هدایت شده از 🍃محصولات ارگانیک دارالشفا نجم الدین🍃
ایهاالناس!
بدانید و آگاه باشید...
جواز زیارت اربعین،
همین حسین حسین گفتناست!
﷽
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔺روایات بسیاری در زمینه نهضت مهدی موعود (ع) و پیش بینی اتفاقات عصر ظهور در برخی منابع روایی شیعه گردآوری شده است. وجود این روایات در مجموعه هایی مانند بحار الانوار علامه مجلسی (ره) دلیل بر صحت و اتقان تمام این روایات نمی باشد، 👈بلکه باید با بررسی دقیق این روایات از جهت سند و متن صحت و عدم صحت آنها را احراز نمود. با توجه به وجود افراد غیر موثق در سلسله سند برخی از روایات مطرح شده و همچنین تعارض آنها با روایات دیگر، به نظر می آید که این دسته از روایات ضعیف باشند. البته برخی از روایات نیز به گونه ای توجیه پذیرند که در پاسخ تفصیلی به آنها اشاره خواهد شد.
🔺آنچه شایان توجه است این نکته است که عصر ظهور که با حکومت #امام_زمان (عج) بر جهان همراه است، استمرار سنت و سیره والای پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم خواهد بود.
🔺در دولت کریمه حضرت مهدی (ع) مکارم اخلاقی و ارزش های والای انسانی در همه ابعاد تحقق می یابد و این امر میسر نمی شود، مگر این که رهبری این نهضت و دولت در مراتب والای مکارم اخلاقی قرار گرفته باشد.
💠 اما این امر به این معنا نیست که نهضت حضرت مهدی تنها با مسالمت به نتیجه می رسد، بلکه نهضت با مقاومت ها، جنگ ها و درگیری هایی مواجه خواهد شد که ثمره آن تلفات جانی و مالی خواهد بود.
پاسخ تفصیلی در لینک زیر موجود است👇
lish.ir/1DAq
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
🔸همۀ بدبختی انسان از کمخواستن است؛ حسین(ع) را «به کم راضیها» کشتند!
🔸آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که به کم قانع میشوند؟
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۲)
🔻 انسان یک موجود تمامیتخواه و کمالطلب است؛ یعنی همهچیز میخواهد و هرچه به او بدهی، بیشتر و بهترش را میخواهد! همهچیزخواه بودن، خوب است مگر اینکه انسان همهچیزخواهیاش را به چیزهای کم محدود کند.
🔻 کسی که از «همهچیزخواهی» دست بردارد، از هویت انسانی خودش فاصله گرفته و پایۀ خواستنیهای اصلی و کلیدی او خراب شده و به یک موجود ترسوی حداقلی تبدیل شده است.
🔻 همۀ بدبختیهای انسان از کمخواستن است. اصلاً گناه یعنی مشغولِ چیز کم شدن، یعنی لذتِ کم خواستن. برای اینکه بشریت مشغول کمخواستن بشود، برای انسانها سرگرمی و شهوات کوچک، فراهم میکنند تا به کم قانع بشوند.
🔻 قناعت مردم به حداقلها موجب شد به یزید تن بدهند و حسین(ع) را بکشند. به کم راضیها حسین(ع) را کشتند؛ آنهم با اشارۀ طاغوتیان! طاغوت، انسانها را به حداقل راضی میکند تا بتواند بر آنها سوار شود.
🔻 هیچوقت بچهتان را به حداقلها توصیه نکنید وگرنه بیدینش میکنید! دین، وسیلهای است برای اینکه انسان به همهچیزخواهیِ خودش برسد. دین راهی برای رسیدن به نامحدود بودن است.
🔻 آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که متوقف میشوند و به کم قانع میشوند؟ این سؤالی است که در جلسات بعد، به آن پاسخ میدهیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹.۵.۳۱
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
🔻امام باقر(ع): کسی که نمیتواند در روز عاشورا به کربلا برود، به «صحرا» برود و عزاداری کند
💥این کار ثواب «دو میلیون حج و عمره و جهاد در رکاب رسول خدا»(!) را دارد+ متن کامل حدیث
➕جناب علقمة و مالک جُهنی میگویند امام باقر(ع) فرمودند: كسى در دهمین روز محرم، مرقد حسين(ع) را زيارت كند و روز را تا شب با حالتى گريان نزد آن حضرت بماند، روز قيامت خدا را ملاقات كند در حالى كه خداوند متعال ثواب دو ميليون حج و دو ميليون عمره و دو ميليون جهاد را به وى بدهد، مانند ثواب کسی که با رسول خدا حج و عمره و جهاد به جای آورده باشد!
➖مالک گوید از حضرت پرسیدم: فدايت شوم، پس کسی که در شهرهاى دوردست است و نمیتواند در چنين روزى به زيارت حضرت برود، چه بهرهای دارد؟
➕امام فرمودند: او در چنين روزى به صحرا رفته يا به پشت بام بلندى در خانهاش برآيد و با سلام به حضرت اشاره كرده، سپس در نفرين بر قاتلان آن حضرت سعى و كوشش نموده، و پس از آن دو ركعت نماز بخواند، در وسط روز قبل از ظهر، سپس براى حسين ندبه و گريه نموده، و به كسانى كه در خانهاش هستند نيز بگوید كه براى حضرت بگريند، و در خانهاش مصیبت حضرت را اقامه کند، با اظهار جزع بر حسین(ع). و در خانهها یکدیگر را با گریه ملاقات کنند. و به یکدیگر تعزیت گویند به جهت مصيبت حضرت. پس در صورتی که چنین کنند، من ضامن هستم که خداوند تمام آن ثوابها را به ايشان اعطاء فرمايد.
➖عرض كردم: فدايت شوم، شما براى ايشان ضامن اين ثوابها مىشويد؟!
➕امام فرمودند: هرکسی که این کارها را انجام دهد، من ضامن آنها هستم(که این ثوابها بهشان برسد).
🔻در ادامۀ همین روایت، علقمه از حضرت خواست تا دعایی تعلیم کنند که هنگام زیارت و سلام بر آن حضرت در روز عاشورا، از دور و نزدیک، خوانده شود. امام باقر(ع) در پاسخ، همین «زیارت عاشورا» که در مفاتیح هست را به او تعلیم دادند.
🔸منبع: کامل الزیارات، ص۱۷۴
👈🏻 متن کامل عربی و ادامۀ حدیث:
📎 Panahian.ir/post/6472
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خبر از احتمال یک امتحان بزرگ ...
⚠️ این سخنرانی را گوش نکنید!
#تصویری
@Panahian_ir
🔸گردنهای که انسان آنجا سقوط میکند و بدیهایش رو میآید، کجاست؟
🔸مشکل انسان این است که حاضر نیست یکچیزی بدهد تا یکچیزی بهدست آورد؛ میخواهد همهچیزش را نگه دارد
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۳)
🔻 دنیا اینگونه است که هرچیزی را که بخواهی، برای اینکه آن را به تو بدهد، یکچیزی را از تو میگیرد. فلسفۀ وجود ما در دنیا همین «داد و ستد» است.
🔻 علی(ع) میفرماید: هر نعمتی را به تو بدهند، یکچیز دیگر را میگیرند (نهجالبلاغه/ خطبه 145) باید این واقعیت را بپذیریم که دنیا محل داد و ستد است.
🔻 مشکل اینجاست که چون آدم، کمالطلب و همهچیزخواه است، حاضر نیست یکچیزی را بدهد تا یک چیزی بگیرد؛ میخواهد هرچه دارد برای خودش نگه دارد، حتی وقتی میخواهند یکچیز بهتر به او بدهند، آن چیز کمتر را حاضر نیست بدهد!
🔻 اینکه انسان نمیخواهد داراییهایش را بدهد و میخواهد حفظش کند، انسان را بدبخت میکند. ابلیس از همین راه، آدم را فریب داد، به او گفت: «آیا میخواهی این چیزهایی را که (در بهشت) داری، حفظ کنی و از دست ندهی؟» آدم پذیرفت و سقوط کرد.
🔻 سرِ گردنۀ داد و ستد است که آدمها سقوط میکنند و بدیهایی مثل تکبر، حسادت و... را از خود نشان میدهند. اگر اهل داد و ستد نباشی، بدیهایت رو میآید و معلوم میشود که حسود هستی، مغرور هستی و...
🔻 چه میشود که آدم متوقف میشود؟ در دنیایی که محل داد و ستد است، نمیخواهد داد و ستد کند و میخواهد آنچه را دارد برای خودش نگه دارد! البته نمیتوانی نگه داری؛ بالاخره از تو گرفته میشود، پس بیا با خدا تجارت کن! نمونهاش شهادت است؛ اگر شهید نشوی، میمیری! ولی اگر با خدا معامله کنی، او جانت را از تو میخرد.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹۰۶.۰۱
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این «گردنۀ خطرناک» را بشناسید
🔻لحظۀ سقوط و توقف کدام لحظه است؟
#تصویری
@Panahian_ir
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاسخ کلیپ شب گذشته: آن امتحان بزرگ چه بود؟
🔻ما احتمالا در آستانه چه آزمایشی هستیم؟
#تصویری
@Panahian_ir
👌🏻برکات و فواید فوق العادۀ «احیای سنت عزاداری در صحرا»
🔻برترین عمل در روز عاشورا زیارت حضرت در کربلا است، اما کسی که نمیتواند، به صحرا یا پشت برود. امام باقر(ع) در حدیث معتبری ثواب زیارت کربلا در روز عاشورا را معادل «دو میلیون حج و دو میلیون عمره و دو میلیون جهاد در رکاب رسول خدا(ص)» برشمردند. و فرمودند اگر کسی قادر بر رفتن به کربلا نبود، به صحرا یا پشت بام خانهاش برود و به حضرت سلام کند و بر آن حضرت گریه کند، به همان ثواب میرسد. (کامل الزیارات، ص۱۷۵)
احیای این سنت که در گذشته بر اساس توصیۀ امام باقر(ع) رایج بوده است، فواید و برکات فراوانی دارد. از جمله:
1️⃣ اثر نور در حل مشکلات فردی و اجتماعی
کارهای پرثواب باعث افزایش نورانیت انسان میشود و این نور یک اثر واقعی در عالم میگذارد. در روایتی میفرماید خدا گاهی به واسطۀ یک فرد نورانی، بلایایی را از یک جامعه دفع میکند. پس نور دهها وصدها هزار نفر چه اثری در عالم خواهد داشت؟
2️⃣ آثار دنیوی کارهای پرثواب
دستورات خداوند قبل از اینکه باعث سعادت انسان در آخرت شوند، سعادت و منافع دنیوی انسان را تأمین میکنند. اثر صدقه، جهاد و صلۀ رحم، قبل از آخرت، در دفع بلا و زندگی بهتر ما در همین دنیا دیده میشود. این حجم اعجابانگیز از ثواب برای «عزاداری عاشورا در صحرا» قطعاً بیحکمت نیست و قطعاً به همین مقدار، آثار کمنظیر و اعجابانگیزی در زندگی ما دارد.
3️⃣ معرفت و سوز بهتر و بیشتر نسبت به واقعۀ کربلا
واقعۀ عظیم کربلا و مصائب آن در صحرا اتفاق افتاده است. امام حسین(ع) و زنان و بچههایش در صحرا محاصره شدند و از آب منع شدند. عزاداری در صحرا و در جوار خاک، باعث افزایش معرفت و توجه ما به حقائق کربلا و سوز دل ما میشود. تجربۀ کمنظیر اینگونه عزاداریها را رزمندهها در جبههها داشتند
4️⃣ خاطرهای به یادماندنی و اثرگذار
رفتن به صحرا برای عزاداری، به سادگی عزدارای در خانه یا محله نیست؛ نیازمند عزم، زحمت و یک سفر کوتاه است. اما این زحمت و زمانی که صرف میکنیم، باعث بهیادماندنیتر و اثرگذارتر شدن عاشورا برای ما میشود. و اثر سازنده و قدرتآفرین عاشورا تا مدت زیادی در روح و روان ما میماند.
5️⃣ اثر زحمت
معمولاً کاری که انسان برایش بیشتر زحمت بکشد، اثرش هم بیشتر است. اینکه انسان به جای عزاداری پای تلویزیون، طبق روایت، به پشت بام یا صحرا برود، زحمت دارد، اما همین زحمتی که میکشد، «توجه قلبی» او به امام حسین(ع) و بهرهمندیاش را خیلی بیشتر میکند. شبیه اتفاقی که در اعتکاف یا پیادهروی اربعین میافتد.
6️⃣ تعظیم شعائر حسینی و یاری حضرت زینب(س)
وظیفۀ ما نسبت به امام حسین(ع) اظهار محبت و ادب و بزرگ داشتن او است. کسی که با پای پیاده به زیارت اربعین میرود، میخواهد ارادت و ادب فراوان خود نسبت به سالار شهیدان را نشان دهد. رفتن به پشت بام خانه یا صحرا برای عزاداری در عاشورا، یک اظهار ادب و بزرگداشت ویژه برای امام حسین(ع) است و به همه نشان میدهد که امام حسین(ع) تا چه حد برای ما عزیز است. یعنی با این کار معرفت به حسین(ع) در جامعه تثبیت و تقویت میشود.
7️⃣ امام خمینی: هیاهو میخواهد!
امام خمینی(ره): «اگر فقط مقدّسى بود و توى اتاق و توى خانه مینشست براى خودش و هى زيارت عاشورا میخواند و تسبيح میگرداند، نمانده بود چيزى، هياهو مى خواهد. هر مكتبى هياهو میخواهد» (صحیفه امام، ج۸، ص۵۲۷) منظور امام این است برای حفظ و تقویت راه امام حسین(ع)، باید محبت و معرفت شدید همۀ ما به امام حسین(ع) در جامعه و جهان دیده شود. شبیه پیادهروی اربعین، که این ارادت در اوج خودش دیده میشود. در حال حاضر، با توجه به اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلۀ اجتماعی، و برگزاری مراسم در فضای باز، یکی از بهترین راههای عزاداری عاشورا، عزدارای در صحرا است.
🔸گروه پژوهشی بیان معنوی
@Panahian_ir
Panahian-ZohoorNatijeYekMoharameKhoob-64k.mp3
1.55M
🎵 ظهور؛ نتیجه یک محرم خوب
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
💥 یک پیشنهاد ویژه
👌🏼 "روضه خانگی" نام کانالی است که هر روز در آن چند روضه کامل اما کوتاه(۱۰ دقیقهای) منتشر میشود. روضهای از ب بسمالله تا دعای پایانی؛ طوری که احساس میکنید در یک مجلس روضه واقعی حضور دارید.
🔻با مراجعه به این کانال در ۱۰دقیقه در یک مجلسِ روضه کوتاهِ کامل شرکت کنید و از برکات آن بهرهمند شوید. بلکه با پخش این روضه در فضای خانه، خود و اهالی خانه نیز از برکات خاص روضه خانگی بهرهمند شوند.
👇👇
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
ما سبک زندگیمان را از کجا الگوبرداری می کنیم؟
این سوالی است که هر یک از ما پاسخی برای آن دارد.
اما در زیارت عاشورا که حدیثی قدسی است، ما راهنمایی شده ایم. سبک زندگی درست و کامل سبک زندگی محمد و آل و محمد است.
پس اگر می خواهیم رستگار شویم باید سبک زندگی محمد و آل و محمد را برگزینیم.
▪️در اخلاق و رفتارمان با خانواده خود
▪️در روابط اجتماعی
▪️در شغل و اقتصاد
▪️و خلاصه در همه جوانب زندگی ...
از این پس هر بار خواستیم کاری کنیم باید اول از خود بپرسیم
⁉️ آیا این کار با سیره حضرت محمد و ائمه اطهار مطابقت دارد یا خیر؟
#زیارت_عاشورا
#رسم_بهشت
#ما_ملت_امام_حسینیم
https://eitaa.com/joinchat/1324875833C4c9d5a8ec0