فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چیکار کنیم پسرامون مرد بار بیان؟
🔻 اگر میخواهید پسرتان هویت مردانه پیدا کند، باید او را به کار گیرید. مثلا بخشی از خرید خانه به عهده او باشد، به طوری که مسئولیت کارها و انتخاب هایش را به عهده بگیرد. یا اینکه در سفر بخشی از مسئولیت را به او بدهید ولو اینکه کار را خراب کند. معمولاً بچهها و حتی بزرگترها وقتی مشورتی میگیرند میخواهند برایشان تصمیم گرفته شود. اما انسان باید یاد بگیرد که هر انتخابی یک نقطه مثبت و یک نکته منفی دارد و باید نتیجه هر انتخاب را بپذیرد. مثلاً به فرزند خود پول بدهیم تا خودش لباس مورد نظرش را انتخاب کند. حتی اگر در فصل زمستان لباسی خرید که زیاد گرم نبود، مقصر خودش هست، چرا که باید تجربه شکست را بپذیرد. اما متاسفانه نسل ما نسبت به بچهها، نسل مهربانتری نسبت به گذشته است و این باعث شده به خصوص در پسران هویت مردانه شکل نگیرد.
دکتر سجاد مهدی زاده
#تربیت_پسرانه
#استاد_مهدی_زاده
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) جناب آقای سیدوکیلی با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/Seyedvakili-Live.m4v
لایو جناب آقای سید وکیلی.m4a
20.02M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) جناب آقای سید وکیلی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 گریه بچه نوای لا اله الا الله است
🔻 وقتی بچه به دنیا میآید اولین نیازی که درک می کند، شیر مادر است. وقتی گرسنه میشود، گریه میکند و در رفع گرسنگی به غذا میرسد. وقتی ما میخواهیم گریه بچه را تحلیل کنیم، میگوییم یا گرسنه است یا تشنه است یا دل درد دارد. به عبارتی گریه را زبان بچه برای رفع نیاز خود میدانیم. اما در روایات بیان شده که وقتی بچه در شش ماه اول گریه میکند، لا اله الا الله میگوید. نسبت تحلیل ما و تحلیل اهل بیت چیست؟! بچه در کودکی خداشناس است. یعنی درست است که نقص دارد، اما او از مادر و شیر او طلب کمال نمیکند، بلکه گریه او طلب کمال از خداوند است. بچه یک نیاز دارد و یک رفع کننده نیاز، بیشتر نمیشناسد که آن خداوند است. البته خداوند هم مهر بچه را به دل مادر میاندازد که نیاز او را رفع کند و به او شیر دهد.
دکتر علی جعفری
#تربیت_فرزند
#استاد_جعفری
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباهی که باعث بی کفایتی بچه ها میشود!
🔻 بعضی بچهها دچار سوء رفتارِ تظاهر به بیکفایتی هستند. معمولاً بچههایی دچار این سوء رفتار میشوند که پدر و مادر کمال گرا دارند. پدر و مادرهای کمالگرا به حدی اعتماد به نفس بچه را از بین میبرند که بچه به این مرحله میرسد که تسلیم میشود و دائم میگوید نمیتوانم یا نسبت به انجام کارهای خود تردید دارد. مثلاً بچه ۶ سالهای که نمیتواند یک گره ساده به بند کفش خود بزند یا دکمههای لباسش را ببندد. چون مادر به بهانه اینکه بچه نمیتواند به خوبی این کار را انجام دهد، همیشه خودش کارهای بچه را انجام داده است. چنین رفتاری یا باعث ایجاد بچههایی بی کفایت میشود یا بچههایی میسازد که در مقابل دیگران تظاهر به بی کفایتی میکنند.
خانم دکتر سکینه عسلی
#تربیت_فرزند
#استاد_عسلی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تفاوت فعالیت دختران و پسران!
🔻 پوست هورمونی در زنها نازک و در مردها ضخیم است، به همین دلیل فعالیتها در دختران باید سرعتی و در پسرها قدرتی باشد. یعنی تعداد فعالیتها در دخترها زیاد اما سبک و در پسر کم اما سنگین باشد. مثلاً یک دختر میتواند ۲۰۰ تا کار سبک را انجام دهد، چون مغزش با تعداد زیاد کار فعال میشود و سبک بودنش مانع خسته شدن میشود. اما برای پسران باید تعداد کم و سنگین باشد. پسرهای ما بیش فعال نیستند، اما چون کار سنگین انجام نمیدهند انرژی در بدنشان باقی میماند. پسر های قدیمی این طور نبودند چون فعالیت بدنی زیاد داشتند اما سبک زندگی جدید مانند فضای مجازی و ... باعث شده که انرژی در بدنشان باقی بماند و موجب عصبی شدنشان شود. دختر باید لطیف و آرام اما پسر به گونهای باشد که وقتی اشاره میکنیم مثل گلوله شلیک شود.
حجت الاسلام دوست محمدی
#تربیت_فرزند
#استاد_دوست_محمدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 به بچه هاتون نخودچی بدید، نه نخود!
🔻 فن نخود و نخودچی یعنی اگر من نخود خام را در ظرفی بریزم و به شما تعارف کنم و بسیار هم از فواید آن بگویم، شما به هر حال نمیتوانید آن را بخورید. اما اگر آن را فرآوری و تبدیل به نخودچی کنم و بعد از فواید آن بگویم، شما خودتان مشتاق هستید که تعداد زیادی از آن را بخورید. مشکل ما در ارتباط با فرزندان این است که در فایده و مزیت بسیاری از رفتارها میگوییم اما چون فرآوری نشده، بچهها نمیتوانند آن را استفاده کنند. اما مثال فرآوری چیست؟ مثلاً پسر من در فرآیندی پول تو جیبیهای خود را جمع کرده بود و برای اینکه احساس عزت داشته باشد، من از کلاس اول به نام خودش برایش حساب بانکی باز کردم که پیامک آن برای من میآمد. یک روز دیدم که ۱۵۰ تومان خرید کرده. شب که آمدم خانه خودش آمد و گفت من این را ۱۵۰ تومن خریدم. نگاهی کردم و دیدم که این قیمت به این کیفیت نمیخورد! گفتم خوب است اما باید بعدا راجع به آن بیشتر صحبت کنیم. اگر همان لحظه میگفتم این خوب نیست، فایدهای نداشت. خودم رفتم جستجو کردم و مرکز تهیه آن جنس را پیدا کردم در روزهای بعد که در آن منطقه کار داشتن پسرم را نیز همراه خود بردم و مثلا اتفاقی به مغازهای که آن جنس را داشت رفتیم و دیدیم همان جنس را با قیمت ۹۰ تومان دارد. پسرم بسیار تعجب کرد و گفت من ۶۰ تومان ضرر کردم! چقدر اشتباه کردم! بعد از آن هر وقت میخواهد چیزی بخرد، پرس و جو میکند که مرکزش کجاست و ... .
دکتر ابراهیم نعیمی. مهارتهای مشاوره خانواده
#تربیت_فرزند
#استاد_نعیمی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تربیت مذهبی سکولار یا تربیت در غار!
🔻 یکدسته از مدارس مذهبی نما، متخصص تربیت شهروند مدنی سکولار هستند، که البته هیئت هم میروند!! اینها غربزدگی را با روش مذهبی تئوریزه میکنند. دسته دیگری از مدارس مذهبی هستند که قصد خدمت دارد، اما شعور دینی ندارند! اینها فکر میکنند مذهب یعنی غاری را در حاشیه جامعه تشکیل دهند و در گوشهای چند نفری را نجات دهند!! گویی بین اینها و واقعیت جامعه انقطاع وجود دارد. اینها منزوی و حاشیه نشین هستند و انسانها را تک تک نجات میدهند. مثلا باید توجه کنیم، امروزه نمیتوان به رسانهها و فضای مجازی بی تفاوت بود و گفت من در غار چند نفر را تربیت میکنم و اجازه ورود به فضای مجازی را به بچهها ندهیم. بعضی مدارس مثل مدرسه نوع اول بچهها را در اقیانوس فضای مجازی بدون هیچ آگاهی رها می کنند. بنابراین لازم است همواره آگاهی ایجاد کنیم و بدانیم تعلیم، همراه تربیت و تربیت همراه تعلیم باید باشد.
استاد حسن رحیم پور ازغدی. کرامت۱. آسیب شناسی مدارس مذهبی
#استاد_رحیم_پور
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار ویژه برای ایجاد تمرکز در بچه ها
🔻 برای بچهایی که تمرکز ندارند یکی از تجویزهایی که میشود، استفاده از رادیوست. رسانه صوتی، تجویزی برای کسانی است که به دلیل استفاده زیاد از تصاویر تمرکز لازم و تفکر انتزاعی را از دست دادهاند. البته نه رادیویی مثل رادیو آوا که موسیقی باشد، بلکه رادیوهایی که بیشتر حرف بزنند مانند رادیو نمایش. مثلاً به بچهها توصیه میکنیم به جای دیدن فوتبال از رادیو، گزارش آن را گوش کنند. البته لازم است توجه کنیم که نباید این کار نیز برنامه صبح تا شب ما شود، بلکه این تمرینی است تا قدرت تمرکز و تفکر انتزاعی را بازیابیم. استفاده از کتابهای صوتی نیز بسیار مفید است. گوش کردن باعث میشود بچهها تمرکز سر کلاس و توانایی کتاب خواندنشان را بازیابند.
جناب آقای حسین غفاری
#تربیت_رسانه_ای
#استاد_غفاری
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قاعده شما برای مدیریت فضای مجازی در خانواده چیست؟
🔻 در خانه شما فضای مجازی بر اساس چه قاعدهای اداره میشود؟ در بعضی از خانهها قاعدهای وجود ندارد. بچهها هر زمان و هر چه بخواهند از گوشی استفاده میکنند. در بعضی از خانهها قاعده این است که گوشی حریم خصوصی است و کسی حق ندارد سر گوشی کسی برود و گوشیها رمز دارند! اما در یک خانواده قاعده این است که کسی حق ندارد گوشی خود را به اتاق خواب ببرد یا روی گوشی خود رمز بگذارد. این قاعده خانواده موفق برای مدیریت فضای مجازی است. مثلاً بعضی میگویند گوشی جزء حریم خصوصی است و ممکن است دوست ما جوکی نامناسب برای ما بفرستد و اگر همسر و فرزندم آن را ببینند درست نیست، برای همین پیامهای او را پاک میکنند. در خانواده خوب قاعده این است که به آن دوست میگویند جوک های زشت برای ما نفرستید چون خانواده میبیند و درست نیست، اما اگر ادامه داد، او را مسدود میکنند. یعنی گوشی را برای دوستشان میبندند، نه برای خانواده. یا اینکه قاعده است که هر کسی حق دارد سر گوشی دیگری برود و اساسا اعتماد این است که سر گوشی هم میروند. چنین خانوادههایی قاعده وضع میکنند و آنقدر سر قاعده شان میایستند تا جز سیستم خانواده شود. چنین روشی با صبر، تکرار این موارد و بازگو کردن آثار سوء رعایت نکردن آنها در خانواده نهادینه میشود.
دکتر فرحبخش
#تربیت_رسانه_ای
#استاد_فرحبخش
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر عزیزی با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/Azizi-Live.m4v
جلسه لایو دکتر عزیزی.m4a
15.47M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر عزیزی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روش کلیدی برای شکوفایی فطرت بچه ها
🔻 آن چیزی که فطرت بچهها را شکوفا میکند خوش اخلاقی و مهربانی با بچههاست. اتفاقاً مواقعی که بچه اشتباهی میکند و منتظر است که پدرش سرش داد بزند، چقدر خوب است که بچه را ببوسید و بگویید خدا را شکر که تکههای شیشه در چشمت نرفت. دو روز دیگر هم به او بگویید، پسرم حواست را جمع کن. اگر کمی امثال شیشه شکستن بچهها را تحمل کنید، ببینید چطور بچهها شیفته شما میشوند. اجازه دهید «کونوا دعاة للناس...» در زندگی اتفاق بیفتد. «یا من سبقت رحمته غضبه» را در زندگی اجرا کنید. خدایی که بچه در فطرتش میشناسد همان یا من سبقت رحمته غضبه است. وقتی ببیند پدر و مادرش هم همینطور هستند، دیدن پدر و مادرش او را به یاد خدا میاندازد. در تربیت بچهها به ویژه زیر ۷ تا ۱۰ سال بسیار استثناء است که انسان عصبانی بشود و اصل بر مهربانی است.
حجت الاسلام عباسی ولدی. دوره کرامت۲
🔸 دسترسی به فیلم کامل این جلسه با تخفیف به مدت یک هفته از طریق
https://www.keraamat.ir/product/mabany-tarbiate-fetri/
#تربیت_فرزند
#استاد_عباسی_ولدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دو کلید اساسی در تربیت
🔻 در صحبت با بچهها خیلی زود از ادبیات شریعت و حلال و حرام استفاده نکنید. ادبیاتی که روی بچه ها اثر بیشتری دارد، ادبیات محبت است. اگر بچه ها، شما را دوست داشته باشند، آرامآرام نسبت به شما احساس خوبی پیدا میکنند. در سیره اهل بیت میبینید که اول ملکات در آنها شکل میگرفت و بعد مورد اطاعت قرار میگرفتند. در تربیت، اول باید خودمان یک کاری را به بهترین صورت انجام دهیم، سپس کاری کنیم که بچه ها ما را دوست داشته باشند آن وقت کار تمام است. مثلا وقتی خودمان لباسمان را در میآوریم و گوشهای میاندازیم یا وقتی کسی نیست از سر پارچ در یخچال آب میخوریم، نمیتوانیم انتظارباشیم که بچهها به گونهای دیگر رفتار کنند.
جناب آقای مجید اسماعیلی. کرامت۳
#تربیت_فرزند
#استاد_اسماعیلی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 به بچه هاتون، سختی هم بدید!
🔻 نسلی که از دختر و پسر تربیت شده نسل شکنندهای است. چون همه چیز برای آنها فراهم بوده؛ رختخواب، غذا، لباس حتی گرمای خانه! مثلاً در زمستان خانه را آنقدر گرم میکنند که با عرقگیر داخل خانه راه بروند! خوب زمستان است و هوا سرد! باید لباس گرم بپوشیم! یا اگر چیزی خراب شد لازم است آن را تعمیر کنیم. ما معمولا فقط محاسبه اقتصادی موضوع در نظر میگیریم. اما باید بدانیم تعمیر جلوی تنوع طلبی را میگیرد. یا هر میوه ای که در بازار میآید لازم نیست سریع آن را بخریم. در خانه ما وقتی میوه ی جدیدی به بازار میآید و بچهها درخواست خرید آن را میکنند، میگویم هنوز طلبه خور نشده! یعنی هنوز به گونهای نشده است که همه بتوانند استفاده کنند. بچه ها باید متوجه شوند که نباید همه چیز، همیشه برایشان فراهم باشد.
حجت الاسلام قاسمیان. تربیت جهادی
#تربیت_فرزند
#استاد_قاسمیان
✅ @keraamat_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چجوری دخترامون رو دختر بار بیاریم؟
🔻 در تربیت دختران اولویت، نگاه مادرانه و همسرانه است و ضرورت ندارد کارهای پسرانه انجام دهند تا به چشم بیایند. به همین دلیل بسیاری از عرصه ها و صحنههای تربیت، در خانه برایشان فراهم است، به شرط اینکه مادران مانند مادران قدیمی با دختران همراه شوند. خوب است که اسباب بازی دختران اسباب بازیهایی مانند گهواره و ظرف و ظروف و گاز و یخچال و وسایل آشپزخانه باشد تا بتوانند فعالیتهای در خانه را از کودکی و در بازی هایشان تمرین کنند. غیر از فعالیتهای داخل خانه، خیلی خوب است که مثلا یک دختر در سن ابتدایی، بچههای کوچک فامیل را جمع کند و حالت معلمی به خود بگیرد و برای بچه ها کلاس نقاشی بگذارد. اینها بسترهای خوبی برای رشد دختران است.
حجت الاسلام وافی. چیستی و چگونگی تربیت در صحنه عمل
#تربیت_فرزند
#تربیت_دخترانه
#استاد_وافی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباهی که باعث تنبل شدن بچه ها میشود!
🔻 هر آنچه مانع تنبلی بچهها شود را به کار بگیرید تا بچهها اهل خدمت کردن شوند. کار کردن و خدمت کردن در شکلگیری روحیه انقلابی بسیار مهم است. البته بعضی بچه ها کار نمیکنند چون مهارت ندارند! مثلا دختری که میبیند مادرش بعد از هر وعده غذا ظرفها را میشوید یا پسری که میبیند پدرش باری را حمل میکند اما از جایشان تکان نمیخورند و کمکی نمیکنند! یک دلیل این موضوع این است که پدرها و مادرها دائم میگویند اینها بچه هستند و یکسری مهارتها را به آنها یاد نمیدهند. علاوه بر آن، اگر پدر و مادر خودشان خیلی اهل کار و خدمت باشند، اجازه فعالیت به بچه ها را نمیدهند. اگر میخواهیم بچهها هم اهل کار و فعالیت باشند، مجاهده پدر و مادر این است که صبوری کنند و کندی و بی دقتی بچه ها در انجام کارها را تحمل کنند.
خانم دکتر رقیه فاضل. تربیت دخترانه
#تربیت_فرزند
#استاد_فاضل
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هنر آسمانی زندگی کردن در خانه
🔻 خیلی وقتها در زندگی کم میآوریم و احساس میکنیم تلاشمان جواب نمیدهد. احساس میکنیم هر کاری میکنیم همسر و بچه مان متوجه نمیشوند! در سوره ذاریات آیه ۲۳ آمده، رزق شما در آسمان است. از امشب هر کاری میکنید به عشق آسمان انجام دهید. زمین توان و لیاقت جبران را ندارد. یک قاب در خانهتان بزنید و روی آن بنویسید السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)... . پدر و مادر و بچهها! نیت کنید و بگویید یا فاطمه زهرا شما حرم ندارید... از امشب خانه ما حرم شماست... جارو میکنید، ظرف میشویید، هر کار و فعالیتی میکنید به عشق حرم انجام دهید. در حرم کسی غر نمیزند، خسته نمیشود، منّت نمیگذارد و انتظار تشکر ندارد. این یعنی هنر آسمانی زندگی کردن.
دکتر سعید عزیزی
#تربیت_فرزند
#تربیت_همسرانه
#استاد_عزیزی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حضرت زهرا رو چجوری به بچه هامون معرفی کردیم؟
🔻 در الگوسازی ما میگوییم الگوی ما حضرت زهراست. اما وقتی میپرسیم حضرت زهرا کیست، معمولا گفته میشود کسی که خیلی به حجاب اهمیت میدادند و خیلی مادر خوبی بودند!! آیا فقط همین خصوصیات حضرت زهرا بوده است؟! هر کسی با اندک تحلیلی میدانست که بعد از جریان سقیفه، حکومت دیگر به امیرالمومنین نمیرسد. اما چرا حضرت زهرا این همه فعالیت میکردند، خطبه میخواندند، روز و شب گریه میکردند و قهر سیاسی داشتند؟ دلیل حضرت این بود که میخواستند جهل تثبیت نشود. آیا حضرت زهرا را اینطور برای بچهها توصیف کردهایم؟
دکتر علی غلامی. تربیت دخترانه
#تربیت_فرزند
#استاد_غلامی
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام دوست محمدی با صفحه کرامت
https://dl.keraamat.ir/lives/doustmohamadi_live.mp4
صوت جلسه لایو استاد دوست محمدی.m4a
18.22M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام دوست محمدی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چجوری دوست یابی های فرزندم را مدیریت کنم؟
🔺والدین وقتی میبینند که فرزندشان با کسی دوست شده که با او متفاوت است در گام اول باید به انتخاب او احترام بگذارند. در گام بعد باید از او حمایت کنند. مثلاً اگر قصد دارد با دوست خود بیرون برود نه به او اجازه دهیم که هر جا دوست دارد برود و نه به او بگویم که حق نداری با دوستت جایی بروی! اگر او را رها کنیم جایی میرود که آنجا را نمیشناسیم و ممکن است آسیب جدی برایش داشته باشد و اگر او را منع کنیم، یا باعث میشود که پنهانی کاری را انجام دهد و یا درون خود میریزد و در جای دیگری بروز میدهد و طغیان میکند. باید فرزند خود را همراهی کنیم. مثلا اگر قصد دارد همراه دوست خود به پارک بانوان برود، ما هم با او همراه شویم و به او بگوییم شما با دوست خود در جایی باشید و ما هم در جای دیگری مینشینیم و به این شکل فقط از دور نظاره گر او باشید.
خانم دکتر لواف. تربیت دخترانه.
#تربیت_فرزند
#استاد_لواف
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ویژگی های پدر و مادر مقتدر!
🔻 اقتدار پدر و مادر در ساحت تربیت زیستی و بدنی یعنی چه؟ یعنی پدر و مادری که سحرخیز هستند، به موقع و به اندازه میخوابند. مادری که طبایع غذا و سردی و گرمی آنها را میشناسد و نکات تغذیهای را برای خانواده رعایت میکند. پدر و مادری که اهل رعایت در خوردن هستند، زیاد نمیخورند و تناسب اندام دارند. پدر و مادری که صبح زود از خواب بیدار میشوند، به پارک میروند، پیادهروی میکنند و اهل ورزش هستند. پدر و مادری که ساعات غذایشان منظم است، جلوی تلویزیون سفره نمیاندازند که همه حواسها به تلویزیون باشد و بچهها تشکر پدر از مادر سر سفره را نبینند! پدر و مادری که وقتی با گوشی و کامپیوتر کار میکنند از نظر زمان استفاده و نوع نشستن حواسشان جمع است.
استاد سعید مدرسی.
#تربیت_فرزند
#استاد_مدرسی
✅ @keraamat_ir
24.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 برای زندگیمون وقت بگذاریم!
🔻خداوند فرموده شما هر چقدر آدم مهمی شدید، مریض شدید، سرتان شلوغ بود، باید پنج وعده را خالی کنید، زمان بگذارید و با من حرف بزنید. ما اولا همین زمان را باید برای خودمان بگذاریم، چرا که بسیاری از مشکلاتی که الان در خانوادهها ایجاد شده است به این دلیل است که پدر و مادر، خودشان را فراموش کردهاند. دوم اینکه یک زمانی را برای همسرمان بگذاریم. مثلا شبی ده دقیقه در مورد یکدیگر با هم صحبت کنیم؛ نه در مورد مشغلهها، در مورد احساسات و علایق هم، در مورد اینکه چه آرزوهایی داریم و حتی در مورد چهره یکدیگر؛ به هم خوب نگاه کنیم و با هم حرف بزنیم و سوم اینکه برای بچههایمان وقت خالی کنیم. به خصوص برای بچههای سوم- چهارم ابتدایی لازم است والد جنس موافق زمان بگذارد، حرفهای بچه را خوب بشنود و کمک کند که خوب فکر کند. باید توجه کنیم فقط موقع خرابکاری بچهها وارد صحبت نشویم و مچ آنها را نگیریم! قبل از حادثه باید گفتگو کرد تا بین ما و بچهها ارتباط برقرار شود تا در بحرانهای دوران بلوغ، نوجوان پدر و مادر خود را بشناسد و احساس غریبگی با آنها نکند.
حجت الاسلام اعلایی.
نقش بازی در آموزش و تربیت کودکان.
#تربیت_فرزند
#استاد_اعلایی
✅ @keraamat_ir
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اشتباهی که مانع استقلال پیدا کردن بچه ها میشه!
🔻بچه ها وقتی به دنیا میآیند، در اوج وابستگی هستند. حتی اگر مگسی روی صورت آنها بنشیند باید آن را بپرانیم یا وقتی شیر میخورند نمیتوانند باد گلوی خود را خارج کنند و باید کمکشان کنیم. یعنی تا این حد وابسته هستند. مدل تربیت صحیح این است که هر چه سن بیشتر میشود، وابستگی کمتر شود. مثلاً بچّه در سن ۳-۴ سالگی خودش باید بتواند غذایش را بخورد، جوراب و لباسهای ساده و بدون دکمهاش را بپوشد. اگر مادری در سن سه سالگی بشقاب دست میگیرد و دنبال بچه راه میافتد که غذا بخورد، معلوم است که در وضعیت طبیعی نیست! باید از دو سالگی بشقاب را جلوی بچه گذاشت تا خودش غذایش را بخورد. اگر هم غذا را ریخت هم مهم نیست، این زمین خوردنها مقدمه بلند شدن است. اما اگر مادری میخواهد بچهاش همیشه صاف و اتو کشیده باشد، نمیتواند بچه را به سمت استقلال رفتاری ببرد.
حجت الاسلام تراشیون. کرامت۱.
🔸 دسترسی به فیلم کامل این جلسه با تخفیف به مدت یک هفته از طریق
https://www.keraamat.ir/product/tarbiate-nojavan/
#تربیت_فرزند
#استاد_تراشیون
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام اعلایی با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/aalaii-live.m4v
جلسه لایو استاد اعلایی.m4a
14.96M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام اعلایی با صفحه کرامت
#صوت_لایو