🔴 سوء استفاده سیاسی از پرونده فساد پتروشیمی برای تحمیل FATF
🔻اینکه رقم فساد اخیر پتروشیمی 65 میلیارد بوده نه 100هزار میلیارد ( که مورد ادعای اصلاح طلبان و دشمن است) دلیلی بر این امر نیست که نباید با فساد مبارزه کرد و یا این رقم را کوچک شمرد. اما باید توجه داشت صف طولانی صفرهای ساختگی برای این فساد و نامگذاری آن به نام اختلاس بدون دلیل نیست.
🔹اینکه رسانه دولتی ایرنا با تیتر «پتروشیمی، رکوردار فساد در زمان تحریم می شود» حتی فسادهای دیگر همچون پرونده نجومی کرسنت را نادیده میگرد یک منطق بیشتر ندارد و آن نیز این است که رسانه های زنجیره ای دولتی به دنبال کاسبی سیاسی از یک فساد اقتصادی هستند.
🔻اتاق فکر دولتی ها گویا با بازی نخ نما شدهی «کاسب تحریم» به دنبال این است که راه از بین بردن فساد را رفع تحریم و راه برداشته شدن تحریم را مذاکره و نوشتن برجام های دو و سه معرفی کند. این بازی سیاسی قبلا در پروژه برجام منجر به کاسبی سیاسی اصلاح طلبان و نجومی شدن قیمت ها و هزینه زندگی مردم شده است.
اما آیا دور زدن تحریم ذاتا فساد دارد؟
🔹آمریکایی ها به دنبال کاهش درآمد نفتی ایران در سال 90 و 91 بوند، به همین دلیل تحریم ایران را انتخاب کردند. اما ایران توانست علاوه بر فروش یک میلیون بشکه نفت خود به صورت رسمی، حجم قابل توجهی از محصولات خود را هم از طریق دور زدن تحریم ها به فروش برساند و درآمد ناشی از آن را وارد کشور کند. درآمدی که اگر نبود می توانست وضعیت را برای مردم ایران سخت تر کند.
🔺آمریکا و اروپا که از دور زدن تحریم ها توسط ایران اطلاع پیدا کردند حالا با هوشمند کردن تحریم درصدد هستند تا از طریق گروه اقدام مالی موسوم به FATF مانع از فروش نفت و محصولات پتروشمی و وارد کردن پول آن به ایران شوند و آن را جرم معرفی کنند.
🔹فاقد تجربه بودن و هراس از احتمال لورفتن اطلاعات ایران در دور زدن تحریمها باعث شد تا بسیاری از قراردادهای وزارت نفت با واسطه ها به صورت مخفی و غیرشفاف انجام شود. همین وضعیت منجر به سواستفاده تعداد بسیار معدودی از واسطه ها از روند دور زدن تحریم ها شده است. اما حجم پول های وارد شده به خزانه کشور و هزینه شدن آن برای معیشت مردم واقعیت مهم دیگری را هم نشان میدهد.
🔻به عنوان مثال باید نگاهی دوباره به پرونده پتروشیمی کرد. این پرونده ارزشی 100هزار میلیاردی دارد که 60میلیارد از آن به صورت غیرمستقیم در دست مفسدان اقتصادی است. به بیان بهتر عملیات دور زدن تحریم در پرونده پتروشیمی مبلغ 100هزار میلیارد یعنی چیزی حدود یک چهارم بودجه کشور را تامین کرده است و البته در کنار آن فساد 60 میلیارد تومانی ناشی از مابه التفاوت ارز دولتی و آزاد نیز در آن اتفاق افتاده است که چیزی حدود نیم درصد کل پرونده را تشکیل میدهد.
🔹در نتیجه دور زدن تحریم فقط در یک پرونده نشان میدهد که این عملیات با موفقیت99و نیم درصدی انجام شده است و در آینده می توان با رفع خلاهای موجود نه تنها فساد در این نوع معاملات را به صفر رساند بلکه با تجربه گذشته، موفقیت در خنثی کردن توطئه آمریکایی ها در تحریم را به صد درصد رساند.
💢اما پروپاگاندای رسانه های اصلاح طلب و دشمن درصدد است تا تمامی دور زدن تحریم ها را فسادزا معرفی کنند و با مانع ایجاد کردن در دور زدن تحریم ها زندگی را بر مردم سخت کنند. حامیان دولت که منافع ملی را برای جناح سیاسی مورد نظر خود ذبح میکنند حاضر نیستند به صورت واقع بینانه دولت روحانی را ملزم کنند با تجربه گرفتن از دور زدن تحریم در دولت قبل اشکالات آن را برطرف کند و نقاط قوت اش را هم تقویت کند.
📝 #رجانیوز
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 محورهای اقتصادی بیانیه گام دوم انقلاب، موتور پیشران حرکت به سوی تمدن اسلامی
📝 دکتر #حجتالله_عبدالملکی
🔹 چهل سالگی یک تمدن مانند دوران گذر از نوجوانی است که تازه از مخاطرات عبور کرده و از آب و گل درآمده است. انقلاب اسلامی ما، در این مقطع قرار دارد و آمادهی جهشی بسیار جدی است. مقام معظم رهبری چهل سال دوم را با این پیام شروع میکنند که اکنون بایستی اوج بگیریم.
🔻 از نظر موضوعی نیز رهبر انقلاب به تمامی مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... پرداختند و از این میان شاید از نظر مردم ما، مسئلهی اقتصاد اهمیت بیشتری داشته باشد. چرا که متناسب با وضعیتی استکه طی میکنیم:
🔸 مهمترین گلایهی مردم در حوزهی اقتصادی و معیشتی است. رهبری تأکید بسیار مهم و بهجایی دارند که اگر رویکردهای انقلاب در زمینههای مختلف از جمله اقتصاد رعایت میشد و مسئولین به آن پایبند بودند و حتی گله میکنند که مسئولین در مقاطعی پایبندی لازم را نداشتند در غیر اینصورت دستاورد جدیتری اتفاق میافتاد. اگر در بُعد اقتصادی این سه مولفهی اصلی مورد توجه قرار میگرفت و محقق میشد، قطعا شرایط بهتری را میگذراندیم:
1⃣ اولین مولفهی اقتصادی بحث استقلال در سیاستگذاری اقتصادی است. رهبری قبلا نیز با عناوینی چون الگوی اسلامی اقتصادی پیشرفته و با نام اقتصاد مقاومتی به آن پرداختند. اقتصاد مقاومتی همان رویکرد مستقل از سیاستگذاری اقتصادی است فارغ از چارچوبهای فکری اقتصاددانان غربی که متأسفانه میبینیم برخی هنوز از آن تفکرات در حوزهی اقتصاد استفاده میکنند.
2⃣ دومین محور در بحث اقتصاد مسئلهی احترام و ایمان به ظرفیتهای داخلی استکه در این مورد هم متأسفانه برخی از افرادی که بهنوعی نمایندگان جریان غربی در داخل کشور هستند دائما این ظرفیتها را نهی کرده و به تمسخر میگیرند.
3⃣ سومین مؤلفه بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای عدالت است. رهبری این موضوع را به عنوان محوری جداگانه مطرح کردند. این مورد ارتباط مستقیم و تنگاتنگ با مسئلهی اقتصاد دارد. رهبر انقلاب اسلامی تأکید بر عدالت و طهارت اقتصادی را شرط مشروعیت تمام مسئولین درنظر گرفتهاند که بایستی برقرار باشد و به آن توجه شود. این مورد در ارتقای وضعیت معیشت مردم بسیار موثر است.
💢 و در آخر اینکه رهبری چندین بار در این بیانیه مطرح کردند که جوانان مؤمن و دانا و مسلط بایستی در موضوعات مختلفی چون اقتصاد شرکت داشته باشند و تاکید رهبری بر این موضوع است که مواردی که بیان میشود در قالب سیاستهای کلی، قوانین و مسائل راهبردی قانون اساسی مطرح شده اما در مرحلهی اجرایی باقی مانده و برای این بحث بایستی جوانان کار را به دست بگیرند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
تفاوت بکار بردن واژه «حمله تروریستی»و «تلفات قابل توجه» در تیتر اخبار BBC با توجه به اینکه قربانی این چنین حملاتی مسلمانان یا اروپاییان باشند!
@Kh_enghelab
خیابان انقلاب
تفاوت بکار بردن واژه «حمله تروریستی»و «تلفات قابل توجه» در تیتر اخبار BBC با توجه به اینکه قربانی ا
.انالله وانا الیه راجعون حسبی الله و نعم الوکیل
🔹 تصاویر دردناک #کشتار_کریستچرچ نیوزیلند، همانقدری که دل ما را بدرد آورد، برای عدهای در دنیای امروز دلپذیر و خوشایند است.
🔸راستگرایان دنیا از ایالات تفرقهافکن متحدهی آمریکا گرفته تا قلب سیاه قارهی سبز، از فاشیستهای فرانسهی دموکرات گرفته تا صهیونیستهای آنتیغیرسمیتیسم، از نارنجیپوشان آراِساِس هندو گرفته تا ساطوربدستان بودیست راخین، همگی بارها و بارها تصاویر قتلعام مسجد کریستچرچ را خواهند دید و قاهقاه به مسلمانانی خواهند خندید که احمقانه بر طبل عرب و عجم، کُرد و ترک، سنی و شیعه میکوبند تا به خیال خام خود گلیم نیمسوختهای را از آب بیرون بکشند که جایی برای نشستن نخواهد داشت.
🔹در این بحبوحه البته موج نفرت علیه مسلمانان بدست خود مسلمین گسترده شد، هنگامیکه گفتمان رسانهای آمریکایی #جنگ_علیه_تروریسم بر فضای فکری و ذهنی ما نیز سایه افکند؛ گفتمانیکه در واقع هر مسلمان را یک تروریست بالقوه میدانست اما ما سادهلوحانه خیال کردیم با اطلاق واژگان تروریست بر گروه و دسته و فکر مقابل از مسلمین، خواهیم توانست خود را از اطلاق این عنوان بر خویش رهایی ببخشیم و پیش روی افکار عمومی دنیا وجهای کسب کنیم.
🔸موج خشونت علیه مسلمانان دنیا تابعی از هژمونی گفتمانی جنگ علیه تروریسم است که هیچ کشوری در دنیای اسلام (از جمله ایران) را نمیتوان یافت که متاثر از آن نشده باشد؛ چه آنکه همه، مخالفین خود را، با صفت و نام و عنوان #تروریست خطاب میکردند و بر بسامد این واژگان در افکار و اذهان دنیای پیرامون ما میافزودند.
💢 شاید خون بیگناهان نمازگزار در مسجد شهر کریستچرچ، سران و رهبران کشورهای مسلمان را به این فکر وادارد که وقت آن فرارسیده اقلا ما مسلمین، چرخدندهای از سامانهی بازتولید کنندهی خشونت علیه مسلمین نباشیم و حتی اگر بناست در برابر افراطیگری مذهبی برخی جریانات منحرف بایستیم، فضای گفتمانی خود را برایش رقم بزنیم.
📝 #سربازروحالله_رضوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
📝 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹حضرت آیتالله خامنهای در بیانیه «گام دوم انقلاب» یک تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب ارائه کردهاند که اجزای این تصویر با وجود اهمیت زیادی که دارند، هرگز نمیتوانستند به تنهایی نمایشگرِ «برکات بزرگ» انقلاب باشند.
🔺 مولفهها و متغیرهایی چون ثبات و امنیت کشور، زیرساختهای حیاتی و اقتصادی، مشارکت مردمی، ارتقای بینش سیاسی مردم، سنگینتر شدن کفهی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور، افزایش عیار معنویت و اخلاق، ایستادگی در برابر قُلدران و مستکبران بینالمللی و... در کنار هم نماد باشکوهی ساختهاند که اگر هر یک به صورت مجزا ارائه میشد، میتوانست پرسشی دربارهی وضعیت دیگری، در ذهن مخاطب ایجاد کند.
🔹ویژگی دیگر این تصویر کلان این است که درهمتنیدگی ساحتهای مختلف و تاثیر و تاثرات آنها بر یکدیگر را به نمایش میگذارد. فیالمثل، ایستادگی در مقابل قُلدران بینالمللی، بدون تکیهی جمعی بر قدرتی فوق مادی، ثبات و امنیت داخلی، حضور موثر مردم در صحنه یا داشتن زیرساختهای حیاتی نمی تواند ممکن باشد، هرچند طبیعتا میزان نقشآفرینی مولفههای گوناگون، متفاوت است. هر دستاوردی که در یک حوزه حاصل میشود، به حوزههای دیگر سرریز میکند و روی شکلگیری دستاوردی در ساحتی دیگر، تاثیر میگذارد.
♦️ ندیدن این تصویر بزرگ و کلان، انسان را گرفتار جزئینگری و بخشینگری میکند و نخستین آفت ویرانگر این نگاه آنست که وقتی اشکالی و ضعفی در یک بخش و جزء ظاهر شد، تبدیل به مسئلهی اصلی و بلکه تنها مسئلهی ذهنِ بخشینگر میشودو صاحبش، اگر به خاطر یک دستمال قیصریه را به آتش نکشد، حتما در پرتگاه ناامیدی و بیتحرکی میغلطد. انسان کلاننگر اما با دیدن قصورها و تقصیرها و ناملایمات و حتی شکستها و ناکامیها در یک بخش، به بنبست نمیرسد. موفقیتها و پیشرفتها و تحرکها را در سایر اجزاء سیستم میبیند و از تجربهی همان ناکامیهایی که ذهن بخشینگر را به بنبست میرساند، برای ساختن موفقیت بهره میبرد.
♦️ آفت دیگر جزئینگری، غفلت از تأثیر و تأثرات بخشهای گوناگون بر یکدیگر است که هم میتواند به پیشرفت کاریکاتوری در یک حوزه و عقبماندگی در حوزهای دیگر منجر شده و هم مانع سرریز توانمندیها، دستاوردها و ظرفیتها از حوزهای به حوزهی دیگر شود. انسان جزئینگر، از یک پیکر صرفا یک عضو را میبیند و فقط برای پرورش آن عضو برنامهریزی میکند. نگاه بخشی نمیتواند برای حل مسئله و نقصی که در یک حوزه پیدا میشود، از ابزارهای موجود در بخشهای دیگر بهره ببرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 "ابراهیم بتشکن"؟!
📝 #حسین_قدیانی
🔷 این درست که #رئیسی متکی به حمایت ۱۶ میلیونی است و از این منظر، جلوتر از روسای قبلی قضائیه اما اقلا یک عدد قابل توجه ۲۴ میلیونی همین سال گذشته #حسن_روحانی را به او ترجیح دادند! این شکاف میتواند برای جانشین آملی خطرناک باشد و #قضاوت دربارهی او را ببرد در فاز حب و بغض!
🔶 معالاسف رفتار و گفتار بعضی از هواداران رئیسی مقوم این شکاف است؛ آنجا که در مدح او مایه از عبارات عجیبغریب میگذارند! مداحیهایی از قبیل "ابراهیم بتشکن" یا "بهشتی ثانی" و یا "سید محرومان" همانقدر لایتچسبک است که تهمت "دیوارکشی در پیادهروها" که روزگاری ورد زبان مخالفان رئیسی شد!
🔷 بگذار حرفم را صریح بزنم! جای جناب رئیسی بودم، همین الان در یک بیانیهی واضح و عمومی، از علاقمندان دوآتشهی خود میخواستم که هرگز در مدحم غلو نکنند! آری! رئیسی به این مرزبندی نیاز مبرم دارد! رئیسی باید به این جماعت نادان، عجول و کجفهم بفهماند که القابی چون "ابراهیم بتشکن"، "بهشتی ثانی" و "سید محرومان" رسما چرت و پرت است! و مصداق دوستی خالهخرسه! بالاتر حتی! رئیسی باید بر دهان تملقگویانش بکوبد! واقعا "ابراهیم بتشکن" یعنی چه؟! رئیسی اگر همین اول کار، تکلیف خود را با هوچیهای هوادار خود روشن نکند، قطعا کارش سختتر هم خواهد شد! اینها همان ولنگارهای ظاهرا خیرخواهی هستند که باری #تتلو را در دامن او گذاشتند! و آن آبروریزیها!
🔶 هم رئیسی و هم علمالهدی احتیاج وافر دارند به مرمت و بلکه تعویض تیم مشورتیشان! اگر اطرافیان امامجمعهی مشهد دلسوز او بودند و اندکی قائل به عقل و کمی آشنا به رسانه، هرگز آن سوتی وحشتناک عکس همافرها رخ نمیداد! "شما که میبینی در مظان اتهام "خلیفهی مشهد"ی و یک "ولیفقیه مجزا"! لطفا بفرمایید آن گوشه بنشینید که نتوانند عکس را دست بگیرند! در ثانی، پرده را هم عوض کن!"
🔻 الغرض! داماد و پدرزن، از سویی گیر دوستان افراطی افتادهاند و از سویی گیر دشمنان افراطی! لیکن با دوستان خنگ که قادرند تکلیف را مشخص کنند! "دوستان خنگ" یعنی همان ابلهانی که با تعابیر درشتی چون "ابراهیم بتشکن" توقعات از رئیسی را تا نوک آنتن برج میلاد بالا میبرند! رئیسی تا بر دهان این یاوهگویان نزند، نخواهد توانست مانع دانهدرشتها شود!
💢 بله جناب رئیسی! پیش چشم خود شما قالیباف مدعی شد که ملک روحانی مشکل دارد! گمانم اقدام دومتان باید این باشد؛ یا باقر را به جرم تهمت به حسن، محاکمه کنید یا شیخ را به جرم مسکن رانتی! "بیملاحظه" یعنی همینها! یعنی ایستادن علیه حرف مفت "ابراهیم بتشکن" و باقر یا حسن!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 جبران اشتباه در همان ریل انقلاب
💬 #دکتر_عبدالله_گنجی
1⃣ اولین نکتهای که با توجه به درک و تجربهی دوران امام رحمهالله و انقلاب دریافتم این بود که بیانیهی گام دوم انقلاب بسیار شبیه به پیام استقامت امام در سال ۶۷ است؛ با این تفاوت که این پیام صرفاً برای استقامت نیست بلکه حرکت را نیز شامل میشود. در حقیقت حرکت مکمل استقامت است. دیگر خبری از پذیرش قطعنامههای آن دوره نیست و این جریان بدین معنی است که ما به درخت تنومندی تبدیل شدهایم و رهبر انقلاب اسلامی این تنومندی را که ما از کجا به کجا آمدهایم را در پیامشان ترسیم کردهاند.
2⃣نکتهی دوم و بسیار مهم این است که روی این سخنان با جوانان است که بایستی جایگزین نسل امروز شده و آینده را پیش ببرند. در حقیقت مخاطبان اصلی این نامه جوانان هستند که گام دوم را بایستی برداشته و مبتنی بر آن حرکت کنند تا به قلهای که آرمانهای انقلاب است، برسند.
3⃣نکتهی سوم، صداقت رهبران انقلاب است. شاید از یک نظر بسیاری از هزینههایی که پرداخت کردهایم به خاطر همین صداقت و یکرنگی بوده است و هیچگاه اهل سیاستبازی نبودهایم. این مورد در کلام امام رحمهالله نیز تجلی یافته و ایشان در سال ۶۷ فرمودند: «تصور نکنید که ما راه سازش با جهانخواران را نمیدانیم ولی هیهات که خادمان اسلام به ملت خود خیانت کنند.» ما در واقع افرادی نبودیم که از طریق انقلاب دکانی درست کرده و شعارهایی بدهیم تا از این شعارها به عنوان ابزاری برای تکیه زدن بر کرسی خود استفاده کنیم. اینها آرمانهایی بود که صادقانه بر آن پافشاری کرده و ایستادیم و توفیق یافتیم.
4⃣نکتهی چهارم، پیامی مهم برای نخبگان داخلی است. رهبر انقلاب فرمودند ما اصلاحگری را در نظاممان پذیرفته و نقد را گوش میکنیم و این سیرهی ما است اما این به معنی تجدیدنظر نیست. ما تجدیدنظرطلب نیستیم اما اشتباهاتی که در مسیر اصلی داشتیم را اصلاح میکنیم. در همین ریل انقلاب اسلامی خواهیم ماند و به ریلی که به جهت گفتمانی در مقابل جمهوری اسلامی است برنخواهیم گشت و این مورد تفسیری است از اصلاحطلبی در دهههای بعد از چهلسالگی انقلاب که اصلاح طلبی به معنای تجدیدنظر طلبی تلقی نمیشود.
5⃣نکتهی پنجم تصویر مظلومیت ملت ایران در این پیام است که ما در سالهای گذشته تنها از خود دفاع کردیم. امام نیز در پیامی مشابه فرمودند:" ما ملت مظلوم ایران تنها از خود دفاع کردیم." در این چهل سال ابتدا به ساکن هیچگاه ما گلولهای به سمت کسی شلیک نکردیم که این خود نشاندهندهی منطق توام با اقتدار نظام است. با مظلومیت و شجاعت از خودمان دفاع کردیم و آغازگر جنگی نبودیم.
6⃣نکتهی ششم افق تمدنی این پیام است. چشماندازی که ترسیم میشود و دشمنانی که امروز و فردا برای نابودی ما طراحی میکنند، چشم شان کور میشود چراکه این افق تمدنی مبتنی بر شاخصهای عقلانیِ مشخصی است و توام با صداقت، عقلانیت، معنویت و استدلال است. چشماندازی که مبتنی بر یک معرفت بومی است و به سمت آن حرکت خواهیم کرد.
7⃣نکتهی هفتم این است که ما از یک فضای بیتجربگی ابتدا به ساکن به این نقطه رسیدهایم. ترتیب نظامسازی ما مبتنی بر یک آوردهی بومی است. رهاورد غرب را در نظامسازی و مهندسی ساختار حقوقی جمهوری اسلامی به کار نگرفتیم. در حقیقت از نقطهای شروع کردیم که هیچ تجربهی پیشینی نداشتیم و با این که تجربه نداشتیم با جمهوریت و اسلامیت که در واقع شاه کلید این نظام سازی است، موفقیتها را بدست آوردیم.
8⃣نکتهی هشتم این مسئله است که ما در پیشرفت نظام جمهوری اسلامی جامعیتی را قائلیم و در توسعهی کشور مثل نظام طاغوت به صورت کاریکاتوری رشد نکردهایم یا صرفا رشد را در یک حوزهی عینی و مالی که البته آن هم بسیار لازم است، نمیبینیم. یعنی در کنار رشد مادی و شاخصهای توسعه ابعاد دیگر توسعه را مثل معنویت، اخلاق، عدالت و ... پروراندهایم. نقطهی اساسی دستگاه معرفتی جمهوری اسلامی این است که ما انسان را موجودی تکبعدی نمیبینیم تا صرفا به مسائل اقتصادی توجه کنیم. در نظام دینی؛ اخلاق، معنویت، علم، کمال و رشد در کنار زندگی مادی دیده میشود.
💢نکتهی نهم این است که گذشتهای ترسیم شده است و بسیاری از نخبگان انقلاب این گذشته را دیدهاند -این موضوع توسط نسل اول و دوم انقلاب که برخی در قید حیات هستند، نقل شده است- این گذشته در پیوند نسلی به راحتی با چراغی که از آینده توسط رهبر انقلاب روشن شده، قادر است تا جوانان را در این مسیر با همان مبانی معرفتی پیش ببرد. نسل دوم و سوم انقلاب میتوانند با همین گذشتهای که ترسیم شده جوانان همطراز انقلاب اسلامی را برای قرارگرفتن در گام دوم انقلاب تربیت کنند تا با همان هیبت و عظمت آینده را بسازند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 توصیه هوشمندانه آقا
📝 #امید_نیکو
🔸در قضیه #برجام، با کمکاری، دودستگی و نداشتن مواجهه استدلالی و دقیق توسط جریان انقلابی، رهبر انقلاب یک تنه مقابل تحمیل خواستههای آمریکا، تبیین ایرادات کارشناسی، ترسیم خطوط قرمز، بهخط کردن نخبگان و آگاه کردم عامه ایستاده بودند و درمقابل تبلیغات گسترده جریان واداده، شخصاً #هزینه میدادند.
🔹اما امروز #جریان_انقلابی با استدلالهای قوی، کارشناسی و معرفی عامهفهم خطرات و آفات پیوستن به FATF و مطالبه از مسئولان امر درباره کنوانسیونهای استعماری #پالرمو و #CFT، بهخوبی قدرت مواجهه منطقی برابر جریان غیرانقلابی درون نظام بدون نیاز به هزینه دادن شخص حضرت آقا را یافته که همین نشان از #رشد_کیفی جونان مومن انقلابی است.
🔸 با توصیه هوشمندانه رهبر انقلاب مبنی بر عدم معرفی نظر مخالف بعنوان #همراهی_با_دشمن و ارائه استدلال توسط موافقین و مخالفین کنوانسیونها:
1⃣ اولا استدلال محکمتری شد بر #دروغ بودن نقلقول حسن روحانی از رهبر انقلاب که ایشان را موافق با لوایح FATF معرفی میکرد؛ چراکه اگر فرضا ایشان با این لوایح موافق بودند در تأیید آن سخن میفرمودند درحالیکه با فرموده ایشان درباره بحث و بررسی استدلالهای موافقین و مخالفین مشخص شد همان موضوع بررسی این لوایح با #امعان_نظر در مجمع تشخیص که در صحبتهای اخیر رئیس مجمع هم بیان شد، مورد نظر رهبر انقلاب بوده است.
2⃣ ثانیا جلوی نقشه برخی که قصد داشتند همانند زمان برجام، #دلواپسان را همنوا با نتانیاهو نشان دهند و بدین ترتیب با حربهای مشابه برای گرفتن بهانه از دشمن، این لوایح استعماری را به نظام تحمیل کنند؛ گرفته است و آنان بایستی #استدلال خود برای پیوستن به این کنوانسیونها را اعلام کنند نه اینکه درخواست اروپا را بیان کرده و سپس بگویند با پیوستن به FATF تغییری در وضع #اقتصاد رخ نمیدهد!
3⃣ ثالثا زنجیرهایها برای #مظلومنمایی عبارات درشت و نسبتهای همسویی با دشمن که به موافقین پالرمو و CFT داده میشد را برجسته میکردند و اینگونه با جناحی شدن ماجرا، جلوی تبیین علل #کارشناسی مخالفین FATF را میگرفتند درصورتیکه با این همه استدلال دقیق نیازی به #شعارهای_احساسی نیست.
4⃣ رابعا #دوقطبی سازیهای تصنعی سبب میشود رد لوایح استعماری سبب مظلومنمایی دولت و مجلس شود چنانچه اخیرا در همایش بانک مرکزی، حسن روحانی قصد داشت گران شدن #گوشت را هم به FATF ربط بدهد! اما غالب شدن فضای کارشناسی و استدلالی و درنهایت تصمیم مبتنی بر عقلانیت و اصول انقلابی، راه کنار کشیدن و انداختن مشکلات بر گردن این و آن را برای #مدعیان_پوچاندیش در آینده میبندد و بسیار لازم بنظرم میرسد که این توصیه مهم رهبری درست فهم شده و توسط #جریان_انقلابی بطور جدی اِعمال شود ولو طرف مقابل به این توصیه ایشان پایبند نماند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
✅ از حق که نگذریم کمک سپاه به دولت آقای روحانی از هر دولتی بیشتر بود:
🔹از یک طرف برای #دولت_بدون_دستاورد وی پروژه هایی میسازد تا با شوق زدگی افتتاح کند و روزنامه ی دولتی هم با ذوق زدگی به عنوان #خبر_خوش منعکس کند.
🔹از طرف دیگر هر جایی بی کفایتیهای دولت زبانزد میشود جناب روحانی سریعا فلش فرافکنی را به سمت سپاه بچرخاند تا فشار را از دولت منحرف کند...
💢 با این حال به یقین خود جناب روحانی از هر کسی بهتر میداند و یادش میماند که اگر این پروژه های نیروهای نظامی هم نبود تنها دستاوردهای دولتِ #اصلاحطلبی_اعتدالی" او منحصر می شد به گِل گرفتن صنعت هسته ای، تورم تاریخی ، صفهای گوشت و پوشک و...
📝 علیرضا (یک شهروند)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 ده کارکرد گفتمانی بیانیه گام دوم انقلاب
💬 #سعید_اشیری
1⃣ همگرایی فکری و وحدت امّت:
بیانیّهی گام دوم، در سطوح مختلف جامعه میتواند ــ و باید ــ مایه و منبع همگرایی فکری شود. عمق تأثیر واقعی این بیانیّه نیز در چهار سطح کلّیّت جامعهی ایران، منطقهی غرب آسیا، جهان اسلام و جبههی مقاومت جهانی علیه استکبار قابل پیجویی است.
2⃣ تعریف و وضوح بیشتر:
بیانیّهی گام دوم انقلاب، فهرست منسجم و دقیق و تعریفشدهای از موضوعات اصلی و مسائل اساسی ما را در یک پیوستار زمانی (از گذشته تا آینده) فراروی میگشاید. در این بیانیّه، اصلیترین قوّتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدهای جامعهی ما طرح و تعریف میشوند.
3⃣ انسجام و نظاموارگی:
این بیانیّه، شعاع و تصویری کلّی و متنی فشرده و برآمده از سپهر و منظومهی فکری انقلاب اسلامی است؛ و حاکی از قوّت نظام فکری صاحب سخن. کارکرد مهمّ این بیانیّه نیز چنین خواهد بود که مردم و مسئولان و نخبگان، دریافتی از منظومهی مسائل کلیدی کشور خواهند داشت و از رهیافتهای جزئینگر، خطّی و غیر سیستمی در تحلیل مسائل اساسی ایران، فاصله خواهند گرفت.
4⃣ نظام اولویّتدهی:
این بیانیّه، ضمن ارائهی منطقی در «اصلی ــ فرعی کردن امور» دستِکم به دو پرسش ما دربارهی نظام اولویّتدهی پاسخ میدهد:
یکم) چه چیزی باید برای ما مهم و مبنایی باشد که ما کمتر بدان امور مهم توجّه کردهایم؟
دو) چه چیزی مهم و مبنایی است و ما باید بیشتر بدان توجه کنیم؟
5⃣ تثبیت و استقامت:
حرفهای اصلی این بیانیّه، تکرار و تأکید بر حرفهای اصلی و مبنایی گذشتهی انقلاب اسلامی و حاکی از لزوم استقامت بر ایمانِ گذشته تا اکنون و تثبیت نظریّهی نظام انقلابی است.
6⃣ هماهنگی، ارجاع و ارتباط بینامتنی:
با مبنا قرار دادن این بیانیّه، اینگونه نیست که ما با تعارضهای مفهومی و مضمونی در یک اندیشه سینه به سینه شویم، بلکه گذشتهی اندیشهی رهبر انقلاب، مدام در تأیید انگارهها و نظریّههای پسین است؛ سیری تدریجی و استکمالی در نظام اندیشه که با حفظ مبانی و اصول به امروز رسیده است و طرحی نو دربارهی فردایی دیگر میگشاید.
7⃣ زمانآگاهی و تعمیق زمان:
عمقبخشی به مقولهی زمان و افقگشاییهای بلندمدّت در حرکت تمدّنی جامعه، کارکرد دیگر و مهمّ این بیانیّه است؛ توجّه واقعبینانه به شرایط واقعی امروز و ترسیم آیندهای که «ما میتوانیم» بدان دست یازیم.
8⃣ اسوگی و الگومندی:
اگر ما در جامعه، مدام از آرمانهای بلندپروازانه در دوردستها سخن بگوییم، این البته کارکردهای خاصّ خود را خواهد داشت، امّا وقتی دربارهی الگوسازی سخن میگوییم، باید بدانیم که الگو، باید واضح و همهفهم و جامعهپذیر باشد. اهمّیّت و کارکرد این بیانیّه، در همین جا است که صرفاً بلندنگر و آرمانگرا نیست، بلکه به واقعیّتها و عینیّتها نیز به طور مکرّر ارجاع میدهد.
9⃣ آسیبشناسی و خودانتقادی انقلابی:
این بیانیه در آسیبشناسی انقلاب اسلامی، «وجدانهای آرمانخواه» را محور شناخت قرار داده و با رویکرد عدالتخواهی چهل سال گذشته و مخصوصا مدیریّتهای اجرائی و اقتصادی را نقد کرده و ریشه آسیبها را در " بیتوجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی" دانسته است.
0⃣1⃣ گفتمانسازی:
از کارکردهای مهم و قابل توجّه بیانیّهی گام دوم انقلاب، حرکت از معانی و انگارهها به سوی گفتمانها است. گفتمانسازی، فرآیند همهگیر کردن یک مفهوم و یک معرفت با استفاده از برنامهریزی مداوم و دائمی تبلیغی و با هدف میانی رشد اندیشه، بینش و باور همراه با احساس مسئولیت و تعهّد جامعه و با هدف نهایی رشد اعمال صالح در جامعه است؛ به سخنی دیگر، گفتمانسازی دینی، فرآیندِ تحقّق اهداف تبلیغ دینی و اسلامی است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#تحلیل_کوتاه
◀️چنانچه موضوع برکناری عادل فردوسیپور از برنامهی نود تلویزیون صحت داشته و در مقام عمل تحقق یابد، این موضوع به معنای باز پس گیری یکی از تریبونهای پرمخاطب رسانهی ملی از جریان غربگرای واداده ی پرمدعا خواهد بود.
برای مقابله با غربزده های لانه کرده در سیستم که با بودجهی بیتالمال جمهوری اسلامی تیشه به ریشه میزنند علاوه بر فکر و تدبیر، "اعتماد به نفس و شجاعت" هم لازم است.
البته شکل گیری پدیدههایی چون فردوسیپور در عرصههای گوناگون فرهنگی، هنری، اجتماعی، رسانهای و... تا حد زیادی مدیون مدیریت های غربزده، ترسو، منفعل و محافظهکار است. مدیریتی که در گام دوم انقلاب باید از کشور زدوده شود.
💬 #مهران_کریمی
◀️ برادر ارجمند اقای علی فروغی مدیر شبکه سه سیما!
این راهش نیست برادرجان!
شما دقیقا وارد بازی شُدید که عادل با زیرکی خاص آن را طراحی کرده است و شما نه اولین و نه آخرین نفر این بازی هستید!
راه ادب کردن فردوسی پور، حذف اون نیست! با اینکار بیشتر باعث منفور شدن خودتون و صداوسیما میشوید.
بجای اینکارای بچگانه تلاش کنید با پروبال دادن به افراد جدید و جوان و حمایت از ایده های نو ، باعث تغییر ذائقه مردم و کمرنگ کردن امثال فردوسی پور شوید.
💬#سورنا
◀️ جالب اینجاست کسانی که بدلیل سابقه ۱۹ ساله مجری #برنامه_۹۰ مدافع ادامه فعالیت او هستند، معتقدند که جایگاه رهبری باید محدودیت زمان داشته باشد ونهایتا یک دوره ۱۰ ساله باشد. با اینکه جایگاه رهبری قائم بشرایط مهمی مانند رعایت تقوا وعدالت، اجتهاد، مدیریت، شجاعت وعدم گرایش به دنیاست.
سئوال این است که چرا تغییر یک مجری ورزشی تا این حد باید برای یک جریان سیاسی - حتی درآن سوی مرزها - اهمیت داشته باشد؟! چون او فقط یک مجری ورزشی نبود بل گماشته یک جریان سیاسی تجدیدنظر طلب دریکی از توده گانی ترین برنامه های سیما بود که در بزنگاه ها وظیفه جهت دهی به مخاطب را داشت.
💬 #حمید_رسایی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
#تحلیل_کوتاه ◀️چنانچه موضوع برکناری عادل فردوسیپور از برنامهی نود تلویزیون صحت داشته و در مقام عم
🔺 نظرات موافق، مخالف و تکمیلی خود را برای انتشار در کانال به این آیدی ارسال کنید:
@enqelabst_admin