نگاهی به سریال «حشاشین»
🔰 نبرد شیاطین و فرشتگان
#فاطمه_قاسمآبادی
🔸در قسمت شخصیت پردازی میبینیم، حسن صباح که در تاریخ به عنوان فردی مقید و بسیار تندرو در مسائل شرعی شناخته شده است، به عنوان شخصیتی به تصویر کشیده میشود که مدام با زنان در حال صحبت و مراوده است و هیچ چیزی به عنوان محرم و نامحرم را هم درک نمیکند!
🔸در صحنهای که مادر خلیفه فاطمی دست حسن صباح را میگیرد تا شفا پیدا کند و دیگر داستان به سمت تخیلی بودن محض میرود! نکته دیگری که در سریال جالب توجه است و دغدغه این روزهای هالیوود است، دادن نقش سفیدپوستان به سیاهپوستان به سبک سریالهای نتفلیکسی است. در سریال حشاشین مادر خلیفه فاطمی زنی سیاهپوست است ولی فرزندش کاملا سفیدپوست است و هیچ شباهتی به مادر خود ندارد!
🔸اگر بخواهیم خلاصه بگوییم، «حشاشین» محصول مخلوط کردن واقعیت و خیالات سازنده است و با چاشنیهای مختلف و رنگ و لعاب فراوان، به خورد مخاطبین داده میشود.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001CtH
@Kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸از عمل به وعدههای روحانی و جهرمی تا استقبال تراز!
#سرویس_اجتماعی
@kayhan_online
نقشه استعمار برای زنان - بخش یازدهم
🔰 رنج طاقتفرسای زن عراقی از تحریم و اشغال
👤 #سید_محمدحسین_راجی
🔸در دوران جنگ سرد (1947-1991) آمریکا از ابزار سخت، از جمله عملیاتهای اطلاعاتی و نظامی مستقیم، برای سرکوب رقبای خود استفاده میکرد؛ برای مثال در طول جنگ سرد، سیا طرح براندازی بیش از 50 دولت ملی را در سراسر جهان با بهانه مهار کمونیسم و شوروی اجرا کرد.
🔸پس از فروپاشی نظام دوقطبی و نابودی کمونیسم بهانه جدید برای گسترش امپریالیسم آمریکایی حفاظت از «حقوق بشر» و ترویج «دموکراسی» شد. یکی از طرحهایی که برای تئوریزه کردن ایدههای مذکور ایجاد شد، ایجاد اندیشکده «پروژه برای قرن جدید آمریکا» در سال 1997 با هدف «ارتقای رهبری جهانی آمریکا» بود. در سال 1998 این اندیشکده به رئیسجمهور آمریکا تغییر رژیم عراق را توصیه میکند.
🔸حقوق بشر و حقوق زنان یکی از ابزارهای اصلی آمریکا برای اقناع افکار عمومی، در داخل و خارج، چه قبل از حمله و چه بعد از حمله تبدیل شد. در این موضوع حتی ادبیات مشابهی نسبت به حمله به افغانستان (2001) استفاده شد که در یادداشت پیشین به آن اشاره کردیم. این موضوع برای عراق هم ترتیب داده شد و روایتسازی حول محور اینکه زنان کشور عراق مظلوم، مقهور و ناتوان هستند، صورت گرفت؛ اما در واقعیت، علیرغم جنایات متعدد رژیم صدام، زنان عراقی تا همین اواخر در میان تحصیلکردهترین افراد منطقه بودند.
🔸حقیقت این است که آمریکا به بهبود زیرساخت برای عراق و برای زنان عراقی، توجهی نداشت و بیشتر برنامهها و سرمایهگذاریها حول محور کارگاههای اندیشهای و فنی انجام میشد؛ کارگاههایی برای ترویج افکار لیبرال و سکولاریسم تحت عنوان حقوق زنان و توانمندسازی زنان. این وضعیت دوقطبیای را میان فعالان و سیاستمداران زن عراقی و زنان عراقی عادی، ایجاد کرد.
https://kayhan.ir/001Csr
@Kayhan_online
🔰 بنبستهای خودخواسته و خودساخته!
👤 #سید_سعید_مدنی
🔸رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به اتفاقات ناخوشایند و هنجارشکنانهای که اخیرا و در بعضی از ورزشگاههای برگزارکننده رقابتهای لیگ برتر- و خاصه بازی دو تیم پرسپولیس و سپاهان- رخ داد، طی نامهای به وزیر ورزش، حاصل نشستهای کارگروه بررسی این ناهنجاریها را به اطلاع رساند. جزئیات نامه منتشر شده است و علاقهمندان حتما از کم و کیف آن اطلاع دارند و کسانی که هم تمایل دارند میتوانند با رجوع به رسانهها و سایتها به آن دسترسی پیدا کنند.
🔸لب کلام رئیس فدراسیون فوتبال این بود که اگر فلان و بهمان شرایط فراهم نشود، مسابقات فصل آینده لیگ یا اصلا انجام نمیشود یا با تاخیر و بعد از تحقق آن شرایط برگزار خواهد شد. چنین نامهای با چنان اتمام حجت و اولتیماتومی بیش از هر چیز حکایت از آن دارد که در این فوتبال چه کمکاریها صورت گرفته است و چون اقدامات لازم قاطعانه و به وقت خودش صورت نگرفته حالا کار ادامه فعالیتهای فوتبال و رقابتهای باشگاهی، آن هم در بالاترین سطح (لیگ برتر) به « بنبست» رسیده است!
🔸نکته تعجببرانگیز و ناراحتکننده همان است که بالاتر گفتیم و آن این است که علیرغم انعکاس این اتفاقات ناخوشایند در رسانهها و هشدار کارشناسان و خیرخواهان در این باره، از سوی کسانی که انتظار میرود یعنی «مسئولان» هیچ واکنش عملی رخ نمیدهد و همه چیز به حرف و ابراز تاسف و حداکثر قول برخورد و حل کردن ماجرا ختم میشود، قول و وعدهای که تقریبا هرگز عملی هم نمیشود! کمکاریها و ترک فعلها البته فقط به موضوعات فرهنگی و اخلاقی محدود نمیشود. تقریبا این معضل و آسیب در همه ابعاد فوتبال (و ورزش) قابل ملاحظه است.
🔸امیدواریم بعد از حل مسئله مالکیتی تیمهای بزرگ تهرانی- ولو تحت فشار و تهدید فوتبال آسیا- مسائل ورزشگاهها و جو و شرایط حاکم بر آن هم به طور قطعی و اساسی حل شود و مسئولان برای حل مشکلات و مسائل بر زمین مانده، بدون اینکه تهدید و فشار داخلی و بینالمللی در کار باشد، خود دست به کار شوند و به وظایفی که برعهده دارند، عمل کنند و ورزش و رشتهای مثل فوتبال را از بنبستهای خودساخته و خودساخته نجات دهند... انشاءالله
#سرویس_ورزشی
https://kayhan.ir/001CtC
@Kayhan_online
26.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «ما از شما بیزاریم»
🔸اشاره اخیر رهبر انقلاب به فرصت مهم برائت دنیای اسلام از رژیم صهیونیستی و آمریکا و محکومیت نسلکشی بیامان مردم غزه، در حج امسال که #حج_برائت است
🔻اگر کمک آمریکا نبود، رژیم صهیونیستی قدرت داشت و جرئت داشت که اینجور وحشیانه با مردم غزه رفتار بکند؟
@Kayhan_online
.
نوبت رفاقت و خدمت
یا تبدیل رقابت به عداوت؟
♦️یکی از مهم ترین نقشه های دشمن در مرحله پس از انتخابات، اختلاف افکنی و تعمیق آن در میان اضلاع و نیروهای منتسب به جبهه انقلاب است. فرقی هم برای شان نمی کند که شانا را بزنند یا امنا و جبهه پایداری را، و یا دولت و مجلس، و قالیباف و رئیسی را.
🔹این پروژه راهبردی، سالهای متمادی در حال اجرا بوده و در ماه های اخیر شدت گرفته است. هدف، به حاشیه افکندن اولویت ها، از هم گسیختن انسجام میان نیروها، تبدیل اختلاف نظر ها به منازعات فرساینده میان فعالان سیاسی، و توسعه و تصاعد دادن آن به سه قوه است.
♦️فعالان منتسب به جبهه انقلاب باید در اظهارات خود خیلی دقت کنند که صف بندی با دشمن به حاشیه نیفتاده، و به تقابل در درون جبهه خودی منتقل نشود.
🔹سرمستی و کُری خوانی، سرخوردگی و مقصر یابی، سرزنش و شماتت یکدیگر، یا متهم کردن دیگری به نقش آفرینی منفی در مشارکت انتخاباتی، خلاف مصلحت، و پر کردن خانه های جدول دشمن است. اگر حجم دشمنی ها و مشکلات را درست ببینیم، کمترین عذر و توجیهی برای لحظه ای درگیر شدن با هم باقی نمی ماند.
♦️هر نامزدی که به مشارکت کمک رساند و در عین حال رای نیاورد، زهی سعادت که بار سنگین مسئولیت از دوشش برداشته شد. و هر کس انتخاب شد، نه که پیروز شده باشد، بلکه گردنش زیر دِین است، تا در روز حساب، مو را از ماست بکشند و بتواند ثابت کند دِینش را ادا کرده است.
🔹اگر کسی تردید دارد که دشمن دنبال دو به هم زنی و شکاف افکنی است، نشتی بشکه سرویس های جاسوسی بیگانه را لا به لای تحلیل ؛عباس .ع؛ (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) مرور کند. او ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ در نشریه «صدا» نوشت:
♦️«مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهم ترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند».
🔹نسخه راهگشا برای نیروهای منتسب به انقلاب در مجلس و بیرون از آن، همان است که رهبر انقلاب ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸ در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم) فرمودند:
♦️"اگر منکری میبینید نهی از منکر کنید، اگر چنانچه معروفی هست که بر زمین مانده امر به معروف کنید اما این موجب نشود که آدم این منکر یا این نقطه منفی را بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله ایجاد شود یا تعارض کند یا تخریب کند، کما اینکه بعضیها همین جورند".
@kayhan_online
کیهـــان آنلاین
نگاهی به زندگی و دوران آیتالله شهید میرزا محمد آقازاده خراسانی- ۳ 🔰 مبارزه با استقراض از بیگانگان
نگاهی به زندگی و دوران آیتالله شهید میرزا محمد آقازاده خراسانی- ۴
🔰 نفوذ از طریق نزدیکان
🔸آنان راه نفوذ را در تطمیع ناپسری آیتالله آقازاده یافتند. آقابکف ادامه داده است: «... تا آن که بالاخره توانستیم با رشوه دادن و فریفتن یکی از تجار به داخل این مرکز قدرت راه پیدا کنیم. این تاجر ناپسری آقازاده رئیس روحانیون مشهد بود....»
🔸علمای نجف تصمیم گرفتند همراه هزاران مردم داوطلب برای در اختیار گرفتن زمام امور ایران و بیرون راندن اجانب، از عتبات حرکت کنند. آخوند خراسانی توصیههای لازم را از طریق فرزند خویش، میرزا محمد آقازاده به مردم خراسان و شهرها و استانهای دیگر کرده بود. هیجان عمومی همه را فراگرفته بود و در همین بین، آخوند خراسانی در میان راه بازگشت به وطن به طرز مشکوکی رحلت نمود.
🔸وقتی آیتالله نورالله اصفهانی، از روحانیون طراز اوّل ایران، در اعتراض به سیاستهاى دولت دست به مهاجرت زد، بسیارى از علما از این اقدام حمایت کردند و درصدد پیوستن به او بودند. علماى خراسان به خصوص آیتالله آقازاده هم از اقدام علماى اصفهان حمایت کردند.
🔸گفته شده در مراسم تاجگذارى، رضا خان از آیتالله آقازاده خواست تاج سلطنت را بر سر رضا خان بگذارد، و چون ایشان این کار را انجام نداد، رضا خان خود تاج را بر سر گذارد. اما عملکرد رضاخان پس از به قدرت رسیدن و مخالفت صریح با احکام اسلامی و محدود کردن عالمان و مراجع بزرگوار شیعه و اجراى طرح ننگین و استعمارى کشف حجاب، باعث رویارویی روحانیون و علما با او گردید. آقازاده نیز از سال ۱۳۱۰ هجری شمسی به بعد، از مخالفان سرسخت رضا خان به شمار میرفت.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001CtM
@Kayhan_online
🔰 پاسخ عجیب رئیس سابق ستاد ارتش آمریکا به منتقدانِ جنایات صهیونیستها؛ جنایات اسرائیل که چیزی نیست! ما هم بدترش را انجام دادیم
🔸میلی، رئیس سابق ستاد ارتش آمریکا در واکنش به منتقدانِ جنایات اسرائیل گفت: نباید فراموش کنیم که ما هم انسانهای بیگناه زیادی را در موصل و رقه کشتهایم.
🔸میلی در ادامه گفت: آمریکا ۱۲ هزار غیرنظامیِ فرانسوی را کُشت و ما امروز در هشتادمین سالگرد جنگ نرماندی هستیم. ما بهجز ناکازاکی و هیروشیما، ۶۹ شهر ژاپن را ویران کردیم. ما مردان، زنان و کودکان زیادی را در مقیاس گسترده سلاخی کردیم که هیچ ارتباطی به دولتها نداشتند.
فارس
@Kayhan_online