🔴 اصلاحطلبان و شرع مقدس
🔰دو اتفاق در هفته گذشته فضای سیاسی و اجتماعی کشور را تحت تأثیر قرار داد؛ خودسوزی و فوت دختری به نام خدایاری و اهانت یک بازیگر به ساحت اباعبدالله(ع).
🔻واکنش اصلاحطلبان به این دو واقعه کاملاً سیاسی و فرصتطلبانه بود. در بحث موسوم به «دختر آبی» کاملاً همجهت با رسانههای غربی عمل کردند و بدون محکومیت خودسوزی، سعی کردند با قهرمانسازی از این دختر، جناح رقیب و حتی نظام را مقصر این موضوع نشان دهند.
🔹چنان در این زمینه، سرعت و شدت داشتند که حتی حرامبودن خودسوزی هم از عجله آنها نکاست؛ البته در این میان اصولگرایان هم میتوانستند فارغ از بازی در زمین اصلاحطلبان و مقابله با آنها، با این دختر و خانوادهاش همدردی بیشتری کنند.
🔻موضوع دوم، توهین یک بازیگر به مقدسات بود. سؤال این است که یکدهم واکنشها در موضوع اول را در فقره دوم از خود نشان دادند؟ آیا حاضر شدند حرکت ضددینی و ضدمردمی این بازیگر را محکوم کنند؟ آنها معتقدند که جناح مقابل دنبال ارائه تصویری غیرمذهبی از اصلاحطلبان است.
🔹آیا در نمونه بالا هم باز پای رقیب وسط بوده یا اینکه عیب در خود اصلاحطلبان است؟
💢 این دو موضوع نشان میدهد که اصلاحطلبان نسبت به مقدسات و مسائل دینی کمتر حساسیت دارند تا موضوعاتی که برای خود نوعی فرصت سیاسی میپندارند.
📝 #سرمقاله روزنامه #صبحنو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سه مسئله ای که بلای جان آل سعود شد
✍ #مهدی_محمدی
🔰مسئله اصلی سه چیز است:
1⃣ اول؛ بیشترین هزینه کمپین فشار حداکثری امریکا به مقاومت را سعودی می پردازد چون بیشترین کارسازی را برای آن کرده است.
2⃣ دوم؛ امریکا سعودی را خارج از دایره تعهد حفاظتی خود قرار داده یا به عبارتی در باتلاق رها کرده است.
3⃣ سوم؛ سعودی می خواست امریکا را به جنگ با ایران بکشاند حالا باید به ایران التماس کند دایره جنگ را کنترل کند!
💢ویدئو تفاوت وضعیت تاسیسات آرامکوی سعودی قبل و بعد از حمله پهپادی انصارالله را نشان می دهد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید: http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 برنامه کنترل قیمتها در قبال انفعال اتاقها
✍🏻 مهرا_ابراهیمیان در #جوان نوشت
🔰متأسفانه ویروس ناکارآمدی مسری یا عامدانه در حال انتشار است و برخی از فعالان اقتصادی با سوء استفاده از این شرایط همچنان به دنبال حداکثر کردن سود خود هستند و در مقابل بسیاری از بخشهای اقتصادی در رکود عمیق فرو رفتهاند و احتمالاً این رکود عمیق با توجه به قیمت تمامشده کالاها و هزینههای انبارداری به تدریج به افزایش قیمتها دامن خواهد زد، بهخصوص آنکه هزینه تولیدات عمده کشور به دلیل متأثر بودن از اقتصاد دولتی غیر قابل اجتناب و سنگینتر میشود.
🔺نگارنده تاکنون درباره آرامشی که این روزها در بازارها حاکم است، هشدارهای متعددی را داده با این حال ظاهراً دولتمردان از همین وضعیت نیز خرسندند و آنچه آنها را نگران کرده احتمال افزایش قیمتها در آینده است. نگاهی به مصوبات شورای هماهنگی اقتصادی که متشکل از سران سه قوه است نشان میدهد که به طور خلاصه برنامههای اقتصادی دستکم در ماههای پیشرو بیشتر متمرکز بر سرکوب قیمتها است که اگر چه در مقابل زیادهخواهیهای بخشهای مختلف اقتصادی لازم است، اما باید بدانند که این نسخه اقتصاد دستوری به خصوص در حوزه سرکوب برای همه حوزهها عملی نیست.
🔺مهمترین مصوبات شورای هماهنگی اقتصادی بیشتر متمرکز بر تشکر از همتی رئیس کل بانک مرکزی و ادامه مسیرش در بازار ارز و یکسال آینده، استفاده از برچسب قیمتها روی کالاها و باز گذاشتن دست تعزیرات به عنوان نهادی دولتی برای کمفروشی، گرانی و احتکار است.
🔺البته ربیعی نیز به رفع موانع تولید هم اشاره کردهاست، اما آنچه در سالهای اخیر با آن مواجه بودیم نشان میدهد که حمایت از تولید بیشتر کاربردی در میان سخنان مسئولان و سخنرانیها دارد تا در عمل شاهد رفع موانع تولید باشیم.
🔹نکته قابلتأمل در چنین فضایی که میتواند به عنوان فرصت طلایی تولید داخل تلقی شود، این است که متأسفانه نمایندگان بخش خصوصی از اتاقهای تعاون، اصناف خانه صنعت و به خصوص اتاق بازرگانی ایران جز گلایه بر کارهای انجامشده چیزی مشاهد نمیشود و در چند هفته اخیر مهمترین کار شاخصشان موضعگیری در خصوص قانون تجارتی بود که در کمتر از نیم ساعت در مجلس به تصویب رسید و این اعتراض نیز بعد از تصویب در حکم نوشدارو بعد از مرگ سهراب بود.
🔹باید قبول کرد که در قبال خلأ برنامهریزی دولتی اگر قرار است اقتصاد کشور از اقتصاد بدون نفت عبور و تهدید تحریمها را به فرصت بدل کند تنها بخش خصوصی یک صدا و با برنامه به عنوان یک فرصت، میتواند این نقش را ایفا کند، اما آنچه ما شاهد آن هستیم، این است که اتاقها به طور کلی کارکرد خودشان را چه در حوزه مطالبات جدی و تعاملی با خود و چه در حوزه تعاملی با دولت از دست دادهاند.
🔺هر چند ترجیح تمام دولتها این بوده که اتاقها را تحت سلطه خود داشته باشند یا از کارایی و مطالبهگری تهی سازند، اما این نهاد بخش خصوصی هیچگاه تا به این حد دچار انفعال و بیبرنامگی و انتظار نبوده حال آنکه همانطور که در بالا اشاره شد، اکنون فرصتی تاریخی است تا صنایع پاییندستی و بخشهای خصوصی مولد فضا را برای فعالیت بیشتر فراهم کنند.
🔹بخش خصوصی مولد اکنون که فضا مستعدتر از گذشته است، نباید در انتظار کلیدی باشد که هیچگاه از جیب مردان دولتی بیرون نیامدهاست، بلکه باید به فکر بهینهکردن و به صرفهکردن تولید باشند و در این راه میتوانند معافیتهای مالیاتی رفع موانع و کاهش هزینه تولید را فریاد بزنند و سایر مشوقهای دیگر را نه در قالب اظهارنظرهای رسانهای یا کلونیهای کوچک منفعتنگر که در هیبت یک بخش خصوصی دارای طلب کنند.
💢 از سوی دیگر اکنون که دامنه قدرت و نفوذ در بدنه تصمیمساز با همت آدمهای ذینفوذ که حکم از امام داشتند کم یا محدود شده بخش خصوصی واقعی چارهای جز نمایش همصدایی برای خواستهای بحق و منطقی و ناجی اقتصاد ندارند و نباید بخش خصوصی نیز به مانند دولت منتظر اتمام دوره دولت دوازدهم شود، یا خدای ناکرده به دلیل حضور رئیس اسبق اتاق بازرگانی در سمت معاونت اقتصادی دچار رودربایستیهای رخوتبار شود.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 حراج واقعی اینجاست!
✍🏻 #مسعود_پیرهادی در رسالت نوشت
🔹اگرچه بارها، دلسوزان گفتهاند و ما هم در حد توانمان هشدار دادهایم، اما چون هنوز زمزمههایی برای مذاکره مستقیم با آمریکا در میان مسئولان دولت و برخی نمایندگان مجلس شنیده میشود، لازم است یکبار دیگر و از زاویه دیگر، سرانجام برجام، دیپلماسی لبخند، تماس تلفنی رئیسجمهور کشورمان با اوباما، قدم زدن وزیر خارجه با جان کری و هر آنچه سادهدلان کماطلاع، تنشزدایی و سیاست درهای باز مینامند را یادآور شوم.
🔺آیا دولتمردان هنوز به این نتیجه نرسیدهاند که دقیقاً در همان دورههایی که به آمریکا لبخند میزنیم، بیشتر خنجر میخوریم؟ یادتان رفته که در همان دورانی که رئیسجمهور کشورمان در سازمان ملل از گفتوگوی تمدنها میگفت و به غرب متمایل بود، رئیسجمهور آمریکا، ایران را محور شرارت مینامید؟ کدامیک از وزرای خارجه اخیر، توسط دولت آمریکا تحریم شده است، غیر از جناب ظریف که بیشترین تعامل را با مسئولان آمریکایی داشته است.
🔹تجربه البته کم نیست، در خانه اگر کس است، یک حرف بس است. اقدامات خصمانه این روزهای دولت کانادا را ازنظر بگذرانید. انگار برگهای دفتر تاریخ و دوران دولت هفتم و هشتم است که خط به خط، تکرار میشود. در دولت اصلاحات، سالهای ابتدایی، روابط تهران و اتاوا، نزدیک و نسبتاً گرم بود، نه حاشیه و چالش چندانی وجود داشت و نه مسئولان وقت دو کشور، موضعگیری خاصی علیه هم میکردند، تا اینکه تغییراتی در هیئت حاکمه آمریکا اتفاق افتاد. بوش پسر، بهعکس بیل کلینتون، جنگطلب و ناآرام بود و در مواضع رسمی، دنیا را به دودسته تقسیم میکرد، یا با ما یا بر ما و کانادا هم که همواره، سیاستهایش را بهوقت واشنگتن تنظیم میکرد، روزبهروز از ایران دور شد. دقیقاً دو سال مانده به پایان دولت رئیسجمهور اصلاحات، دولت کانادا به بهانهای واهی، علیه ایران مواضع خصمانهای اتخاذ کرد و ارتباط دو کشور به تیرگی گرایید. دادگاهی در کانادا علیه کشورمان حکم صادر کرد و سفیر کانادا، تهران را ترک کرد.
🔺داستان برایتان آشنا نیست؟ کافی است بهجای دولت کلینتون و بوش، در همین ماجرا، اوباما و ترامپ را جانشین کنیم. امروز هم مانند سال ۸۲ که دو سال به پایان دولت اصلاحات مانده بود، ۲ سال به پایان دولت بهاصطلاح اعتدال مانده است. باقی داستان همان است، ارتباطات خوب ابتدای کار، چالشهای سالهای پایانی، رأی دادگاه کانادایی و حالا حتماً شنیدهاید که این بار کانادا، اموال دولت ایران را به حراج گذاشته است!
البته آنچه بااهمیتتر است و متأسفانه به حراج گذاشتهشده، تجربه تاریخی و ملی ایران اسلامی است، خدا کند که دیگرکسانی در این کشور بر سرکار نیایند که یا کمحافظه یا بیشازحد ساده باشند.
💢 به مسئولان دولت فعلی کشورمان هم باید گفت که در دو سال مانده به پایان مسئولیتتان، اگر انتقادات مشفقانه دلسوزان را هم نادیده میگیرید، حداقل تجربیات خودتان و همفکرانتان را هرروز، پیش چشم نگاهدارید.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 قوه قضائیه در مسیر تحقق انتظارات مردم و نظام
✍🏻 #محمدجواد_اخوان در #جوان نوشت
🔰درحالیکه تنها شش ماه از دوره ریاست جدید قوه قضائیه میگذرد، نشانههای بارزی از عزم مدیران این قوه در حرکت در مسیر تحقق مطالباتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب آیتالله رئیسی به ریاست این قوه مرقوم نمودند، به چشم میخورد که البته نشانههای امیدوارکنندهای برای مردم نیز هست.
🔸تیرماه سال گذشته معظم له در دیدار مسئولان این قوه با اشاره به مسئله اعتمادسازی مردم فرمودند: «ما در مقابل دشمن و بدخواه و توطئهگر و دروغگو و تهمتزن باید با صلابت و قاطعیت عمل کنیم؛ یعنی در مقابلِ آدمِ تهمتزن، در مقابلِ آدم فاسد، در مقابلِ آدم متخلّف باید با قدرت وارد شد. در مقابلِ افکار عمومی نمیشود اینجوری ظاهر شد. در مقابل افکار عمومی بایستی با تواضع، با دلسوزی، با محبت وارد شد و با افکار عمومی تفاهم کرد؛ این خیلی چیز مهمی است، تا بتوانیم اعتماد افکار عمومی را جلب کنیم.»
🔹توجه مسئولان قوه قضائیه به امر مهم ارتقای سرمایه اجتماعی که از طریق تصویرسازی مناسب این قوه در نزد افکار عمومی تحقق مییابد، توصیه مهمی است که طی سالهای اخیر مکرراً مورد تأکید معظمله قرارگرفته است. گفتنی است اصلاح ادراک عمومی نسبت به یک نهاد، هم به عملکرد و بروندادهای آن و هم به بازنمایی رسانهای آن بازمیگردد. همچنین در توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی پدیدار شدن حکمت علمی و کارشناسانه در انتصابات، احکام، گفتار و رفتار قوه، برخورداری از گوش شنوا در همه مراحل قضایی و صبر و حوصله شنیدن از همه شاکیان و متهمان در عین برخورداری از قاطعیت و اقتدار، کاهش اطاله دادرسی، دقت در انتصابات قضایی، توجه به اخلاق، صبر و مهرورزی در مواجهه با مردم و قضازدایی، برجسته گردید. در همین راستا به نظر میرسد مهمترین راهبرد ارتقای سرمایه اجتماعی قوه قضائیه، «مردمی و انقلابی شدن» این دستگاه است.
🔺مردمی بودن در قوه قضائیه زمانی تجلی تام پیدا میکند که مردم حقیقتاً این نهاد را ملجأ و پناهگاه خود در مقابل ستم دیگران بدانند. انقلابی بودن این دستگاه زمانی تحقق کامل خواهد یافت که در هیچ پروندهای، ریزودرشت بودن مجرم یا ارتباطات خانوادگی و قدرت و ثروت او مبنای تصمیمگیری در نوع برخورد با او نباشد. برای قاضی و دادگاه نباید هیچ مصلحت و ملاحظهای فراتر از اجرای عدالت و حاکمیت قانون وجود داشته باشد و در کلیت دستگاه قضایی نیز به همین نسبت باید این مبنا حاکم و جاری باشد. باید تلاش کرد هیچ ذینفوذی نتواند مافوق قانون، برادر و معاونش را خط قرمز بداند و مانع رسیدگی به اتهاماتش شود یا آنکه بهواسطه خوشایند و یا عدم خوشایند فلان صاحب قدرت و ثروت حقی پایمال نگردد.
🔺به نظر میرسد رویکرد جدید قوه قضائیه، چه در حوزه مبارزه قاطعانه با فساد، خصوصاً از درون قوه و بهویژه بهرهبرداری مطلوب از اختیاراتی که از رهبر معظم انقلاب اسلامی اخذ گردیده و نیز رویکردهای مثبت این قوه در حوزه اقتصادی و اجتماعی که به کمک هرچه بیشتر این قوه به حل مشکلات کشور و افزایش رضایتمندی عمومی انجامیده، گامهای مثبت و امیدوارکنندهای که نشان از شروع خوب دوره جدید قوه قضائیه دارد و امید است این روند امتداد و بلکه تضاعف یابد.
🔹اما نکته مهم دیگری که نباید از آن غافل شد، پاسخ عملی و روشنی بود که رویکرد اخیر قوه قضائیه به شبههافکنیهای دشمنان و جریانات ضدانقلاب علیه نظام داد. اتهام وجود فساد سیستمی به نظام –که به مفهوم آلوده شدن نهادهای نظارتی و پیوستن آنها به زنجیره فساد است- در حالی مطرحشده که همواره این خود نهادهای نظارتی و قضایی کشور بودهاند که فساد را کشف کردهاند و با آن برخورد نمودهاند.
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۶ در دیدار دانشجویان فرمودند: «فساد در کشور سیستمی نشده. هر کس میگوید سیستمی است بیخود میگوید. فساد سیستمی یکچیز دیگر است. فساد سیستمی در زمان حکومت طاغوت بود؛ سیستم بهطور طبیعی فسادآور و فسادپرور بود، یعنی باید آدم میگشت تا آدم سالم در آن پیدا میکرد؛ امروز اینجوری نیست؛ البتّه فساد هست، فسادهای بدی هم هست، [امّا]موردی است و باید برخورد بشود. حالا اینکه شما میگویید بایستی شفّاف باشد، شفّافسازی [بشود]که من یادداشت کردم، نکته بسیار درست و خوبی است، این بهجای خود محفوظ، منتها اینجور نیست که فساد، سیستمی باشد؛ فساد موردی است و این فسادهای موردی را میشود علاج کرد.»
💢 بهواقع باید گفت قاطعیت قوه قضائیه در امر فساد در ماههای اخیر که حتی به برخورد جدی با برخی خویشاوندان نزدیک مسئولان نیز انجامید، در عمل بر شبهه وجود فساد سیستماتیک در کشور خط بطلان بزرگی کشید و کوچکترین شبهات در این زمینه را برطرف کرد که این خود دستاورد مهم و درخور تقدیری است.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴مروری بر یک حاشیهسازی
اینکه جراحی نیست، سلاخی است!
1️⃣ صدا و سیما اگر هیچ ایرادی نداشت مگر همین سریال سیاه «عروس تاریکی»، برای اعتراض جدی و مواخذه مقصران تولید و پخش آن کافی بود. سریالی که با همین نام عروس تاریکی، هفتهها تبلیغ شد اما نام آن، یکی دو شب مانده به پخش تغییر؛ نام «بوی باران» انگار لطیفتر مینمود و سیاهی و سمّ انباشته در سریالی پر هزینه را میشست و میبرد!
2️⃣ مواردی از این دست خسارتها و جفا در حق مخاطبان، ناظران و منتقدان را نسبت به نفوذطلبی فرصتطلبان و فتنهانگیزان در دانشگاه ملی حساس میکند. بنابراین باید همین سرنخ را پی گرفت و نگذاشت متهمان و مقصران طفره بروند.
3️⃣ صدا و سیما قطعا از مطالباتِ بارها بیان شده رهبر انقلاب فاصله دارد؛ بنابراین مدیران آن، بیش از هر کس دیگر از سوی رهبری در جلوت و خلوت، مخاطب مطالبه و تذکر و مواخذه بودهاند. برخی منتشر شده و بسیاری نه. در عین حال ضرورت دارد کارشناسان نیز رویکرد و عملکرد رسانه ملی را دائما مورد نقد قرار دهند و مسئولیتهای بر زمین مانده را مطالبه کنند.
4️⃣ نقد اما نفی و انهدام نیست. درد را با دارو که دُز خاصی دارد، درمان میکنند و اگر ضرورت داشت، جراحی. اما جراحی با سلاخی و قصابی فرق دارد. قصاب، ذبح میکند؛ اما طبیب حکیم، مداوا. سلامت اعضای سالم را به رسمیت میشناسد و به جای مثلا جراحی کلیه، به چشم و قلب و ریه چاقو نمیزند.
5️⃣ رهبری بارها رسانه ملی را نقد کرده و تذکرات جدی دادهاند که بعضا عملی هم نشده، اما کی و کجا خدمات خدمتگزاران در این مجموعه بزرگ را ندید انگاشته و یکسره چوب تعلیم بر سرشان کوفته و ادبیاتی بر گردانندگان آن (و کسانی فراتر از صدا وسیما) اطلاق کردهاند که تداعی یک گروه مافیایی خشن را بکند؟ (مانند برخی مدعیان نقد که این روزها مرتکب شدند)....
📝 #کیهان
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 سیر تا پیاز ماجرای خط اعتباری 15 میلیاردی پیشنهادی فرانسه و علت مخالفت جمهوری اسلامی
💬 #رامین_مهمانپرست سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه
🔺تا قبل از خروج آمریکا از برجام هم رفع تحریم نفتی و انتقال پول آن به خوبی اتفاق نیفتاد
🔹تا الان اینستکس عوض کرده و هنوز این ساز و کار عملیاتی نشده
🔺ما هیچ نفتی از برجام نمیبریم و در مقابل تعهداتی را یک طرفه انجام میدهیم
🔹خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری برخلاف تعهدات برجامی اروپایی هاست
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اصلاحطلبان و شرع مقدس
🔰دو اتفاق در هفته گذشته فضای سیاسی و اجتماعی کشور را تحت تأثیر قرار داد؛ خودسوزی و فوت دختری به نام خدایاری و اهانت یک بازیگر به ساحت اباعبدالله(ع).
🔻واکنش اصلاحطلبان به این دو واقعه کاملاً سیاسی و فرصتطلبانه بود. در بحث موسوم به «دختر آبی» کاملاً همجهت با رسانههای غربی عمل کردند و بدون محکومیت خودسوزی، سعی کردند با قهرمانسازی از این دختر، جناح رقیب و حتی نظام را مقصر این موضوع نشان دهند.
🔹چنان در این زمینه، سرعت و شدت داشتند که حتی حرامبودن خودسوزی هم از عجله آنها نکاست؛ البته در این میان اصولگرایان هم میتوانستند فارغ از بازی در زمین اصلاحطلبان و مقابله با آنها، با این دختر و خانوادهاش همدردی بیشتری کنند.
🔻موضوع دوم، توهین یک بازیگر به مقدسات بود. سؤال این است که یکدهم واکنشها در موضوع اول را در فقره دوم از خود نشان دادند؟ آیا حاضر شدند حرکت ضددینی و ضدمردمی این بازیگر را محکوم کنند؟ آنها معتقدند که جناح مقابل دنبال ارائه تصویری غیرمذهبی از اصلاحطلبان است.
🔹آیا در نمونه بالا هم باز پای رقیب وسط بوده یا اینکه عیب در خود اصلاحطلبان است؟
💢 این دو موضوع نشان میدهد که اصلاحطلبان نسبت به مقدسات و مسائل دینی کمتر حساسیت دارند تا موضوعاتی که برای خود نوعی فرصت سیاسی میپندارند.
📝 #سرمقاله روزنامه #صبحنو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید: http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 عصاره ملت یا خائن به رأی ملت؟!
✍🏻 #علی_صالحی_زاده
🔺آن یکی رأی خود را مخفی می کند و آن دیگری امضای خود را به فروش می گذارد تا شاید بتوانند چند صباحی بیشتر بر کرسی های سبز رنگ تکیه زدند!
🔹طرف را به جرم ورود و اخلال در بازار ارز دستگیر می کنند و روانه زندان می کنند و بعد با وثیقه آزاد می شود و فردای همان روز به مجلس قانون گذاری مملکت می رود تا برای ملت قانون مصوب کند!
🔺آن دیگری هم در خانه ملت که قرار است در رأس امور باشد آبشخور اطلاعاتش رسانه های ضدانقلاب است و یا برای رسانه های ضدانقلاب به واسطه اطلاعاتی غلط و دروغ در خصوص دختری که خودکشی کرده ، خوراک تهیه کنند و کشور و نظام را آماج حملات رسانه ای دشمن نماید و قسم شان به قرآن را فراموش و هم سخن و هم قسم با بیوه شاه معدوم و منافقین منفور می شوند!
🔹آن دیگری هم که به واسطه نام پدر بر کرسی خانه ملت تکیه زده است فریب بازی رسانه ها را می خورد و در غرق در آبی می شود که دشمنان آن را فراهم نمودند تا بر جسم بی جان دختری بیمار موج سواری نمایند!
🔺و همه اینها در مجلسی جمع شده اند که نام "خانه ملت" را بر آن گذاشته اند و قرار است که عصاره ملتی بزرگ شوند!
🔹آیا اینها نماینده خانه ملت هستند و یا غاصب خانه ملت؟!
🔺دستگاه قضا و نظارتی نباید به سادگی از تهیه کنندگان خوراک برای توپخانه های رسانه ای دشمن بگذرند حتی اگر لباس نمایندگی مردم را بر تن کرده باشند!
💢 شاید مصونیتهای ساختگی سبب افتادن از رأس امور را برای مجلس رقم زده است و باید تلاش کرد تا مجلس را به جایگاه حقیقی خود باز گرداند و نماینده به مجلس فرستاد و نه دلال و معامله گر!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 جهان نیازمند التماس به ایران برای صادرات نفت
✍🏻 #محمدحسین_قدیریابیانه
🔹 حمله یمن به مراکز نفتی عربستان ۵.۷ میلیون بشکه در روز را کاهش داد. این مقدار ۲.۵ برابر صادرات نفت ایران در شرایط قبل از تحریم است و موجب افزایش سریع قیمت نفت شده است و میتواند قیمت نفت را سه رقمی کند.
عربستان گفته که میتواند ظرف چند هفته بخشی از خسارات وارده را ترمیم کرده و بر حجم نفت تولیدی خود بیافزاید.
🔺بر فرض که چنین باشد، یمنیها میتوانند مجددا به این مراکز حمله کرده و نه تنها مانع ترمیم آن شوند بلکه میتوانند با حمله مجدد به این مراکز و سایر مراکز نفتی و اقتصادی عربستان، حجم تولید نفت عربستان را از این هم پایینتر بیاورند.
🔹آمریکا گفته با سرازیر کردن ذخایر نفتی خود سعی میکند مانع افزایش قیمت سرسامآور نفت شود اما بر فرض که چنین کند، کاهش ذخایر نفتی آمریکا خود موجب افزایش قیمت نفت خواهد گردید.
🔺ضربه بسیار کاری بوده و اگر میزان افزایش قیمت کل تولید نفت جهان در نظر گرفته شود، بزرگی ضربهای که یمنیها در عملیات اخیر وارد کردهاند مشخص میگردد.
این گزینه هنوز وجود دارد که یمن مراکز نفتی امارات عربی متحده را نیز مورد هجوم قرار دهد و این کشور را به خاطر جنایاتی که یمن مرتکب شده است مجازات کند.
🔹با افزایش قیمت نفت تمام کشورهایی که به ائتلاف تجاوز به یمن پیوستهاند و نیز در مقابل این تجاوزات سکوت کردهاند مجازات خواهند شد.
در این ایام جهان نیازمند افزایش تولیدات و صادرات نفت کشورها برای جبران کاهش نفت تولیدی و صادراتی عربستان میباشد.
🔺در چنین شرایطی صادرات نفت ایران میتواند بخشی از کمبود حاصله را جبران کند و لذا بعید نیست به بهانه زمینهسازی مذاکرات ایران و آمریکا یک سری معافیت موقت برای صادرات نفت ایران اعمال شود که علت واقعی آن در حقیقت جبران بخشی از کاهش تولید نفت عربستان خواهد بود ولی برای حفظ آبرو هم که شده سعی خواهند کرد آن را برای زمینهسازی مذاکرات ایران و آمریکا جلوه دهند.
🔹دولت نباید چنین رخدادی را نتیجه دیپلماسی خود جلوه دهد، کما اینکه حتی پیشنهاد اختصاص ۱۵ میلیارد دلار اعتبار به خاطر ضربات میدانی در خلیج فارس توسط نیروهای مسلح ایران و نیز تهدید به کاهش تعهدات برجامی است که دولت ناچار شد علیرغم میل به آن تن دهد.
🔺با ضربهای که یمن به اقتصاد عربستان وارد کرد اولا درآمد نفت ایران بابت افزایش هر مقدار نفتی که ایران صادر میکند افزایش یافت، همچنین میل به رفع تحریم فروش نفت ایران هرچند موقت افزایش خواهد یافت و جهان در موقعیتی قرار گرفته که باید از ایران التماس کند که صادرات نفت خود را افزیش دهد.
🔹عربستان و امارات هم باید بدانند که کاخ شیشهای آنها و اقتصاد مبتنی بر تولید و صادرات نفت آن بسیار آسیبپذیر است. پس بهتر است شکست در تجاوز به یمن را بپذیرند و به سرعت از یمن خارج شوند.
💢 آنها باید خسارات وارده به یمن در طول سالها تجاوز را به سرعت جبران کنند و بدانند که جبران هزینه تجاوز به یمن هزینه کمتری از هدف حملات یمنیها قرار گرفتن دارد. هرچند جانهای از دست رفته را به هیچ نحوی نمیتوانند جبران نمایند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 از رسومات یک طایفه سیاسی!
✍🏻 #سیدجواد_طوسی
🔻در قاموس طایفه اصلاحات رسم بر این است که افراد برای رسیدن به کوچکترین پست و مقامی، از هیچ نیرنگ و فریب و رانت و دروغی فروگذاری نمیکنند؛ اما پس از دستیابی به پست مورد نظر، حرافی را بر خدمتگزاری ترجیح داده و ضمن گرفتنِ ژست اپوز، از جایگاهی که نظام در اختیارشان قرار داده علیه نظام حرف رایگان میزنند.
🔹با همین حرف مفتزنیها سعی میکنند توجه رسانهها را به سوی خود جلب کرده تا از این طریق کسب شهرت کنند و خود را در قامت یک اپوزیسون (اپوزیسیون کرسیای که خود تصاحب کردهاند) و چهرهای در این طایفه بشناسانند؛ در این مسیر هرکس بحران آفرینتر باشد بخت بیشتری در کسب شهرت و اوپوزیسیون نمایی دارد.
🔻همین است که میبینید فلان زَنَکی که توانایی مدیریت یک مدرسه دخترانه را هم ندارد و با رانت و پارتی شوهر و تَکرارِ سیدِ خنده به مجلس رسیده است؛ از پشت تریبون نظام علیه همین نظام عربده میکشد و مردم را به قیام و آشوب فرامیخواند تا بلکه اسمی در کند و پستی بگیرد بعد از دوران نمایندگی...
🔹نمونهی این زَنَک را هم در همین مجلس فعلی بسیار داریم. یکیش، همان مَردَکی که علیه قوه قضائیه لجن پراکنی کرده بود و سپس در بیت امام بست نشینی کرده بود جیغ توییتری میزد. هدفش هم بعید میدانم جز خودنمایی برای مراتب بعد از نمایندگی چیز دیگری بوده باشد.
🔻یک روز حمله به قوه قضائیه و سپاه، روز دیگر اتهام زنی به مراجع، روز بعدی افزایش سن ازدواج و امروز هم دختر آبی! (تازه اینها جدای از افاضات روزانه در صفحه توییتریشان در تکمیل پازل بحران است). هر روز به یک بهانه فرصتی برای خودنمایی در قامت اپوزیسیون و تهدیدی علیه نظام ایجاد میکنند.
🔹خوب است این افراد نگاهی بیاندازند به سرنوشت مجلس ششمیها، چرا که هر چقدر هم بخواهند رادیکال رفتار کنند، به پای دوم خردادیهای مجلس ششم نمیرسند. اما امروز دیگر کسی حتی اسم خیلی از آنها را هم به یاد نمیآورد.
💢 بحران آفرینی علیه مردم و اظهارات غیر مسئولانه و اپوزیسیون مآبانه توسط کسانی که خود در این نظام مسئولیت دارند، جز نشان دادن ذات منافقانه آنها به مردم و ایجاد ذهنیت ریاکارانه، فریبکارانه و منفعتطلبانه و بی مصرف در اذهان عمومی، نسبت به آنها حاصل دیگری ندارد. دست آخر سرنوشت این افراد پیوستن به زباله دان تاریخ است...
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ایران هنوز تلافی نکرده است
✍🏻 #محمد_ایمانی
🔰 دو هفته قبل، اسرائیل خواست حمله پهپادی به ضاحیه بیروت انجام دهد اما رسوایی به بار آورد. در مقابل، حزب الله برای تادیب صهیونیست ها و به عنوان گام اول، خودروی نظامی آنها را منهدم کرد و چند نظامی صهیونیست به هلاکت رسیدند.
🔹اما عملیات تمیز و موفق پهپادی اگر میخواهید، همین حملات بیسابقه مقاومت مظلوم یمن به پالایشگاه های بقیق و خریص در عمق ۱۳۰۰ کیلومتری عربستان که موجب سکته شرکت آرامکو و نصف شدن صادرات نفت آل سعود شده است؛ رژیم خائنی که به کمک آمریکا در تحریم نفت ایران و جبران کمبود ناشی از آن شتافته بود.
🔺منابع غربی بر اساس تصاویر آتش سوزی گسترده می گویند این حملات بسیار دقیق بوده و ۱۹ نقطه از دو پالایشگاه سعودی را هدف قرار داده است. شرکت انرژی انگلیسی Aspect اعلام کرد ۱۸ درصد از تولیدات گاز طبیعی و حدود ۵۰ درصد از تولیدات نفت عربستان بعد از این حملات متوقف شده است.
🔹با وجود مجوز ترامپ برای استفاده از ذخایر نفت آمریکا و جلوگیری از افزایش قیمت، بهاى نفت برنت ۱۹ درصد (١۲ دلار) افزايش یافت و به حدود ۷۲ دلار رسيد. اما رویترز احتمال داده که اگر عربستان نتواند به سرعت عرضه نفت را به سقف قبلی برساند، قیمت تا ۱۰۰ دلار هم بالا برود.
🔺ضرب شستهای مقاومت یمن بی سابقه بوده است. آمریکا، رژیم عربستان را ۴۵۰ میلیارد دلار دوشید و آل سعود انتظار داشتند تا لااقل امنیت آسمان عربستان را در مقابل یمنی ها تامین کند اما آمریکا ناتوان است.
🔹بنابراین برای این که از تحقیر شدگی در مقابل مقاومت یمن (محروم ترین حلقه در محور مقاومت) بکاهد، ادعا می کند "شواهد نشان میدهند این حمله با موشک کروز و بیش از۲۰ پهپاد و از سمت عراق یا ایران صورت گرفته نه با پهپاد توسط حوثیهای یمن"!
🔺آمریکایی ها البته بهتر از هر کس می دانند که دروغ می گویند و این اولین بار نیست که مقاومت یمن از پهپاد های تهاجمی و موشک برای چنین حملاتی استفاده می کند؛ چنان که درباره خط لوله ینبع انجام داد.
🔹مهم نیست آنها برای کاهش تحقیر نهفته در این حملات چه می گویند. مهم این است که می دانند این ضربه کوبنده، فقط دست گرمی عضو محصور و مظلوم جبهه مقاومت است؛ جبهه ای که از ایران و عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن امتداد یافته است.
🔺ضربت اخیر یمنی ها نشان داد حربه آمریکا برای تحریم نفتی چه قدر شکننده است و می تواند بر ضد منافع راهبردی خود آنها عمل کند. دست جبهه مقاومت در مقابل دشمنیهای اقتصادی و تلاش برای ایجاد انسداد نفتی، بسته نیست و بومرنگ تهدید نفتی می تواند به سوی خود آمریکا و پشتوانه نفتی اش در عربستان برگردد.
🔹 ایران ظرف ۱۶ ماه گذشته بر سر بدعهدی آمریکا و اروپا نجابت به خرج داد و پای تعهدات برجامی ماند. اما اگر بنا باشد کارشکنی بر سر صادرات آزاد نفت ادامه پیدا کند، رفتار جمهوری اسلامی ایران متفاوت خواهد بود، چنان که شمّه ای از آن را در تلافی و توقیف نفتکش انگلیسی و اسقاط پهپاد آمریکایی دیدند.
🔺ایران تا امروز به منطق تامین امنیت صادرات جهانی نفت پایبند بوده و هنوز از برگهای برنده خود برای مقابله به مثل با جنگ نفتی آمریکا و عربستان استفاده نکرده است.
💢یمنی ها ملت شجاع و مستقلی هستند که راسا تصمیم می گیرند متجاوزان سعودی را چگونه تحقیر و تنبیه کنند. اما همین برای آمریکا درس آموز است که خود را از باتلاق معارضه با ایران کنار بکشد و مهیب تر از عربستان مجازات نشود.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شهرداری مجری پروژه DDR
✍🏻 #سیدپویان_حسینپور
🔹امروز، در جلسهای که با رفقای انقلابی فعال در رسانههای اجتماعی داشتیم، اشارهای به طرحDDR کردم که از اوایل دهه هفتاد توسط آمریکا در ایران دنبال میشد..
🔺این طرح در چارچوب خلع سلاح دولتها و گروههای مقاومت (مشخصا کشورها و گروههای مخالف سلطه آمریکا) و همچنین مقاومتزدایی از جوامع هدف تهاجم سیاسی-فرهنگی آمریکا دنبال میشود و طی آن تلاش شده است تا با حذف رویکرد مقاومت در برابر سلطه، زمینه نفوذ و حاکمیت آمریکا در کشورهای هدف فراهم شود..
🔹پروژه DDR مخفف غيرمسلحسازی نيروهاي مقاومت، خروج آنها از حالت بسیج عمومی در جنبش مقاومت و ادغام آنها در زندگی مدرن است و بهعنوان پیشزمینه تحقق چهـار پـروژه اصلی آمریکا در منطقه غرب آسیا یعنی دموکراتیزاسیون کشورهای منطقه، لیبرالیزاسیون این کشورها، تحقق جامعه مدنی غربی و پیادهسازی حقوقبشر غربیست..
🔺در این پروژه، افراد عضو جنبشهای مقاومت در جهان اسلام، ابتدا بايست خلـع سـلاح شده و غيرمسلح شوند، آنگاه از حالت جنبشی و سازمانیافته خارج شده و ديگر انگيزهای براي پيوسـتن داوطلبانـه بـه حرکتهای مقاومت نداشته باشند و در نهايـت، بـا ايجـاد شـرایط گذار، وارد زندگی مدرنیستی شوند..
🔹در این میان، یکی از ابعاد عملیاتی پروژه DDR، حذف اِلِمانها و نمادهای مقاومت از زندگی روزمره مردم در کشورهای هدف آمریکاست. طی این عملیات، هر نمادی که فرهنگ و رویکرد ایده مقاومت را به مردم منتقل کند، میبایست حذف شده و با نمادهای زندگی مدرن و لیبرال جایگزین شود که نمونه آنرا میتوان در پیادهسازی الگوهای زندگی غربی در بعضی کشورهای اسلامی و عربی و حتی بین بعضی سران گروههای مقاومت نیز جستجو کرد..
🔺طبیعتا در ایران، بهعنوان مهمترین کشوری که در چند دهه اخیر در برابر سلطه آمریکا در منطقه غرب آسیا ایستادگی کرده است، این پروژه با جدیت بیشتری دنبال میشود و البته بهخاطر تنوع حوزههای مفهومی و نمادین مقاومت نیز، اجرای این پروژه نیازمند طراحیهای چندلایه و چند بُعدیست..
🔹من گمان میکنم، آنچه این روزها در قالب پروژه حذف عنوان «شهید» از معابر و اماکن در سطح کشور صورت میگیرد، بخشی از فاز اجرایی پروژه DDR در جامعه ایرانیست. چراکه بهطور حتم و یقین، یکی از نمادهای بارز و اصلی مقاومت در ایران، مسئله شهادت است و به جرأت میتوان آنرا بخش مهمی از هویت مقاومت در مردم ایران دانست..
💢حال با این وصف باید دید، نهادهای امنیتی کشور که طبیعتا مسئولیت اصلی را در مقابله با پروژهای ضدامنیتی همچون DDR برعهده دارند، آیا وارد گود برخورد با این موضوع خواهند شد یا نه!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شیرینیِ سقوط دیکتاتور، ارجح بر تلخیِ اشغال ایران!
🔺 بازخوانیِ شادی عمومی مردم ایران در فقرهی سقوط رضاشاه
✍🏻 #محمدمهدی_سلامی_پوریان در #اندیشکده_برهان نوشت
🔹 از منابع تاریخی اینطور بر میآید که خوشحالی مردم ایران از سقوط رضاشاه، از مسلمّات تاریخ ایران است. اگرچه مقارنِ این واقعهی مسرّتبخش، ایران دچار یک عارضهی غمبار نیز شد و آن، اشغال کشور به دست قوای متفقین بود ـ که تبعات و خسارات فراوانی به بار آورد ـ اما نکتهی جالبتوجه اینجاست که مردم ایران، گویا سقوط رضاشاهِ دیکتاتور برایشان به قدری مسرتبخش بوده که شیرینی آن، بر تلخیِ اشغال کشورشان به دست دشمن، غلبه داشته است؛ به دیگر سخن، ظلم و ستم پهلوی اول بر مردم ایران و حتی بسیاری از نخبگان، آنقدر گران آمده بوده که سختیِ اشغال کشور، برایشان قابلتحملتر بود!
🔰در ادامه، به برخی شواهد تاریخی ـ که مؤیِّد این خوشحالی و شادمانی است ـ اشاره خواهد شد:
1️⃣ قهرمانمیرزا سالور، در خاطرات روزانهی خود در آن دوره، به دلایل شادمانی مردم از پایانِ دوران رضاشاه چنین اشاره میکند:
🔺«تمام مردم از این پیشامد شادند؛ حتی آن مردِ از کارافتاده، آن ضعیفهی دهاتیِ پیرِ عاجز، چرا؟ او برای آنکه کلاه فرنگی سر گذاشته، [و آن یکی] برای آنکه رویش باز شده. آنها که مال و حال و جان و کسانشان از دست رفته، جای خود دارند. زن و مرد این مملکت ـ سوای معدودی ـ هر یک… بغض و کینه در دل داشتند؛ [آن مرد،] پنجاه سال عمامهی شیرشکری به سر داشت، عبا به دوش، با یک قبضه ریش، [امّا] او را به شکل دیگری درآوردند! [این اجبار،] مخالف عقیده و عادت دیرینهی او بود. قهراً عداوت پیدا کرد. به فلان پیرزن هیچ ستمی، ظلمی نشده بود اما برای آنکه گفتند تو باید سرِ باز بیرون بیایی، کینه در دل گرفت و نفرین کرد، بهخدا مینالید….»
2️⃣ چندماه پیش از اشغال ایران، سفیر انگلیس در خرداد ۱۳۲۰ش به وزارت خارجهی ایران هشدار داده بود مبنی بر اینکه:
🔺 «شاه تقریباً مورد تنفر عمومی است و نمیتواند بر حمایت کامل ارتش خود متکی باشد. لحظه مناسبی برای برکناری شاه و یا حتی پایان دادن به پادشاهیِ پهلوی فراهم آمده است. بیشتر مردم ایران از هرگونه انقلابی خشنود خواهند شد….»
همچنین وابستهی مطبوعاتی انگلیس در تهران نیز چنین گزارش داد:
🔺 «اکثریت وسیع مردم از شاه متنفرند و از هرگونه تغییری استقبال خواهند کرد. به نظر میرسد که این مردم حتی گسترش جنگ در ایران را به بقای رژیمِ حاضر ترجیح خواهند داد. بیشتر مردم معتقدند که جدا از این واقعیت که ایران ضعیفتر از آن است که بتواند در مقابل آلمان یا روسیه ایستادگی کند، دلیلی برای جنگیدنِ [با] آنان وجود ندارد؛ آنها [یعنی مردم] از شاه متنفرند و بنابراین میپرسند که چرا باید برای دوام حکومت وی بجنگند!»
3️⃣ میزان استبداد رضاشاه به قدری بود که برخی مخالفانش، با تعابیر عجیبی از وی یاد میکردند! نقل یک خاطره از خانم «چهرزاد بهار»، آخرین فرزند ملکالشعرای بهار، در این باب جالبتوجه است:
🔺 «رابطهی [ملکالشعرای] بهار با رضاخان، فرازونشیبهای زیادی داشت، اما مهم این است که پدر هیچوقت از او خوشش نیامد. در روزی که داشت از کشور خارج میشد، پدر با خوشحالی با مادر تماس گرفت و گفت: «هیولا رفت، هیولا رفت!» این را بارها مادرم نقل میکرد….»
4️⃣ امام خمینی (ره) در سخنرانی معروف خود در ۱۳ خرداد ۱۳۴۲ (عصر عاشورا) در قم، ضمن نصیحت و اخطار به محمدرضاشاه، فرمودند:
🔸«…من یک قصهای را برای شما نقل میکنم که پیرمردهایتان… یادشان است. سه دسته ـ سه مملکت اجنبی ـ به ما حمله کرد: شوروی، انگلستان، امریکا به مملکت ایران حمله کردند؛ مملکت ایران را قبضه کردند؛ اموال مردم در معرض تلف بود، نوامیس مردم در معرض هتک بود، لکن خدا میداند که مردم شاد بودند برای اینکه پهلوی رفت….»
✅ به افسران بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 چه کماند عبرتپذیرندگان
✍🏻 #سرمقاله روزنامه #صبحنو
🔺 «روسایجمهور ایران و فرانسه در پی حفظ برجام هستند.» این را رئیس سازمان انرژی اتمی گفته است. آقای رییسجمهور که در اوایل دهه 80 دبیر شورای عالی امنیت ملی بود و مسوولیت پرونده هستهای کشور را برعهده داشت و خاطرات و دیدگاههای آن روزهایش را در قالب کتابی با عنوان «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» هم منتشر کرده، 14 سال روایتی متفاوت از امروز دارد؛ از نقشی که فرانسویها و اروپاییها در پرونده هستهای ایران داشتند.
🔹او به وضوح از این موضوع صحبت میکند که اروپاییها بدون همراهی آمریکاییها ضرب و زوری برای پیشبرد رایزنی با ایران ندارند. روحانی حتی در این کتاب مطلب عبرتآموزی را از سفیر وقت فرانسه در تهران نقل میکند که اروپا محتاج همراهی آمریکاست و بدون چراغسبز آمریکا، عملاً اتفاقی نخواهد افتاد.
🔹آقای سفیر حتی صریحاً این را به دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی میگوید که مسوولان اروپایی در حرف چیز دیگری میگویند و مدعی استقلال از آمریکا هستند؛ واقعیت اما عکس این ماجراست و آنها نیازمند همراهی آمریکاییها هستند.
🔺این اعتراف صریح را بگذارید مقابل دل و قلوه دادنهای امروز دستگاه دیپلماسی کشور با طرف فرانسوی تا مشخص شود در شرایطی که آمریکا در نهایت تخاصم به میلیونها ایرانی به کار خود مشغول است، دستگاه دیپلماسی کشور دخیل حفظ روح و جسم برجام را به ضریح چه امامزادهای بسته است!
💢 کاش حداقل به تجربه تاریخی خود بها میدادید آقای رییسجمهور!
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 مسکّن امریکایی برای زخم آرامکو
✍🏻 #رسول_سنائیراد در #جوان نوشت
🔰به دنبال حمله هواپیماهای بدون سرنشین انصارالله یمن به بزرگترین مرکز پالایشگاهی در شرق عربستان که به توقف ۵۰ درصدی صادرات نفت آن کشور انجامید، وزیر امور خارجه امریکا بدون ارائه هیچ سندی این حمله را به ایران منتسب کرد.
🔺چنین انتسابی در موقعیت شکنندگی یک متحد امریکایی و پس از یک ضربه راهبردی علاوه بر اینکه ادامه سیاست سنتی ایرانهراسی از سوی کاخ سفید به حساب میآید، نوعی واکنش برای پوشش دادن و پنهان کردن ضعفهای بزرگ و عواملی برای تداوم روند تنشآفرینی وچپاول منابع کشورهای نفتی وابسته و استفاده ابزاری از رژیمهای دیکتاتوری محبوب امریکا است که در پیوند با موارد ذیل قابل تحلیل است:
1️⃣ ضعف و ناکارآمدی سامانههای دفاعی فروخته شده به متحدان عربی که برخلاف قیمتها و هزینههای گران و سنگین، عملاً در برابر عملیات تهاجمی سنجیده انصارالله خنثی و ناتوان بوده و صرفاً ارزش نمایشی و ویترینی دارند.
عبور ۱۰ فروند پهپاد عملیاتی از شبکه راداری و چندین سامانه پاتریوت و تاد امریکایی و انجام موفق عملیات تهاجمی علیه بزرگترین پالایشگاههای آرامکو، ضعف بزرگ این سامانهها را نشان میدهد.
2️⃣ برآوردهای غلط و اشتباهات محاسباتی سران کاخ سفید و اتاقهای فکر امریکایی که به خورد سران کشورهای وابسته عربی داده و با برانگیختن حس ماجراجویی شاهزادگان خام و کمتجربهای، چون بنزاید و بنسلمان آنان را به جنگهای نیابتی امریکا و از جمله باتلاق یمن کشانده و مجری یا عمله بیجور اجرای سیاستهای خاورمیانهای خود ساخته است. توانمندیها، ظرفیتها و استعدادهای نهفته و پشتوانه مقاومت جانانه منطقه در این برآوردها مورد غفلت قرار گرفته و یا به سایه ناآگاهی و ضعف شناختی اتاقهای فکر امریکایی افتاده و موجب گرفتاری و شکست آلسعود و آلزاید شده است.
🔺درواقع رژیمهای دیکتاتوری حاکم بر عربستان و امارات امروز تاوان این اشتباهات محاسباتی و برآوردهای غلط سران کاخ سفید را پس میدهند.
3️⃣ بیانگیزگی و شاید تعمد و دستورات پنهان دریافتی برای بیعملی و یا سرگردانی نیروهای امریکایی حاضر در منطقه برای دفاع از متحدان خود در شرایط پیچیدهای که بخشی از نیروهای سیاسی درون امریکا مخالف حمایت از ائتلاف سعودی در جنایت علیه مردم یمن بوده و بخشی دیگر از آنان موافق همراهی با متجاوزان هستند.
هدف اصلی اعزام نیروهای امریکایی به منطقه، پیشبرد سیاستهایی است که در آن کسب منافع و درآمد و تأمین امنیت رژیم صهیونیستی محوریت داشته و تجزیه کشورهای اسلامی قدرتمند از جمله عربستان سعودی دنبال میشود.
4️⃣ وجه جنایتکارانه و ضد حقوق بشری تجاوز به یمن و کشتار زنان و کودکان یمنی و تخریب مناطق مسکونی و غیرنظامی توسط متجاوزان تاکنون نفرت و اعتراض کافی علیه حمایتهای امریکا از متجاوزان را برانگیخته و لذا امریکاییها را برای ورود مستقیم و اعلامی به محافظهکاری انداخته است.
🔺علاوه بر این امریکاییها نگران واکنشهای احتمالی انصارالله به خود نیز بوده و با درنظر قرار دادن تغییر در موازنه قدرت با افزایش برد و دقت موشکها و پهپادهای انصارالله بازی خود را تنظیم کردهاند.
💢 موارد فوق موجب شده پمپئو با متهمسازی ایران، در واقع ضعفهای امریکا را در دفاع از متحدانش پوشش داده و از این پدیده برای ائتلافسازی و تقویت آن استفاده کند.
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ساکنان کاخ شیشهای!
✍🏻 #داریوش_سجادی
🔺فرای آثار نظامی و اقتصادی حمله به پالایشگاه نفتی سعودی این عملیات از حیث محتوا برخوردار از هوشمندی بالائی بود تا حدی که بخوبی توانست اهدافی فرای پالایشگاه «بقیق» را در عمق استراتژیک ریاض، مورد اصابت قرار دهد.
🔹در مقام تشبیه کروزهای اصابت کرده به پایانه آمریکائی «آرامکو» حکم تدبیر حاذقانه حکیمی را داشت که در «گلستان» بیتابی غلام در کشتی و وحشت وی از دریا را با افکندش در مهیب و نهیب خروشان دریا تشفی داد و غلام مصیبت دیده در بازگشت به کشتی «آرام گرفت» و بصرافت افتاد که:
قدر عافیت آنی داند که به مصیبتی گرفتار آید.
🔺ریاض تا قبل از حملات ۱۴ سپتامبر بدون توجه و تفطن به شدت آسیبپذیریاش از یک جنگ محتمل در منطقه، به لطائف الحیل میکوشید تا واشنگتن را ترغیب و تشجیع به جنگ نیابتی با ایران کند.
🔹مالیخولیای آلسعود این امکان را به ایشان نمیداد تا بفهمند بر فرض ورود مستقیم ارتش ایالات متحده به جنگ با ایران باز هم این عربستان است که بمثابه گوشت مقابل توپ بهترین و نزدیکترین و در دسترسترین هدف در جنگ مفروض است و تاسیسات و تجهیزات و تمهیداتاش، خوشدستترین هدف کمهزینه برای کروزهای از نوع عملیات ۱۴ سپتامبر خواهند بود!
🔺عملیات ۱۴ سپتامبر و عمق استراتژیک مورد اصابت قرار گرفته در این عملیات قبل از «بقیق» و «خریص» فاهمه دولتمردان ریاض را مورد اصابت قرار داد و با صراحت و شفافیت به ایشان فهماند:
آنرا که خانه «نئین» است بازی نه این است! و آنانکه در کاخ شیشهای نشستهاند و جبروتشان با سنگریزهای میشکند عقلاً و قهراً بیشتر موظفند از تنش احتراز جویند. ولو آنکه دلخوش به استتار فتوری و زبونی خود پشت قوای مسلحه مهتران آمریکائیشان باشند!
🔹لکنت اولیه و چند روزه حکام سعودی در فردای عملیات ۱۴ سپتامبر را باید ناشی از شوک و غافلگیری ریاض تلقی کرد که فهمید در جنگی مفروض با ایران ولو آنکه ریاضشان در کنف حمایت «ترامپ» نیز باشد علی ایحال هزینه اصلی و خسارت قطعی بر عهده و ذمه حکومتی است که مجبور است با ایران همسایه باشد! و اگر مختصر عقلی در مخیله سعودی باقی مانده در آنصورت میبایست غلامانه گوشهنشینی در کشتی عافیت «همزیستی مسالمتآمیز» با ایران را وجه همت خود قرار دهند!
💢هر چند دولتمردان سعودی هنوز هم تا آن اندازه ذکاوت ندارند تا بفهمند:
ترامپ مرد جنگ نیست و به تعبیر خودش تخصصاش دوشیدن پستان گاوهای شیرده کاخهای شیشه ای سعودی است!
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 تکلیف خیس خاطره هامان چه می شود؟
✍🏻 #حامد_عسکری
🔹چهار سالم بود . محرم ها با مادرم می رفتیم روضه خانه خوشروها ؛ یک خانه با معماری قاجاری. منبر وسط قسمت زنانه بود . دور تا دور منبر زن ها می نشستند و همه طبیعتا با چادرهای مشکی . سید میرفت روی پله دوم منبر مینشست و تمام مدت با چشم بسته حرف میزد. من از حرفهای سید هیچ نمیفهمیدم و مدام چشم می گرداندم تا ببینم پیرمرد چایگردان کی به ما میرسد . به من که میرسید مینشستم. خم میشد یک سینی مربعی برنجی کهنه با یک قندان کوچک که فقط سه حبه قند تویش جا میشد و یک غنچه گل محمدی تزئینش بود میگذاشت جلویم . قندها را میانداختم توی چای و داغی چای حلشان میکرد . بعد هم میزدم و نوبت مادرم بود که چای را در نعلبکی بریزد و جرعه جرعه به کامم بنشاند.
🔸آقا که میرفت توی روضه، همه زن ها چادرهاشان را میکشیدند روی صورتشان و پرهیجانترین صحنه چهارسالگیام گر میگرفت. یک همهمه غریبی از خیمه خانه خوشروها شروع میشد و میرفت توی عرش؛ همان جایی که سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است . این صحنه سوررئال ترین صحنه عمرم بود . چهارسالگی من میایستاد و همه زنها نشسته بودند و من زل میزدم به این رشته کوههای کوچولوی سیاه که گویی متراکم و فشرده از زمین روییده بودند و با زلزله کلمههای روضه سید، تکان میخوردند و جلو و عقب میرفتند.
🔹یک وقتهایی هم در خانه خوشروها خوابم میبرد و چادرم میشد خیمهای که سایهاش روی شیطنت به خواب رفتهام میافتاد . یک وقتهایی پلک وا میکردم و میدیدم روی شانه مادرم در تاریکی زیر چادر ، انگار عقب عقب راه میرفتم و همه چیز از پشت سرم در میآمد و در پرسپکتیو مقابلم کوچک می شد . کاشوب در تمامی ذرات عالم است ...
هشت سالم بود . هر صبح اول بوی نفت می خزید زیر پره بینی ام و مغزم هشیار می شد که نیم ساعت دیگر باید بیدار شوی . بعد صدای سوت و جوش سماور نفتی صوراسرافیل بود برای من و برادر و خواهرهایم برای شروع یک روز دیگر مدرسه . من معمولا با همان بوی نفت بیدار میشدم ؛ ولی دوست داشتم مادرم دست روی صورتم بکشد و یک حامدجان بگوید و دلم ضعف برود و بعد بگویم چشم بیدارم. یک لقمه نان و پنیر یا نیمروی خشک و برشته شده جلویم بخزاند و بعد راهی مدرسه ام کند.
🔺آن روزها بم ما جولانگاه کاروان های قاچاق مواد مخدر بود. ماشین لخت میکردند، بچه میدزدیدند، آدم گروگان میبردند و هزار ذنب لایغفر دیگر... یک وقتهایی که سوز هوا زیاد بود یا خبر نا امنیای چیزی در بم میپیچید، صبحها میآمد مرا برساند مدرسه. تا مدرسهمان راهی نبود که تاکسی و سرویس بخواهد . پیاده میرفتیم. بال چادرش را وا می کرد من میرفتم زیر چادرش و راه میافتادیم سمت مدرسه و وای که چه تجربه مهیبی بود.
🔹یک لایه چادر مشکی می شد امنترین اتاق ضد گلوله جهان و آرامشی نجیب می خزید زیر پوست هشت سالگی ام. گاهی چادرش ضخیم بود و هیچ نمی دیدم و با کلماتش هدایت می شدم ؛ فقط می گفت جوی آب است یا سنگ است یا جدول است، تا مدرسه صدا می شنیدم و بوی مادرم که توی مشامم هوریز میکرد . گاهی هم چادر نازک تری انتخاب می کرد و میشد سایههایی گنگ و مواج را دید و فکر را به هزار سمت و سو برد . زن حواسش به غرورم بود . صد دویست متری مدرسه که میرسیدیم، به مردانگیام احترام میگذاشت، بال چادرش را وا میکرد و من دوباره پلک میگشودم به دنیای ترسناک و کیف میکردم از این که این قدر من را بلد است. من آزادی نمیخواهم که با یوسف به زندانم... .
🔸37سالهام . سیو هفت سالگیام توی روزنامه کار میکند . عینک می زند. کتاب می خواند. قسط دارد و شلوغی مترو رنجش میدهد. سی و هفت سالگیام از شما چه پنهان یک چادر مادر از سالهای هشت سالگیام را آورده تهران یک وقتهایی که خیلی دلش بگیرد، شمد میکند رویش و میخزد زیر گلهای حالا بور شده اش و آرام اشک می ریزد.
🔺برای منی که چادر مادرش دژ محکم و استواری بوده که پناه همه دلشورههایش بوده، حالا سختش است در همین روزهای سی و هفت سالگی ببیند زنی(تو بخوان دختر یک وزیر که 30 سال است وزیر است) که تا پیش از این به دوربین (بی چادر و البته با حجاب)لبخندهالیوودی میزده، به دلیل چنگ زدن به بیت المال و فساد مالی و ربا و ... به چنگ قانون افتاده و حالا که در جلوی دوربین ها و دادگاه و قاضی باید راجع به این 185 میلیارد تومان به مردم توضیح بدهد، چادر مشکی سر کرده و رویش را گرفته مثل همان زن های نجیب و عاشق خانه خوشروها...
💢 شما که همه چیز دارید! شما که در ناز و #نعمتزاده شده اید ! ما دلمان به همین خاطرات خوش است. خاطرات ما را مسخره نکنید خانم.
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 " #ضد_ولایت_فقیه" از نظر رهبر انقلاب...؟!
🔸رهبر انقلاب:
بعضیها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این #واضحتر؟! نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید. (16 مرداد 91)
🔹رهبرانقلاب:
مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمي شود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلي بايد مراقبت كنيد... در تشخيصها و در مصداقهای مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداقها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (14 آذر 88)
🔸رهبرانقلاب:
اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل 44، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبري نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلي هم با هم رفيقند، خيلي هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (17 مهر 86)
📝 #شناخت_رهبری
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f