#معرفی_کتاب📚
#راز_شادی_امام_حسین(ع)_در_قتلگاه
🔸کتابی زیبا با دیدی متفاوت به واقعه ی کربلا نوشته استاد اصغر طاهرزاده.
🔻در این کتاب سعی شده دو موضوع مورد توجه خوانندگان محترم قرار گیرد؛ در موضوع اول علاوه بر بررسی زمینههایی که منجر به شهادت امام حسین(ع) شد به این نکته میپردازد که باید چگونه آن زمینهها را ارزیابی کرد تا امروز جامعهی اسلامی گرفتار همان تفکراتی نشود که به اسم توسعهی غربی زمینهساز ضد ارزششدن ارزشها میگردد، و اینکه آن تفکر چه خصوصیاتی دارد و چگونه باید از آن فاصله گرفت.
🔺موضوع دوم، توجه به روش حضرت سیدالشهداء(ع) است که حضرت چگونه توانستند جهان اسلام را از نقشهی عظیم سرکرده امویان یعنی معاویه رهایی بخشند و راز این رهایی را چگونه باید جستجو کرد رازی که اصحاب حضرت متوجه آن شدند و به زیبایی تمام حضرت را یاری کردند، اما نه برای شهیدنشدن، بلکه برای تحقق زیباترین شهادت.
#محرم
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #راز_شادی_امام_حسین(ع)_در_قتلگاه 🔸کتابی زیبا با دیدی متفاوت به واقعه ی کربلا
#گزیده_ای_از_کتاب📚
در «چگونهديدنِ کربلا»؛ بايد به لبخندهاي حسين در قتلگاه نيز چشم دوخت که چه خطر بزرگي را از سر اسلام عزيز بهدر برده است که اينچنين در خون خود قهقهه ميزند و صداي شکر خود را از اين پيروزي به آسمان بلند کرده است؟
در «چگونهديدنِ کربلا»؛ اگر جايگاه مناجاتهاي شب عاشورا درست ديده نشود، هرگز کربلا ديده نشده است و هرگز راز نشاط و اميدواري حسينu در بعد از ظهر عاشورا فهميده نخواهد شد و از حادثه کربلا که بايد تا ابد جان ما را گرم نگه دارد محروم ميشويم.
در «چگونهديدنِ کربلا»؛ وقتي براي تو محبوبترين انسانها، اصحاب کربلا خواهند بود که بفهمي چه ميفهميدند که اينچنين مرگي را انتخاب کردند، و پروانهوار در کنار مولايشان پَرپَر شدند تا در شهادت مولايشان او را کمک کرده باشند و نه در حفظکردن و ماندن آن حضرت. آيا عجيبتر از اين ميشود که ياران امام، امام را در تحقق بهترين شهادت ياري کنند؟ چه رازي در ماندگاري اسلام در اين نوع مُردن يافتند؟
سعي کن کتاب را جهت يافتن چنين رازي ورق بزني.
@patogh_ketab_ardakan
#معرفی_کتاب📚
#آسمانی_نشان_آسمانی_بمان
🔻در طول تاریخ، موضوع «زن» همیشه در مرکز توجه انسان بوده و در عصر ما نیز همچنان، موضوعی بحث برانگیز در محافل گوناگون است.
🔸یکی از کتابهای خواندنی برای خانواده ها بویژه خانمها که به قلم شیرین آقای عباسی ولدی به نگارش درآمده دراین کتاب به پاسخ این سوال پرداخته شده است: زن، #خانهداری یا #اشتغال؟
🔹جایگاه زن در خانواده، سنگ محک پیشرفت و عقبماندگی، چرا زنها از خانه گریزان هستند، زنی که در خانه کاری ندارد، چه کند؟ با بار منفی خانهداری چه باید کرد؟ احکام اسلام راجع به حقوق زن در خانهداری، کار کردن مرد در خانه، اهداف و علاقهمندیهای شخصی زن، از جمله مواردی است که نویسنده در بخش اول کتاب مورد بررسی قرار داده است.
چرا زنان به کار بیرون از خانه گرایش دارند؟
چرا کارفرمایان علاقه بیشتری به استخدام زنان دارند؟
مگر گرانی و فقر را نمیبینید؟
با پسرانی که دنبال زن شاغل هستند، چه باید کرد؟
میخواهید خانمها را عقب نگه دارید؟
و اشتغال زنان و اختلاط با مردان
و ...
مباحث دیگری است که در این کتاب واکاوی شده است.
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #آسمانی_نشان_آسمانی_بمان 🔻در طول تاریخ، موضوع «زن» همیشه در مرکز توجه انسان ب
#گزیده_ای_از_کتاب📚
گِلت را که می سرشت، روی پیشانی ات نوشت: تو انعکاس مهربانی من باش روی زمین. زنت آفرید تا دنیا از لطافت، خالی نباشد. مایه ی آرامش مَردت کرد تا او، هر اندازه قوی، محتاج تو بماند. پایه های خانواده را روی دل سرشار از محبتت بنیان کرد تا محبوب ترینش را به مهربان ترینش سپرده باشد.
دامنت را محل عروج انسان کرد تا هر کس که به آسمان رسید، خودش را مدیون تو بداند. بهشت را درست گذاشت زیر پای تو، تا قدم به هر خانه ای گذاشتی، بوی بهشت بگیرد.
ای نمایش رحمت خدا روی زمین! به هوش باش که مردواره کردن تو، خلاصه ی نقشه ای است که قبیله ی شیطان برایت کشیده اند.
زن باش تا همیشه محبوب بمانی، هم محبوب خدا و هم محبوب خلق خدا. تو اهل آسمانی، پس تو ای آسمانی نشان! آسمانی بمان.
@patogh_ketab_ardakan
مسابقه کتابخوانی📚
#هفت_شهر_عشق
🎁 به همراه ده ها جایزه ارزنده🎁
مواردموردنیاز جهت ثبت نام در مسابقه کتابخوانی:
✅۱.نام ونام خانوادگی
✅۲.کد ملی
✅۳.شماره گذرنامه(برای افراد غیر ایرانی)
✅۴.تاریخ تولد
✅۵.شماره تماس(درفضای مجازی)
✅۶.شهرمحل سکونت
لطفا موارد ذکر شده را به آی دی زیر ارسال نمایید:
@Masoudifard
🕐مهلت ثبت نام: ۲۶ مهر ماه(پایان ماه صفر)
زمان آزمون: 2⃣ آبان ماه
⚠️مسابقه ویژه استان یزد⚠️
@patogh_ketab_ardakan
⚠️ لطفا بخوانید و انتشار دهید 👇
🔹 امام حسین، یکبار عاشورا بر او گذشت. گویند ظهور در روز عاشورا است
🔸 یعنی ما بفهمیم در عاشورایی که امام زمان را درک نکنیم، کم کاری کرده ایم و او مثل جدش طَرد شده، تنها و آواره و بی یاور است
🔺 امام زمان، ۱۱۸۰ سال با همان کیفیت عاشورا را درک می کند. عاشورا بر قلب ابراهیمی اش نازل می شود و خون گریه می کند و اعمال ما سبب فاصله میان او و خودمان شده...
🔅 امام زمان در عاشورا داغ می بیند و همدرد میخواهد اما چه کنیم که او میان ماست و ما درک حضور نداریم تا قوت قلبش باشیم و تسلّی خاطرش.
💠 اما انگار می شود کمی قلبش را آرام کنیم. او از مادر به ما مهربان تر است. گفته اند با سردرد ما سردرد میگیرد. حال یک روز ما نگران قلب مهربانش و سلامتی وجود بارانش باشیم
📝 برای آرامی و سلامتی اش در #عاشورا هرچه می توانیم صدقه برای سلامتی اش می دهیم تا مبادا صاحبمان، قلب رئوفش در فشار باشد
@patogh_ketab_ardakan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب📚
#روزنه_هایی_از_عالم_غیب
🖋 #سیدمحسن_خرازی
▪️حکایت عجیبی از مقام #حضرت_علی_اصغر علیه السلام▪️
🔸حجت الاسلام صدیقی سخنران اولین شب مراسم #محرم در حسینیه #امام_خمینی ره (5شهریور99) و محضر امام خامنه ای روحی فداه این حکایت را از کتاب «روزنههایی از عالم غیب» نقل کردند.
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #انسان_250_ساله 🔸️کتاب حلقه اول انسان ۲۵۰ ساله، مناسب مخاطبان نوجوان و
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️چرا امام حسن علیه السلام صلح کردند؟؟؟
🔺️نتیجه شهادت امام حسین علیه السلام؟؟؟
💭آیا امام حسین علیه السلام هم نمی توانست صلح کند؟؟؟
🔸اگر سخنرانی مغزدار میخوایین..
تحلیل های خیلی خوب و عالی و قشنگ و بروز می خوایین...که امروز هم بتونیم تطبیق بدیم با زندگانی و دوران خودمون 📚کتاب #انسان_250_ساله به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره شیوه های مبارزاتی ائمه رو بخونید..
◾️شب پنجم محرم ۱۳۴۲.مسجد رضوان کانون قرآن اردکان
سخنران:حجت الاسلام حیدریان◾️
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #راز_شادی_امام_حسین(ع)_در_قتلگاه 🔸کتابی زیبا با دیدی متفاوت به واقعه ی کربلا
🏴اگر خواستید حوادث زندگی شما را نبلعد و روز مرگی ها عمر شما را لگد مال نکند وخیالات و اغراض دنیایی افق حیات را تیره و تار نگرداند باید همواره کربلا را مد نظر داشته باشید تا هرگز از بهترین انتخابها در سخت ترین صحنهها نهراسید .
.
منبع: کتاب #راز_شادی_امام_حسین_در_قتلگاه
@patogh_ketab_ardakan
#معرفی_کتاب📚
#پس_از_بیست_سال
🔻«به راستی حسین را چرا کشتند؟» این پرسشی است که با گذشت قریب به 1400 سال از شهادت سیدالشهدا (ع) همچنان مطرح است. با وجود اینکه به این پرسش در طول تاریخ بارها پاسخ داده شده اما همچنان پرسشی کلیدی محسوب میشود زیرا تاریخ پیوسته در حال تکرار است و انسان نیز موجودی است که عبرت نمیگیرد. علاوه بر این همواره حاکمانی بودهاند که با محو کردن اصل ماجرا و پر و بال دادن به حواشی پاسخ دادن به این پرسش را به تعویق انداخته تا راحتتر بتوانند قدرت را حفظ کنند. با منحرف کردن ذهن جوامع از اصل موضوع که چرا حسین را کشتند در واقع انگیزههای قیام حسینی را محو و کمرنگ میکنند تا بیشتر بر اریکه قدرت تکیه بزنند.
🔸حال سلمان کدیور در رمان تحسین شده «پس از بیست سال» تلاش کرده تا این پرسش را پاسخ بدهد و مخاطب را در معرض جوابهایی برای این سوال قرار دهد. پرسشی که آخرین کلمات رمان سترگ او است و کتاب با آن به کار خود پایان میدهد. رمانی که از کربلا آغاز میشود و با یک چرخش زمانی به روزگار خلافت خلیفه سوم و حکمرانی معاویه در شام میرود و تصویری از آن روزگار در کنار دسیسهها و کلکهای «پسر هند» را به خواننده نشان میدهد که چگونه برای حفظ قدرت دست به هر توطئه و حیلهای میزده تا بتواند دو روز بیشتر بر مسند حکومت شام بنشیند. در واقع کدیور در این اثر ریشه و پاسخ پرسش پایانی خود را در سالهایی میداند که راحتطلبی و زیادهخواهی خواص زمینه پدید آمدن انحراف در جامعه اسلامی را دامن زد.
@patogh_ketab_ardakan
کتابشهر ایران !شعبهاردکان¡
#معرفی_کتاب📚 #پس_از_بیست_سال 🔻«به راستی حسین را چرا کشتند؟» این پرسشی است که با گذشت قر
#گزیده_ای_از_کتاب📚
دختر ایستاد. چشم در چشم محبوبش، در حالی که دستانش را می فشرد گفت: «چرا تو نیز چون منصور به کوفه نمی روی؟» سلیم فروریخت و ناباورانه به دختر نگاه کرد. راحیل ادامه داد: «ما معاویه و شامیان را شناخته ایم. کسی که مادر، پدر و برادرانمان را یا جان گرفته یا فریفته است.دیده ایم که چگونه با تزویر سخن می گوید و چگونه خیانت پیشه می کند. پس چرا باز فریب او را بخوریم و بر علی تیغ کشیم؟»
«این سخن را از روی فکر می گویی؟»
«آری به خدا سوگند روز و شبی نیست که به آن نیندیشیده باشم.»
«می دانی رفتن به سوی کوفه چه بهایی دارد؟»
«بهایش سنگین تر از مادرم بود؟ سنگین تر از برادرم منصور؟ نه، به خدا قسم که نبود.»
«رفتن به سوی کوفه یعنی پشت کردن به قبیله و عشیره. همه ما را طرد خواهند کرد.»
« داشتن تو مرا کفایت می کند... به سوی علی برو....»
@patogh_ketab_ardakan