🔴 تغییرلحن رئیس مستعفی یمن؛ «منصور هادی» انصارالله را «برادر» خطاب کرد
🔹«عبد ربه منصور هادی» رئیسجمهور مستعفی یمن و متحد ائتلاف سعودی در اظهارنظری بیسابقه، برای اولینبار جنبش انصارالله یمن را «برادر» خواند و از آنها دعوت به گفتوگو کرد.
🔸هادی در ضیافتی که عربستان سعودی برای او و همراهانش در ریاض برپا کرده بود، از انصارالله یمن خواسته که برای درمان زخمهای کشور و حضور زیر پرچم یمن واحد و بزرگ گرد هم آیند.
🔹رئیسجمهور مستعفی یمن ادعا کرده است که در کنار تمام تلاشها برای صلح خواهد بود و از همه توصیهها برای ایجاد وحدترویه در یمن و ساخت دولت ملی قوی حمایت خواهد کرد.
🔸منصور هادی با دعوت جنبش انصارالله یمن به میز گفتوگو، از آنها خواست تا بخشی از سپهر سیاسی یمن باشند که به ارزشهای ملی و وحدت و دموکراسی پایبند است.
🔹عربستان سعودی از ۳۰مارس تاکنون میزبان مشورتها و رایزنیهای بین نیروهای سیاسی یمن است؛ نشستی که با دعوت شورای همکاری خلیجفارس و حمایت ریاض برگزار شده است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🚘پردهبرداری رسمی از مافیای صنعت خودروسازی در کشور
🎤«حجتالاسلام منتظری» دادستان کل کشور در گفتگو با ایسنا بهصراحت خبر از وجود دستهای پشت پرده در صنعت خودروسازی کشور داد که مانع ارتقاء وضعیت خودروسازی کشور میشود و افزود: «انشاءالله در سال جدید قطعهسازان و خودروسازان کشور بتوانند بهدرستی به وظایف خود عمل کنند و در جهت استانداردسازی و بهبود کیفیت خودروهای تولیدی گامهای مؤثری بردارند». این اظهارات به لحاظ سطحبندی از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و باید منتظر واکنش مسئولان امنیتی و قضایی در قبال دستهای پشت پرده اشاره شده باشیم. دستهای پشت پردهای که خودروهای گران و کم کیفیت را روانه بازار کردهاند، به هیچکس پاسخگو نیستند و مافیای آنها در حدی قرار دارد که دادستان کل کشور نیز درباره آنها با ایماواشاره صحبت میکند. همچنین مدیرکل دفتر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز خبر داد: «بر اساس برآورد تولیدکنندگان و اتحادیه صنفی، بیش از ۶۰ درصد بازار غیررسمی لوازمیدکی خودرو، تقلبی و غیراستاندارد است، یعنی تولید فاقد کیفیت که در سامانه جامع تجارت ثبت نشده است». قطعاً این حجم از تقلب و دزدیدن از کیفیت محصول و قطعات خودرو در کشور یک شبه و اتفاقی ایجاد نشده است و خواسته افکار عمومی برخورد شدید با عوامل گذشته و حال این ماجرا و اصلاح قریبالوقوع چنین روند ناکجاآباد در صنعت خودروسازی کشور است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔰 انتقاد ناسازنده!
✍ فرهاد کوچک زاده
🔹برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
⚜گزارههای خبری:
1️⃣رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه با اشاره به اینکه دولت آقای رئیسی بههیچوجه نمیتواند به شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، اضافه میکند: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
2️⃣سید رضا اکرمی، رئیس شورای سیاستگذاری جبهه اصولگرایان حامی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ در خصوص وضعیت گرانی در کشور مینویسد: «شاهد این هستیم که در ایجاد گرانی بین دولت، بخش خصوصی و تعاونی مسابقهای به وجود آمده است. درواقع هرکدام از این بخشها با تصمیمسازیهای اشتباه و اصرار به رویکرد اشتباه در به هم ریختن فضای اقتصادی و تنگنای معیشتی آحاد مختلف جامعه نقشآفرینی کرده و با اصرار به اشتباه، تصمیمگیریهای خسارتزای خود را ادامه میدهند».
⚜گزارههای تحلیلی:
1️⃣ دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بهعنوان تنخواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود. حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟
2️⃣ در بررسی عملکرد هفتماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد. البته برخی نواقص و مشکلات همچون زخمی کهنه همچنان بر تن اقتصاد کشور خودنمایی میکند- مثل نبود نظارت شفاف و کارآمد بر چرخه توزیع و مصرف اقلام ضروری و کالاهای مصرفی مردم که هر از گاهی همچون دملی چرکین سر باز میکند و قیمت یک یا چند کالا را نجومی بالا میبرد- دولت میبایست برای درمان این زخم کهنه نیز علاج قطعی کند و مانع از تأثیر تحریمهای داخلی همچون احتکار، قاچاق، گرانفروشی و ... بر سفره مردم شود.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
نکاتی درباره سوءقصد به ۳ طلبه در حرم رضوی
✍ سعدالله زارعی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طی یادداشتی درباره سوءقصد به ۳ طلبه در حرم رضوی علیه السلام نوشت: درباره حادثه حمله به این روحانیون خدوم تاملاتی وجود دارد:
۱ - در نظام اسلامی که جا به جا یقه استکبار و صهیونیسم و عوامل آنان مثل رژیم خبیث سعودی را گرفته است، توقع سکوت این جبهه منطقی نیست. بلاخره خداوند که مومنین را نصرت داده و وعده غلبه صد بر هزار مومنین بر کفار را داده و صد در میلیون هم عمل کرده است، دست شیطان را هم نبسته تا در این صحنه کارزار مومنین واقعی از مدعیان باز شناخته شوند.
درست است که دنیا دار غلبه اهل ایمان است، دار استراحت مومنین هم نیست، صحنه، صحنه جهاد و پیروزی است و صحنه جهاد برای مومنین هزینه هم دارد؛ « ان یمسسکم قرح فقد مسّ القوم قرح مثله و تلک الایام نداولها بین الناس و لیعلم الله الذین آمنوا و یتخذ منکم شهداء والله لا یحب الظالمین» ۱۴۰ آل عمران
۲ - وقوع این حوادث به هیچ وجه نشانه ضعف جمهوری اسلامی یا ضعف دستگاههای اطلاعاتی یا ضعف متولیان آستان قدس نیست. حمل یک یا چند چاقو و ورود به هر اجتماعی از جمله حرم، کار بسیار ساده ای است و خیلی قابل کنترل هم نیست. در اینجا مهم مدیریت پس از وقوع این حوادث است که ما نوعا" ضعیف عمل می کنیم ؛ دشمن در این موارد سازوکار آماده ای دارد و پر قدرت و با خط ممتد و سناریو وارد می شود. سر خط اول آن هم تبدیل موضوع به وسیله افزایش تنش شیعه و سنی است و خروجی آن هم شکسته خواندن جمهوری اسلامی در این کارزار است.
حالا شما این صحنه که یک نفر با چاقو چند نفر در حرم رضوی که فاقد حضور حتی یک عنصر نظامی است را مورد حمله قرار داده است، بگذارید کنار حوادث دو هفته اخیر سرزمین های ۱۹۴۸ فلسطین اشغالی که در هر قدمش یک عنصر کارکشته نظامی و اطلاعاتی اسرائیل حضور دارد؛ در این حوادث لااقل ۱۱ نفر از صهیونیست ها به هلاکت رسیده اند و دستکم ۲۰ نفر از آنان با اسلحه گرم جوانان فلسطینی زخمی شده اند و جالب این است که سلاح ها هم از انبار تسلیحات اسرائیل در کلانتری ها به دست فلسطینی ها رسیده است!
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بیجهت نیست که اسلام سگ را نجس و دوری از او و حفظ فاصله را سفارش میکند.
⭕️ این تنها یکی از دلایلی است که تا حالا علم به آن دست یافته است.
⭕️ این کلیپ را برای کسانی که سگ در خانه نگهداری میکنند ارسال کنید تا از این بیماری جلوگیری شود.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🛑افغانستان: او از ما نیست...
🔻 تصویری که در واکنش به حادثه دیروز در حرم رضوی در توییتر افغانستان ترند شده است. #هشیار_باشیم
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 پانصد سال گریه در قیامت‼
✍ آیت الله مجتهدی (ره) :
گـریه کنید.
دیده اید بچه ها با گریه کردن کار خود را پیش می برند.
تا گریه می کنند، پدرشان راضی می شود
درِ خانه خدا هم باید گریه کنید.
تا گریه نکنید، کار پیش نمی رود.
همین که میل پیدا کردی که گریه کنی و اشکی بریزی، معلوم می شود که خدا میخواهد تو را بیامرزد.
بله، یکی از کارهای ما باید گریه باشد.
شب ها طولانی است.
از رختخوابتان بلند شوید.
در گوشه اتاق بنشینید.
کمی به حال خودتان گریه کنید.
شب ها به این فکر کنید که اگر در این حال بمیرم، دست خالی، چه خاکی بر سرمان بریزیم.
اگر وارد محشر شویم و به ما بگویند:
«هیچ عمل خوبی نکرده ای» چه کنیم.
در روایت آمده است که عده ای در روز قیامت در صحرای محشر پانصد سال گریه می کنند، هق و هق می گریند که چرا پرونده شان درست نیست و اعمالشان خوب نمی باشد.
در این حال ملکی نزد آنها می آید و می گوید: «اگر یک ساعت در دنیا اینگونه گریه کرده بودی، گرفتار این پانصد سال گریه نمی گشتی! می خواستی در دنیا این گریه ها را بکنی.»
خدایا، ما را گرفتار آن گریه ها نکن.
📚 در محضر مجتهدی، جلد دوم
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #انتشار_مجدد
🔴 تصویری نادر از عمران خان نخست وزیر کنونی پاکستان در سالهای دور که در حضور «آمیتاب باچان» ستاره سینمای بالیوود از «نصرت فاتح علی خان» درخواست می کند تا ترانه «علی امام است و منم غلام علی» را اجرا نماید.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️لحظه سوریهسازی در ایران چگونه اتفاق میافتد؟
بخشی از صحبتهای علی علیزاده:
🔻لحظه سوریهسازی در ایران چگونه اتفاق میافتد؟ اینکه امید برای اصلاح را از دست بدهی و برای تغییر دست به دامان اسکندر شوی...
🔻اسکندر، گاهی قدرت خارجی است، گاهی فیفا است و گاهی تقاضای تحریم است در هر صورت تاثیرش یکی است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 حمله موشکی به یک پالایشگاه نفت در اربیل عراق
🔸به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ کانال تلگرامی هنا الخبر اعلام کرد: این پالایشگاه برای قاچاق نفت از اربیل به ترکیه مورد استفاده قرار می گرفت.
خبرگزاری فرانسه نیز از اربیل گزارش داد، سرویس های امنیتی اقلیم کردستان (عراق) از اصابت سه راکت کاتیوشا، چهارشنبه شب، به نزدیکی یک پالایشگاه نفت در منطقه اقلیم کردستان عراق خبر دادند.
بنابر اعلام سرویس های امنیتی اقلیم کردستان (عراق), این سه راکت کاتیوشا به نزدیکی پالایشگاه نفت «کاورگوسک»، یکی از مهمترین پالایشگاه های نفت واقع در حدود بیست کیلومتری شمال غربی اربیل اصابت کردند.
🔻سرویس های امنیتی اقلیم کردستان (عراق) همچنین اعلام کردند این شلیک ها از منطقه «الخازر» در نزدیکی موصل به عنوان بزرگترین شهر شمال عراق و با هدف قرار دادن (منطقه ای در) اربیل صورت گرفته است. این حملات هیچگونه تلفات جانی نداشت.
🔺گفتنی است ؛ هنوز هیچ شخص و یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa
🔴 وزیر خزانه داری آمریکا: تحریم نفت روسیه قیمت سوخت را افزایش می دهد.
🔸به نقل از ایرنا از "سی ان ان"، یلن پنجشنبه شب در جلسه استماع به قانونگذاران آمریکایی گفت: مسئله مسدود کردن صادرات نفت از روسیه این است که بسیاری از کشورها، به ویژه در اروپا که به آن نفت وابستگی زیادی دارند و اگر صادرات نفت روسیه را ممنوع کنیم، احتمالا شاهد افزایش سرسام آور قیمت ها در آمریکا و سایر نقاط جهان خواهیم بود.
🔺وزیر خزانه داری آمریکا تصریح کرد از آنجایی که تقاضا برای نفت به طور کلی ثابت است، محدودیت های بیش از حد در عرضه این محصول می تواند "تاثیر بسیار بزرگ بر قیمت" داشته باشد.
💠 کاتوسا؛ کانال اخبار، تحلیل و سیاست روز👈
🆔 @katoosa