🔴 توئیت بسیج دانشجویی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در واکنش به رویکرد تنی از کاندیداهای ریاستجمهوری و بیم تکرار تجربه دولت یازدهم و دوازدهم
📍با بیان عامیانهترین حرفها بدون صورتبندی سیاسی و داشتن حتی یک تعهد ملموس سنجشپذیر، همه چیز گویا تنها با گفتگو و مراجعه به کارشناس حل میشود!
📍کابینه دولت صبحجمعهای درکمیناند تا از این نردبان بالارفته و پس از بهقدرترسیدن بیدرنگ آن را با نسخههای شکستخورده کنار زنند.
#بسیج_دانشجویی ، دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
روزنامه برهان ۶ تیر.pdf
723.2K
🔴 نشریه برهان| روزنامه انتخابات
➕ آنچه در نشریه برهان روزنامه انتخابات شماره چهارم میخوانید:
📍رئیس جمهور تمدن ساز
📍پرونده ویژه فضای مجازی
📍کاری از #بسیج_دانشجویی، #دانشگاه_خواجه_نصیر
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
ویژه نامه منتخب.pdf
382.6K
🔴 نشریه بی تعارف | ماهنامه سیاسی
➕ آنچه در نشریه بی تعارف ویژه نامه منتخب میخوانید:
📍اعتبار بی انکار
اهمیت مشارکت مردم در انتخابات
📍بهار اسلام
غدیر مهم ترین انتخاب
📍کاری از #انجمن_اسلامی ، #دانشگاه_الزهرا (س)
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
ویژه نامه انتخابات.pdf
142.1K
🔴 نشریه میدان فرهنگ | ویژه نامه انتخابات
➕ آنچه در نشریه میدان فرهنگ شماره دهم میخوانید:
📍حبیب !
📍خاطرات دولت ۸ ساله
📍خاطرات دولت ۳ ساله
📍کاری از #انجمن_اسلامی_دانشجویان، #دانشگاه_آزاد_یزد
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
b144849_shomare8_khatedaneshjoo_A4.pdf
1.21M
🔴 نشریه خط دانشجو | ماهنامه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
➕ آنچه در نشریه خط دانشجو شماره هشتم با محوریت انتخابات میخوانید:
📍حفظ قیام از اصل قیام بالاتر است
📍تشعشعی از دولت اسلامی
📍مردمی در میان مردم
📍کاندیدایی که به خط پایان نرسید
📍به چپ چپ،به راست راست
📍از تعهد تا عدالت
📍خط فکری انتخاباتی شمای دانشجو
📍جمهوری اسلامی ایران علمداراسلام
📍جیم مثل جریان دانشجویی
📍رئیس جمهور شایسته من
📍شکاف سیاسی
📍یک خبر جعلی و یک دنیا باور پوچ
📍یک نگاه تحلیل گر
📍نسبت جدید
📍اعیاد سعید
📍کاری از #جامعه_اسلامی_دانشجویان، #دانشگاه_ارومیه
🔺کفِ دانشگاه باش🔻
✅ @kdnews_net
16.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️بنظر شما کی میتونه کشور رو نجات بده؟
📽باهم ببینیم...
📌مصاحبه ای از دانشجویان علوم پزشکی شیراز
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_علوم_پزشکی_شیراز
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
41.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت دانشگاه
🔻مصاحبه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) پیرامون بحث انتخابات و ویژگیهای یک رییس جمهور خوب
در بخشی از این مصاحبه خواهیم دید:
📍شاخصهها و معیارهایی که یک کاندید باید داشته باشد، چیست؟
📍اگر شما رییس جمهور میشدید، اولین کاری که انجام میدادید چه بود؟
✅در این مصاحبه تلاش شدتا نکات و نقطه نظرات دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) شنیده شده و مورد بررسی قرار گیرد.
#انجمن_اسلامی_دانشجویان
#دانشگاه_الزهرا (س)
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 یادداشت دانشجویی
(به مناسبت چهلمین روز درگذشت شهدای خدمت)
🔐 «بالاخره کلید تو جیب کی بود؟!»
#بخش_اول
🔻تصور کنید در فضای فروردین ۹۲ در ایران هستید، درحالیکه در سالهای آخر دولت قبل مواجه با رشد اقتصادی ضعیف، تورم دو رقمی، بیکاری کمسابقه، افزایش نرخ ارز و مشکلات سیستم بانکی بودیم و سال جاری یکی از پرزحمتترین سالها از نظر اقتصادی پیشبینی میشد، ارائه یک «کلید»، برای عده ای توانست در حکم همان شاهزادهی سوار بر اسب سفید ظاهر شود! «کلیدی» که دولت جدید، آن را شاهکلید میدانست و در واقع همان شعار معروف «مذاکره با کدخدا برای رفع تحریمها» بود! دولت محترم تدبیر، تمام تمرکز خود را بر وزارت خارجه و چیدمان تیم مذاکرهکنندهی هستهای گذاشت و به قول خودشان، «سربازان خط مقدم دیپلماسی» را به میدان فرستادند!
🔻اما سوال این است که آنچه در نهایت هشت سال این دولت به چشم میخورد، چه بود؟ ماحصل این کلید تکبعدی کردن تمرکز دولت بود، بطوریکه دیپلماسی کشور با تکیه بر قهر و لبخند اقلیتی از کشورهای غربی گره خورده بود. در این هشت سال، وزارت خارجه نتوانست در تحولات منطقهای و جهانی نقشی فعال ایفا کند که خود یک شکست به حساب میآید و شرطی کردن چرخ اقتصاد کشور به رفع تحریمها و دل خوش کردن به ورود شرکتهای خودروسازی اروپایی، چند هواپیمای مسافربری و کالاهای ساخت اروپا نیز به چشم میخورد و نکته ی پررنگ ماجرا اعتماد عجیب تیم ایرانی به طرف غربی بود، با اینکه بسیاری از تعهدات ایران برخلاف طرف مقابل قابل بازگشت نبود، باید ابتدا تمام آنها را اجرا کرده و پس از تایید آژانس بینالملل، طرف مقابل کار خود را شروع میکرد و برخلاف ایران، هیچگونه نهادی برای تایید انجام تعهدات طرف غربی وجود نداشت!
🔻بر کسی پوشیده نیست که با این نوع دیپلماسی، در آخر نه تنها تحریمها همچنان پای برجا ماندند، بلکه حتی افزایش نیز یافتند و جالب آن است که در چنین شرایطی وزیر خارجه ی وقت ادعا کرد که صفر درصد از امور کشور به دست اوست، بگذریم! بالاخره سال ۱۴۰۰ شد و وقت خداحافظی از دولت فخیمه ی تدبیر و امید و شاه کلیدش فرا رسید! این بار اما دولت مردمی شهید رئیسی به قول رهبری، سیاست مرتجعانه و کهنه ی ۱۰۰ سال پیش را کنار گذاشت! با راهبردهای متفاوتی وارد میدان شد که در آن ارتباط با کل دنیا بهجز رژیم غاصب صهیونیستی مدنظر بود و کشورهای منطقه در اولویت بودند. موضع، موضع قدرت و عزت بود و سیاست، همان سیاستهای امام و رهبری.
🔻 آری! شهیدجمهور ما همان کسی بود که در برابر کل جهان با شاه کلید قرآن ایستاد. گویا غربیها هم این را فهمیده بودند که دوران سوءاستفاده و اعمال تحریمهای حداکثری به پایان رسیده است. اینک مقابل ایرانی ایستاده اند که چشمهایش را گشوده و موقعیت خود و همسایگی با کشورهای منطقه و قدرت نهفته ای که میتواند او را از بند تحریمهای ظالمانه برهاند را دیدهاست و البته که تغییر نظم جهانی را فهمیده است. شاهد مثال آن هم آزادسازی پولهای بلوکه شده در آزادی تبادل زندانیان توسط آمریکا و اخراج منافقان است که سالهای سال در آلبانی جا خوش کرده بودند!
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_علم_وصنعت
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 یادداشت دانشجویی
🔐 «بالاخره کلید تو جیب کی بود؟!»
#بخش_دوم
🔻بهتر است چند اتفاق مهم را نیز مرور کنیم. یک مورد، احیای روابط ایران و عربستان است، این دو کشور با میانجیگری چین مخاصمه را کنار گذاشته و با حفظ اصول و ایدئولوژی خود، مجددا روابط را بر اساس منافع از سرگرفتند. این موضوع موجبات قطع سیل دلارهایی شد که غرب با سیاست ایران هراسی و به بهانهی حمایت از کشورهای عربی با فروش تسلیحات دریافت میکرد و اطلاع و نظارت درستی بر نحوه استفاده از آنها در آینده نبود. این اتفاق در حالی افتاد که کشورهای غربی هیچگونه اطلاع و دخالتی نداشتند. طبعا اوقاتشان تلخ شد و خاطرشان مکدر گشت! البته تلاش چشمگیری هم در بیتفاوت ظاهر شدن و بیاهمیت نشان دادن این اتفاق داشتند که قابل تقدیر است!
🔻توافق مذکور دستاوردهای مهمی داشت که از جمله آن میتوان به احیای مناسبات اقتصادی تهران و ریاض اشاره کرد که به دنبال قطع روابط متوقف شده بود و باعث جهش آمار مبادلات تجاری شد. همچنین یکی از نتایج آن، کمک به تأیید عضویت دو کشور در بریکس بود، چرا که یکی از قوانین عضویت در آن، نداشتن اختلاف سیاسی میان اعضاست. بریکس ائتلافی متشکل از کشورهای روسیه، چین، برزیل، هند و آفریقای جنوبی است و با هدف ایجاد تغییر در اقتصاد جهانی تشکیل شد، به عنوان مثال دلار زدایی یکی از اهداف این ائتلاف است و میتوان گفت این عضویت علاوهبر مزایای اقتصادی، از جنبههای سیاسی نیز تاثیرات قابل توجهی خواهد داشت.
🔻همچنین درحالیکه برجام به سرانجام نرسیده و خبری از عضویت در FATF نیست، عضویت رسمی در سازمان همکاری «شانگهای» به وقوع پیوست. «برنامهٔ ۲۵ سالهٔ همکاریهای مشترک ایران و چین» نیز مکملی برای این قرارداد محسوب میشد. در واقع میتوان احیای روابط ایران با تاجیکستان را که به خوبی در این دولت انجام شد، یکی از عوامل موثر در این عضویت برشمرد. پیوستن به این سازمان که متشکل از پنج کشور چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان است، علاوه بر آنکه مزایای اقتصادی بسیاری دارد، با در نظر گرفتن سیاستی که ضد یکجانبه گرایی آمریکاست و بر حفظ مرزها و حاکمیت ملی کشورها تاکید دارد، در حوزه ی امنیتی و دفاعی نیز نقشی موثر خواهد داشت.
🔻در نهایت این نکته نیز قابل توجه است که ازدیاد کشورهایی که با ایران ارتباطات اقتصادی دارند، موجب درهم شکستن هرچه بیشتر تحریمها نیز خواهد شد؛ چرا که اقتصاد جهانی بهم پیوسته است و تحریم و آسیب به یک کشور به طور جدیتری به تمام سیستم آسیب میرساند. آنچه که واضح است، همان جملهی رهبر انقلاب است که فرمودند: «ما به قلهها نزدیک شدهایم». فراموش نخواهیم کرد که خون چه کسانی ما را تا به اینجای قله رسانده و امید است با ادامهی سیاستهای سازنده و بهره گیری از رهنمودهای رهبر انقلاب، ادامه دهندهی راه شهیدان بزرگوار از جمله حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور مردمی کشورمان و شاهد موفقیتهای روز افزون جمهوری اسلامی ایران باشیم. انشاءالله
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_علم_وصنعت
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
20.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک پیچ تاریخی! البته معاصر.
🔻ملتی که تاریخ خود را بداند، پیروز است
چقدر تاریخ میدانید!؟
📍مصاحبه مردمی به همت دانشجویان دانشگاه سراسری سمنان
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
کفِ دانشگاه
🔴 نشریه نبض ١۶۵ | نشر نخست انتخابات ١۴٠٣ ➕ آنچه در نشریه نبض ١۶۵ میخوانید: 📍کدام را انتخاب میکنی
نبض انتخابات.pdf
3.97M
🔴 نشریه نبض ١۶۶ | نشر دوم انتخابات ١۴٠٣
➕ آنچه در نشریه نبض ١۶۶ میخوانید:
📍توهم مقاومت
مرکب فراموشی
📍جمهوریت در آزمون انتخابات (قسمت دوم)
سیر تاریخی اراده مردم
📍نوشدارو پیش از اعتراض
رای مسئولانه
📍کار رو باید داد دست کاردون
فرار از مسئولیت
📍مذاکره، راهی برای مبارزه
فهم صحنه،سبد مذاکرات
📍کاری از #بسیج_دانشجویی، دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻«انتخابات در جمهوری اسلامی، مهم ترین رکن در تعیین سرنوشت مردم و مشخصکردن مسیر حرکت کشور است..»
🔻«چگونه امکان دارد نگاهی که عاملیت را از جمهوری اسلامی ساقط کرده، تمام بازیگری صحنه را به دست دیگری داده و تمامی عوامل و اقدامات داخلی را هم به یک توافق امنیتی گره میزند و حرکت کشور را معطل آن میکند، بتواند انگیزهای برای تغییر و تحول و تلاش برای پیشروی در عرصه های مختلف اقتصادی سیاسی ایجاد کند؟..»
🔻«..باید گفت در وضعیت کنونی، از جمله اتفاقاتی که منجر به تغییر معادلات قدرت مثل«وعده صادق»، «جنگ اوکراین»،«شکل گیری نظم جدید منطقهای و جهانی»، «قدرتگیری اقتصادی چین و روسیه و جنگ سرد میان قدرتهای مختلف جهان» بازگشت دوباره به دوران سیاه و منسوخ برجام و دهه ۹۰ که خاطرهای تلخ در حافظه تاریخی ملت ایران به ویژه محرومین و مستضعفین به جایگذاشته است، تمامی فرصتهای اقتصادی و سیاسی بیان شده را نادیده گرفته و همه ظرفیتهای پیشرو را از بین خواهد برد..»
📍متن کامل بیانیه
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net