خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_ششم | #شمارهی_47
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 پروژه دولت ضعیف چگونه به پایان میرسد؟
👤 #محمد_زعیمزاده
🔹 رئیسی در شرایطی پیروز انتخابات شد که نکته اصلی در تحلیل فضای جامعه اعتراضی بودن آن است، اعتراض در بخشهایی از جامعه به حدی زیاد بود که عطای تغییر از مسیر صندوق را به لقایش بخشیدند و در طیف گستردهای از مردم منجر به رای به نه به وضع موجود شد.
🔸 دولت او در شرایط ویژه اقتصادی، اجتماعی شکل گرفته است؛ کسری سنگین بودجه، وجود تحریمهای گسترده، شرایط وحشتناک کرونا و... خیلی نیاز به توضیح ندارد اما مهمترین مشکل دولت جدید بهنظر میرسد اینها نیست، مساله اصلی بازگشت اعتماد به مردم است.
✅ جامعه ایرانی حداقل از خرداد 88 دچار دوگانههایی شده است که نتیجهاش تشدید شکافهای اجتماعی است، دوگانههای مرکز-پیرامون، متدین-سکولار، نخبه-توده به درست یا غلط در این سالها با پروژههای مختلف سیاسی داخلی و خارجی، اشتباههای فاحش در حکمرانی و البته بازنمایی رسانهای پررنگ شده است، وقایع 88 با محوریت طبقه متوسط و 96 و 98 با محوریت طبقات پایینتر اقتصادی همه در این دوگانهها تعریف میشوند..
🔹 سه گام وفاق گفتمانی
از این رو استفاده از لفظ «دولت وفاق ملی» در نطق روز تحلیف سیدابراهیم رئیسی را باید در راستای مطالبه «دولت همه مردم» فهم و از آن استقبال کرد. وفاق اگر قرار است به مثابه یک پروژه جدی دنبال شود در فضای متکثر سیاسی فکری فعلی باید به گونهای تفسیر و تبیین شود که هر اقدام و تصمیم دولت موجب افزایش سرمایه اجتماعی کشور شود. این روند چند پیشنیاز مهم دارد.
1️⃣ اینکه دولت باید بتواند با توجه به نیازها و اولویتهای جامعه گفتمانی را به مثابه نخ تسبیح همه تصمیمات خود انتخاب کند، توامان دیدن عدالت و آزادی که در ادبیات جناب رئیسی هم کم و بیش دیده میشود به شرط پایبند بودن به لوازم آن میتواند این نخ تسبیح باشد
2️⃣ پروژههایی برای اقدام و اجرا انتخاب شود که بتوان منطق آن را در یک بسته مشخص و چارچوبمند و همه فهم برای مردم توضیح داد. اصولا تصمیمات دولت سیزدهم اگر استدلال عمومی خوبی نداشته باشند از پیش شکست خورده هستند.
3️⃣ دولت باید بتواند بر مبنای آن پروژهها تیم توانمند و باورمند به آنها را انتخاب کند، درواقع همکاران آقای رئیسی باید افرادی باشند که هم به درهمتنیدگی عدالت و آزادی باور داشته باشند هم در حوزه خودشان پروژههای اصلی را بشناسند و برای حل آنها ایده داشته باشند و هم هماهنگ باشند، فرآیند تشکیل کابینه باید از اولویت به ایده و از ایده به فرد باشد نه چون سنوات قبل از محفل و دورهمی به شخص.
✅ اختلافنظر در کارشناسی، هماهنگی در اجرا
🔹 وفاق در کار اجرایی مانند دولت لزوما به معنای چند جناحی بودن کابینه نیست، اتفاقا کابینه ایدهدار و مسالهمحور باید هماهنگ و همگرا باشد، چنین کابینهای است که میتواند مسائل را حل کند و کارآمدی را افزایش دهد، اما پشت صحنه این کابینه هماهنگ حتما باید استفاده از ظرفیتهای کارشناسی دیدگاههای مختلف با علایق و سلایق مختلف و بعضا متضاد باشد، این نگاه اگر در دولت به شکل غیرنمایشی و جدی دنبال شود حتما نتایج خوبی خواهد داشت.
✅ دولت مردمی دولت قبیلهها نیست
🔸 دو جریان میتوانند در پروژه دولت وفاق اخلال ایجاد کنند، اول حامیان دولت قبل و منتقدان سیاسی دولت جدید و دوم بخشی از بدنه ایدئولوژیک دولت رئیسی. جریان اصلاحات دو رفتار عبرتآموز با دولتهای مختلف داشته است، جریانی که در دولت اصلاحات چماق «پیام دومخرداد را دریافت نکردهاید» را همواره بالای سر منتقدان قرار داده بود، در دولت اول روحانی هم که اوضاع اجتماعی برایش نسبتا روبهراه بود ترجیح داد جامعه را به دو دسته «برجامیان و نابرجامیان» تقسیم کند.
🔹 ویروس مسری اولی که در هنگام سرخوشی و مستی حاصل از پیروزی سیاسی حاصل میشود، فرد مبتلا را به این نقطه میرساند که دولت فقط باید برای منویات ما کار کند، متاسفانه این ویروس ممکن است از جریان رادیکال اصلاحطلب به بدنه ایدئولوژیک حامی دولت رئیسی هم منتقل شود.
✅ لزوم وجود جریان منتقد دلسوز
💢 دولت رئیسی برای پیشبرد پروژه وفاق باید نقد همدلانه شود، متاسفانه کمی کلیشه شده اما خب واقعیت این است که نقد با تخریب و سنگاندازی فرق دارد. دولتهای احمدینژاد و روحانی از وجود منتقد اصولی و منصف محروم بودند، شاید هیچکدام نخواستهاند که چنین منتقدانی داشته باشند، اما دولت رئیسی اولا باید بداند مسیر وفاق نادیده گرفتن منتقدان نیست، ثانیا در عمل سعه صدر خود را در مواجهه با نقد بالا ببرد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 عدم امضای اعتبارنامه آقای رئیسی توسط لاریجانی
👤 #محمد_ایمانی
🔹 از دوازده عضو شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی تنها عضو شوراست که اعتبارنامه آقای رئیسی را امضا نکرده است. او البته در مراسم تنفیذ به عنوان "رئیس مجمع" حضور داشت. کسانی می گویند عدم امضای اعتبار نامه به عنوان عضو شورای نگهبان، در دفاع از علی لاریجانی است که صلاحیتش احراز نشد.
🔸 اما دیگرانی احتمال می دهند آقای آملی، از عملکرد آقای رئیسی در قوه قضائیه ناراضی است. این قوه در دوره ریاست رئیسی، برخی خط قرمز های غیر قانونی و غیر شرعی مبارزه با فساد را شکست و در کنار بازخواست امثال حسین فریدون و مهدی جهانگیری و برخی نمایندگان مجلس، اکبر طبری "معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه" را پای میز محاکمه و محاسبه کشاند.
✅ در جریان این محاکمات، از ارتباطات همراه با زد و بند دانیال زاده (مفسد بزرگ اقتصادی با 4هزار میلیاردتومان بدهی بانکی) و حسین فریدون از یکسو، و همچنین دانیال زاده و اکبر طبری از سوی دیگر رونمایی شد.
🔹 فریدون به خاطر دریافت چند ده میلیارد تومان رشوه، به پنج سال حبس قطعی و رد مال به مبلغ 31 میلیارد تومان محکوم شد. طبق گفته های نماینده دادستان، یکی از دریافتی های طبری از خانواده متهم نجفی، ملکی در خیابان کریمخان بوده و طبری، ملک را صرفاً برای گم کردن ردّ رشوه دریافتی، با واحدی از برج «روما رزیدنس» متعلق به دانیال زاده معاوضه می کند.
🔸 نگارنده احتمال می دهد آقای آملی در جریان مفاسد طبری نبوده است. اما به نظر می رسد برخورد با تخلفات طبری، برای او سنگین آمده، به ویژه این که برخی رسانه ها و محافل سیاسی، ماجرای طبری را اسباب انتقام جویی از مواضع انقلابی آقای آملی کردند.
✅ عدم امضای اعتبارنامه آقای رئیسی نمی توانسته اقدام درستی یاشد؛ چه این که رئیسی منتخب ملت با بیش از 18 میلیون رای و در جریان انتخاباتی است که اتفاقا برخی موتلفان سیاسی علی لاریجانی، بیشترین جفا را در حق منتخب بعدی ملت مرتکب شدند.
🔹 وانگهی، اگر آقای آملی گلایه ای هم در دفاع از برادرش داشته باشد، گلایه و نقد او به شورای نگهبان بر می گردد و دخلی به رای منتخب ملت نمی توانسته داشته باشد.
🔸 اجمالا از آقای آملی انتظار می رود جانب انصاف و تقوا را بیش از گذشته مراعات کند و اجازه ندهد اغیار، از برخی مواضع ایشان سوء استفاده کنند.
💢 این انتظار به حق از ایشان وجود دارد که بیش از پیش مراقب شیطنت خناسان و دشمنان باشد؛ آنها نه به ایران و نه به نظام و اسلام هیچ اعتقادی ندارند، اما موج سواری روی اختلاف یا دلخوری های مسئولان، کار همیشگی شان بوده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازی صلح و جنگ!
👤 #سیدمصطفی_خوشچشم
🔹 اسرائیل صرفا استراتژی مهار را در قبال ایران دنبال میکند و هدفش جنگ نیست
✅ اگر میتوانستند با جنگ با ایران طرف شوند، همان زمان که به عراق و افغانستان حمله کردند، به ایران هم حمله می کردند، اسرائیل هم همین ترس را دارد ولی برای اجرای استراتژی مهار، تهدید باورپذیر را در دستور کار قرار دادهاند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از مبارزه با مفاسد اقتصادی تا مدیریت شرکت بزرگترین مفسد اقتصادی!
✅ مسئول مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور متاسفانه شده مدیرعامل بزرگترین شرکت مفسد اقتصادی!
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مدیریت ارزی کشور
👤 #محمدرضا_رنجبرفلاح
🔹 ارز 4200 تومانی تمام شده و دولت آقای رئیسی باید قید آن را بزند
✅ دولت باید ارز را به بالاترین قیمت بفروشد و با درآمد آن یارانه گروههای آسیب پذیر را افزایش دهد.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توضیحات جالب سرتیم محافظین رهبر انقلاب
✅ من میخوام داخل مردم باشم!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افکار، ناخواسته به رفتار ما جهت میدهند!
👤 #حجتالاسلام_تراشیون
✅ گفتوگو یک هنر است. باید بدانیم چگونه باید باشد.
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 نگاهی به گزینه اصلی وزارت ارشاد/ محمدمهدی اسماعیلی کیست؟
💬 #رجانیوز
🔹 پس از بررسیهای فشرده و بحثهای فراوان برای تشکیل کابینه سیزدهم، خبر رسیده که دکتر محمدمهدی اسماعیلی گزینه اصلی تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی است.
🔸 محمدمهدی اسماعیلی متولد 1354 در کبودرآهنگ همدان، از طلاب دانشآموختۀ مدرسۀ عالی شهید مطهری، دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علومانسانی و مطالعات فرهنگی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و همچنین مدیر گروه «جامعهشناسی سیاسی مؤسسۀ مطالعات و تحقیقات اجتماعی» دانشگاه تهران است.
✅ اسماعیلی از فعالین فرهنگی، رسانهای و سیاسی باسابقه و از چهرههای فرهنگی و علمی نخبۀ جبهۀ انقلاب است؛ دکتر اسماعیلی فعالیتهای فرهنگی جدی خود را از سردبیری و مدیرمسئولی چندین نشریۀ فرهنگیاجتماعی در دهۀ هفتاد آغاز کرده است؛ وی از جملۀ مدیران تحولگرای راهبردی سازمان صداوسیما در جایگاههای مجری طرح نظام جامع ارزیابی تولیدات صداوسیما، مدیریت مرکز افکارسنجی سازمان، مدیرکل ارزیابی برنامههای تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانۀ سازمان صداوسیما به عنوان یک ساختار فرهنگی اجتماعی پویا و نویدبخش تحول رادیو و تلویزیون بوده است.
🔹 اسماعیلی بعد از سالها فعالیت فرهنگی و اجتماعی و رسانهای، در دولت نهم بهعنوان رئیس کمیسیون فرهنگی و رسانه و همچنین معاون فرهنگیاجتماعی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری و سپس در دولت دهم بهعنوان معاون سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی استاندار اصفهان بهکار گرفته شد؛ راهاندازی قرارگاه فرهنگی در استان اصفهان، سازماندهی و پیشتیبانی از اهالی فرهنگ، تشکلها، مؤسسات و مراکز فرهنگی و هنری از جملۀ مهمترین اقدامات او در دورۀ مسئولیت در استانداری اصفهان بود؛ الگوی اقدامات فرهنگی، هنری این معاونت در همان سال بهعنوان سند الگوی فعالیتهای فرهنگیهنری و اجتماعی در وزارت کشور تدوین و به همۀ استانهای کشور ابلاغ شد؛ مهدی اسماعیلی جزو کارگروه تحول فرهنگی وزارت ارشاد در زمان وزارت دکتر صفارهرندی و عضو هیئـت مؤسس مؤسسات فرهنگی مهم و پویایی چون مؤسسۀ طلوع حق، مؤسسات پایش و افکارسنجی فرهنگیاجتماعی و مراکز رسانهای مؤثری بوده است.
🔸 در زمان تولیت آیت الله رئیسی در آستان قدس رضوی، دکتر اسماعیلی بهعنوان مشاور فرهنگی و همچنین رئیس دفتر تحقیقات اجتماعی آستان قدس فعالیتهای فرهنگی خود را ادامه داد؛ همچنین با انتخاب آیت الله سید ابراهیم رئیسی بهعنوان رئیس قوۀ قضائیه از سوی رهبر معظم انقلاب، اسماعیلی بهعنوان مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس قوه و همچنین نمایندۀ ایشان در سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی فعالیت میکرد.
✅ تسلط محمد مهدی اسماعیلی بر منظومۀ فکری فرهنگی و سیاسی مقام معظم رهبری وی را به چهرهای آشنا در هماندیشیها و همایشهای فرهنگی جبهۀ انقلاب و همچنین در بین اساتید دانشگاههای مختلف کشور تبدیل کرده است. بهطوری که با طراحی و برگزاری بیش از هفتاد دورۀ کارگاههای دانشافزایی برای اساتید دانشگاههای مختلف کشور در نهاد رهبری در دانشگاهها در طول این سالها و در جمعهای مختلف جوانان از جمله در اردوها، نشستها و همایشهای دانشگاهها، با بیش از صدها مقالۀ علمی و سخنرانیهای مختلف نقش بسزایی در تبیین مبانی گفتمان فرهنگی، فکری و سیاسی انقلاب اسلامی، حضرت امام ره و مقام معظم رهبری داشته است.
💢 معاونت پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی و تولید بیش از سیصد اثر مهم در حوزۀ تاریخ با کادرسازی و بهکارگیری از ظرفیتهای اهالی پژوهش و قلم، راهاندازی همایشهای چندگانه و اثرگذار مقابله با تحریف تاریخ معاصر و تطهیر پهلوی در حوزۀ کتاب و ادبیات، عضو هیئت مؤسس و شورای سیاستگذاری جایزۀ ادبی شهید اندرزگو، مشاور عالی مجمع ناشران انقلاب اسلامی و همچنین تألیف چندین اثر رواییتاریخی، پژوهشی و سیاسی و نگارش مقالات فکری، فرهنگی و سیاسی بسیاری، از دیگر فعالیتهای فرهنگی و فکری دکتر محمدمهدی اسماعیلی در طول این سالها بوده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_ششم | #شمارهی_48
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_ششم | #شمارهی_48
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 به فکر لغو تحریمها نباشیم، مهار رشد نقدینگی بازار ارز را آرام میکند.
👤 #رسول_بخشیدستجردی، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان
🔹 در خصوص وضعیت بازار ارز اظهار کرد: مهمترین عامل تاثیر گذار روی نرخ ارز، یک موضوع ساختاری است. نرخ ارز در تقابل میان عرضه و تقاضای ارز تعیین میشود. تقاضای ارز متکی به ورود نقدینگی ریالی به بازار ارز است. مادامی که ورود نقدینگی ریالی جهت خرید ارز از عرضه ارز بالاتر باشد، نرخ ارز در حال افزایش خواهد بود.
🔸 درست است که تحریم ورود ارز به بازار داخل را کاهش میدهد. اما این یک بخش قضیه است. مهمترین بخش قضیه ورود نقدینگی ریالی به بازار ارز است. نقدینگی ریالی گسیل شده به بازار ارز در سالهای اخیر همواره در حال افزایش بوده چون نرخ رشد نقدینگی در اقتصاد ایران بسیار بالاست. بنابراین مادامی که نرخ رشد نقدینگی از نرخ ورود ارز به بازار بالاتر باشد، نگه داشتن قیمت ارز به طور ثابت برای یک مدت زمان مشخص، منجر به سرکوب ارزی میشود.
✅ سرکوب ارزی هم اصطلاحا مانند یک "زودپز" روی اجاق گاز به یکباره میترکد. نقدینگی در ایران از سال 92 تا پایان سال 96 ، 230 برابر شد. با این وجود قیمتها در این فاصله حداکثر 50 درصد رشد کرد. یک اختلاف تقریبا 180 درصدی در این بین وجود داشت که به معنای افزایش 2.8 برابری قیمتهاست. دولت تقریبا 5 سال قیمت ارز را سرکوب کرد تا نوروز 97 که به یکباره قیمت ارز مانند همان "زودپز" روی اجاق منفجر شده و به سه برابر رسید. این یعنی تقریبا همان 2.8 برابر افزایش قیمتی که باید در عرض آن 5 سال اتفاق میافتاد، در یک بازه کوتاه ابتدای سال 97 اتفاق افتاد.
🔹 دلیل این گونه اتفاقات این است که نرخ رشد نقدینگی در اقتصاد ایران همواره بالا بوده است. مثلا در 47 سال گذشته نقدینگی بیش از 70 هزار برابر رشد کرده است. جالب اینجاست که در همین فاصله تولید ناخالص داخلی کشور 2.2 برابر شده است. رشد 70 هزار برابری نقدینگی یعنی متوسط قیمتها باید بیش از 30 هزار برابر رشد میکرده که البته این اتفاق هم افتاده است. به عنوان مثال اگر در طول این 47 سال، رشد قیمت طلا را بررسی کنید، مشخص میشود بیش از 30 هزار برابر رشد کرده است. بنابراین رشد قیمت ارز همواره اتفاق میافتد چون سرعت رشد نقدینگی در کشور ما بالاست. در واقع رشد نرخ ارز در کشور ما یک علت ساختاری دارد.
💢 طرفهای تحریم کننده ایران هرگز تحریمها را بر نمیدارند، مگر اینکه مجبور به این کار شوند. گفتگو با این کشورها چیزی جر اتلاف وقت نیست. آنها جلوی جریان ورود ارز به کشور را گرفتهاند. بنابراین باید منابع ارزی را مدیریت کنیم تا به دست هرکسی نرسد و فقط با آن کالای مورد نیاز کشور وارد شود. از طرف دیگر باید نرخ رشد نقدینگی را مهار کنیم تا بازار ارز آرام شود.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab