🔰 دستور عارف به وزیر کشور برای بررسی فوری قتل دانشجوی دانشگاه تهران
🔸معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر معاون اول رئیسجمهور خبر داد که محمدرضا عارف به وزیر کشور برای بررسی دقیق قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستور ویژه داده است.
🔸امیرمحمد خالقی، ۲۴ بهمن در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه توسط دو سارق با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفت و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.
@Kayhan_online
پشت پرده فراخوان غیرقانونی ۲۵ بهمن
🔰 تهدیدهای ترامپ نگرفت نوچهها به صف شدند
🔸طیف تندروی مدعی اصلاحات با مشاهده ایستادگی نظام در برابر تهدیدهای ترامپ، قصد شوم ایجاد التهاب و بحرانسازی در کشور با هدف ایجاد بستر نارضایتی و کشاندن ایران پای میز محاکمه را دارد اما پادوهای ترامپ باید بدانند که زیر گامهای ملت لگدمال خواهند شد.
🔸یک حزب مدعی اصلاحطلبی که نام مجمع ایثارگران را یدک میکشد، از روزهای قبل فراخوانی غیرقانونی را به بهانه رفع حصر از سران فتنه ۸۸ در روز جمعه منتشر کرده بود که حتی در حد و اندازهای نبود که بتوان گفت مردم به آن بیاعتنایی کردند.
🔸آذر منصوری، رئیس غیرقانونی جبهه اصلاحات نیز نوشت: جبهه اصلاحات ایران کارگروهی را به منظور پیگیری مطالبه رفع حصر و حقوق شهروندی تشکیل داده است که پس از انجام پیگیریها، نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
🔸طیف مدعی اصلاحات در مجلس دهم نیز به جای توجه و رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم، مشغول سلفی گرفتن با مقامات خارجی و اروپاگردی و تشکیل کمیته رفع حصر بودند.
🔻یک عضو فراکسیون امید مجلس دهم در پاسخ اینکه وی و همطیفانش در مجلس چه کار میکردهاند، گفته بود: بارها پیگیر رفع مسئله حصر بودیم(!)
🔸افراطیون مدعی اصلاحات که با سهمخواهی در دولت نفوذ کردند، در تقلای توقف مسیر امیدبخش دولت شهید رئیسی هستند و دولت چهاردهم باید مراقب این طیف باشد و آنها را کنار بگذارد. جریان غربگرای مدعی اصلاحات با مشاهده ایستادگی نظام در برابر تهدیدهای ترامپ، قصد شوم ایجاد التهاب و بحرانسازی در کشور با هدف ایجاد بستر نارضایتی و کشاندن ایران پای میز محاکمه را دارد اما پادوهای ترامپ باید بدانند که زیر گامهای ملت لگدمال خواهند شد.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001HXn
@Kayhan_online
یورونیوز و ایلان ماسک، فاش کردند
🔰 فساد سیستماتیک در آمریکااز رشوه به رسانهها تا اختلاسهای سرسامآور
🔸بر اساس اظهارات ایلان ماسک و گزارش یورونیوز، فساد سیستماتیک در آمریکا -از رشوه به رسانهها، نهادها و افراد ناشناس تا اختلاسهای تریلیون دلاری- بیداد میکند.
🔸اقدامات «ایلان ماسک» در وزارت کارآمدی دولت ترامپ و تلاشهای وی برای آنچه «صرفهجویی در بودجه ۷ تریلیون دلاری دولت فدرال» عنوان شده است، به شکل منحل کردن نهادها، اخراج یا تعدیل ۲ میلیون کارمند دولت و مبارزه با فساد گسترده سیستمی سرو صدای زیادی به پا کرده است. گزارش نهادهای بینالمللی معتبر نیز این فساد را «تأیید» میکنند.
🔸بر اساس گزارش مراکز معتبر جهانی، آمریکا بر اساس شاخص بینالمللی فساد به بالاترین سطح فساد خود رسیده است. این شاخص توسط سازمان شفافیت بینالمللی تنظیم میشود و برآمده از یک جنبش معتبر جهانی در زمینه مبارزه با فساد است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001HXb
@Kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب - بخش صد و نهم
🔰 بیانیه سانسورچیان، رانتخواران و همکاران مفسدان مالی/حکایت سینماتوگراف ۲
👤 #سعید_مستغاثی
🔸رسانه سلطنتی بریتانیا BBC در حالی که همراه دیگر رسانههای زنجیرهای آن سوی مرز مانند رادیوفردا و گویانیوز (هر دو از رسانههای وابسته به سازمان سیا)، تلویزیون صدای آمریکا VOA (رسانه وزارت امورخارجه آمریکا)، رادیو اسرائیل، رادیو زمانه (وابسته به سرویس اطلاعاتی هلند)، دویچهوله (رادیوی دولتی آلمان) و... به طور تمامقد از بیانیه برخی منتسبین به سینمای ایران موسوم به ۲۰۰ نفر درباره اتفاقات آبانماه ۱۳۹۸ حمایت کرد اما نتوانست پارادوکسهای شدید این بیانیه و امضاءکنندگان آن را پنهان ساخته و در ۱۳ آبان مطلبی تحت عنوان «در سینمای ایران چه میگذرد؟» نوشت:
🔻«... این بیانیه را کسانی از جمله اعضای شورای اعمال سانسور، بهرهمند از مواهب رانت و حتی سینماگرانی که تصاویرشان با متهمان پروندههای فساد مالی منتشر شده، نیز «امضا» کردهاند...»
🔸اینکه آش آنقدر شور بوده که حتی صدای خان را هم درآورده، یکسوی ماجرا بود اما اینکه چگونه افرادی که در طی این چهل سال از بیشترین امکانات فیلمسازی و سرمایه و امتیازات ویژه و جایزه برخوردار بوده و همواره برخی مسئولین سینمایی جلویشان فرش قرمز پهن کرده و روی سرشان گذارده و حلوا حلوایشان کردهاند، حالا نمکدان شکسته و به خاطر مصیبت و بلایی که خود به سر سینمای ایران آوردهاند، گریه و ناله سردادهاند، اگر جزو عجایب هفتگانه نبود اما نوع هشتم آن بهشمار آمد!
🔸از معروفان امضاءکننده بیانیه ۲۰۰ نفره؛ بهرام بیضایی بود که آخرین اثرش در دولت دهم، هم سرمایه و رانت دولتی گرفت و هم جوایز متعدد از جشنواره فیلم فجر و به جهت ناسازگاری و فحاشی و توهینهای دوستان به اصطلاح سینماگرشان به خارج کشور کوچ کرد.
🔸جناب پرویز کیمیاوی (یکی دیگر از سرآمدن امضای بیانیه) پس از گذشت ۲۰ سال از فرانسه نزول اجلال فرمود و شبهفیلمی به نام «ایران سرای من است» را در دولت هفتم ساخت که به دلیل بیسروته بودن، روی دست سفارشدهندگان دولتیاش ماند و البته خودش هم به این نکته واقف بود و از همین روی دست و از پا درازتر به همان فرانسه برگشت و تا این امضای بیانیه موضوع این مطلب، بیستویک سال بود که هیچ خبری از ایشان نشنیده بودیم.
🔸البته اغلب امضاءکنندگان، ناشناخته و بعضاً گمنام بوده و برخی هم برخلاف ادعای نویسندگان بیانیه، نه فیلمساز بودند و نه بازیگر و نه در هیچ رشته سینمایی فعالیت داشته و دارند و حتی همان خبرنویسی در نشریات زرد را نیز به طور حرفهای انجام ندادهاند!!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001HWd
@Kayhan_online
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اعتراف نماینده کنگره آمریکا به کمک مالی واشنگتن به گروه های ترویستی مانند داعش
🔸اسکات پری، نماینده کنگره از ایالت پنسیلوانیا روز گذشته در نطق خود اعتراف کرد که دولت آمریکا از طریق USAID و در پوشش اقدامات بشر دوستانه مانند توانمندسازی زنان به گروه های تروریستی مثل داعش کمک مالی کرده است:
🔺آمریکا بانی مالی گروههایی مانند داعش، القاعده، بوکوحرام، داعش خراسان، پایگاههای آموزش تروریستها و عبدالله بنلادن است و سال گذشته ۶۹۷ میلیون دلار برای این گروهها هزینه کرده است.
@Kayhan_online
🔰 جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت؛ روایت مقاومت در ۵۰۰ اثر
🔸دبیر جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با انتقاد از سکوت جشنوارههای جهانی در قبال جنایتهای غزه، از دریافت ۵۰۰ اثر با موضوع مقاومت خبر داد و گفت: «سینمای مقاومت صدای مظلومان جهان خواهد بود.»
🔸دکتر جلال غفاری، دبیر هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، در دیدار با فعالان رسانهای از کشورهای روسیه، اوکراین، ترکیه و ارمنستان، با اشاره به چهار دهه فعالیت این رویداد در حوزه سینما و مقاومت، تاکید کرد: این جشنواره به عنوان تنها فستیوال جهانی با محوریت «حمایت از مظلوم» شناخته میشود. وی افزود: هدف ما تبدیلشدن به رسانهای برای فریاد ستمدیدگان است. سینما مهمترین ابزار فرهنگی برای انتقال پیام به جهانیان است، اما متأسفانه قدرتهای استعماری، سینمای جهان را به خدمت اهداف غیرانسانی خود درآوردهاند.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001HXK
@Kayhan_online
🔰آغاز ثبتنام انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری از ۱۰ اسفند
🔸ثبتنام انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری از ۱۰ اسفند آغاز میشود.
🔸این انتخابات در حوزه انتخابیه استان خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی برگزار میشود.
@Kayhan_online
🔰وزیر علوم: در جریان تجمع دیشب هیچ دانشجوی بازداشتی نداشتیم
🔸وزیر علوم تحقیقات و فناوری، ضمن عذرخواهی از مردم در پی حادثه درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران گفت: در جریان تجمع دیشب دانشجویان در کوی دانشگاه، هیچ دانشجوی بازداشتی نداشتیم.
@Kayhan_online
🔰 دولت میتواند خدمت کند اگر شرّ غربگرایان کم شود
🔸روزنامه ایران میگوید درست است که دولت در زمینه اقتصادی کاری برای مردم نکرده، اما کارهای نکرده دولت، بهتر و مهمتر است(!)
🔸این روزنامه در یادداشتی با عنوان «فعلاً کارهای نکرده بهترند» و به قلم یکی از وکلای مدافع زنجیرهای و سیاسیکار نوشت: «در کشوری که با مشکلات عمیق و مزمنی همچون تورم فزاینده، بیکاری، نرخ رشد اقتصادی بسیار پایین، آسیبهای اجتماعی، اختلال در روابط بینالملل و چیزهای دیگر روبهروست، ۶ ماه زمان اندکی است برای اینکه کاری ملموس و محسوس انجام شود. عصای موسی هم در کار نیست که به اشارتی، اژدهایی شود برای بلعیدن فاسدان و شکافتن رود خروشان بحرانها. خصوصاً که آقای پزشکیان و همکارانشان با موانع بسیار زیادی روبهرو هستند. اما مواردی بودهاند که «کارهای نکرده» را باید همچون «کارهای انجام شده» دید. مهمترین کاری که دولت و شخص رئیسجمهوری انجام ندادند، ابلاغ قانون عفاف و حجاب است.
🔸... از دیگر کارهای نکرده آقای پزشکیان که باید بسیار ارج نهاد، این است که به درستی شعارهای فاقد پشتوانه از ایشان و دولتش صادر نشد و حتی برنامه و ایده حکمرانی خاصی نیز ارائه نمیشود. اما کارهای نکرده دیگری هم هست که نمیتوان بر آنها ارج نهاد. مثلاً دولت در اقتصاد ایده تازهای ارائه نکرد، یا اینکه از برنامهای برای احیای مرجعیت رسانهای در کشور خبری نیست. اینها فقط نمونه بودند. با وجود همه اینها، هرچند وفاق ایده بسیار مناسبی است که اثر مثبتش در چند ماه نیز قابل مشاهده بود، اما وفاق امری دوجانبه است.
🔸درباره این یادداشت گفتنی است: نخست اینکه حساب دولت و آقای پزشکیان از عناصر سیاسی بدسابقه و غربگرا جداست و اگر هم دولت گرفتار چالش کارآمدی در برخی حوزهها شده، به خاطر نفوذ فردی یا فکری و جریانی همان طیف بیکفایت غربگراست.
🔸دوم؛ عدم تمکین به قانون و اجرا نکردن آن، در هر بخشی که باشد، نه فضیلت بلکه خدشه در اعتبار دولت و دیگر شعارهای آن از جمله وفاق است؛ وفاق بدون احترام به قانون، هیچ معنا و اعتباری ندارد.
🔸سوم؛ اصرار برخی مدیران دولتی در تیم اقتصادی بر واگذاشتن بازار و قیمتها، بلکه حتی نقشآفرینی در گرانسازی برخی اقلام (خودرو، نان، لبنیات، دارو، گاز، برق، بلیت قطار، کالاهای اساسی، ارز و...)، خلاف مسئولیت دولت است و متأسفانه در اینجا هم عناصر غربگرا و سیاستباز و در عین حال فاقد کفایت مدیریتی، میدانداری کردهاند. اینها چیزی نیست که بتوان به عنوان دستاورد فاکتور کرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HXp
@Kayhan_online
نگاهی به فرازهای چهلوسومین جشنواره فیلم فجر
🔰 فرازهای جشنواره ۱۴۰۳
👤 #آرش_فهیم
🔸دوره چهلوسوم جشنواره فیلم فجر، جزء آن دسته از ادوار این جشنواره محسوب میشود که فیلمهای آن حاصل دولت قبل و برگزاری و اجرا، توسط دولت جدید صورت میگیرد.
🔸تعداد فیلمهای خوب و قابل تماشا در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، بیش از حد انتظار بود. قبل از جشنواره، برخی منتقدان و کارشناسان پیشبینی میکردند که امسال در جشنواره فجر، غیر از یکی دو مورد، فیلم خوب نداشته باشیم، اما این دوره، جزء ادواری از جشنواره فجر بود که آثار خوب و نسبتا خوب و متوسطهای امیدوارکننده، آمار بالایی داشتند. هر چند که فیلمهای متوسط متمایل به ضعیف، ضعیف و خیلی ضعیف هم در جشنواره حضور داشتند.
🔸اگر بخش مسابقه جشنواره فجر، مانند سه دوره اخیر با بیست و دو یا بیست و سه فیلم صورتبندی میشد، قطعا شاهد یک جشنواره متفاوت میبودیم. اما بزرگ و حجیم کردن بخش مسابقه فقط باعث افزایش تعداد فیلمهای ضعیف شد!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001HWe
@Kayhan_online
📷 مهاجرتی در کار نیست مگر به قدس
🔸 گردان های القسام در واکنش به طرح ترامپ برای کوچ اجباری ساکنان غزه طرحی را در محل مبادله اسرا نصب کرده اند که نوشته است: مهاجرتی در کار نیست، مگر به قدس
@Kayhan_online
⚽ برخوردهای چکشی!
👤 #سید_سعید_مدنی
🔸در لابلای خبرهای ورزشی هفته گذشته خواندیم که وزیر ورزش دستور داده تا تمام بازیهای پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار شود. این در حالی است که بعد از بازگشایی این ورزشگاه، مسئولان آن اعلام کرده بودند که از این به بعد، فقط بازیهای مهم و ملی در آنجا برگزار میشود و به همین خاطر دو تیم پرطرفدار تهرانی نمیتوانند مثل گذشته در ورزشگاه آزادی از رقیبان خود میزبانی کنند.
🔸به نظر ما این دستور وزیر محترم- که برخلاف نظر مسئولان ورزشگاه تأکید بر انجام تمام بازیهای دو تیم در آنجا دارد- از دو جنبه قابل بررسی و تأمل است. یکی از این نظر که ورزش ما برای برون رفت از مشکلات خودساخته و تصمیمات عجیب وغریب- و بعضاً تحقیرکننده- و باز شدن گرههای دست و پاگیر، به حضور قاطعانه مدیریتهای ارشد، از جمله شخص وزیر نیاز دارد و دیگر اینکه ریز و درشت مسئولان ورزش، از مدیریتهای کلان گرفته تا مدیران باشگاهها و رؤسای فدراسیونها و مسئولان ورزشگاه باید از عمق وجود باور داشته باشند که ورزش و ورزشگاه و امکانات و تجهیزات و... باید در خدمت مردم و جمعیت علاقهمند به ورزش قرار بگیرند.
🔸بارها نوشتهایم که تا این باور در ذهن و گفتار و کردار مسئولان ورزش ملکه و نهادینه نشود، نمیتوان به تحقق انتظارات امیدوار بود و باز چنانکه به کرات نوشته و تأکید کردهایم این این باور و دیدگاه نزد برخی از کسانی که در ورزش، ردای مسئولیت پوشیده و خیلی هم برای رسیدن به این پست و مناصب دست و پا میزنند، ضعیف است. نفوذ و تاثیر چنین دیدگاهی است که موجب میشود درهای ورزشگاههای مجهز و مرمت شده بر روی «مردم» و تیمهای مردمی و پرطرفدار بسته شده و فقط بازیهای«مهم»! در آنجا برگزار شود.
🔸برای برطرف کردن اینگونه ضعفها و کمبودهاست که میگوییم در خیلی از جاها حضور و مداخله مقتدرانه و به اصطلاح«چکشی» مقامات بالاتر ورزش لازم است.
🔸در هر حال امیدواریم مسئولان ارشد ورزش و شخص محترم وزیر- که خوشبختانه در ورزش دارای سابقه بوده و تقریباً از چم وخم و دردها و گرفتاریهای آن آگاه است- با درک حساسیتها و واقعیتهای ناخوشایند رایج، هرجا که میبیند و احساس میکند لازم و به نفع ورزش و در جهت خدمت به اهالی آن و در مسیر منافع ملی است، با صلابت و قاطعیت به مسائل ورود کند تا همانطور که در حاشیه راهپیمایی دشمنشکن مردم مقاوم و شجاع و نجیب ایران در روز ۲۲ بهمن گفته بود، فراتر از شعارها «عملاً»، قدردان محبتهای این مردم بزرگ باشد. انشاءا..
#نکته_ورزشی
#سرویس_ورزشی
https://kayhan.ir/001HX4
@Kayhan_online