🎭 #ادبی_هنری
🔹 روایت ناگفتههایی درباره ستمشاهی در فصل دوم «در برابر طوفان»
🔸 ناگفتههای جدیدی درباره رژیم ستمشاهی پهلوی، در فصل دوم مجموعه مستند «در برابر طوفان» به کارگردانی مهدی نقویان روایت میشود.
به گزارش خبرنگار کیهان، فصل اول این مجموعه، سال 95 پخش شد و استقبال گستردهای را همراه داشت. چرا که این مستند، به طور مفصل به واقعیتهای دوران طاغوت و زمینههای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی انقلاب اسلامی پرداخته بود.
فصل دوم این مجموعه نیز در 10 قسمت۶۰ دقیقهای آماده پخش شده که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکههای سیما پخش خواهد شد.
موضوعات محوری این فصل از «در برابر طوفان» عبارت است از: اقتصاد، ارتش، فرهنگ و هنر، آموزش و پرورش، ساواک، سیاست داخلی، سیاست خارجی، مذهب، مطبوعات و زندگی خصوصی.
«در برابر طوفان 2» محصول شبکه مستند سیما و با همکاری موسسه روایت فتح تولید شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/152565
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 بیمه جدید شخص ثالث به نام مردم، به کام شرکتهای بیمه
🔸 «بیمه جدید شخص ثالث هرچند به نام مردم مطرح میشود اما در واقع به کام بیمهها و به زیان مردم است».
روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: از چندی قبل که طرح راننده محور شدن بیمه شخص ثالث مطرح شد، این تصور برای مردم به وجود آمد که شرایط برای مصرفکنندگان بهتر شده است اما پس از طرح این مصوبه جدید که البته گفته میشود آزمایشی است، زوایای بیشتری از آن عیان شد، به گونهای که اعتراض بسیاری از مردم را دربر داشت.
اعتراضها نیز به این بخش ماجراست که اگر یک خانواده از یک اتومبیل به صورت مشترک استفاده میکنند هر یک از آنها باید بیمه شخص ثالث مخصوص خود را داشته باشند. یکی از کاربران در فضای مجازی در اینباره نوشت: «قوانین جدید بیمه جالب شده، قراره هر کی گواهینامه داره خودشو به جای ماشین بیمه کنه و این در راستای فقیرتر شدن فقرا و پولدارتر شدن پولدارها است. یعنی یک خانواده که یک ماشین داره چهار نفر ازش استفاده میکنن پس باید چهار تا بیمه بگیرن و یک نفر هم که پنج تا ماشین داره و فقط خودش استفاده میکنه، فقط یک بیمه نیاز داره.»
این طرح البته آثار اقتصادی دیگری نیز خواهد داشت. به طور مثال، اگر در یک خانواده طبقه متوسط، یک خودرو و سه راننده وجود داشته باشد، حالا هزینه بیمه شخص ثالث آنها از سال آینده سه برابر خواهد شد. طبق آمارنامه صنعت بیمه کشور در سال 1396، تعداد وسایل نقلیه موتوری در حال تردد کشور بیش از 36 میلیون است و طبق آمار موجود در سال 1396، 40 میلیون گواهینامه در کشور وجود دارد. از این رو، تعداد بالقوه بیمهنامههای احتمالی در کشور تغییر چندانی نخواهد کرد مگر اینکه با طرحهایی مثل دریافت هزینه بیمه شخص ثالث در هنگام ثبتنام گواهینامه در سالهای آینده، ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث در کشور افزایش پیدا کند. هماکنون و طبق آمار بیمه مرکزی، فقط 50 درصد وسایل حمل و نقل موتوری کشور بیمه دارند و معلوم نیست بتوان مردم را مجاب کرد که باید با هر گواهینامه خود یک بیمهنامه نیز بگیرند. با این حال احتمالا با این تدبیر، میزان حق بیمه دریافتی شرکتهای بیمه، به دلیل بالا رفتن هزینه حق بیمه رانندگان پرخطر، رشد کند.
در سال 1396، میزان مبلغ دریافتی شرکتهای بیمه بابت شخص ثالث، 9 هزار و 500 میلیارد تومان و مبلغ خسارت پرداختی این شرکتها، هشت هزار و 864 میلیارد تومان است. از این رو شرکتهای بیمه همیشه بابت حاشیه سود پایین خود از این حق بیمه شکایت دارند. از این روست که شاید این شرکتها بتوانند با افزایش دریافتی حق بیمه، این نوع بیمه را برای خود سودآور کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/152581
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مقام مسئول وزارت بهداشت:
غربیها دروغ میگویند که تحریم غذا و دارو نداریم
🔸 یک مقام مسئول در امور بینالملل وزارت بهداشت از رفتار دوگانه غربیها در برخورد با تحریم دارویی ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، جلال نائلی، مدیرکل بینالملل وزارت بهداشت روز گذشته در نخستین هماندیشی در مورد تحریمها که در محل پژوهشکده امنیت اقتصادی تدبیر برگزار شد، گفت: ۶۰۰ میلیون دلار مواد اولیه دارو از خارج وارد میکنیم، اما امکان نقل و انتقال پول به سختی وجود دارد و یا امکان ندارد.
وی افزود: ما باید تکنولوژی وارد کنیم و سلامت مردم را ارتقا دهیم، از طرف دیگر باید مستندسازی کنیم که چه اتفاقاتی در بخش سلامت روی داده است، گرچه غربیها بارها گفتهاند بخش سلامت قابل تحریم نیست، اما به هر بهانهای تحریم میکنند. کافی است سری به بخش اطفال بیمارستانها بزنید و بدانید چه خبر است.
این مقام مسئول وزارت بهداشت با بیان اینکه مسیر بانکی با چین از طریق بانک کنلون باز شده است، گفت: در جریان توئیت آقای ظریف وزیر امور خارجه در پاسخ به وزیر خارجه آمریکا که گفته بود بخش سلامت ایران تحریم نیست، ما مستنداتی از ایمیل آمریکاییها برای تحریم دارو و غذا به ایران ارسال کردیم که دیگر پامپئو جوابی برای این مستند نداشت.
رئیس مؤسسه پژوهشهای اقتصاد کشاورزی هم در این نشست تأکید کرد: آمریکاییها در ظاهر اعلام کردند که غذا و دارو از تحریمها معاف است، اما تلاش کردند، همه راهها را بر روی واردات غذا و دارو ببندند، زیرا لازمه واردات آن منابع پولی است که اجازه انتقال نمیدهند و نمیگذارند نفت را بفروشیم.
حمیدرضا شاه محمدی گفت: در حال حاضر ۲۰ کشتی حامل بارهای وارداتی در سواحل اطراف کشور حضور دارند و حتی پول کرایه ۱۵ کشتی هم پرداخت شده است، اما چون اجازه نمیدهند آنها پول از حساب خود بردارند، اجازه تخلیه نمیدهند.
وی ادامه داد: ۲ هزار تن گوشت وارداتی در یک بندر معطل تخلیه و چند هزار تن علوفه در یک بندر دیگر معطل است، متأسفانه شرکتهای آمریکایی به شرکتهای حملونقلکننده غذا و دارو برای ایران زنگ میزنند و تهدید میکنند که اگر با ایران کار کنید، شما را تحریم میکنیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152555
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 اتحادیه اروپا: امتیاز دیگری به انگلیس نمیدهیم/ «گره» طرح برگزیت «کور» شد
🔸 به دنبال شکست «ترزا می» در جلب اعتماد نمایندگان پارلمان انگلیس در مورد توافق «برگزیت»، اتحادیه اروپا نیز هشدار داد که دیگر حاضر نیست امتیاز جدیدی به لندن بدهد.
سه شنبه گذشته پارلمان انگلیس با ۴۳۲ رای مخالف در برابر ۲۰۲ رای موافق، به توافقی که ترزا می با اتحادیه اروپا برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) بسته بود، رای منفی داد. روز چهارشنبه نیز رایگیری برای استیضاح و برکناری دولت ترزا می با شکست مواجه شد و بدین ترتیب سرنوشت برگزیت بار دیگر به اما و اگرها رسید. راههای زیادی برای ترزا میدر این مورد باقی نمانده است؛ یا لندن باید بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج شود، یا ترزا می باید مذاکرات جدیدی را با اروپا شروع کند و به توافقی برسد که مورد رضایت پارلمان باشد و یا دوباره برای ماندن یا رفتن از اتحادیه، در انگلیس رفراندوم جدیدی برگزار شود.
«آندریا لیدسام» رهبر حزب محافظهکار در مجلس عوام انگلیس گفته است که رایگیری درباره «طرح بی» نخستوزیر مبنی بر نحوه خروج از اتحادیه اروپا، در تاریخ ۲۹ ژانویه (۹ بهمن) برگزار خواهد شد. اما این طرح نیز با مشکلاتی مواجه است چرا که اتحادیه اروپا به شدت مخالف دادن امتیاز جدید به انگلیس است. «میشل بارنیه»، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات برگزیت، نیز گفته است: انگلیس در حال خروج از اتحادیه اروپاست و ما نباید به آن امتیازی بدهیم. بارنیه تاکید کرد: ما در حال تجارت نیستیم. ما سران اتحادیه اروپا هستیم که انگلیس در حال ترک آن است. ما در حال ترک این اتحادیه نیستیم. انگلیس اتحادیه اروپا را ترک میکند و ما مسئول هستیم تا آنچه که هستیم را حفظ کنیم. ما نمیتوانیم برخی خواستههای انگلیس را بپذیریم زیرا با اصول ما مغایرت دارد.
«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر نیز به نخستوزیر انگلیس هشدار داد که اگر گزینه خروج از اتحادیه اروپا بدون حصول توافق را رها نکند، نه تنها با او صحبت نمیکند، بلکه از برگزاری همهپرسی مجدد برگزیت نیز حمایت خواهد کرد. به گزارش مهر، کوربین میگوید تنها به شرطی حاضر به گفتوگو با نخستوزیر است که وی گزینه «خروج بدون حصول توافق با اتحادیه اروپا» را از روی میز مذاکره بردارد.
وی در این باره گفت: به نظر میآید که ترزا میقصد هدایت کشور به لبه پرتگاه را دارد. اما اگر وی خواهان حصول توافقی است که از حمایت اکثریت پارلمان برخوردار باشد؛ باید خطوط قرمز خود را رها کند و درباره پیشنهادهای آتی جدیت داشته باشد. تهدید کوربین درحالی صورت میگیرد که ترزا می قبلا هرگونه تلاش برای برگزاری همهپرسی دوم را مردود اعلام کرده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/152491
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 جریانی سیاسی که بدون چند نفر «هیچ» است!
🔸 روزنامه ابتکار در صفحه نخست شماره دیروز خود به توجیه عملکرد نمایندگان لیست امید مجلس پرداخته و در این راستا گفتوگویی را که با یکی از فعالان سیاسی انجام شده، منتشر کرده است.
در این مطلب آمده است: «... [این] عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان درباره حواشی که طی دو سال اخیر پیرامون نمایندگان فراکسیون امید شکل گرفته و انتقادات نسبت به جریان اصلاحطلب که آنها را حمایت میکنند، افزایش داده است، میگوید: هر زمانی اقتضائاتی دارد، در زمان مجلس نهم ما با معضل حضور تندروها در مجلس مواجه بودیم که مرتب آسیب و خسارت به کشور وارد میکردند و به این ترتیب، وجدان جامعه را خدشهدار کرده بودند.»
خوب است اگر مدعیان نظرات افراد مختلف جامعه را در مورد مجلس نهم و مجلس دهم بشنوند. ضمن آنکه باید به اینها گفت که نظرات حزب متبوع شما جمعبندی نظر جامعه نیست. اما موضوع مهم این است که معیار و شاخص این افراد برای تعیین تندروی چیست و کیست؟ چرا که الزاما باید شاخصی وجود داشته باشد که آدمی در نسبت با آن به دیگران تندرو بگوید. حال باید پرسید آیا به این نیز اندیشیده اید که شاید شما دچار تفریط فراوان و انفعال هستید که دیگران را تندرو میخوانید. همچنین ادعای گوینده قابل بررسی است که «مرتب آسیب و خسارت به کشور وارد میکردند»!!
این ادعا از سوی گوینده در حالی عنوان شده که او برای این همه آسیب و خسارت که مدعی شده مجلس نهم به کشور وارد کرده هیچ مصداقی بیان نکرده است. البته این گونه وارونهنمایی از واقعیت از جانب طیف موسوم به اصلاحطلب در شرایطی که مجلس دهم با اقدامات لیست امید با موج انتقادهای جامعه روبرو شده دور از انتظار نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 عامل دعوت از گرافیست اسرائیلی در جشنواره ویژه انقلاب چه میکند؟
🔸 عامل دعوت از گرافیست اسرائیلی عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر است.
به گزارش خبرنگار کیهان، «م.س» که چندی قبل، یوسی لمل گرافیست اسرائیلی را به نمایشگاهی در باغ موزه قصر دعوت کرده بود، همچنان عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر است.
جای پرسش است؛ چرا باید خط مشی و چگونگی برگزاری جشنواره ویژه بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به دست کسانی صورت گیرد که بسترساز نفوذ و عناصر زاویهدار با انقلاب هستند؟!
http://kayhan.ir/fa/news/152564
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper