📌 #خبر_ویژه
🔹 محمد هاشمی: مردم از عملکرد دولت ناراضی هستند
🔸 عضو جداشده حزب کارگزاران میگوید کار اصلاحطلبان در انتخابات با توجه به کارنامهشان در دولت و مجلس سخت است.
محمد هاشمی در گفتوگو با تابناک اظهار داشت: مردم بدون شک در انتخابات پیش روی حضور بسیار وسیعی خواهند داشت. چون آنها هم بهخوبی میدانند که حضور پرشورشان در عرصه مهمی چون انتخابات برای دشمنان ما بازدارنده است. وی ادامه داد: مشارکت مردم در انتخابات به اندازهای اهمیت دارد که دشمنان ما درباره میزان حضور و مشارکت مردم در انتخابات نقشه میکشند و برنامهریزی میکنند؛ از این روی، لازم است در این برهه حساس کنونی تمام بسترها برای حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات فراهم شود. هاشمی درباره وضعیت اصلاحطلبان و طیف اعتدال در انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: اما امیدواریم این جریان به رغم عملکرد ضعیفی که نمایندگان این طیف در مجلس داشتند، بتوانند با یک برنامه منسجم و البته معرفی چهرههای باتجربه و شناخته شده در انتخابات مجلس، حرفی برای گفتن داشته باشند. وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات مجلس، با توجه به نقش حمایتی اصلاحطلبان از دولت و نارضایتی مردم از عملکرد قوه مجریه به ریاست آقای روحانی بهخصوص در دوره دوم، اصلاحطلبان بدون شک برای پیروزی در انتخابات با معذوریتهایی مواجههاند که این روند، کار آنها را در مقابل رقیب دیرینهشان یعنی اصولگراها سخت کرده است.
https://kayhan.ir/fa/news/179845
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #کیهان_آنلاین
📹 انتقاد پلوسی از سخنان ترامپ درباره اعتراض ها در ایران: تجمع دانشجویان در تهران برای این بود که تعدادی از دوستان شان در حمله غیرعمدی به هواپیمای اوکراینی جان باختند اما پیش از این در پی ترور ژنرال سلیمانی جمعیت بسیار زیادی در خیابان ها علیه آمریکا اعتراض می کردند که این خیلی وحشتناک بود.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 طباطبایی: موفقیت در شیلی، پلهای برای رسیدن به المپیک بود
🔸 رئیسفدراسیون کاراته، گفت: هدف نهایی ما کسب سهمیه لازم برای حضور در توکیو است و موفقیت در مسابقات شیلی، پلهای برای رسیدن به توکیو بود.
سید حسن طباطبایی اظهار داشت: اولین مسابقات سال ۲۰۲۰ میلادی که دارای امتیاز رنکینگ جهانی برای رسیدن به سهمیه بود، برگزار شد که به لطف خداوند، تیمهای مردان و زنان ایران به نتایج مطلوبی رسیدند. هرچه به المپیک نزدیک میشویم، شرایط برای رسیدن به سهمیه دشوارتر میشود. برهمین اساس با وجود تمامی سختیها و هزینههای سنگینی که سفر به شیلی داشت، تصمیم گرفتیم تا تیم را اعزام کنیم. جمعآوری امتیازات در مسابقات برای ما بسیار مهم است و نباید فرصتها از دست برود. وی افزود: مسئولان ورزش کشور، شرایط سخت کاراته را به خوبی درک کردهاند و در تمام این مدت کمک حال ما بودهاند. چند اعزام سخت دیگر هم در پیش داریم و امیدوارم بتوانیم در مسابقات پیش رو با تمام قدرت شرکت کنیم و امتیازات لازم را به دست آوریم.
وی با بیان اینکه تیم ایران در شرایط مناسبی است، افزود: تیم از شیلی راهی پاریس میشود و یک هفته اردو خواهد داشت و سپس در کاراتهوان فرانسه شرکت میکند. این مقام مسئول افزود: هدف اصلی کسب سهمیه است و حضور در مسابقات مختلف، پلهای برای رسیدن به المپیک است. امیدوارم امتیازات لازم را برای کسب سهمیه به دست آورده و با حداکثر ظرفیت راهی توکیو شویم.
https://kayhan.ir/fa/news/179778
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور:
هویت ۵۰ جانباخته سقوط هواپیمای اوکراینی شناسایی شد
🔸 رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: تحویل پیکر قربانیان حادثه سقوط هواپیما از دیروز آغاز شد.
به گزارش سازمان پزشکی قانونی کشور، عباس مسجدی دیروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با پایان استخراج پروفایل ژنتیکی از پیکرهای قربانیان و نیز انجام بخشی از پروفایلهای تهیه شده از بستگان، کار تشخیص هویت شروع شد که به دنبال آن اولین مرحله تحویل پیکرها امروز (دیروز) آغاز شده است.
مسجدی با بیان اینکه در مرحله اول 50 پیکر به خانواده این عزیزان تحویل داده میشود، افزود: کار تشخیص هویت پیکرهای سقوط هواپیما با جدیت و به صورت شبانهروزی همچنان در حال انجام است و با ادامه روند استخراج پروفایل بستگان و انجام تطبیق پروفایلها، کار شناسایی انجام و پیکرها تحویل خواهد شد. وی پیشبینی کرد کار تحویل پیکرها تا چند روز آینده به پایان برسد.
براساس این گزارش اسامی 50 پیکر شناسایی شده که دیروز به خانوادههای آنها تحویل شد به شرح زیر است:
1.کیانا قاسمی 2. پگاه صفرپور 3. دانیال قندچی
4. درسا قندچی 5.کردیا مولائی 6. هیوا مولائی 7. فراز فلسفی 8. فائزه فلسفی 9. اوین ارسلانی 10. مایا زیبائی 11. شهرزاد هاشمی 12. محمدمهدی الیاسی 13. محمود عطار 14. مطهره احمدی 15. محسن احمدی 16. سکینه احمدی 17. پونه گرجی 18. مهرداد نقیب لاهوتی 19. پارسا حسننژاد 20. بهاره حاج اسفندیاری 21.میرمحمد مهدی صادقی 22. آنیسا صادقی 23. حمید رضا جوادی اصل
24. کیان جوادی اصل 25. پدرام جدیدی 26. نیلوفر رزاقی خمسی 27. اردلان ابنالدین حمیدی 28. کامیار ابنالدین حمیدی 29. آراد زارعی 30. امیر مرادی 31. الناز نبیئی 32.رحیمه کاتبی 33. الگا کوبیوک 34. سمیرا شبیری
35. محمد امین بیروتی 36. زهرا نقیبی 37. محمدجواد میانجی 38. علی جواهری 39. مهدی تاجیک
40. مهدی رضائی 41. ایمان آقابالی 42. سیاوش غفوری آذر
43. محمد صالحه 44. نسیم رحمانی اصل 45.آزاده کاوه 46. دلارام داداشزاده 47.سارا ممانی 48.رجا امیدبخش 49. سیاوش مقصودلو 50. پریا مقصودلو.
https://kayhan.ir/fa/news/179812
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 نبض کُند گاز ایران در بازارهای صادراتی
🔸 برآیند فعالیت وزارت نفت در حوزه صادرات گاز نشان میدهد که جز یک قرارداد که مقدمات آن در دولت قبل انجام شده بود، قرارداد صادرات جدیدی انجام نشده و این میتواند در آینده تبدیل به چالش جدی شود.
به گزارش مهر، ایران هر چند که به دلیل تحریمها در زمینه تولید و صادرات نفت خام با چالشهایی روبهرو است، اما اوضاع در بخش گازی چنین نیست. برعکس، در صنعت گاز از بخش تولید تا انتقال و توزیع در وضعیت مطلوبی به سر میبریم به نحوی که طبق آخرین برنامهریزی مجموعه شرکت ملی نفت ایران، در سال جاری شاهد بهرهبرداری از ۵ سکوی جدید در فازهای مختلف پارس جنوبی و افزایش ظرفیت حدود ۷۰میلیون مترمکعبی تولید روزانه گاز غنی از مخزن این میدان مشترک هستیم.
در آخرین روزهای اسفندماه سال ۹۷ نیز با بهرهبرداری از دو سکوی دریایی فاز ۱۳ و دو سکوی دریایی فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴، ظرفیت برداشت روزانه گاز ایران از میدان مشترک پارس جنوبی به ۶۶۰ میلیون مترمکعب رسید. این ظرفیت باز هم قرار است در سال ۹۸ افزایش یابد، چرا که پروژههای توسعهای در فازهای ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ و همچنین فاز ۱۴ پارس جنوبی در حال انجام است.
ایران، بازار گاز را واگذار می کند؟
از سویی دیگر شبکه انتقال گاز کشور از جنوبیترین نقطه کشور که مبدا تولید به شمار میرود تا شمالیترین نقطه کشور و از غرب تا مرز و در شرق نیز تا استان سیستان و بلوچستان کشیده شده است و هیچ کشوری همانند ایران چنین گستردگی شبکه ای ندارد. این در حالی است که متاسفانه با وجود چنین پتانسیلهایی سهم صادرات گاز ایران که بزرگترین منبع گازی قابل استحصال جهان را در اختیار دارد تنها ۲ درصد است. از طرفی ایران به لحاظ جغرافیایی در نقطه ای قرار دارد که به دلیل گستردگی در طول و عرض های جغرافیایی، دسترسی مطلوبی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب به نقاط مختلف دنیا دارد، اما از این پتانسیل حداقل استفاده را دارد. این موضوع زمانی بغرنج میشود که همسایگان ایران در حال دور زدن ایران و تصاحب بازارهایی هستند که ایران میتواند یکهتاز آن باشد. از طرفی قراردادهای گازی به دلیل طولانی مدت بودن و تاثیرپذیری اندکی که از تحریمها دارند میتوانند منبع تامین ارزی جذابی برای کشور به شمار روند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/179790
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی
🔹 ماجرای انتقال نفت خام گوره به جاسک
🔸 تنگه هرمز آبراههای بین استان هرمزگان ایران و استان مسندم کشور عمان است که خلیجفارس را به دریای عمان و سپس آبهای اقیانوسی متصل میکند. باریکترین بخش تنگه هرمز ۲۱ مایل دریایی (۳۹ کیلومتر) عرض دارد که نیمی از آن جزء آبهای سرزمینی ایران و نیمی دیگر جزء آبهای سرزمینی عمان محسوب میشود و محدودهای در میانه آن به عنوان آبراه بینالمللی برای عبور کشتیها در نظر گرفته شده است. کارشناسان انرژی معتقدند که در صورت بروز مشکل در تردد نفتکشها در تنگه هرمز، بازارهای جهانی نفت با کمبود جدی مواجه میشوند و احتمال دارد که بهای نفت از مرز بشکهای ۲۵۰ دلار هم بگذرد. چرا که بسته شدن تنگه هرمز به معنای توقف صادرات ۹۰ درصد نفت منطقه و توقف معاملات تجاری بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد بود.
نگرانی از پیامدهای تنشهای منطقهای در تنگه هرمز به عنوان یکی از مهمترین گلوگاههای نفتی دنیا، همواره در کانون توجه فعالان بازار نفت و کشورهای مختلف قرار داشته است و ایران نیز همچون سایر کشورهای ذینفع همواره این تحولات را مورد بررسی قرار میدهد. تحولات تنگه هرمز میتواند گروههای مختلفی از جمله مصرفکنندگان نفت خام در سراسر دنیا و تولیدکنندگان منطقه را تحت تاثیر قرار دهد. طبق آماری که در سال 2019 در گزارشهای EIA منتشر شده است، در سال 2018 مجموع صادرات نفت و مشتقات آن از تنگه هرمز، حدود 21 میلیون بشکه در روز بوده است که این میزان 21 درصد مصرف جهانی را تشکیل میداد. بررسی ارقام فوق به خوبی گویای اهمیت این تنگه است.
زیان اصلی ناشی از مسدود شدن احتمالی تنگه هرمز، از سويي معطوف به تولیدکنندگان نفت و گاز منطقه خواهد بود، زیرا در صورت بروز این شرایط، سودی از افزایش قیمتها نصیب تولیدکنندگان نفت خام منطقه نخواهد شد و آنها برای رساندن تولیدات خود به بازار، یا باید به روشهای دیگری روی آورند و یا تا حد زیادی نیازمند تنگه هرمز هستند و در سوی دیگر مشتریان نیز از تنش در تنگه هرمز آسیب خواهند دید. چرا كه بخش عمده نفتی که از تنگه هرمز عبور میکند به سمت چین، هند، ژاپن و کرهجنوبی میرود. این 4 کشور به تنهایی خریدار بیش از نیمی از نفت صادر شده از تنگه هرمز هستند و بیشترین زیان از اتفاقات احتمالی گریبانگیر این مشتریان خواهد شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/179789
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper