🔴 آیا توافق با چین ناقض شعار نه شرقی نه غربی نیست؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 جریان معارض انقلاب اسلامی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب همواره تلاش داشته اصل «نه شرقی، نه غربی» جمهوری اسلامی را به «انزواگرایی» و «عدم ارتباط با شرق و غرب عالم» تعبیر کند. در صورتی که هرگز چنین معنایی مراد این اصل نبوده و امامین انقلاب اسلامی این مفهوم را به روشنی تبیین فرمودهاند.
🔸 در دورهای که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، جهان به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود و عمده کشورها یا زیر سلطه بلوک غرب به رهبری آمریکا قرار داشتند یا زیر سلطه بلوک شرق به رهبری شوروی. جمهوری اسلامی با «شعار نه شرقی، نه غربی» قرار گرفتن زیر سلطه هر دو قطب را نفی کرد.
✅ مراد از نفی سلطه البته نفی رابطه نبود و جمهوری اسلامی با کشورهای حاضر در هر دو بلوک، روابط دیپلماتیک برقرار کرد.
🔹 «نه شرقی، نه غربی» به این معنی بود که ایران مجذوب این دو بلوک سلطهگر نشود، تحت تاثیر آنها و مطیع و منقاد آنان نباشد.
🔸 این دو بلوک برای خود سیاست، فرهنگ و نقشه راه کلانی داشتند که جمهوری اسلامی تصمیم گرفت در مسیر خواستههای آنان قرار نگیرد.
✅ سال 1991 با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بلوک شرق از بین رفت، نظام سلطه تک قطبی شد و بلوک غرب با قدرت بیشتر در صدد هضم کشورها در نظم مطلوب خود برآمد. این سیاست در پروژههایی نظیر گسترش ناتو به شرق یا روی کار آوردن نظامهای سیاسی لیبرال دموکرات از آمریکای لاتین تا اروپای شرقی و آسیا متجلی شد.
🔹 لذا آنچه باید با قدرت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی تدوام یابد، «نه» به سلطه غربی در عین برقراری روابطی خارج از نظام ارباب-رعیتی با کشورهای غربی است. اما اینک «بلوک شرق»ی که یک نقشه کلان برای سلطه بر جهان و تحمیل سیاست و فرهنگ خود بر دیگر کشورها داشته باشد، وجود خارجی ندارد و بر این اساس، وقتی ما از «نگاه به شرق» سخن میگوئیم، مراد «شرق جغرافیایی» است.
🔸 یعنی به دلیل تصلب ایدئولوژیک و نگاه سلطهجویانهای که بر کشورهای غربی حاکم است، نمیتوان انتظار انتفاع متقابل و بازی «برد-برد» از رابطه با آنها داشت.
💢 اما تقویت روابط با کشورهایی که درنیمکره شرقی (مشخصا در آسیا) و خارج از بلوک غرب ایدئولوژیک قرار دارند- از جمله چین- به دلایل متعدد از جمله داشتن تمدن و فرهنگ ریشهدار، مشترکات فراوان با ایران، قرار گرفتن بیش از 60 درصد جمعیت جهان در این منطقه، قرابت جغرافیایی با ما، نداشتن سیاست خارجی سلطهجویانه، و معارض نبودن با انقلاب و جمهوری اسلامی، به مراتب برای تامین منافع کشور مفیدتر است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 امان از غربزدگی
✍️ #قاسم_اکبری
🔹 در سال ۱۹۷۴ ایران وامی به مبلغ یک میلیارد دلار به کمیساریای انرژی اتمی فرانسه داد. از این وام برای ساخت بزرگترین کارخانه غنیسازی اورانیوم جهان (متعلق به کنسرسیوم اورودیف) در تریکاستن استفاده شد. در مقابل ایران صاحب ۱۰٪ از سهام این کارخانه شد.
🔸 همچنین فرانسه ضمانت داد تا اورانیوم غنیشده مورد نیاز راکتورهای هستهای ایران را تامین کند.
✅ حتی قرار شد که از هر ۱۰ کارمند این کارخانه ، یک نفر ایرانی باشد و همچنین ایران در سود حاصله این شرکت سهیم باشد.
🔹 اما دولت متمدن و بافرهنگ فرانسه هیچگاه تاکنون به هیچ یک از این تعهدات عمل نکرده است.
🔸 نکته مهم اینجاست که برخی مسئولین غربگرا با وجود چنین تجربه تلخی ، بارها و بارها بعد از آن هم به اروپایی ها اعتماد کردند و هربار با خلف وعده آن ها مملکت را دچار هزینه ها و ضررهای بسیاری نمودند. از توافق سعدآباد در دوران خاتمی گرفته تا برجامِ روحانی.
💢 بنابراین این خسارت های محض ، ناشی از بی تجربگی نیست بلکه به دلیل ساختار ذهنی غربزده برخی هاست که از قرار معلوم تغییر نخواهد یافت ...
#سیاسی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 دست خالی دولت در مسکن
✍️ #حمیدرضا_اکبری
🔹 حسن روحانی در دولت یازدهم که دولت اول او بود عباس آخوندی را به عنوان وزیر راه و شهرسازی به کرسی این وزارت خانه نشاند. آخوندی ۴ سال در دولت یازدهم و یک سال هم در دولت بعدی روحانی یعنی دولت دوازدهم وزیر بود.
🔸 تقریبا در این دوره ۵ ساله او حرکت خاصی برای خانهدار شدن مردم انجام نداد و با معدود کارهایی هم که از قبل شکل گرفته بود، ابراز مخالفت کرد؛ که مهم ترین آنها طرح مسکن مهر بود.
✅ آخوندی طرح مسکن مهر را طرحی مزخرف خطاب کرد و در طول دوران وزارتش هم حرکت خاصی برای اتمام پروژههای نیمه تمام مسکن مهر نکرد.
🔹 آخوندی با طرحهایی کارشناسی شده ای که از سوی کارشناسان یا مجلس برای کنترل بازار مسکن ارائه میشد نیز مخالفت میکرد. برای مثال او مخالف اصلی سامانه ملی املاک و به تبع آن اجرا نکردن مالیات بر خانههای خالی بود. همچنین او یکی از افراد ذی نفوذی بود که نمیگذاشت در مجلس طرح اخذ مالیات از عایدی سرمایه برای جلوگیری از سوداگری در بازار مسکن به تصویب برسد.
🔸 شاید به دلیل همین عملکرد ضعیف آخوندی بود که رئیس جمهور در تیرماه ۹۹ در اعتراف تلخی به عقبماندگی دولتش در بخش مسکن، اشاره کرده و گفته است: نسبت به مسکن به عنوان رئیسجمهور اعتراف میکنم که یک عقب ماندگی را در دولت یازدهم (دوران وزارت آخوندی) داشتیم به دلیل اینکه برخی از طرحهای مسکن ما اجرایی و عملیاتی نشد.
✅ توصیه به نخریدن، راهکار وزیر برای جلوگیری از گرانی مسکن!!!
🔹 کمکاری عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی، موجب اعتراف روحانی به عقب ماندگی دولت گذشتهاش در زمینه مسکن شد. این در حالی است که عملکرد وزیر جدید او، یعنی محمد اسلامی هم در زمینه مسکن عملکرد قبل قبولی نیست.
💢 وزیر راه و شهرسازی اخیرا در رابطه با گرانیهای قیمت مسکن گفته است: تا زمانی که خانه گران است متقاضیان نخرند و بهترین راهکار برای مقابله با گرانی نخریدن است. او پیش تر هم مردم را به نخریدن دعوت کرده بود و گرانی مسکن را حباب دانسته بود که البته این گرانی نه تنها کاهش نیافت بلکه افزایش یافت و نشان داد حبابی در کار نبوده است.
#اقتصادی / متنکامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 آیا خرجهای میلیاردی از بیتالمال برای فوتبال عقلانی است؟!
✍️ #محمدجواد_خواجهوند
🔹 انقلابی نشدیم که برای انقلاب هزینه بتراشیم و هرجا نفس امارهی جمعی حکم کرد از انقلاب و ارزشهای انقلابی خرج کنیم تا به 《دلم میخواهدهایمان》 میدان بدهیم.
🔸 انقلابی شدیم که خودمان را سپر انقلاب کنیم
انقلابی شدیم که در مقابل انحرافات اجتماعی بایستیم و هزینهاش را بدهیم.
✅ چطور میتوان تحولخواه بود و در عین حال سنتهای غلط پیشینیان را دودستی به آغوش کشید؟
چطور میتوان غمخوار محرومان بود و در عین حال از رقم و قرادادهای نجومی که در صنعت فوتبال در جیب مربیان و فوتبالیستهای مفتخور به گردش درآمده است به خشم نیامد؟
🔹 انقلاب کردیم که ارزشها غلط را در جامعه تغییر بدهیم نه ارزشها را هرچه بود بپذیریم.
🔸 مخاطبم داعیهداران انقلاب هستند.
آقایون و خانمهای حزباللهی
فوتبال با انقلابیگری جمع نمیشود!
✅ یا این بازار مکارهای که راه انداختید را جمع کنید یا مواجهه اولیه ما با شما خواهد بود که به اسم دین از نظام سرمایهداری و بازار برده فروشان فوتبالی حمایت میکنید و یقه چاک میدهید.
❌ لطفا نظرات خود را در محل مشخص شده به اشتراک بذارید تا منتخبی از آنها در کانال درج شود.🌹
✅ خیابان انقلاب، تجلی تعامل آزاد افکار و اندیشهها
#ورزشی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 امید واهی به زنده شدن برجام مرده....
✍️ #بهنام_شریفی
1️⃣ شاید الان تنها امید غربگرا ها در کشور پیروزی جوبایدن در انتخابات آمریکاست، یک امید واهی که فقط باعث این میشود که دوباره مردم را سرگرم این کنند که هنوز چهره های مؤدبی مثل اوباما میتوانند بر سر کار بیاید و برجام را دوباره زنده کند.
2️⃣ شعارهای چند روز اخیر جوبایدن و حمایت تمام قد از برجام و نظام ایران شاید باعث آن شود که دوباره آبان ماه دیگری را در کشور اتفاق بیفتد،چطور؟!
✅ وقتی که بایدن بر سر کار بیاید، غربگراها در کشور دوباره مردم را تحریک میکنند که بله اوباما بود که برجام را امضا کرد و بایدن هم مثل اوباماست و از حافظه ضعیف تاریخی مردم سوء استفاده میکنند و یک امید واهی به مردم میدهند و کافی است که نتیجه نگیرد و همین دلیل بس که مردم را دوباره علیه نظام تحریک کند و همه کاسه کوزه ها را بر سر مسئولین انقلابی بشکنند. اما کور خواهند خورد.
3️⃣ مردم باید این را بدانند که تنها دست آورد برجام «عبرت آموختن» است ولی هیچ وقت غربگراها در کشور حاضر به این نیستند که از مردم بابت اشتباهی که کردند عذرخواهی کنند ،پس خیلی وقت است که متتظر همچین لحظه ایی هستند که بخواهند دوباره ۲۰۳۰،fatf و چندین معاهده ننگین را دوباره زنده کنند و مردم را معطل کنند تا انتخابات۱۴۰۰ و معیشت مردم را به بازی بگیرند.
4️⃣ الحمدلله مردم ایران خیلی هوشیار هستند و آگاه به مسائل ، اما روی حرف با کسانی است که گول این بزک شده های غربگرا را خوردند و دوباره همان میشود که دوسال پیش اتفاق افتاد و رویای ایران آباد با برجام تبدیل به یک افسانه شد و فقط معیشت و آینده مردم در این میان تباه شد.
💢 غربگرا ها بفهمند که این قبری که بالا سرش گریه میکنند خالی است و همت خودشان را بذارند برای رفع مشکلات و معیشت مردم نه اینکه دل ببندند به چشم آبی هایی که یک بار از آنها خنجر خوردند و تشنه خون ایران و ایرانی ها هستند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 تحلیل حقوقی از تعرض جنگنده های متجاوز آمریکایی به هواپیمای ماهان
💬 #darivand78
🔹 یکی از مظاهر افول آمریکا، عدم پایبندی به اصول و قواعد و معاهدات بین المللی است. وقتی کشوری خود را بزرگ و همهی کاره جهان بداند دیگر خود را ملزم به پیروی از قواعد بین المللی نخواهد کرد و این یعنی بی منطقی! و همین بی منطقی و قلدرمآبی های آمریکاست که باعث افول او خواهد شد ان شا الله.
🔸 و اما نکاتی در باب تحلیل حقوقی:
1️⃣ آمریکا به چه اجازهای در خاک کشور ثالثی هواپیمای ایرانی را مورد تعرض قرار داده است؟! خود این اقدام خلاف اصل احترام به حاکمیت ملی و مرزی کشور هاست. ماده ۱ معاهده شیکاگو ۱۹۴۴ صراحتاً بیان می کند:《کشورهاي عضو پيان حق حاکميت تام و مطلق هر يک از کشورهاي عضو پيمان نسبت به فضاي هوايي آن کشور را به رسميت مي شناسند.》
2️⃣ طبق اصول و قواعد حقوق هوایی بین المللی، اصل عبور بی ضرر در زمان صلح برای هواپیما های غیر نظامی (کشوری) کشورهای متعاهد در قلمرو یکدیگر به رسمیت شناخته شده است که متاسفانه به صراحت توسط آمریکا زیرپا گذاشته و نقض شد!
3️⃣ طبق ماده ۴۴ معاهده شیکاگو ۱۹۴۴ که در خود آمریکا تصویب شده است! یکی از اهداف سازمان هواپیمایی بین المللی (ایکائو) تامين بي خطري پرواز در امور هوانوردي بين المللي است و کشور های عضو، موظف اند تا نسبت به تحقق این مهم تلاش کنند.
4️⃣ طبق بند ۱ ماده ۱ معاهده مونترال ۱۹۷۱، هر کس بر خلاف قانون و عامداً عليه سرنشين هواپيماي در حال پرواز به عمل عنف آميزي مبادرت کند که طبيعت آن عمل امنيت هواپيما را به مخاطره افکند، مجرم شناخته میشود.
💢 لذا با توجه به این نکات قانونی، این اقدام خصمانهی آمریکا موجب مسئولیت بین المللی دولت آمریکا است و قابل تعقیب کیفری در شورای ایکائو و محاکم دادگستری بین المللی از سوی ایران خواهد بود.
✅ امید است که ان شا الله دولت محترم و دستگاه دیپلماسی، اقدام شایستهای در برخورد با این ماجرا کنند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 اگر هواپیمای مسافربری ایران در سوریه سقوط میکرد!!
✍️ #امیرحسین_عاصف
🔹 در پی مزاحمت تروریستی 2 جنگنده نظامی برای پرواز مسافری ۱۱۵۲ هواپیمایی ماهان در آسمان سوریه، بیش از آنکه فضای رسانهای به سمت تحلیل ماجرا برود، معطوف به 2 موضوع شد!
🔸 یکی رمزگشایی از ملیت جنگنده نظامی و دیگری لزوم پاسخ فوری جمهوری اسلامی به این اقدام تروریستی.
✅ فارغ از اهمیت 2 موضوع فوق، میشود ماجرا را از زاویهای دیگر هم مورد بررسی قرار داد.
در صورت سقوط هواپیمای ایرانی در داخل سوریه بازخورد آن چه بود؟!
🔹 طبق بررسی کارشناسان هوافضا، این اقدام جنگندههای آمریکا به قصد سقوط هواپیمای ایرانی با 2 روش زیر بود:
1️⃣ به اشتباه انداختن پدافند هوایی سوریه در تشخیص هواپیمای مسافری به عنوان هدف متخاصم و نهایتا شلیک به هواپیما
2️⃣ ایجاد مزاحمت برای خلبان هواپیمای مسافری با نزدیک شدن به بالهای هواپیما جهت تغییر گردش هوا در موتورها که منجر به سقوط خواهد شد.
🔹 تصور کنید 2 شب پیش به جای نجات هواپیمای ایرانی، خبر سقوطش منتشر میشد؛ حالا بعد از خرابکاری نظامی نوبت به دروغگویی رسانهای میرسید.
🔸 ابتدا خبری منتشر میشد که هواپیمای ماهان بر فراز سوریه سقوط کرد و بعد از آن رسانههای تروریست نزدیک به سعودی از ایندیپندنت تا اینترنشنال و العربیه شروع به افسانهسرایی میکردند:
✅ طبق خبری که به ما رسید، گویا در قسمت بار این هواپیما موشک جابهجا میشد و نقص فنی موشکها منجر به سقوط گردید!
🔹 پایان حضور ایران در سوریه/ با دستور بشار اسد هواپیمای ایرانی منهدم شد!
🔸 و روز بعد از این حادثه تروریستی رسانههای اجتماعی شروع به فعالیت گسترده میکردند؛ تحلیل «هشتگ اعدام نکنید» نشان داد این موضوع بیش از اینکه مسأله اصلی باشد، رزمایشی بود برای حوادث پیش رو و آزمونی برای شبکهای که ضدانقلاب در داخل اینفلئونسرها و برخی بازیگرها ساخته است.
🔹 هدف نگارنده معرفی روش جدید امنیتی رسانهای علیه جمهوری اسلامی است، تا از آن طریق بتوانند داخل کشور را به آشوب بکشانند؛ یک روز به بهانه اعدام 3 سارق مسلح، یک روز هم با اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای ایرانی برای ایجاد بهانه...
🔸 اینکه جمهوری اسلامی جواب این شیطنتها و اقدامات را میدهد، قطعی است؛ همانطور که رهبر حکیم انقلاب در دیدار هیأت عراقی صریحا موضوع ضربه متقابل را مطرح فرمودند و این موضوع نشان داد «انتقام سخت» از قاتلان حاجقاسم در حال انجام است و عینالاسد تنها شروع ماجرا بود.
💢 اما ماجرای دیگری که میخواهم نظرها را به آن جلب کنم این است که باید مراقب مثلث آتشافروزی در داخل کشور بود
#سیاسی #بین_الملل / متنکامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 جهانگیری و پرسشهای بیپاسخ !
✍️ #محسن_کریمپور
🔹 اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در هفته گذشته اظهارات جالبی درباره مدیریت در کشور بیان داشته است. جهانگیری گفته است: «با رویکردهای قدیمی نمی توان ایران را اداره کرد باید شیوه های حکمرانی را اصلاح کرد و شرایط گذشته که همه چیز متکی به دولت و یا درآمدهای نفتی بود باید تغییر کند ما باید کارآمدی مدیران کشور را بالا ببریم.»
🔸 در نگاه اول بیان گزارهای که توسط جهانگیری بیان شده است بهشدت مبهم است. اینکه رویکردهای قدیمی باید اصلاح شود ناظر به چه چیزی است؟ آیا این سخن همان انتقاد همیشگی اصلاحطلبان است که ایشان همواره ساختار سیاسی را مهمترین مشکل کشور میدانستند و اصلاح آن را خواستار بودند؟
✅ اگر منظور ایشان همین نکته باشد باید از ایشان پرسید آیا اصلاح ساختار سیاسی بهتنهایی همه مشکلات ما را حل میکند؟ آیا تجربه ۴۰ ساله به ما نشان نمیدهد همه مشکلات ما با اصلاح ساختار سیاسی حل نمیشود؟
🔹 از سویی دیگر جناب جهانگیری و دوستان ایشان، به غیر از ۸ سال احمدینژاد، در سالهای بعد از انقلاب همواره در مصدر حکمرانی بودهاند. ایشان اکنون هشتمین سال معاون اولی را میگذرانند. آیا بیان این سخنان از سوی ایشان موجه است؟ چگونه است که معمولا مسوولانی که بیشترین سابقه حضور در حکمرانی را دارند منتقدتر هم هستند!؟
🔸 ایشان و دوستانشان اکنون باید جوابگوی عملکرد خود باشند. اگر کارآمدی مدیران پایین است ایشان باید پاسخ دهند که برای افزایش کارآمدی مدیران حداقل در هشت سال گذشته چه کردهاند. سخنان جهانگیری بیارتباط با اظهارات علی ربیعی، سخنگوی دولت نیست. ربیعی گفته است: « زندگی مردم یک دلشوره برای دولت است و مدام دولت در این زمینه تلاش میکند.»
✅ اوضاع کشور بهخصوص شرایط اقتصاد کشور نشاندهنده ناکارآمدی مزمن دولت است. در چنین وضعی سخن گفتن از دلشوره برای زندگی مردم و اصلاح رویکردهای قدیمی از جانب اصحاب دولت از جانب مردم پذیرفته نمیشود. مردم شاهد تورم روزانه هستند و افزایش بیکاری و رکود اقتصادی را با گوشت و پوست خود لمس میکنند.
💢 در کنار اینها میبینند تصمیمات اقتصادی در دولت مدام در جهت بدتر کردن شرایط است و هیچ عقبه کارشناسی آن را تایید نمیکند. ماجرای ارز ۴۲۰۰ تومانی و روایت رئیس کل سابق بانک مرکزی از آن تصمیم نشاندهنده عمق بیتوجهی این دولت به نظرات کارشناسی است.
#سیاسی / متنکامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 رئیس جهمور، حناچی را از جلسات هیات دولت حذف کرد.
💬 #نقطهسرخط
🔹 دولتی ها حدود ۱۸ سال شهردار پایتخت را به جلسات هیأت دولت دعوت نمیکردند. بعد از روی کار آمدن دوره پنجم مدیریت شهری و همسو بودن شورا و دولت برای اولین بار در مهر 96 از شهردار تهران برای حضور در جلسات هیأت دولت دعوت به عمل آمد.
🔸 گرچه تهران طی 3 سال گذشته چندین شهردار به خود دیده است، اما حناچی ماندگارترین آنها شد و حضور او در دولت همانند شهرداران قبل از او در دوره جدید مدیریت شهری، ادامه یافت.
✅ اما مدتی است که روحانی، حناچی را هم از حضور در جلسات هیات دولت مرخص کرده است.
🔹 پس از مطرح شدن موضوع تخلف در ملک ریاستجمهوری در جماران، شهردار تهران به جلسات دولت دعوت نمیشود. جواد امام در حساب توئیتری خود نوشت آیا علت دعوت از حناچی شهردار تهران و غیبت در جلسات اخیر هیأت دولت به دلیل جلوگیری از ادامه تخلف ساختمانی ملک ریاست جمهوری در منطقه جماران است؟
💢 به نظر می رسد قاطعیت شهردار تهران در برخورد با تخلفات نهاد ریاست جمهوری در منطقه جماران، روحانی را عصبانی کرده و حناچی هم به لیست سیاه واعظی-روحانی اضافه شده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 از خدمات رضاشاه چه میدانید؟
💬 #جامجم
✅ واقعیتهایی که وارونه جلوه میدهند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🔴 هم به مدیریت قبلی بد گفتید و هم با خدماتش عکس یادگاری گرفتید!
💬 #روزنامه_جوان
🔹 زنگنه میگوید پارس جنوبی و غرب کارون شاخص عملکرد ماست؛ روی کاغذ، در دولت یازدهم و دوازدهم میزان تولید گاز از پارس جنوبی دو برابر شده و به گفته وزارت نفت، میزان تولید از غرب کارون پنج برابر، اما آیا این عملکرد یک شبه اتفاق افتاده است؟ قطعاً خیر. پس چرا وزارت نفت علاقه دارد روی این موضوع مانور دهد؟
🔸 در واقع چیزی که زنگنه افتتاح کرد، پروژههایی بود که اصولاً ربطی به او نداشت و وزارت نفت در دولت جدید فقط آنها را تکمیل کرد، آنهم با یک کندی خستهکننده.
✅ زمانی میتوان افزایش تولید را بهپای خود نوشت که صفر تا صد آن توسط یک دولت انجامشده باشد، نه آنکه دولتی دیگر قرارداد را امضا کند، کار توسعه را آغاز و تولیدش به دولتی برسد که مجبور به ادامه کار باشد.
💢 مخلص کلام اینکه شاخصی که وزیر نفت به آن اشاره میکند، مرهون عملکرد گذشتگانی است که بارها مورد شماتت دولت تدبیر و امید قرار گرفتهاند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 میز محاکمه در انتظار بولدوزر مسکن ایرانیان؛ آخوندی آماده باشد!
💬 #تسنیم
🔹 سرانجام نقد دولت قبل چه شد؟ چه کسی مسکن مهر را مزخرف نامید ولی حتی یک آجر برای مردم برنداشت؟
💢 پ.ن: این همه کم کاری فاجعه است؛ براستی همه پروسه بوده یا پروژه؟!
#سیاسی #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 سازمان قاتلین خلق
💬 #جامجم
🔹 نگاهی به ماهیت فرقه رجوی به بهانه سالگرد عملیات مرصاد
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 تدوین بسته های نجات اقتصادی
💬 #علیرضا_زاکانی
🔹 تامین معیشت مردم دغدغه نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
🔸 کمیسیون اصل ۹۰ مجلس علاوه بر وظیفه نظارتی خود، بحث معیشیت مردم را در شرایط فعلی اقتصادی دنبال میکند تا بتواند از طرق مختلف نسبت به حل مشکلات اقتصادی مردم اقدام کند.
✅ مجلس بهدنبال یک ریل گذاری جدید در کشور است تا همه کشور به طور مساوی از امکانات و ظرفیتها بهرهمند شوند.
💢 امیدواریم از هفته آینده نسیم تلاشهای مشترک مجلس، دولت و قوه قضاییه را در کشور شاهد باشیم.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@kh_enghelab
🚨🚨مقایسه جهاد دوران دفاع مقدس و جهاد امروز
1️⃣روحیه جهادی داشتن در آن دوران به دادن فرزند بود اما امروز به آوردن فرزند
2️⃣فداکاری در آن موقع به تحمل دوری فرزند بود اما امروز به تحمل سختی بزرگ کردن فرزند است
3️⃣در آن موقع ما در خانه های کوچکمان مردم جنگ زده را جای دادیم
اما امروز اگر فرزندی به فرزندانمان اضافه کنیم خانه مان جای جگر گوشه هایمان خواهد شد
4️⃣در آن زمان با ریخته شدن خون هر شهید🌹🌹 امنیت و معنویت ارمغان جامعه ما بود
اما امروز با زیاد شدن جمعیت ما،،، کام دشمن رو به تلخی میرود و با کاهش جمعیت دشمن شاد میشویم
🚨🚨🚨 واقعا اف بر غیرت و همت ما اگر در این جهاد آسانتر رهبر خودمان را تنها بگذاریم
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
🚨🚨بزرگترین خطر چیست؟🚨🚨
🌷🌷 امام خامنه ای:🌷🌷
📌📌 مسئلهی دیگری که در مورد خانواده اولویت دارد، مسئلهی فرزندآوری است و خیلی مسئلهی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانمهای خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند
📛📛 لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان اینجوری است.
⛔️⛔️ این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعهی پیر داشته باشیم. خطر بزرگی است، این از همهی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است.
❇️❇️ این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راههایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راهها را پیدا کنید.
🌺🌺 یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامى مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه مینویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمیشود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همهی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].
👌👌 در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راههای عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه #فرهنگ_سازی است؛ باید #فرهنگ_سازی کنید. ببینید چگونه میشود #فرهنگ_سازی کرد؛ بالاخره بروید #افکار_عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است. کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود،
❌❌ اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همهی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این میکند و دولتها بایستی کمک کنند.
-------------------------------
گزیدهای از بیانات در دیدار جمعی از فعالان و کارشناسان حوزه خانواده
1398/5/24
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
#قابل_تامل
🚨 ۱۰۰۰ سقط جنین در هر روز؛ سقط جنین ۲۰ برابر تلفات سوانح رانندگی کشور/ معادل حدود یک سوم تولدهای کل کشور!
♦️نویسنده مجموعه جنگ جهانی جمعیت:
🔹دادههای مطالعاتی حاکی است در شرایط کنونی، آمار سقط جنین معادل حدود یکسوم آمار ۱.۱۹۶.۰۰۰ نفری تولدهای کل کشور است!
🔹در صورت وجود یک قانون جامع و روشنگری لازم درباره ابعاد پزشکی، فقهی و فرهنگی پدیده غیرشرعی و غیراخلاقی سقط جنین، میتوان امیدوار بود که روند کاهش شدید موالید کشور در سالهای اخیر، متوقف شده یا جبران شود.
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
⭕️ #خیلی_خیلی_مهم
🌸🔹 *یادمان نرود* 👇
رهبر معظم انقلاب:
بعضی تصوّر میکنند امر به معروف و نهی از منکر منحصر میشود به اینکه انسان به فلان زن یا فلان مردی که یک فرع دینی را رعایت نمیکند تذکّر بدهد؛ البتّه اینها امر به معروف و نهی از منکر است امّا مهمترین قلم امر به معروف و نهی از منکر نیست. #مهمترین قلم امر به معروف و نهی از منکر عبارت است از امر به #بزرگترین معروفها و نهی از بزرگترین منکرها.
🍀بزرگترین معروفها در درجهی اوّل عبارت است از ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی؛ این امر به معروف است. معروفی بالاتر از ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی نداریم؛ هر کسی که در این راه تلاش کند، آمر به معروف است؛
🍀 حفظ عزّت و آبروی ملّت ایران، بزرگترین معروف است. معروفها اینها هستند:
🍀اعتلای فرهنگ،
🍀سلامت محیط اخلاقی،
🍀 سلامت محیط خانوادگی،
🍀تکثیر نسل و تربیت نسل جوان آمادهی برای اعتلای کشور،
🍀رونق دادن به اقتصاد و تولید،
🍀همگانی کردن اخلاق اسلامی،
🍀گسترش علم و فنّاوری،
🍀استقرار عدالت قضائی و عدالت اقتصادی،
🍀مجاهدت برای اقتدار ملّت ایران و ورای آن و فراتر از آن،
🍀اقتدار امّت اسلامی و تلاش و مجاهدت برای وحدت اسلامی؛ مهمترین معروفها اینها است و همه موظّفند در راه این معروفها تلاش کنند؛ امرکنند.
نقطهی مقابل اینها هم عبارت است از منکرها.
❗️ابتذال اخلاقی منکر است،
❗️کمک به دشمنان اسلام منکر است،
❗️تضعیف نظام اسلامی منکر است،
❗️تضعیف فرهنگ اسلامی منکر است،
❗️تضعیف اقتصاد جامعه و تضعیف علم و فنّاوری منکر است؛
از این منکرها باید نهی کرد.
#بزرگترین #مهمترین *#اوجب_واجبات*
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
⭕️ مسئولین باید پاسخگوی چرایی عدم اجرای سیاستهای کلی جمعیت باشند
آیت الله فقیهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه:🔻
◻️ازدواج و زیاد شدن جمعیت رابطه مستقیم با هم دارند، رهبری هم سیاست های کلی ابلاغ جمعیت را 6 سال پیش ابلاغ کردند، اما چرا تاکنون اجرا نشده و موانع این کار چه می باشد، مسئولین باید پاسخ دهند.
◻️ به نظر میآید باید مشوق هایی در مورد تولید نسل، فرزند و ازدواج در نظر گرفت، ولی این مسئله تاکنون به فراموشی سپرده شده و خود می تواند در دراز مدت کشور و نظام را با خطر جدی نبود نیروی جوان برای کار مواجه کند.
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
وقتی آمار متوسط سنی استانهای مختلف را با آمار توزیع فقر در استانهای مختلف مقایسه میکنیم، رابطه مستقیم افزایش درآمد و پیر بودن این استانها مشهود است، یعنی هرچقدر مردم استانهای مختلف از نظر اقتصادی قویتر میشوند متوسط سنی آنها بیشتر میشود.
قاعدتا عامل اصلی در جوان بودن متوسط سنی جمعیت یک استان کودکان و نوجوانان هستند یعنی تعداد فرزندان خانوارهای استانهای جوان بیشتر است.
آیا میتوان نتیجه گرفت هرچقدر خانوادهها پردرآمدتر هستند تعداد فرزند کمتری دارند؟ یا هرچقدر خانوادهها فقیرتر میشوند تعداد فرزندانشان بیشتر میشود؟
یا بیاییم جای علت و معلول را عوض کنیم و بپرسیم هرچقدر خانوادهها پر جمعیتتر میشوند فقیرتر میشوند و هرچقدر کمجمعیتتر ثروتمندتر؟
برای اینکه ببینیم کدام نتیجهگیری درست است به اطرافیان خودمان نگاه کنیم، عمدتا کسانی که از نظر مالی توان داشتن چند فرزند را دارند تمایلی به فرزندان بیشتر ندارند، کسانی هم که به صورت متوسط سه تا پنج فرزند دارند عمدتا زندگی متوسطی دارند.
پس ظاهرا داشتن سه تا پنج فرزند عامل فقر نیست بلکه اشتغالات، تشریفاتها و سختگیریهای پر درآمدها بیشتر عامل کمفرزند بودنشان است.
@Mobalegh_game_dovom
🌹🌹🌹
⭕️ طرفدار ترامپ توییت زده که سوزاندن شهرهای آمریکا جورج فلوید رو برنمیگردونه.
طرف جواب داده بمب باران ۵ میلیون مسلمان عراقی و افغانستانی هم برج های دوقلو رو بر نمیگردوند.
نتیجه:با هر کسی با زبان خودش صحبت کنید.
👤 Ebrahim Alipoor
@TWTenghelabi
فرقی نمیکند #احمدی_نژاد باشی یا #روحانی :
وقتی بدون پشتوانه دینی و متفقهانه و خارج از مسیر ولایت، ادعای فهم زبان تعامل با دنیا را داشته باشی،
یا برای تصویب #برجام با اوباما و جان کری طرح دوستی می ریزی و میخندی،
یا بن سلمان را برادر خود میدانی و #عالیجناب خطاب میکنی.
"مرتضی رجائی"
@twiita