🔴«زهد نفروختن» و «پرهیز از ریا»، توجیه جدید بر جواز اشرافیگری مسئولین!
📝 #آروین_فرشی_نعیم
🎙بهانهاي است تا در رابطه با يکي از صفات آقاي هاشمي صحبت کنيم و من فکر ميکنم ايشان عمدا بنا داشت آن را بروز بدهد، بحث گريز بسيار پررنگ از ريا بود.(...) آقاي هاشمي ظاهر و باطن زندگياش يکي بود. هيچ بناي زهدفروشي نداشت. اين دوري از ريا و زهدنفروختن و پنهاننکردن داشتههاي خود از وجوه امتيازات آقاي هاشمي بود.
🔻این سخنان بخشی از اظهارات سید حسن خمینی در سخنرانی روز گذشته در حسینیه جماران بود. وقتی این سخنان را مرور می کنیم فورا عقائد و اعمال «فرقه ملامتیه» در ذهن متبادر می شود. ملامتیه یک شاخه ای از فرقه صوفیه بودند که گاه به هدف جذب مردم به فرقه خود و گاه به آن جهت که «ریا و زهد فروشی» اتفاق نیفتند، آشکارا گناه می کردند و در صورت عدم ارتکاب به گناه هم، ژست گناه می گرفتند و صحنه سازی می کردند.
🔻دانشنامه فرق اسلامی که بر پایه کتاب «فرهنگ جامع فرق اسلامی» اثر حجت الاسلام سید حسن خمینی نگارش شده است، در بخشی از توضیح این فرقه نوشته است:
می گفتند که یگانه معبود خداست و او باید اعمال آفریدگان خود را بپسندد و روا بداند و در این صورت سالک، نه بر عمل خود باید بنگرد و نه به قبول و نظر مردم. باید در هر کاری اخلاص ورزد و از هر گونه ریا پرهیز کرد. باید بدگمانی درباره نفس خود را نخستین گام حسن ظن به حق دانست، زیرا که اصل، معرفت حق است. به همین جهت می بایست در اخلاق و معاملات خود آزاد باشند و برخلاف صوفیه و پشمینه پوشان، ظاهرشان از حیث لباس و رفتار با مردم دیگر تفاوت نداشته باشد، تا گرفتار خودنمایی نشوند و پشت به قبله نماز نخوانند. مخصوصاً باید بکوشند هرگز در اظهار خیر و اخفای شر نکوشند و عبادت را تنها سِرّی در میان عبد و حق بدانند، نه آن که مردم آن را بپسندند و خود را از اظهار این عبادت به ریا ملامت کنند. حتی برای آن که به ریا و خودفروشی گرفتار نشوند باید از اظهار قبایح و بیان معایب نفس خود در میان مردم گریزان نباشند و نفس را همواره متهم و بدکار بدانند. بدین جهت همیشه کاری می کرده اند که مردم ایشان را ملامت کنند تا مغرور و فریفته نشوند و عبادت را وسیله نسازند که معبود و مقبول مردم باشند.
🔻سخنان مطرح شده مبنی بر «زهد نفروختن»، «پرهیز از ریا»، «پنهان نکردن داشته های خود» در آن موضوع مطرح شده نه تنها اصل شرعی ندارد بلکه به نوعی تکرار تئوری های باطل فرقه ملامتیه به حساب می آید.
🔻آنچه مسلم و جزء لاینفک معارف اسلامی ماست، این است که اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بارها و بارها، نه تنها مسئولین حکومت اسلامی را از زندگی اشرافی بر حذر داشته اند بلکه دستور داده اند تا زندگانی مسئولان منطبق بر زندگانی ضعفای جامعه اسلامی باشد و این موضوع به وفور در منابع اسلامی و روایی ما قابل یافت است.
🔻همانطور که امیرالمومنین(ع) در خطبه 209 نهج البلاغه می فرمایند:
إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى فَرَضَ عَلَى أَئِمَّةِ [الْحَقِ] الْعَدْلِ أَنْ يُقَدِّرُوا أَنْفُسَهُمْ بِضَعَفَةِ النَّاسِ، كَيْلَا يَتَبَيَّغَ بِالْفَقِيرِ فَقْرُهُ :خداوند بر پيشوايان دادگر مقرر فرموده كه خود را در معيشت با مردم تنگدست برابر دارند تا بينوايى را رنج بينوايى به هيجان نياورد و موجب هلاكتش گردد.
🔻این وظیفه ای است که خداوند برای مسئولان جامعه اسلامی واجب نموده است و باید با نیت خالص، رفتار و سبک زندگی مسئولان اینگونه باشد؛ حال اگر به بهانه «زهد نفروختن» این وظیفه ترک شود چه تفاوتی میان آن و رفتار قائلان به فرقه ملامتیه وجود خواهد داشت و اگر هم به بهانه «پنهان نکردن داشته های خود» از این وظیفه عدول شود، عذر بدتر از گناه خواهد بود.
@tabsir_afn
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴«زهد نفروختن» و «پرهیز از ریا»، توجیه جدید بر جواز اشرافیگری مسئولین! 📝 #آروین_فرشی_نعیم 🎙بهانها
تکرار تئوری «فرقه ملامتیه»، این بار از زبان سید حسن خمینی برای توجیه جواز اشرافیگری مسئولین!
@enqelab_st
🔴 کدام تهدید به قتل کرد؛ تابلوی فیضیه یا همراه مطهری
📝 #حمید_رسایی
در روزهای اخیر دو اتفاق در عرصه سیاسی کشور رخ داده که تأمل در آنها واقعیت های بیشتری را نمايان می کند.
1️⃣ اتفاق اول: تجمعی در اعتراض به گرانی های افسار گسیخته و بی عملی دولت در فیضیه برگزار شد. جلسه با استقبال پرشور طلاب مواجه می شود. سخنران در اعتراض به ناکارآمدی دولت و بی تفاوتی بخشی از حوزه علمیه به مشکلات روزمره مردم، سخنان قابل تأملی ایراد می کند.
مطالبات طلاب و روحانيون قم در این جلسه که حرف دل مردم بود با سانسور شدید رسانه های حامی دولت مواجه می شود، اما ناگهان پس از چند روز، همین رسانه ها به بزرگنمایی تابلوی در دستان طلبه می پردازند که شعار انذارآمیز روی آن نوشته شده و کل تجمع طلاب قم و مطالبات به حق آنها را به حاشيه می برند!
"ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت" شعار روی تابلوی فیضیه بود که به مدد جنگ روانی و بزرگنمایی رسانه های داخلی و خارجی، تبدیل به دو پرونده جنایی می شود: قتل اکبر هاشمی رفسنجانی و تهدید به قتل حسن روحانی!
با کمک این جنگ روانی و بمباران اذهان خواص که با توليد تیترها، گزارش ها، مصاحبه ها و نشست و برخاست های خصوصی و... به ثمر نشسته بود، چنان فضایی می سازند که برخی از علماء محترم، برخی شخصیتهای کشوری مجبور به موضعگیری می شوند.
حتی سخنگوی قوه قضاییه از تشکیل پرونده در دادگاه ویژه روحانيت خبر می دهد و برگزار گنندگان مراسم مجبور به ارائه توضيح می شوند. البته داستان همچنان ادامه دارد و جماعتی هوچیگر هم در حال ارتزاق از این سفره کثیف هستند.
2️⃣ اتفاق دوم: تجمعی در گلپايگان برگزار شده، سخنران علی مطهری است. نماینده ای با سابقه بددهنی از پشت تریبون مجلس (به همکارش می گوید: خفه شو، بتمرگ، پفیوز) این بار طلبه ای از قبل تا بعد از مراسم، همراه علی مطهری است...
بعد از مراسم، جوان گلپایگانی که بارها از مطهری شعار "زنده باد مخالف من و مردم باید آزادانه حرف بزنند و به حاکمیت اعتراض کنند" را شنیده، جلو می آید و نایب رییس مجلس را خطاب قرار می دهد که شما با اين جايگاه حاکمیتی، این همه راه آمده ای اینجا و از غدير صحبت می کنید! شما باید بگویی چرا پراید شده ۴۵ میلیون.
مطهری که حرف زدن درباره این موضوع را لازم و در شأن جايگاه خود می داند، به جوان منتقد اعتراض می کند که حق ندارد با او اينگونه سخن بگويد! اصرار جوان بر حرف حقش، سبب می شود تا مطهری او را مانند همکار مجلسی اش بنوازد و به او می گوید: تو یک احمق نادانی!
حالا نوبت فرد روحانی همراه علی مطهری است که برافروخته می شود و خطاب به فرد دیگری می گوید: عکس اینو بگیرید به من بدید. تو آبروی منو بردی، میکنمت توی گونی!
نمی دانم تا الان که این یادداشت را می نویسم، سرنوشت آن جوان منتقد گلپایگانی به کجا رسیده، آیا او را در گونی کرده اند یا نه اما...
◀️ نتیجه: دو اتفاق در دو نقطه از کشور رخ داده. به نظر شما در کدام یک تهدید صریح و علنی رخ داده است؟ چه کسی توهین و هتاکی کرده است؟ چرا رسانه هایی که تابلوی فیضیه را پیراهن عثمان کرده بودند و از آن پرونده جنایی و تهدید به قتل استخراج می کردند، از کنار این موضوع با سکوت عبور می کنند؟ آیا سخنگوی قوه نبايد برای این تهدید به گونی کردن پرونده تشکیل دهد؟
@rasaee
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 کدام تهدید به قتل کرد؛ تابلوی فیضیه یا همراه مطهری 📝 #حمید_رسایی در روزهای اخیر دو اتفاق در عرصه
🔺 دو اتفاق در قم و گلپایگان، یکی با جوسازی رسانه ها تبدیل به پرونده جنایی (قتل هاشمی، تهدید به قتل روحانی) شد و دیگری با اینکه تهدید علنی بود سانسور!
@enqelab_st
🔴دانشگاه عمومی یا تجارتخانه سوداگران!
📝 #میثم_مهدیار
🔹کار مسابقات و سرگرمی در صدا و سیما اغلب به نوعی اجاره دادن آنتن است. شرکتهای تجاری مختلف اپلیکیشنها و کالاهای خود را در قالب مسابقه تبلیغ و عرضه می کنند. اما این اجاره دهی آنتن در واقع نوعی تضاد در پیام های صدا و سیماست و باعث دلزدگی مخاطب می شود. چرا که محتوایی که در این مسابقات به صورت آشکار و پنهان به مخاطب عرضه می شود برخلاف روح کلی انگیزه های مدیران و ماموریت های صدا و سیماست. اگر در نظر داشته باشیم که صدا و سیما قرار بوده "دانشگاه عمومی" بوده باشد این مسابقات به نوعی خلاف آن ماموریت های اخلاقی و اجتماعی صدا و سیما و به نوعی نقض غرض است.
🔸برنامه هایی که افراد تنها با ارسال یک عدد یا یک نظر یا یک شماره یا پاسخ به یک سوال اغلب بی ربط این شانس را پیدا می کنند که برنده میلیونی باشند در واقع نوعی شانس گرایی و فرصت طلبی را در مخاطبان خود تقویت می کنند. در حالیکه در این چندسال گذشته سالها با مفاهیم و اسامی اقتصادی نامگذاری شده و بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید بسیاری شده است پیام هایی در حال تولید در رسانه ملی است که دقیقا خلاف فرهنگ اقتصادی مناسب اقتصاد مقاومتی است. فرهنگ کار و تلاش و کوشندگی و تعاون وهمکاری و قناعت از مهمترین نیازهای شکل گیری اقتصاد مقاومتی است در حالیکه این مسابقات دقیقا عکس این مفاهیم را تبلیغ و ترویج می کنند. این مسابقات به نوعی در خدمت فرهنگ سوداگری و تن آسایی است که در آن به مخاطبان این باور را القا می کند که می توان با تکیه بر شانس و اقبال با پا روی پا انداختن در خانه و یک پیامک دادن رویای یک خانه 100 میلیونی یا یک اتوموبیل 50 میلیونی را تحقق بخشید.
🔹به عبارتی صدا و سیما مفاهیم اخلاقی و عناصری را ترویج میکند که قرار است در برنامهسازی خود علیه آنها اقدام کندو پیام های نهان و آشکار دوگانه و متضاد به مخاطب ارسال می شود. از یک طرف به صورت نا آگاهانه امیال غریزی سودجویانه و سوداگرایانه و فرصت طلبانه مخاطبان را تحریک می کند و از سوی دیگر در سریال ها یا منبرهای تلویزیونی تلاش می کند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را به مخاطب القا کند. در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی این پیام های اخلاقی و آرمانی است که در مصاف با این ارزشها و پیام های مادی گرایانه شکست می خورند. شکاف در پیام باعث شکل گیری یک مخاطب دوقطبی و دلزده می شود که بی اعتمادی به مواعظ اخلاقی و در نهایت بی اعتمادی به رسانه ملی اولین ثمره آن است.
💢 اینکه بینندگان مشاهده کنند که ممکن است بین چند میلیون نفر بدون تلاش خاصی یک خودرو برنده شوند، یا میلیونها تومان پول نقد هدیه بگیرند باعث می شود که دیگر مفهوم برنامه ریزی اقتصادی معنای خود را از دست بدهد.
الان روزانه شاهد هستیم که شبکههای مختلف صدا و سیما حداقل 5، 6 مسابقه از این دست را برگزار میکند. در این شرایط اقتصادی پیامهای منفی که این مسابقات صادر می کنند به نوعی به تعمیق بحران اقتصادی و اجتماعی موجود کمک می کند . این بنگاهی و تجاری شدن صدا و سیما خلاف اهداف و آرمانهایی است که از ابتدا برای صدا و سیما به عنوان یک رسانه آگاهی بخش در نظر گرفته شده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴دانشگاه عمومی یا تجارتخانه سوداگران! 📝 #میثم_مهدیار 🔹کار مسابقات و سرگرمی در صدا و سیما اغلب به نو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم بازیگر و شوهرش توی یک مسابقه در شبکه 3 شرکت می کنند و 100 میلیون تومان برنده میشن، 100 میلیون حقوق چند سال یک کارگر است؟
@enqelab_st
🔴 سوءتفاهم
📝 ##معین_ثائر
اگه امروز یه عده از این آقایون و خانوما دور برداشتن #تقصیر خود ماها بوده!
.
این تقصیر ما بود که به جای حاج کاظم #آژانس_شیشه_ای #پرویز_پرستویی رو گنده کردیم و ازش #بت ساختیم!
جوری که خیال کرد چیزی فراتر از یه بازیگره!
تقصیر ما بود اگه جای #عشق و #علاقه به حضرت #یوسف، شیفته و مجذوب #مصطفی_زمانی شدیم و خیال کردیم این بازیگره بوده که به یوسفِ #تاریخ جذابیت بخشیده!
.
هیچ وقت جوری عمل نکردیم که این آقایون و خانوما بفهمن اگه توجهی بهشون شده از کجا شروع شده و علت توجه بهشون فقط #نقش هایی بوده که بازی کردن، نه خودشون و #زندگی شخصیشون!
.
جوری عمل نکردیم که بفهمن زندگی شخصیشون و عقایدشون به مراتب اهمیت کمتری از نقش هایی که بازی کردن برامون داره!
.
حالا هم همینه!
#سریال نسبتا قشنگی بود که تموم شد و رفت!
.
جای اینکه ریحانه پارسا و کارهاشو رو گُنده کنید، شخصیت #لیلا رو گنده کنید!
.
جای اینکه #سینا_سهیلی رو پررنگ کنید، شخصیت حامد رو پررنگ کنید!
.
پ.ن؛
تقصیر شماهایی که وسط سریال #صفحه_شخصی بازیگره رو سرچ میکنید تا سریعتر فالووش کنید و عکس های متفاوت تری ازش ببینین کمتر از خود اون بازیگره نیس!
@saerin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 سوءتفاهم 📝 ##معین_ثائر اگه امروز یه عده از این آقایون و خانوما دور برداشتن #تقصیر خود ماها بوده!
مشکل از جایی شروع شد که #سلبریتی ها الگوی سبک زندگی شدند، در حالیکه جایگاه واقعیشان تنها این بود که مردم را سرگرم کنند.
@enqelab_st
🔴 ۱۶ میلیون دلار؟!
1⃣ - آمریکا مدعی است که ایران در سوریه ۱۶ میلیون دلار پول ملت ایران را هزینه کرده است در حالی که ملت ایران گرسنه است.
2⃣ - اولاً ملت ایران در مشکلات عدیده که مسبب آن همان آمریکاییها و عوامل داخلی آنان هستند دست و پنجه نرم میکنند اما هرگز گرسنهی گدایی از حیوانهایی نظیر ترامپ نیسنند
و ثانیاً این ۱۶ میلیون دلار فرضی شما را خرج امنیت خودمون کردیم همون طوری که شما شیاطین غربی از اون سر دنیا آمدید در منطقه ما و مبلغ ۷ تریلیون دلار (۷ هزار میلیارد) هزینه کردید در حالی جنبش ۹۹ درصدی نشون داد یکی از گرسنه ترین کشورهای جهان هستید.
2⃣ - ما برای امنیت کشورمان از شر داعش و تروریسم و صهیونیسم و وهابیت و نظام سلطه و شیطان بزرگ مبلغ ۱۶ میلیون دلار هزینه کردیم که معادل قیمت یک فانتوم F16 (نزدیک ۱۹ میلیون) هم نیست
اما شما مبلغ ۷ تریلیون دلار برای مطامع شیطانی و دخالت در امور سایر کشورها و به خاک و خون کشیدن مردم یمن، فلسطین، سوریه، افغانستان، عراق و....کردید که معادل ۱۰۰ سال بودجه کشور پهناور و نفت خیز ایران است.
3⃣ - این نشانه اوج اقتدار جمهوری اسلامی ایران است که در برابر کشوری که معادل ۱۰۰ بودجهاش برای نابودیاش هزینه کرده محکم و استوار ایستاده و تمام برنامه های شیطانی او را نقش بر آب کرده است.
@motevallian
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 ۱۶ میلیون دلار؟! 1⃣ - آمریکا مدعی است که ایران در سوریه ۱۶ میلیون دلار پول ملت ایران را هزینه کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرانقلاب: هفت تریلیون دلار خرج کردند و به جایی نرسیدند و دیگر هم نخواهند رسید !➕ فیلم اعتراف ترامپ به خرج کردن هفت تریلیون دلار در منطقهی غرب آسیا
@enqelab_st
🔴 امید غرب گرایان به حزب اللهی ها!
✍️ #اکبر_ابدالی
🔸 بعد از اینکه مدعیان علم و دانش و وابستگان فکری به غرب، در مدیریت اقتصادی کشور شکست خورده اند به دنبال عصبی کردن نیروهای انقلابی هستند تا آنها را واردار به عکس العمل و اشتباه کنند و با سوار شدن بر اشتباهات آنها جریان سازی کنند و کل مشکلات کشور را به گردن آنها بندازند.
🔸 برای این کار از ورزشکاران، بازیگران، برخی روحانی نماها، سیاسیون و .... استفاده می کنند و موضوعات حاشیه ای ساختار شکن را که جریان انقلابی روی آن حساسیت دارد (مثل چادر و حجاب و ...) را در رسانه ها و فضای مجازی مطرح می کنند.
🔸 این جریان از این کار سه هدف اصلی دارد: 1- حواسها را از مشکلات اقتصادی و بانیان وضع فعلی اقتصادی کشور پرت کنند. 2- جریان انقلابی را به عکس العمل وا دارند 3- به مردم بگویند که جریان انقلابی مانع کار دولت است. که در هر سه صورت به مراد خود رسیده اند.
🔸 راه کار مقابله با این عملیات روانی دشمن و عوامل داخلی آنها همان است که #امام_خامنه_ای در جمع دانشجویان فرمود: #صبر_انقلابی. بنابراین جریان انقلابی ضمن خودداری از ورود به این بازیهای حاشیه ای فقط بر #مطالبات_اقتصادی مردم درچارچوب عقلانی و انقلابی تمرکز کند.
@mashgh626
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ردّپای فتنه اقتصادی در 7 سال قبل/ خط فتنه چگونه به خط «سابوتاژ» تبدیل شد؟
📝#مسعود_یارضوی
✖️دولت آقای روحانی انگار هیچ نظارتی بر قیمتها ندارد. هرگاه مسوولان دولتی از شخص رئیس دولت تا وزرا و رئیس بانک مرکزیاش صحبت از کنترل یا کاهش قیمت میزنند، واکنش آن در بازار مردم را شگفتزده میکند!
✖️قیمت میوه نسبت به سال گذشته 60 درصد گرانتر شده و کارشناسان میگویند این گرانی حتی 5 برابر بیشتر از نرخ تورّم در ایران است.
پراید به نرخ اسمی 40 میلیون تومان رسیده و قیمت «پوشک» بچه نیز تقریبا 3 برابر شده و همان نیز کمیاب و در بعضی موارد نایاب است.
⭕️ «سابوتاژ اقتصادی» یا همان خرابکاری عامدانه(sabotage)، عبارتی است که نخستین بار «محمدجواد لاریجانی» ۶ سال پیش در هشدار پیرامون تنشهای اقتصادی در کشور مطرح کرد.
🔺او چند ماه پس از روی کار آمدن دولت روحانی در یک مصاحبه گفت: «برای آمریکا و دول غربی (غرب صهیونی) فتنه اصل نبود بلکه مختل کردن و تضعیف و ساقط کردن نظام اسلامی ایران هدف بود و هست و لذا غرب در دو مسیر برای مقاصدی که فتنه متوجه آن بوده است، کار میکند، اول اینکه روی اصحاب فتنه زیاد سرمایهگذاری نمیکنند چراکه میدانند بازسازی آنها بسیار پرهزینه است و بعید است به جایی برسد. اما برای اختلال در نظام به ویژه اختلال اقتصادی بیشتر سرمایهگذاری کردهاند یعنی در حال حاضر خط فتنه به خط سابوتاژ اقتصادی تبدیل شده است.»
⁉️ سؤال اساسی اینجا است که این «عزم براندازی به بهانه اقتصاد» در ایران چگونه اجرایی شد!؟
«تحلیلگر اقتصادی» شدن یک شبه کثیری از سیاسیون اصلاحطلب پاسخ آن است!
چهرههای اصلاحطلب با سوابق تماماً سیاسی و بعضاً امنیتی یا حتی پزشکی، به یکباره تبدیل شدند به کسانی که از اقتصاد خرد و ضریب جینی و شاخص قدرت خرید و پتروشیمی و شاخص PPP سر در میآوردند.
عده ای اظهار داشتند که تحریمها اقتصاد کشور را فلج کردهاند و یک نفر دیگر هم تصریح کرد که تحریمها باید برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود! و...
جالب آنکه خیلیها از خودشان نپرسیدند که چه شد که تحریمهایی که سی و چند سال با ملت و انقلاب ایران همزاد بودند و در اعلیدرجه هم اعمال شدهاند؛ اما چرا به یک باره مهم شدهاند و آنکه چرا اصلاحطلبان داعیهدار بیان این مطلب هستند!؟ کسانی که در عمده سالهای پس از انقلاب در قدرت بودهاند و نخستین قانون تحریمی علیه ایران یعنی «قانون داماتو» نیز در دولت محبوب آنها یعنی در دولت مرحوم هاشمی وضع شد.
«سیاهنمایی» عامل مقوّم بعدی بود که آنها برای سابوتاژ نیاز داشتند...
و بدینسان بود که جنگی تمام عیار به راه افتاد تا از تمام مثبتات اقتصادی کشور ایران، منفینمایی کند.
از حوالی سال 92، دیگر روزی نبود که چهرهها و رسانههای اصلاحطلب، از «آفریقانمایی» از ایران و اقتصاد این کشور غافل باشند.
این گزارهها تنها بخشی از اظهارات چهرههای جریان سیاسی خاص ستاد مشترک اعتدال و اصلاحات طی 5 سال گذشته پیرامون اقتصاد کشور بوده است:
✖تحریمها استخوان مردم را خرد کرده است.
✖اقتصاد ایران در «شرایط ته درّه» قرار دارد.
✖ اوضاع ما از کشورهای همسایه هم بدتر است.
✖️در حال رسیدن به سیاست نفت در برابر غذا هستیم.
✖خشونت در ایران به دلایل اقتصادی زیاد شده است و... .
این نقشه اما پس از طرح سابوتاژ توسط دشمنان ایران و اقدام برای سیاهنمایی در ذهن مردم؛ گام سومی هم داشت و آن تقلّا برای ملموس کردن تمام این توهّمات بود... تا روزهای فعلی و خبر «گرانی» و عدم کنترل قیمتها از راه رسیدند.
💠 مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با هیئت دولت در همین رابطه فرمودند:
«شما میبینید ناگهان در تهران یا در شهرهای بزرگ، پوشک بچّه کمیاب میشود! این اتّفاق افتاده، واقعی است، این بهعنوان فرض نیست؛ آخر پوشک بچّه؟ این مردم را عصبانی میکند دیگر! طرف مقابل -دشمن- میخواهد مردم عصبانی بشوند از دستگاه دولتی و دستگاه حکومت؛ این یکی از راههایش است؛ پوشک! یا شب عید که مثلاً فرض کنید وقت شستوشو و مانند اینها است، موادّ شوینده ناگهان کمیاب میشود، نیست؛ خب این کاری است که خرابکاری است. اینها را بایستی با چشم باز دنبال کرد؛ این یک مسئلهی مهم است.»
💢جالب است که افرادی از اصلاحطلبان طی 5 سال گذشته در کنار تأکید بر اثر زیاد تحریمها! سیاه بودن اوضاع اقتصادی در ایران و اصرار بر روی کار آمدن رئیسجمهور روحانی، به 3 مقوله دیگر هم اشاره کردهاند:
1⃣ حضور میلیونی مردم در «خیابان» به دلیل مشکلات فعلی
2⃣ بیان صریح و تلویحی سقوط نظام و اینهمانی انقلاب اسلامی با حکومت شاه در اشاره به مشکلات کنونی.
3⃣ صحبت درباره فردای براندازی، «حکومت بعدی» و اینکه اصلاحطلبان در حکومت بعدی هم سر پا خواهند بود...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 استعداد ما در شایعه پذیری و فقدان مرجع روشنگری
✍️ #غلامرضا_مصدق
🔷تردیدی نیست کسر مهمی از ما بشدت جوگیر و مستعد پذیرش آسان شایعات هستیم . بخوبی به یاد دارم بعد از فروپاشی شوروی در دهه ۷۰ سیل مسافران کشورهای باز مانده از شوروی به بازار ایران روان شده با ولع زیاد آنچه در بازار موجود بود از ماکارونی های بی کیفیت دهه هفتاد تا چینی آلات بهداشتی و مبلمان را با دلار خریداری میکردند . بعید میدانم بازار ما در دوران معاصر چنان رونقی را به خود دیده باشد . بجای اینکه آن وضعیت موجب خوشحالی ما شود و شرایط بهتری برای استمرار و استفاده بیشتر برای آن فراهم آوریم ، بلافاصله شایعه شد که اینها در حال غارت کشور هستند !!! و پول خرید اجناس را زنان آنها با خود فروشی به مردان ایرانی تامین میکنند . با اوج گیری شایعات مسئولان بلافاصله جوگیر شده محدودیت های زیادی برای ورود آنها ایجاد کردند ، آنها هم راهشان را به سمت دبی و استانبول تغییر دادند و با دیدن کیفیت و تنوع کالا و خدمات آنجا متوجه شدند كه قبلاً با رفتن به ایران چه کلاه گشادی سرشان رفته است . در نتیجه فرصتی عالی که بر اثر یک حادثه و نه تدبیر ما به وجود آمده بود را دو دستی به دیگران تقدیم کردیم.
🔶 اکنون نیز و طی هفته های اخیر دوباره همان داستان (البته بالعکس) در مورد توریست / زائران عراقی در حال تکرار است ، با این تفاوت که به مدد فضای مجازی گستردگی شایعه پراکنی و زمينه شایعه پذیری صد چندان شده . یک کلیپ که در آن صدای فردی به زبیم عربی شنیده میشود که مدعی است برای گرفتن خدمات جنسی از عراق به ایران آمده در سطحي گسترده پخش میشود و اینطور القاء میشود که گوئی که تمام آنها به این منظور به ایران می آیند . هزاران نفر هم بی توجه به صحت و سقم موضوع و تبعات منفی جلوگیری از ورود توریستهای عراقی آن هم در شرایط رکود فعلی و شروع دوباره تحریم ها ، با هدف دفاع از ناموس زنان ایران به گسترش شایعه کمک میکنند . اما اگر کمی دقت کنند متوجه میشوند اکثریت عراقی های وارد شده به ایران را زنان ، کودکان و مردان مسن تشکیل می دهند . مردان میانسال و جوان هم عمدتاً خانوادگی به ایران سفر میکنند .
🔷 بسیاری از شیعیان عراق به دلیل پیوندهای چند صد ساله مذهبی و فرهنگی با ما ایران را وطن دوم خود میدانند ، در مقابل هر ساله صدها هزار زائر ایرانی به عراق سفر میکنند . اینکه در مقطعی مردی با جنون قدرت و جویای نام جنگی خونین بین دو ملت به راه انداخت ربطی به مردم عادی عراق که با آن جنگ مخالف بودند ندارد . در نیمه اول قرن گذشته ملتهای اروپایی طی دو جنگ جهانی همدیگر را وحشيانه سلاخی کردند اما در نیمه دوم همان قرن مرزهای بین خود را برچیدند . اگر توریست / زائران عراقی صرفاً در ايران به دنبال خدمات جنسي باشند در همه كشورهاي أطراف و نزديك عراق اين امكان بیشتر برای آنها فراهم است . پس با همراهی و سکوت در برابر شایعات بی اساس مردم خود و عراق را بدنام و از هم متنفر نکنیم .
🔶 طول سواحل درياي خزر ٦/٠٠٠ كيلومتر و طول ساحل ما از اين دريا فقط ٦٠٠ كيلومتر است يعني ١٠٪ كل ساحل خزر . به يكباره موجي شديد در فضای مجازي راه مي افتد كه مسئولان سهم ۵۰٪ ایران را با سهم ۱۱٪ عوض کردند . کسانی که با سوء نيت به اين شايعات دامن ميزنند تكليفشان معلوم است ، اما كساني كه از سر دلسوزي اينكار را ميكنند يك لحظه به نقشه خزر و كشورهاي ساحلي آن نگاهی نمی اندازند تا متوجه شوند اگر قرار بر اختصاص ۵۰٪ از خزر به ایران باشد باید ترکمنستان و آذربایجان را بطور کلی و بخش زیادی از قزاقستان را از خزر محروم کرد !!! .
یا اینکه خبري در مورد ماهيگيري چيني ها در خليج فارس پخش میشود ، موجی سهمگین از شایعات مبنی بر فروش خلیج فارس !!! راه می افتد . اما هیچ کس کم و کیف موضوع را بررسی نمیکند . آیا حضور چینی ها قانونی است ؟ منافع حضور آنها برای ما بیشتر است یا عدم حضور آنها ؟ اگر آنها صید نکنند ما ميتوانيم كار آنها را انجام دهيم ؟ آيا ماهي هاي صيد شده بين ما و آنها تقسيم ميشود ؟اگر با ما قرارداد نبندند میتوانند با عمان و امارات قرار داد بندند و همین کار را انجام دهند ؟ ما جواب هيچكدام از اين سؤالها را نميدانيم ، با اينحال مطمئن هستيم در اين مورد خيانت شده است !!!.
💢 اما چرا بخش زیادی از ملت ما اینچنین در این مورد آسیب پذیر و بی دفاع است ؟ زیرا اولاً مرجع مورد اعتمادی رسمی وجود ندارد که با صدور یک اطلاعیه ، مصاحبه و یا خبر به شایعات پایان دهد ، ثانیاً ما ملتی اهل تحمل سختی تحقیق و بررسی نیستیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 استعداد ما در شایعه پذیری و فقدان مرجع روشنگری ✍️ #غلامرضا_مصدق 🔷تردیدی نیست کسر مهمی از ما بشد
🔺 ماجرای گوش بری کودک کار تکذیب شد و خبرنگار آن هم به ساختگی بودن خبرش اقرار کرد!
بخش قابل اعتنایی از خبرهای تلخ رسانههای این روزها، از این دست هستند...
@enqelab_st
🔴 چرا رهبری مستقیماً در موضوع فساد ورود نمیکنند؟
📝 #علی_مهدیان
☘ این اشکال را جدیدا زیاد میشنوم و آن اینکه چرا رهبری مانند امیرالمومنین با فساد مبارزه نمیکند؟ منظورشان هم چند تا قضیه است که حضرت احکام ویژه و سنگین برای عمال حکومت بریده اند.
☘کلا چند وقتی است که استدلال به سیره در مقابل استدلال به فقه قرار گرفته. سر ماجرای اجبار حجاب هم عده ای اینطور ورود کرده بودند. بدبینانه بخواهم تحلیل کنم باید بگویم اخلاق شبکه های مجازی را برخی وارد فهم دین کرده اند. یعنی داوری بر اساس اخبار کوتاه کنده شده از تحلیل و نظام فکری اهل بیت. راهی در برابر مسیر فقه
☘اما باید دقت کرد که در بررسی های سیره باید اصول و منطق ثابت رفتار را از مقتضیات زمان و مکان جدا کرد. خصوصا در تعزیرات حاکمیتی که تنبیه متناسب با شرایط زمانه است.
☘مخصوصا که رفتار امام جامعه در تناسب با وضعیت کل جامعه است نه یک فرد خاص. لذا از منظر امام باید شرایط کلان اجتماعی را مورد توجه قرار داد
☘با این مقدمه به نظرم سبک رفتار امیرالمومنین متناسب با جامعه ای است که فساد درش فراگیر شده است. لذا او برای مردم در همان ابتدا خط و نشان میکشد که از کابین همسرانتان هم حرام را بیرون میکشم. خواص ولو خواص معنوی جامعه هم به خطا افتاده اند و سهم از بیت المال میطلبند. جامعه پر فساد و در معرض رشد جدی و فراگیری فساد است. رفتارهای حضرت مقابله با این مرض اجتماعی است.
☘اما جامعه ما درش فساد فراگیر نیست. بلکه فساد درش وجود دارد. آنچه در جامعه ما خطرناک است کاهلی و کم توجهی به همین فساد موجود است. دیروز جناب جنتی به جناب لاریجانی تذکر جدی داد که آفتابه دزدها مهم نیستند. او معتقد است مبارزه با مقوله فساد در کشور ضعیف است. رهبری بارها تلاش کرده پرچم مبارزه عملی و عادلانه با فساد بلند شود این را به طور جدی به قوا تذکر داده.
☘رهبر معتقد است فساد در جامعه فراگیر نیست ولی وجود دارد اما همه باید وارد مقابله با آن شوند او از قوه میخواهد که این نکته را علنی و با تبلیغ درست خبر دهد. اتفاقا در شرایط فعلی با رشد حساسیت مردم نسبت به ظلم وقت مناسبی است برای مقابله با همین میزان فساد که در دستگاه ها و در مردم وجود دارد.
☘اگر بپذیریم که زمانه ما با زمان امیرالمومنین از این جهت متفاوت است آن وقت باید بیشترین فریاد رهبر بر سر مسوولین باشد که چرا در مبارزه با فساد ضعیف هستند. رهبر معتقد است برخوردهای تند و خارج از عقلانیت و عدالت اتفاقا ممکن است مقابله با فساد را تحت الشعاع قرار دهد. روشهای قوه قضاییه در محاکمه هایش خیلی مهم است. رهبری تاکید کردند که رسیدگی به فساد سریع ولی عادلانه باشد تا پرچم مبارزه با فساد پایین نیاید.
☘من فکر میکنم مقایسه سیره امام معصوم با سیره رهبری بدون فهم فقاهتی باعث توهین غیر مستقیم به مردم خواهد بود چرا که مردم ما قطعا از مردم زمان امیرالمومنین بهترند فلذا نباید نسخه ای که متناسب با وضع مردم آن دوران است برای مردم ما هم پیچیده شود.
@ali_mahdiyan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 چرا رهبری مستقیماً در موضوع فساد ورود نمیکنند؟ 📝 #علی_مهدیان ☘ این اشکال را جدیدا زیاد میشنوم و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ علیرضا پناهیان به یک پرسش فراگیر: چرا رهبری مستقیما جلوی بعضی امور نمیایستند؟!
@enqelab_st
🔴 راز حمایت رهبری از دولت چیست؟
📝 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
🔸چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
🔹این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
🔸رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
💢نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.
@jebraily
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 راز حمایت رهبری از دولت چیست؟ 📝 #سیدیاسر_جبرائیلی 🔹رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که در
تاکید مقام معظم رهبری بر اینست که نباید با کم کاریِ یک دولت، اختیار به شکل حکومتی از او گرفته شود بلکه باید با مطالبه گری مقابل رویکرد غلطش ایستاد و با ارائه راهکار به او کمک کرد...
@enqelab_st
🔴 ️از کنفرانس تهران تا کنفرانس تهران!
📝##محمد_علی_رنجبر
🔹سال 1322 که مصادف بود با سال 1943 میلادی با پیشنهاد مسکو و البته هدایت شخص چرچیل،کنفرانسی بین چرچیل نخست وزیر بریتانیا، استالین رهبر شوروی و روزولت رییس جمهور آمریکا شکل گرفت، آن کنفرانس هدفش ترسیم جهان پس از جنگ جهانی دوم و شکل دهی نظم جهانی بعد از جنگ بود، همین گونه هم شد پیروزی های پیاپی جبهه متفقین با محوریت این سه کشور بر آلمان و ژاپن، منجر به شکل گیری نظم جدید بعد از جنگ شد.
🔸نکته جالب این بود که تهران در آن سال تنها میزبان این نشست بود و هیچ اراده و اختیاری و هیچ نقشی از خود برای مدیریت این جلسه نداشت، چون اساسا بازیگری به حساب نمی آمد!
🔹حال تهران بار دیگر میزبان نشست سه کشور متحدی است که برای حمله نهایی به تروریست ها یا نیروهای آمریکایی در جنگ جهانی نیابتی در خاورمیانه، به تهران آمده اند. ضمنا برای نظم بعد از پیروزی در جنگ هم تبادل نظر می کنند، منتها این بار ایران اصلی ترین محور این اتحاد است. این بار ایران با مقاومت جانانه و دیپلماسی فعال، متحدین قدرتمندی در برابر جبهه آمریکایی با خود همراه کرده است.
✔️ برگردیم به عقب!
بعد از ورود تروریست ها به سوریه در سال 2011 ، نیروهای مقاومت به فرماندهی سردار سلیمانی و سردار همدانی در سوریه مقاومت کردند و نگذاشتند دمشق سقوط کند، چونکه پیروزی راهبردی در جنگ زمانی است که پایتخت سقوط کند، چهار سال مقاومت باعث شد که تروریست ها دست به کشتار سایر شهروندان بزنند تا خودی نشان دهند و این همانی بود که ما می خواستیم، یعنی دنیا متوجه شود که اینها مردم سوریه نیستند، بلکه تروریست های بین المللی از سراسر جهان هستند.
با شکل گیری داعش و رفتارهای آنها، آمریکایی ها اعلام کردند که ما ائتلاف جهانی علیه داعش درست کرده ایم و همه با ما همکاری کنند.
حتی نامه ای هم به رهبری عزیز نوشت و از ایشان دعوت کرد که وارد ائتلاف جهانی علیه داعش شوند
منتها رهبری عزیز بسیار با صلابت فرمودند: غلط کرده اید و شما جای مدعی و متهم را عوض کرده اید!
بعد هم با درایت خودشان و تلاش سردار سلیمانی، یک ائتلاف جدید، به رهبری ایران درست کردند
ائتلاف 4+1
ائتلافی که در آن ایران، حزب الله، حشد الشعبی های عراق، مقاومت سوریه و ارتش روسیه حضور داشتند. (فراموش نکنید که بعد از چهار سال مقاومت با دست خالی و زیر فشارهای دستگاه های تبلیغاتی که تروریست ها را مردم سوریه می نامیدند، این ائتلاف شکل گرفت ولی ناجوانمردانه برخی می گویند روسها از همان ابتدا در جنگ بودند!)
🔸با شکل گیری این ائتلاف رزق لا یحتسب بعدی نصیبمان شد و در ترکیه کودتا شد، کودتایی که با تلاش اطلاعاتی ما نافرجام بود و اردوغان نیز با فهمیدن اینکه آمریکایی ها قابل اتکاء نیستند، به ائتلاف ایران پیوست و پیروزی ها یکی پس از دیگری نصیبمان شد!
💢 حال با محوریت ایران، سران دو کشور ترکیه و روسیه برای نبرد نهایی در ادلب و شکل گیری نظم جدید منطقه ای، دور هم جمع شده اند، لذا از کنفرانس تهران در سال 1943 تا کنفرانس تهران در سال 2018 ایران از یک بازیگر دسته چندم که اصلا به حساب هم نمی آمد، تبدیل شده است به محوریترین بازیگر دنیا.
@Binesh_Rahbordi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 هیئت یعنی سیاست و دیانت نه قیمه و قمه!
✍ #داود_مدرسیان
1⃣ ماه محرم شد و ملائکه ا... پرچم عزای حسین(علیه السلام) بر عرش الهی آویختند. عزاداران حسین دسته دسته، هیئت به هیئت، مسجد به مسجد را سیاه پوش کرده اند. حرارت غم حسین (ع) دلهای مؤمنین و محبین را صیقل داده است. دیده ها کم کم دریا می شود و کشتی دلها در تلاطم غم حسین. در عصر امروزی که برخی به دنبال « #کدخدا» ی جهان مادی هستند ناخدای کشتی ما حسین بن علی است. سفینه حسین هم بزرگتر است هم سریعتر. گریه بر حسین سیاسی است و ما ملت گریه هستیم. ما با گریه، کاخ دژخیمان و سرسپرده ی کدخدا را برانداختیم.
2⃣ شیعه با همین مراسمات و عزاداری ها در طول تاریخ، مکتب حسین بن علی را حفظ کرده و همواره با عدل علیه ظلم قیام کرده است. فرق ندارد ظالم که باشد. ظلم و ظالم هرکه باشد چه یزید و چه آمریکا و چه #داعش های خارجی و وطنی، باید مقابلش ایستاد. حال عده ای غافل و عده ای مغرض، بدنبال تهی کردن این عزاداری ها از سیاست هستند. عده ای می خواهند هیئت سیاسی نباشد. در هیئتی که سیاست نباشد، در هیئتی که مبارزه با ظلم نباشد، در هیئتی که نقد و امر به معروف و نهی از منکر نباشد، در آن هیئت یزید و اوباما و ترامپ و نتانیاهو منبر میروند، عمر سعد و شیعه لندنی سینه می زنند، بی بی سی و شرق و غرب روضه می خوانند و #ملکه_الیزابت و جناب ملک عبدالشیطان سعودی گریه می کند و داعشی های خارجی و وطنی هم میانداری می کنند.
3⃣ برخی یا غافل اند و یا مغرض اند که بدنبال این هستند که بچه هیئتی را گوشه گیر و عزله نشین کنند. مگر نبود امام بزرگوار ما که فرمود: «دين اسلام يك دين سياسي است كه همه چيزش سياست است ، حتي عبادتش .. والله اسلام تمامش سياست است.. مسأله کربلا، که خودش در رأس مسائل سیاسی هست، باید زنده بماند. زنده نگه داشتن عاشورا، یک مسأله بسیار مهم سیاسی _ عبادی است. محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است».
4⃣ چه ساده لوحند آن کسانی که فکر می کنند مردم نباید سیاسی باشند. آنها که به وقت انتخاباتها، رأی مردم را اگر به نفعشان نبود نمی پذیرند! آنها که به وقت و بی وقت، تهمت ها نثار جریان حزب اللهی سیاسی می کنند و حزب اللهی غیرسیاسی را دوست میدارند، آنها که به دروغ شعار آزادی بیان می دهند اما می گویند:"هیئت نباید سیاسی باشد"! آنهایی که با دروغهای بزرگ #گوبلزی، #فتنه_جنسی بپا میکنند و برای پادویی اربابان خود، دو ملت عشاق الحسین را به جان هم میاندازند، آنها از همین هیئات ضربه خورده اند. از پرچم سیاه حسین بن علی و پیراهن مشکی و گریه ها و نعره های حیدری می هراسند به شرطی که این نعره ها بر سر دشمنان حسین کشیده شود. اگر قمه ها را بر سر دشمن حسین بنشانیم درست است نه اینکه بر سر خویش! مگر حسین بن علی علیه ظلم قیام نکرد؟! مگر این کشته ی فتاده به هامون، بعلت مقاتله و امر به معروف و نهی از منکر، کشته نشد؟ حسین که تشنه گریه نیست بلکه قرن هاست فرزند او، تشنه لبیک ماست.
💢هر کس در دستگاه #امام_حسین(ع) کار میکند باید #ابوبصیر باشد. هیئات باید هدف حسین بن علی را که قیام علیه ظلم بود را گسترش دهند. هیئت یعنی سیاست و دیانت نه قیمه و قمه. امروز نظام اسلامی، تعزیه خوانی قبل از ظهور مهدی است. هیئات باید نقش خویش را پیدا کنند و اجرا کنند. یک هیئت باید علی اکبر سیاسی پرورش دهد، یک هیئت باید زینب صبور خطابه خوان تربیت کند، هیئتی دگر قاسم، این هیئت ابوالفضل شجاع و عارف، آن یکی هیئت حبیب، آن یکی هیئت زهیر. نظام اسلامی تعزیه قبل از ظهور مهدی است هیئات و مساجد و عناصر فرهنگی و سیاسی باید نقش خویش را یافته و درست اجرا کنند. #اربعین ما امسال تمرین عزیمت ظهور است برای ویرانی کاخهای سعودی، صهیونی و آمریکایی. انشاءالله
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 هیئت یعنی سیاست و دیانت نه قیمه و قمه! ✍ #داود_مدرسیان 1⃣ ماه محرم شد و ملائکه ا... پرچم عزای ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 هیئتها نمیتوانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقهمند به امام حسین است، یعنی علاقهمند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است...
@enqelab_st
🔴 ناگفتهای نمانده جز اینکه 18 میلیارد دلار را به چه کسی دادید؟!
🔻روحانی در جشنواره شهید رجایی گفت: بعد از حضورم در مجلس و پاسخگویی به سوالات نمایندگان، یکی از دوستان نامهای برای من نوشت و در آن به من گفت که ای کاش فلان مطلب را در پاسخ به سوالات میگفتی اما من در پاسخ به او تنها در چند پاراگراف نوشتم که همه حرفهایت درست است اما این حرفها برای شرایط صلح است؛ اگر دشمن به میدان نیامده بود و آمریکا نیز شمشیرش را از غلاف خارج نکرده بود، من جور دیگری سخن میگفتم اما امروز روز جنگ با دشمن است.
🔻وی افزود: مردانگی، مروت، اخلاق، اصول انقلاب و منافع ملی همه اقتضا میکند که امروز در کنار یکدیگر باشیم و همدیگر را یاری کنیم. چراکه دولت نمیتواند از یک طرف با آمریکا مبارزه کند و از طرفی دیگر حواسش به راست و چپ باشد؛ دولت که نمیتواند در سه جبهه بجنگد. امروز روبهروی دولت، آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده است و راست و چپ به عنوان دو جناح باید حامی دولت در این میدان جنگ باشند وگرنه اگر من بخواهم به راست یا چپ جواب دهم، ما به جایی نمیرسیم.
🔻آقای روحانی در روز پاسخگویی نیز با لحنی منتگذارانه درباره ناگفتن برخی مسائل سخن گفته بود و چون این ادعا تکرار میشود، نیازمند نقد و بررسی است.
✅ در اینکه امروز باید بیش از گذشته وحدت و همدلی در کشور حاکم باشد و همه دستگاهها و صاحبان سلایق سیاسی در کنار هم و در مقابل دشمن باشند، تردیدی نیست.
✖️ اتفاقا از همین منظر میتوان فهمید اصرار بر ایجاد دوقطبیهای سیاسی دشمنپسند در انتخابات 92 و 94 و 96 برای جمع کردن چند رای بیشتر، چهقدر بیانصافانه و جفاکارانه بوده است؟
✅ نکته دوم این است که امروز منتقدان دلسوز غالبا نجابت به خرج میدهند و از 100 اعتراض، یکی را آن هم با ملاحظه و مماشات بیان میکنند. در نقطه مقابل، احزاب تندرویی مانند کارگزاران و ... قرار دارند که بیشترین سهم را از غنیمتهای انتخاباتی بردهاند اما اکنون دولت را صریحا دچار سرگشتگی معرفی میکنند.
🔻اما درباره ادعای وجود ناگفتهها و منت گذاشتن بر سر نظام و مردم مبنی بر اینکه آنها را نگفته تا وحدت و امنیت کشور به خطر نیفتد، ملاحظاتی هست.
✅ اولا اگر ناگفته منصفانه و واقعی - نه سیاستبازی و شانتاژ و عملیات روانی - درباره علل سوءمدیریت دولت و نابسامانی اقتصادی موجود در میان است، چرا نباید گفته شود و مردم مطلع شوند و مسئولان راه آن را ببندند.
🔻مثلا دولت چرا توضیح نمیدهد که در کدام فرآیند تصمیمگیری رانت 18 میلیارد دلاری و واگذاری ارزان قیمت 7 میلیون سکه را ایجاد کرد و چه کسانی با کدام رانتهای اطلاعاتی از این واگذاریها سود بردند؟ و... سئوالاتی از این قبیل.
✅ اما اگر مقصود، جنجال سیاسی و ترور شخصیت سایر نهادها به قصد فرافکنی (نقشه دشمن و نفوذیها و پادوهای بیگانه) است، باید پرسید مگر حرف ناگفتهای هم در عملیات روانی و دروغسازی و منفیبافی علیه نهادهایی مانند سپاه پاسداران، شورای نگهبان، قوه قضاییه و از این قبیل باقی مانده که نگفته باشند و تازگی داشته باشد؟
✖️ مگر در همین انتخابات 96، کم دروغ و سیاهنمایی علیه سپاه پاسداران و شورای نگهبان و ... گفته شد؟ و فراتر از اینها مگر ادعا نشد اینها 38 سال است میخواهند چوبههای دار بلند کنند و در پیادهروها خیابان بکشند و ... حرفهایی که سازمان تروریستی منافقین و سلطنتطلبان در رسانههای بدنامی چون BBC و VOA را سر ذوق آورد؟
✅ و بالاخره اینکه سوءمدیریت اقتصادی، نیازمند بازنگری در راهبرد اقتصاد، تیم اقتصادی دولت و تغییر نگرش شخص رئیس دولت از خارج به ظرفیتهای انبوه داخلی است. هر پاسخ غیراقتصادی و سیاسیکارانه پس از 5 سال وعده و وعید به مردم و اخذ امتیازات کمسابقه، مسموع نیست وگوینده(گان) را بیشتر از گذشته، از چشم عوام و خواص میاندازد.
✅ فراموش نکنیم یک عضو حزب کارگزاران بود که گفت اگر به یک چوب خشک، اختیارات داده شده به دولت را واگذار میکردند، اقتصاد اکنون سامان یافته بود.
💢 واقعیت این است که متاسفانه آقای روحانی با علم به اینکه حرف ناگفتهای ندارد، وسوسه میشود از فضاسازی محافل ضدانقلاب و نفوذی درباره ناگفتهها، به شکلی متفاوت استفاده کند و منتی هم برای اینکه دوباره به رادیکالیسم دامن نزده، سر مردم بگذارد!
📝#خبر_ویژه_روزنامه_کیهان
@kayhannewspaper
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 «ممنوعه»؛ عادی سازی و قبح زدایی!
📝 دکتر #علی_موسوی
همواره قوانین حاکم بر شبکه خانگی با عرصه عمومی تر سینما و سریال تفاوت های چشمگیری داشته است. گویا آن دست از فیلم ها و سریال ها برای مردم کشوری دیگر و فیلم های روی پرده برای کشوری دیگر ساخته می شوند و این گپ در اعمال قانون محل سوال است.
تعریف از سریال و محتوای فاخر هم در این میان دستخوش تغییرات جدی و قابل تاملی شده است.
سریال «ممنوعه» که روی آن +16 هم حک شده، اولین قسمت از فصل نخستش وارد شبکه خانگی شده است. سریالی که پس از تماشای آن احساس می کنید کسی محکم با مشت به صورتتان کوبیده و اولین سوالتان این خواهد بود که چه اتفاقی رخ داده است؟ اما از منظر رسانه ای مساله مهم پرسیدن چند سوال است.
💢#هدف از تولید این سریال چه بوده؟
💢بناست چه #سبک_زندگی را در ما تغییر دهد یا ایجاد کند؟
💢با استفاده از چه #تکنیک_هایی و ......
#عادی_سازی به عنوان یکی از تکنیک های رسانه ای که با مدد #تکرار، برای تغییرات سبک زندگی مورد استفاده قرار می گیرد و #قبح_زدایی دوتکنیک مهمی هستند که این سریال باکمک آنها، محتوای ضداخلاقیش را به خورد مخاطب دهد.
اینکه شخصیت های داستان با شرط بندی تن به روابط جنسی آزاد فارغ از چارچوب می دهند و همزمان در رابطه بودن با چندین نفر را به تصویر می کشند، نوع جدیدی از لاابالیگری در عرصه ارائه محتوا به مخاطب است.
سوال اینجاست که چند درصد از مردم در حال حاضر درگیر چنین روابطی هستند؟ چند درصد در حال حاضر تن به چنین اعمالی می دهند؟ نقش خانواده در این سریال کجاست؟
اساسا ضرورت به نمایش کشیدن ابتذال گونه آنچه در برخی سطوح پنهان جامعه در جریان است به طور عیان و به رو آوردن آن، چه میزان است و با چه هدفی انجام شده است؟
مساله دیگر به تصویر کشیدن روابط بدون هیچ قید و شرط مبتنی بر لذت آنی است.
در بخش آنچه خواهید دید البتع مساله کمی هم فراتر رفته و روابط متعدد افراد متاهل را هم به تصویر کشیدند که باز این مساله هرچند در میان برخی اقشار وجود داشته باشد، موجب عادی سازی و قبح زدایی خواهد شد.
متاسفانه ناظران محتوا گاهی از در دروازه تو نمیروند و گاهی از سوراخ سوزن. یا قید +۱۶ واقعا توسط چند درصد مردم رعایت خواهد شد. زمانی اعلام شد فیلم لانتوری برای +۱۸ سال مناسب است اما با ورود به سالن سینما بهش قابلتوجهی از تماشاگران در رده سنی شامل ممنوعیت بودند.
این حد از افسارگسیختگی رفتاری آنهم در سریالی که با قوانین ایران اسلامی اجازه نشر یافته، خود نشان از نگرشی خطرناک در حوزه تایید و توزیع چنین محتواهایی است.
♨️ بهتر است فکری به حال تولیدات داخلی مان کنیم که به مراتب مرزهای بی اخلاقی را بیش از برخی محتواهای تولیدی خارجی درنوردیده اند و با این روال مدتی بعد باید شاهد به تصویر کشیدن برخی تصاویر خاص هم باشیم.
❌به راستی که این ضرب المثل آفریقایی درست است که «اگر در میان شما دشمن نباشد، دشمن بیرون به شما آسیبی نمیزند.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 «ممنوعه»؛ عادی سازی و قبح زدایی! 📝 دکتر #علی_موسوی همواره قوانین حاکم بر شبکه خانگی با عرصه عمومی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوج ابتذال در سریال جدید شبکه خانگی؛ حاکمِ ورق بازی حکم میکند شماره ۳ و ۵ باید امشب باهم بخوابند و...
@enqelab_st