📚بسته کتاب های
"جهاد تبیین "
🔻این بسته شامل؛
• کتاب جهاد تبیین
در اندیشه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای
• کتاب اجوبةالاستفتائات جهاد تبیین
نکات کاربردی در اجرای فرمان جهاد تبیین
• کتاب جهاد تبیین
نصرت حضرت ولی عصر (عج)
🆔جهت سفارش
به آیدی مراجعه کنید:
👇👇👇👇
@Patogshohada
شماره تماس
+989373925623
💠کانال کتابسرای فانوس شب 👇
https://eitaa.com/joinchat/4128702483C3f66436fd7
تونل سوم
نویسنده: فاطمه الیاسی
#قیمت_55000_تومان
بازنمایی مبارزات نیروهای انقلاب در سال 13۵۷ با رژیم شاه در کرمانشاه. نویسنده میکوشد در این رمان نوجوان به مقابله با تحریف تاریخ پهلوی میپردازد و نشان میدهد چگونه این رژیم با خرابکاریهای مختلف سعی در بدنام کردن نیروهای مبارز انقلاب داشته است. همچنین این رمان جزو آثار راهیافته به مرحلۀ نهایی جشنوارۀ داستان انقلاب است.
🆔جهت سفارش
به آیدی مراجعه کنید:
👇👇👇👇
@Patogshohada
شماره تماس
+989373925623
💠کانال پاتوق کتاب
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4128702483C3f66436fd7
هدایت شده از کربلایی محمد صادق عبادی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻امام خمینی(ره):
من هـیچ حقی ندارم
شماها خون دادید...
🌐https://eitaa.com/joinchat/2664956131C2aaad5f85f
#نشر_خوبی_ها
هدایت شده از کتاب سرای فانوس شب
.
#من_هیچ_کاره_بودم
.
📚این کتاب قصه خود نوشت مردی هشتاد ساله است که در زندگی اش هر لحظه که خواسته بایستد و نفسی تازه کند ، چشمش به کمبودها و رنج های دیگران افتاده و همین او را به ادامه دویدن واداشته است .کسی که برای شناختن دنیای بهتر، منتظر هیچ دولت و ارگانی نمانده و با دست خالی معجزه کرده و پیش رفته. معلولان را سر و سامان داده، صدها مدرسه ساخت، مسجدهای زیادی را بنا کرده و یا بهبود داده، نمازخانه و ورزشگاه و خانه برای محرومان ساخته و بیشتر از همه اینها، "دل" ها را آباد کرده است. با این همه، هر وقت کسی از او تشکر کرده، بالا را نگاه کرده و از ته قلبش گفته : به خدا که ((من هیچ کاره بودم!))
هذا من فضل ربی...
#قیمت_115000_تومان
🆔جهت سفارش
به آیدی مراجعه کنید:
👇👇👇👇
@Patogshohada
شماره تماس
+989373925623
💠کانال پاتوق کتاب
انتشار بدون ذکر لینک زیر جایز نمی باشد
https://eitaa.com/joinchat/4128702483C3f66436fd7
روایت رهبری
مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه
ناشر
#قیمت_160000_تومام
انقلاب اسلامی
نویسنده
سید یاسر جبراییلی
معرفی
این کتاب حاوی نکاتی جدید و منتشر نشده از نحوه انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ و بخش هایی منتشرنشده از خاطرات سیاسی ایشان است و آقای یاسر جبرائیلی آن را به رشته ی تحریر درآورده است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، سه رویداد مهم ناظر به تعیین رهبر نظام اسلامی رخ داده است. نخست، رسمیت و قانونیت یافتن رهبری حضرت امام خمینی رحمه الله با مصوبه مجلس خبرگان قانون اساسی. دوم، تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده توسط مجلس خبرگان رهبری و سپس عزل وی. و سوم، تعیین حضرت آیت الله خامنه ای توسط مجلس خبرگان به رهبری انقلاب اسلامی. کتاب «روایت رهبری» روایتی مستند و دست اول از هر سه رویداد مذکور است که نشان می دهد این سه رویداد از یک منطق مشخص پیروی کرده اند.
در این کتاب برای اولین بار از مذاکرات شورای انقلاب و متن مذاکرات اجلاسیه ی خبرگان در سال ۶۴ و اجلاسیه ی خبرگان در سال ۶۸ استفاده شده است. همچنین بخشی از مذاکرات جلسه رؤسای قوا و مرحوم حاج احمدآقا در حضور امام رحمه الله در مهر۶۷ (۶ماه قبل از عزل آیت الله منتظری) در این کتاب منتشر شده که در آن برای اولین بار حضرت امام رحمه الله، حضرت آیت الله خامنه ای را برای رهبری آینده نظام مطرح می کنند.
🆔جهت سفارش
به آیدی مراجعه کنید:
👇👇👇👇
@Patogshohada
شماره تماس
+989373925623
💠کانال پاتوق کتاب
انتشار بدون ذکر لینک زیر جایز نمی باشد
https://eitaa.com/joinchat/4128702483
کتاب سرای فانوس شب
روایت رهبری مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه ناشر #قیمت_160000_تومام انقلاب اسلامی ن
قیمت ۱۶۰ تخفیف ۲۰ درصدی برای کتاب روایت رهبری
۱۲۸ تومان