (حسن الاستماع به مثابه اساس در صورتبندی گفتگوهای سازنده) اندیشه کنند و زمینههای لازم را برای ایجاد ارتباطی موثر با یکدیگر و گفتگو با نسل منتقد و گاه معترض (که بسیاری از آنها در خانه هستند و نه در خیابان) فراهم آورند. یکی از نقطههای مهم #گفتگو که باید در مورد آن فکر کرد و به توافقی در سطح ملی رسید، «فرایند مسالمتآمیز نقد و مکانیسمهای قانونی آن» است تا بتوان انتقادات دلسوزان انقلاب و نخبگان جامعه برای اصلاح رویهها و اقدامات به موقع را شنید.
✍️ حجت الاسلام دکتر حبیب اله بابایی
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻توئیت خوانی در شبکه عربی در مورد اتفاقات اخیر ایران
➖از صحنهها و تصاویری که در خیابانهای ایران میبینیم بسیار خوشحالم، امیدوارم این وضعیت برای ایران پایان نداشته باشد!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
#صدای_طلاب
🔻 آیا مسیری برای اعتراض وجود ندارد؟!
در سالهای گذشته به دلیل مشکلات متعدد مردم، راهپیماییها و تجمعات اعتراضی متعددی برگزار شده است که در اغلب موارد بدون هیچگونه مشکلی صدای مردم به مسئولین رسیده است:
تجمعات مشکل آب و انتقال آب در زایندهرود و شهرکرد و یاسوج و...؛ تجمعات کامیونداران، تجمعات متعدد معلمان که در نهایت موجب تصویب و اجرای رتبه بندی شد، تجمعات مختلف مالباختگان موسسات مالی، تجمعات مختلف در اعتراض به کمبود دارو (که در یک مورد شخص رئیس جمهور در بین معترضین حضور یافت چیزی که در دنیا کم نظیر است!)
🔹عمده کسانی که میگویند چرا حق اعتراض وجود ندارد، مقصودشان اعتراضات رادیکال و اعتراض به اصل وجود نظام و احکام اسلامی است! که در هیچ جا علیه #اصل نظام اجازه تجمع رادیکال داده نمیشود؛ و نه تنها تجمع بلکه اجازه یک مقاله رادیکال هم داده نمیشود و اگر کسی به مقابله با اصل نظام بپردازد به حبس و جریمه سنگین محکوم میشود./ حوزه توئیت
✍️ همانطور که در این خبر هم اشاره شده است، در همین مدت اخیر شاهد تجمعات اعتراضی و تحصن های مختلفی بوده ایم که غالبا هم بدون هیچگونه مشکل #امنیتی حل و فصل شده اند اما نکته اینجاست که غالب یا تمام همین تجمعات مورد اشاره بدون #مجوز_قانونی بوده اند و اساسا بنایی بر اعطای مجوز به تجمعات مطالبه گرانه مشاهده نمی شود.
➖ما به هر حال نیاز به مدل هایی داریم که با سازوکار قانونی مشخص، شفاف و در دسترس، اجازه دهد تا طیف های مختلف با رعایت خطوط واقعا قرمز، حرفشان را در قالب های تجمع و ... بزنند.
➖برخورد با موارد #ضدامنیتی جای خود، اما با عموم مردم فقط باید گفتگو کرد و حرفشان را شنید و تا جای ممکن و بدون پیش داوری های سلیقه ای ترتیب اثر داد، #خطوط_قرمز هم مثل همه دنیا به شکل شفاف باید مراعات شوند.
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺چرا سرحلقه های دو آتشه اغتشاشات ایران در فرانسه، آنجا هیچ پلیسی را آتش نمی زنند؟!
▫️مخالفان جمهوری اسلامی از خارج ایران دائما مردم رو به شورش علیه پلیس ایران و گرفتن ساختمانهای حکومتی تشویق میکنن.
➖اما جمعیت ۵۰۰ نفره مقابل سفارت ایران در انگلیس جرات نکردند دست به ۱۰ نفر پلیس دست خالی انگلستان بزنند چون از عواقبش مثل ... میترسن! /ایلجان
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔻چرا دشمنان با وجود اینکه می دانند با این قبیل اغتشاشات، براندازی اتفاق نخواهد افتاد، اصرار به طراحی اغتشاشات زودگذر دارند؟!
🔹به نظر میرسد دشمنان نظام اسلامی نیز متوجه هستند که آشوبهایی همچون آبان 98 و #اغتشاشات اخیر، به هیچ وجه توان متزلزل کردن #نظام_اسلامی را ندارند زیرا:
1️⃣ توان اجتماعی این #اعتراضات به اندازه یک #انقلاب نبوده و بخش اندکی از جامعه را نمایندگی میکنند.
2️⃣ رهبری منسجم و واحدی ندارند.
3️⃣ تقریبا هیچ ایده مشخصی ندارند. بهانه اعتراض مشخص است امابه دلیل اینکه سریع به سمت ایده نهایی ( یعنی سقوط جمهوری اسلامی) میروند، نه هدف نهاییشان شفاف است، نه ایده جدیدی برای حکومت دارند، نه به شیوه اعتراضی مشخصی پایبندند و نه اصلا میتوانند ذیل یک #پرچم جمع شوند (مراجعه کنید به خبر کتک کاری گروههای ضدانقلاب با یکدیگر در تجمع اعتراضی که در لندن برگزار شد!)
4️⃣ نظام اسلامی پایههای قدرت مستحکمی دارد؛ از پشتوانه مردمی عمیق، تا ساختارهای قانونی منسجم، نیروهای نظامی وفادار و دستاوردهای بزرگی که پیش چشم مردم است(هرچند التفاف مستقیم به آن ندارند).
➖ اما با این اوصاف، چرا دشمنان این دست اغتشاشات را طراحی و در آتش آن میدمند؟!
1️⃣ شاید هدف اصلی، بیشتر کردن #گسست_اجتماعی بین ایرانیان است؛ فاصله بین نظام اسلامی و مردم، گسست بین مذهبی و غیرمذهبی، دور شدن انقلابی و غیرانقلابی از یکدیگر و ... بیشتر کردن هرآنچه دوگانهگی بین مردم ایجاد میکند. هربار که موجی فراگیر از اتفاقات ناگوار توسط دشمن دامنهدار میشود، مثل ماجرای هواپیمای اوکراینی، اعتراضات بنزینی، اعتراضات اخیر و ... این #گسستهای_اجتماعی بیشتر میشود.
2️⃣ انباشت #احساس_ناامیدی، از دیگر اهداف اینگونه جریانسازیهاست؛ هرکدام از این اتفاقات دیر یا زود فروکش میکند اما احساسات ناشی از آن و یادآوری مجددش، پتکهای پشت سرهم یک ناامیدی برای جامعه است. احساساتی که در مجموع، کاربر ایرانی را به این نتیجه بیشتر نزدیک میکند که :ایران دیگر جای ماندن نبوده و امیدی به آینده نیست.
3️⃣ در هر اغتشاش، خواهناخواه درگیریهای خونینی شکل میگیرد (اول از طرف اغتشاشگران آموزش دیده شروع میشود) و پلیس ناچار به برخورد خشن با اغتشاشگران است؛ متأسفانه این درگیریها، مجروحین و کشتههایی را به دنبال دارد. خانواده این افراد، به جز موارد اندک، معمولا به جرگه #زاویهداران با نظام میپیوندند؛ به این آمار، خانواده دستیگرشدگان را نیز اضافه کنید. قطعا افزایش خانوادههای ناراضی از نظام، به نفع دشمنان است!
4️⃣ با هر بار اغتشاشات، قشر مخالف نظام نسبت به همدیگر آشنایی بیشتری پیدا کرده و منسجمتر و حرفهایتر عمل میکند. (البته هر بار مردم، نیروهای نظامی و بسیج نیز حرفهای تر از همیشه وارد عمل میشود!)
5️⃣ جوسازی رسانهای و ایجاد #مارپیچ_سکوت طولانی، از دیگر اهدافیست که دشمن به بهانه این اغتشاشات در فضای مجازی دنبال میکند و اینگونه القاء میکند که همه مردم بر علیه نظاماند! از این جوسازی رسانهای در ماجرای اخیر، استفاده بینالمللی خوبی نیز کرده و توانست هشتگ #مهسا_امینی را حتی در سطح سلبریتیهای بینالمللی ترند کند و چهره نامناسبی از نظام اسلامی به جهانیان مخابره کند.
در هر صورت، دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران استفاده میکنند و فوت ناگوار خانم امینی، بهانه این دوره از اغتشاشات بود که دیگر روزهای اوج خود را پشت سرگذاشته و با حضور پرشور مردم انقلابی، افول کرده است.
➖ فتنه این سالها، پیچیدهتر و مخربتر شده و نیازمند سرمایهگذاری بیشتر بر نسلجوان و نوجوان است؛ هر کدام از ما، در هر نقش اجتماعی (طلبه، استاد، معلم، کارمند، مسجدی و هیئتی و ...) باید خود را نسبت به #آگاهی_نسل_جوان و نوجوان مسئول بدانیم تا با کمترین آسیب، آخرین پیچهای قله پیشرفت را طی کنیم.
✍️ محمدعلی بهلول زاده
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
▫️حجت الاسلام علیرضا پناهیان، در حرم حضرت معصومه(س):
🔻 بی حجابی مانند ماسک نزدن، باعث صدمات می شود!
🔹خداوند در قرآن کریم با استفاده از روش معرفی #منافع_دنیوی دربین انسانها برای دین داری و انجام اعمال صالح ایجاد انگیزه می کند و انسانها را به عاقبت اندیشی در دنیا سوق می دهد.
🔸#آخرت_اندیشی و ترسیدن از عذاب الهی امر بسیار ارزشمندی است اما تمام انسانها ظرفیت این را ندارند که تمام و کمال به آخرت بیندیشند.
➖حدود ۱۷۰ مرتبه کلمه «#خیر» در قرآن آمده است و منظور از آن در بیشتر موارد فواید دنیوی است که استفاده این چنینی از این کلمه نشان دهنده این است که ترغیب انسانها و ایجاد انگیزه با منافع دنیوی یک روش اصولی در قرآن کریم است.
▫️هنوز نتوانسته ایم به درستی در جامعه این مسئله را تبیین نماییم که دین برای دنیا مفید است و بی دینی باعث آسیب های دنیوی می شود در حالیکه عده ای فکر می کنند اهل دین، دنیای خود را از دست داده اند و فقط به دنبال آخرت هستند.
🔹اقامه #نماز_شب از زیبایی چهره تا افزایش #رزق و… را به دنبال دارد و بر اساس گفته #روانشناسان عبادت باعث سلامت جسمی میشود به همین خاطر دین فقط مسئله آخرتی نیست بلکه هم دنیوی و هم اخروی است.
🔸فواید دنیوی #اقامه_عزا ، گریه بر مصائب سیدالشهدا، محبت اهل بیت(ع) و… آنقدر زیاد است که از آنها غافل هستیم.
➖تمام امور دینی، به نوعی با امور دنیوی گره خورده است و اگر کسی خلاف این مسئله را ادعا نماید به معنای این است که دین را درست نشناخته است.
➖ تبیین آثارو آسیبهای دنیوی بی حجابی در #جامعه، #خانواده و…ضرورت دارد و باید حوزههای علمیه اهتمام بیشتری به این مسئله داشته باشند.
➖بر اساس #علوم_تجربی، مخالفت با هوای نفس باعث شکوفایی استعداد خواهد شد.
➖استفاده از #ماسک و #حجاب در جامعه همانند یکدیگر است و اگر انسانها بفهمند عدم حجاب همانند عدم استفاده از ماسک باعث صدمات میشود همگان خود را ملزم به استفاده از حجاب میدانستند.
➖مسئله اصلی در جامعه این است که باید مردم متوجه بشوند هر آن چه که در دین است در کنار #منافع_اخروی، منافع دنیوی هم دارد.
🆔 @sedayehowzeh