خیابان انقلاب
🔴 مهمانان احتمالی آتی دانشگاه شیراز!
📝 #سعید_شعربافتبریزی
🔻سابقه سوء استفاده جریانهای سیاسی و حزبی از تشکلهای دانشجویی برای احیاکردن مرده های سیاسی و فعال سازی نیروهای ناکارآمد سیاسیسطح کشور سابقه حداقل ۲۰ ساله در خاطرات بنده دارد. جایی که در سال ۷۸، انجمن اسلامی دانشکده مهندسی دانشگاه شده بود پاتوق سخنرانی های پی در پی محسن سازگارا و سکوی پرتاب او به عرصه های عمومی ( و بعدها به خارج از کشور) و جامعه اسلامی دانشگاه شده بود تریبون جناب مهندس باهنر و اعضای لیست جبهه خط امام و رهبری که تمنای ورود به مجلس ششم و هفتم را در سر می پروراندن
🔹امروز هم همچنان در به همین منوال می چرخد و بسیاری از تشکلها همچون گذشتگانشان به رسالت احیای سیاسیون خرابکار! مشغولند، حتی ناخواسته...
🔻اما تا این جای کار را می شود به حساب ناپختگی، بی اطلاعی از واقعیت های عرصه سیاسی و یا وابستگی حزبی افراطی چند دانشجوی عضو تشکل گذاشت اما حقیقت فضای تحلیلی سیاسی دانشگاههای ما تلخ تر از این حرفهاست.
✅ بنده می توانم تعهد دهم که همین عکس هایی که نگارنده به طنز در این تصویر نگاشته با همین افراد و با همین موضوعات، همین الان می تواند بدون هیچمشکلی در یک دانشگاه مادر مثل فردوسی و تهران و یا امیرکبیر ، آنهم در یک جمع نخبگانی متشکل از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شود و در انتها نیز سخنران برنامه در میان تشویق حضار سالن را ترک نماید. فقط کمی مهارت لازم دارد که از جمله آن کنایه انداختن های متعدد به حاکمیت در سایه!، دست بسته بودن خود در دوران مدیریتی و ذکر برخی اخبار پشت پرده است که الحمدلله این حضرات سیاسی در آن استادند.
💢پ.ن: بعنوان یک مطالعه موردی ساده، پیشنهاد می کنم در همین دانشگاه شیراز که جناب آخوندی بعنوان متخصص تمدن ایرانشهری!!! در آن دعوت شده اند، یک برگه سفید بین اساتید دانشگاه توزیع کنند و در آن از اساتید بخواهند در حد چند خط بنویسند که آخوندی و رویکردش در حوزه مسکن و شهرسازی چه بوده است؟! فقط همین... انتشار این پاسخ ها بسیار قابل تامل خواهد بود....
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 آزمودنِ آزمودها، به خطا!
📝 #حسن_شمشادی
🔹آنچه در چند روز قبل در زمینه سهمیه بندی و نرخ سوخت در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد، صرفا آزمودن آنهم از نوع آزموده های قبل و بشدت به خطا بود!
🔸وقتی از ماه های منتهی به پایان سال مسئولان دولتی و مجلسی با ادبیات مختلف در این باب می گفتند و بسیاری شان در پاسخ به سهمیه بندی بنزین و دو نرخی شدن آن از کلمه #فعلا استفاده می کردند، کاملا مشخص می کرد، که در سال نود و هشت هر دو مورد رخ خواهد داد.
🔻صرف نظر از وضعیت اقتصادی کشور و جیب مردم و همچنین درآمدها و بودجه دولت و تاکید مسئولان و کارشناسان بر لزوم این کار، عرض بنده نحوه نادرست اطلاع رسانی مسئولان است.
🔹به خوبی می دانم که بررسی واکنش های مردم در قبال خبری به این مهمی و تصمیم گیری پس از آن، از جمله روش های دولتمردان و مجلسیان ما در همه ادوار بوده است، اما بهتر است این حضرات بدانند که در این شرایط، این گونه روش های منسوخ دیگر جوابگو نیست!
🔸خسته تان نکنم، خطابم به تصمیم گیرندگان محترم است که شما را به خدا یکبار هم که شده کارشناسی شده اطلاع رسانی کنید، شفاف و مستند سخن بگویید و اینگونه التهاب به جامعه تزریق نکنید.
💢 عرض دیگری هم دارم، چنانچه خواستید از تکنیک اقناع افکار عمومی بهره ببرید، لطفا قیمت سوخت را در داخل، منطقه و دیگر کشورها مقایسه نکنید چون در آن صورت باید خیلی چیزهای دیگر راهم مقایسه بفرمایید از جمله درآمدها، سطح اشتغال، رفاه نسبی و .... که به هیچ وجه به صلاح نیست و به یقین در میان مردم تاثیر عکس دارد.
خود دانید ! همین !!!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آیا آرایش جنگی گرفتهایم؟!
📝 #عبدالله_گنجی
🔺همه رفتارهای دشمن نشان میدهد که تمام توان خود را برای مقابله با ایران آماده کرده است و با همه آرایش، تجهیزات و ابزار به میدان مبارزه آمده است. اگرچه همگان معتقدند این آرایش فقط در عرصه جنگ نظامی نیست و همه عرصههای دیگر را در بر گرفته است، اما در ایران آمادگی صرفاً آرایش نظامی است و گویی در آستانه جنگ نامتقارن هستیم. آرایش دشمن بر اقتصاد و روان متمرکز است و هدف آن نیز بیثباتسازی سیاسی – امنیتی از طریق تولید نارضایتی است.
🔹ملت ایران تا امروز فشارها را تحمل کرده و خود را نشان داده است، اما طولانی شدن جنگ غیرنظامی گوشزد میکند که آمادگی مردم جهت ایستادگی رافع مسئولیت و تلاش اجزای حاکمیت برای کاهش آلام آنان و پاسخگویی به دشمن نیست. آیا میتوان آرایشی را در صحنه کشور دید و به آن در جنگ همهجانبه امیدوار بود؟ بدون تردید تأثیر جنگ اقتصادی – روانی در ملت زمینهساز جرئت جنگ نظامی دشمن خواهد بود. روزی که دشمن احساس کند که به هدف خود مبنی بر فاصله مردم – حاکمیت دست یازیده است در تند کردن حرکت خود درنگ نخواهد کرد.
1⃣ برای ایستادن در مقابل آرایش جنگی دشمن شرط اول پذیرش این نکته است که جنگ غیرنظامی را باور کنیم.
2⃣ شرط دوم این است که میدان، روش و ابزار مبارزه را بشناسیم و متناسب با آن به میدان بیاییم. میدان جنگ دشمن مردم ایران هستند و روش آن تنگنای اقتصادی و ابزار آن نیز رسانههای غرب جهت ادراکسازی و تقویت باور ایرانیان به توان دشمن است تا محاسبات ما بر هم بریزد و خود از ترس باران به زیر ناودان فرار کنیم.
3⃣شرط سوم شناخت اولویتهای این جنگ است: مستضعفین اولین تلفات این جنگ هستند. این دسته همانهایی هستند که کوله بار مبارزه را در ۴۰ سال گذشته به دوش کشیدهاند و عجیب است که دولت ما برای حدود ۲۵ قلم کالای اساسی آنان چتر حمایتی ایجاد نمیکند. دولت باید سربازان نحیف این جبهه را در اولویت تغذیه قرار دهد تا مقاومتشان در این جنگ دوچندان شود.
4⃣شرط چهارم این است که جناح چپ جبهه ما تکلیف خود را روشن کند. در این جنگ چه نقشی برای خود تعریف کرده است؟ قرار است با دشمن بجنگد یا در روز حادثه جاخالی دهد. در نخبگان و رسانههای اصلاحات کمتر بویی از باور جنگ و تمرین آرایش به مشام میخورد و گویی به جز روحانی و ظریف بقیه نگران خود در انتخابات آیندهاند. گویی ابتدا سند مجلس را میخواهند تا بعد به جبهه اعزام شوند.
🔹حنجره واحد از نخبگان کشور بسان توپخانه ماست. دشمن نباید صداهای متفاوت در مقابل خود بشنود و احساس کند در پشت جبهه ما امکان یارگیری وجود دارد.
5⃣شرط پنجم داشتن خلاقیت و ایده برای ضربه فنی کردن دشمن از یک سو و امیدوار کردن ملت از سوی دیگر است. منابع کشور را چطور میتوان در این جنگ هزینه کرد؟ و آیا هزینه کرد این جنگ جز در سفره اقشار آسیبپذیر معنا مییابد؟ خوشبختانه ذخایر ارزی کشور بیش از ۱۲۰میلیارددلار است و این اندوخته اگر با اولویتهای منطقی هزینه شود سالها میتوان در محاصره بود، اما احساس در شعب ابیطالب بودن را نداشت.
6⃣شرط ششم این است که شبکهای از دشمنان دشمن را در جهان همراه نمائیم و ظرفیتهای همدیگر را تهاتر کنیم. ونزوئلا، کوبا، روسیه، چین، عراق و دهها کشور خاموش دیگر هستند که دلهایشان با ماست، اما از گنده لات محله بیم دارند، میتوانیم «همکاری خاموش» با آنان را شروع و آنان را به آرایش جهانی خود اضافه نمائیم.
7⃣شرط هفتم این است که ما میدان جنگ را از میان مردم به میدان هستهای بکشانیم. ما در حوزه هستهای باید دست به تغییر مسیر و راهبرد بزنیم که معنیاش سوزاندن برجام در غیاب کارآمدی آن باشد. غنیسازی ۲۰ درصد، خروج از NPT، تمرکز رسانهای بر تبعیض هستهای در جهان و شروع همه چرخههای انرژی هستهای میتواند باخت را برای دشمنی که منتظر رؤیت خفه شدن ما است به ارمغان بیاورد.
8⃣شرط هشتم این است که از بارندگی فراوان امسال حداکثر استفاده را برای تولید، اشتغال و صادرات ارزآور غیرنفتی انجام دهیم و از بحران لیبی و ونزوئلا در حوزه نفتی استفاده نمائیم. تولید ایرانی را ارزشی مضاعف قائل شویم و قرارگاه جنگ روانی را با مرکزیت همه نخبگان دلسوز و کارآمد ایجاد نمائیم.
💢از دور زدن تحریم خجالت نکشیم و رودربایستی با اروپاییان را تمام کنیم. آن روز روز جشن ما خواهد بود.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شما دادستان هستید نه دادبزن
📝 #حمید_رسایی
🔹 دادستان کل کشور دیروز خطاب به وزیر ارتباطات مواردی از تکالیف قانونی، بایدها ومصوبات را یادآوری کرده وبعنوان مدعی العموم از وزیر خواسته بهمراه کارشناسی که معرفی میکند درتلویزیون توضیح دهد!
🔻وزیر ارتباطات به قانون عمل نمیکند؟
🔻مصوبههای شورای عالی فضای مجازی را اجرا نمیکند؟
🔻مکلف بوده شبکه اجتماعی داخلی را تقویت کند، نکرده؟
🔻بودجه تقویت شبکه اجتماعی داخلی را هزینه تقویت تلگرام و اینستاگرام جهنمی کرده؟
🔻مکلف بوده پهنای باند شبکههای خارجی را کم کند و به پهنای باند شبکههای داخلی بیفزایید، نکرده؟
✅ آقای منتظری شما داد+ستان هستید نه داد+بزن. به جای مصاحبه و دعوت به مناظره تلویزیونی با کارشناس شما، بر اساس اختیاراتتان، احضارش کنید و داد مردم را بستانید. همین
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 چرا به هر ساز دشمن میرقصند؟
📝 #جعفر_بلوری
🔹چرا گاهی استدلال کردن برای یک عده «بیفایده» است؟ هرچه دلیل و منطق میآوری، اظهارات گذشتهاش راجع به موضوعی را که حالا، خلاف آن ثابت شده جلوی رویش میگذاری، بیتاثیر است. مسیر را غلط رفته، تبعات آن را هم میبیند اما بر ادامه مسیر غلط اصرار ورزیده و همچنان مرغ یک پا دارد!
1️⃣ برای یافتن پاسخ با یکی از دوستان روانشناس تماس گرفتیم. پاسخ جالب بود:«این نوع افراد دارای شخصیت «خودشیفته» هستند. آن هم از نوع بدخیم... بنابراین بخشی از این پاسخ در شخصیت فرد نهفته است. حین بحثهای سیاسی با برخی دوستان و آشنایان، قطعا شما هم با چنین شخصیتهایی روبهرو شدهاید. هرچه استدلال میکنید بیفایده است و پاسخهای آنها بیربط و غیرمنطقی...
2⃣ برخی رسانهها و تریبونهای نزدیک به دولت خودمان این روزها درباره کارنامه خالیشان و شرایطی که بر کشور تحمیل کردهاند، چه مینویسند و چه میگویند؟ وضعیت اقتصادی را میبینند، آرایش نظامی دشمن را که حاصل انفعال عدهای در کشور بوده شاهدند. اما، نه تنها حاضر نیستند تغییری در برنامههای شکستخوردهشان ایجاد کنند بلکه، آسمان را به زمین میبافند تا القاء کنند، همه مقصرند جز خودشان! دشمن علنا از براندازی میگوید و اینها با همان دستفرمان «دیپلماسی لبخند در برابر دیپلماسی تهاجمی» ادامه میدهند! تا جایی که واشنگتن پست نتیجه گرفت، علت هجمههای پیدرپی ترامپ علیه ایران این است که پاسخ محکمی از سوی ایران نمیبیند.
🔻چرا برخی به رغم مشاهده بازخورد سیاستهای غلط باز هم بر مسیر غلط اصرار دارند؟ چرا به رغم جری شدن دشمن باز هم تلاش میکنند در قالب استانداردهای فکری مضحک و ساختهشده برای جهان سومیها حرف بزنند؟ باید در منظومه فکری این طیف کاوش کرد و دید در کلاس درس چه کسانی نشسته و چه آموختهاند.
3⃣به جز تیپ شخصیتی، شناسایی نوع تفکرات سیاسی فرد و جریانی که به آن تعلق خاطر دارند نیز میتواند در یافتن پاسخ به ما کمک کند. یعنی چون به یک جناح سیاسی خاص تعلق خاطر دارد، ترجیح میدهد، «نفهمد».
4⃣حس رهاشدگی این روزهای بازار، تداعیکننده تفکرات اقتصادی جریانی است که معتقد به نظریه «بازار آزاد» و «دست نامرئی» است. اما نه. به نظر میرسد این جریان «لیبرال» هم نیستند. همین آدام اسمیت معتقد است، دست نامرئی در جامعهای کارایی خواهد داشت که از رقابت کامل برخوردار باشد! فرض بگیریم این نظریه بینقص است. آیا چنین شرایطی در کشور وجود دارد؟ اگر ندارد، چرا بدون برنامه و بیمطالعه به دنبال کپیبرداری ناشیانه از غرب هستند؟ پاسخ روشن است. بخشی از این جریان، صد درصد غربگراست. همین! فقط غربگراست. بدون اینکه حتی از غرب چیزی بداند. درست مثل سید حسن تقیزاده...
🔻پس یکی دیگر از دلایل این است که در برخی جریانهای سیاسی نزدیک به دولت، غربگرایانی حضور دارند که قطبنمایشان همیشه و در همه حال «غرب» را نشان میدهد. چه دلیلی برای غربگرایی این عده محکمتر که، غرب با هزار زبان میگوید به من اعتماد نکن، اما آنها دستبردار نیستند.
5⃣ شاید هم از روی ناچاری است. وقتی همه امتیازها را داده و حساب این را نکرده باشی که حریف ممکن است بدعهدی کند، چارهای نمیماند جز دویدن به دنبال بدهکار! میگویند «وقتی مالت دست بدهکار است، مجبوری به هر ساز او برقصی!»
6⃣شاید هم بحث لج و لجبازی در میان است. یا حتی به خاطر اینکه، اعتراف به اشتباه را به منزله «پذیرفتن شکست» تلقی میکنند و پذیرش شکست هم «جرئت» میخواهد. ممکن است حتی دلیل اصرار بر خطا، اشتباه محاسباتی باشد. مثلا بگویند: «چون ترامپ آمد اوضاع به هم ریخت، ترامپ که برود اوضاع بهتر میشود.»
🔻ظالمانهترین و بیشترین تحریمها را دموکراتها علیه ما تحمیل کردهاند. دموکراتهایی مثل اوباما با حیلهگری و جمهوریخواههایی مثل ترامپ با حماقت و وحشیگری، هر دو دشمنی خود با ایران را به اثبات رساندهاند.
💢 «جان کلام در سند ۲۰۳۰ که فصل مهمی از آن به آموزشوپرورش اختصاص دارد، این است که نظام آموزشی باید جوری تنظیم شود که فلسفه، سبک زندگی و مفهوم حیات بر اساس مبانی غربی به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود... غربیها انتظار دارند معلمانِ متدین ما که علاقهمند به آینده کشور هستند، در کلاس درس خود برای آنها سرباز تربیت کنند، تا دانشآموز ما سرباز و رعیت همان وحشیهای کراواتزده ظاهرسازی شود که به راحتی آدم میکشند.»
امام خامنهای
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 چرا کشورهای دیگر قاچاق بنزین ندارند؟
📝 #حامد_قدوسی
🔹با این سوال خیلی مواجه شدهام که وقتی قیمت بنزین بین کشورهای مختلف اروپایی یا حتی ایالتهای مختلف آمریکا متفاوت است، چرا آنجا قاچاق ندارند و نگران مساله قاچاق نیستند؟
1⃣به ده ها دلیل! ولی ساده ترین و قویترین دلیلش این است: در اکثریت کشورهای دنیا (غیر از ایران و چند جای دیگر)، قیمت فروش بنزین به مشتری بسیار بالاتر از قیمت بینالمللی آن است. به عبارت دیگر دولتها مالیات سنگینی بر روی بنزین وضع میکنند و از این محل هم درآمد کسب میکنند و هم مصرف آنها را محدود میکنند. مثلا در ترکیه و خیلی کشورهای اروپایی قیمت لیتر بنزین حدود ۱ تا ۱.۵ یورو است. در حالی که قیمت خرید فلهای بنزین ذر دنیا چیزی حدود ۴۰ سنت برای هر لیتر است (و مثلا ده سنت هم هزینه حمل و توزیع به آن اضافه میشود). به طور متوسط جمع تعرفه واردات و مالیات ارزش افزوده روی بنزین در کشورهای اروپایی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصد هزینه خرید یا تولید بنزین فلهای است.
🔺خب میپرسید این چه ربطی به قاچاق و مساله ما دارد؟ تفاوت اینجا است که وقتی دولت کشور «مقصد» از محل تعرفه و مالیات درآمد کسب میکند به هیچ وجه اجازه نمیدهد که این درآمد از جیبش برود و در نتیجه اصل مبارزه با قاچاق در «مقصد» است. کشور مقصد اجازه نمیدهد که کسی به آنجا بنزین قاچاق کند.
🔹در مورد کشور ما قضیه کاملا عکس است: کشورهای همسایه ما (مثل پاکستان) اگر بخواهند از بازار بینالمللی بنزین بخرند باید ۴۰ سنت پرداخت کنند. حال قاچاقچیان ایرانی زحمت میکشند و همین بنزین را با نرخ ۲۰-۳۰ سنت آن طرف مرز تحویل میدهند. شما باشید از چنین معامله پرسودی استقبال نمیکنید؟ و راه قاچاق به سمت کشور خودتان را باز نمیگذارید؟
2⃣دلیل دوم، تفاوت نسبت سود قاچاق به دستمزدها است. کسی که بین دو کشور اروپایی قاچاق بنزین میکند ممکن است بتواند روی هر لیتر بنزین ۲۰-۳۰ سنت سود کسب کند. در کشوری که حداقل دستمزد در حد ۷-۸ دلار در ساعت است، سود قاچاق مثلا ۵۰۰ لیتر بنزین در حدی نیست که کسی را به وسوسه جدی بیندازد که ریسک دستگیر شدن را به جان بخرد.
3⃣این البته فقط اقتصاد بخش عمومی قضیه بود. جغرافیا و میزان حاکمیت قانون در سمت مقصد و نفوذ حکومت کشور مقصد و درجه رعایت استانداردهای ایمنی و الخ هم طبعا دخیل است. در عمل خندهدار است که تصور کنیم کسی مثلا میتواند از رومانی بنزین بخرد و «قاچاقی» آن را در سوییس بفروشد. آن طرف مرز کجا و به چه کسی بفروشد؟ از کدام جاده خاکی و کوه و دشت وانتش را رد کند؟ ...
💢قاچاق البته در سطح فردی در همین کشورها هم وجود دارد. در کشورها و ایالتهایی که شکاف قیمت بین دو طرف مرز وجود دارد، افراد ساکن مناطق نزدیک مرز میروند و باکشان را از بنزین و صندوق خودروشان از کالاهایی مثل سیگار پر میکنند و بر میگردند. حتی قاچاق با قایق و امثال آن هم در ابعاد کوچک بین کشورهای فقیرتر اروپایی و کشورهای ثروتمندتر وجود دارد ولی ابعادش خیلی بزرگ نیست.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 بیخیالِ آقا !
📝 #علی_مهدیان
🔹بعضی امور هست که خلق و سبک دایمی رهبریه و حزب اللهی ها و ولایتی ها رعایت نمیکنند. خیلی هم جالبه که این رعایت نکردن براشون عادیه و پذیرفتندش و باهاش کنار اومدند. که خوب اختلافیه که هست دیگه به هر حال😊
👌یکیش اینه که رهبری خیلی اهل مطالعه است. دایره مطالعه اش هم خیلی وسیع است . رمان و داستان و تاریخ و ... از خیلی از نویسنده ها .... ما اینطور نیستیم.
👌رهبری اهل شعر است ما ها نه خیلی
👌خیلی توصیه به قرآن میکند خیلی اهل انس با قرآن است ما ها نه زیاد
👌اهل ورزش است و کوه و ... ما ها نه آنچنان
👌به امروز و آینده امیدوار است خیلی امیدوار رفقای ما اما نه
👌رویکرد کلان و ملی و جهانی و تاریخی دارد ما عمدتا نگاهمون جریانی و حزبیه....
👌به محبت و رفقات و وحدت با مسوولین در عین امر به معروف و نهی از منکرشان توصیه میکنه ما ها عمدتا میجنگیم باهاشون و متهمشون میکنیم به نفاق...
👌رای و نظر و انتخاب مردم و حضور حداکثریشون با هر سلیقه ای در فضای وحدت در کشور براش خیلی مهمه ولی ما نه خیلی.
💢 خلاصه بنشینیم بشماریم لیست طولانی و جالبی میشه از اختلافاتی که با رهبری داریم و خیلی هم برامون مهم نیست و عادی میدونیمش و باهاش کنار اومدیم. بقیه اش رو شما بشمارید.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 اگر مهناز افشار بمیرد...
📝 # مهدی متولیان
🔹چند روز پیش همراه یکی از دوستان در جادهای میرفتیم تا رسیدیم به یک منطقهی شهری. میان جاده جابهجا تصاویر کوچک و رنگورو باختهی شهدای آن منطقه دیده میشد. بین اینها یکباره بنر تبلیغاتی یک شرکت صنعتی را ملاحظه نمودیم که با تصویر یک بازیگر نهچندان استار، به زیور طبع آراسته شده بود! البته نه رنگورو باخته و نه کوچک! بلکه فوقالعاده تمیز و بزرگ و خوش رنگ و لعاب! دوستم گفت که شرکت مذکور به این جناب بابت همین تصویر مبارک، یک میلیارد نقد به علاوهی یک ویلا در شمال مرحمت کرده! ارزش آن ویلا خودش 3 میلیاردی میشود! البته چه بسا با این قیمت امتیاز آن تصویر مبارک به مدت یک تا دو سال هم در اختیار این شرکت باشد تا مردم به عشق این استار معظم، محصول این شرکت مفلوک را بیشتر به خرید آورند!
🔺پیش خودم گفتم مدیر خودباختهی این شرکت و ایضاً مدیران فرهنگی و رسانهای در این هنرپیشههای دوهزاری چه دیدهاند که حاضرند اینهمه هزینه کنند؟!
🔸یادتان هست که #مهناز_افشار با اینستاگرامش چه داستانی به پا کرد و مدافع و منتقد چه بر سر هم آوردند؟ که چه شده؟! ایشان سلبریتی هستند و با آن چند مثقال دنبالکنندهی مجازی، اذهان اجتماع را از حالی به حالی میبرد و میآورد!
🔺اسمشان را گذاشتیم "سلبریتی" و بعد باورمان شد که اینها چه جایگاه اجتماعی بزرگی بین مردم دارند. و دستی دستی مدیر فرهنگی میشود بوقچی بزرگنمایی آن جایگاه تخیلی.
🔹اما ببینید چند وقت پیش که استاد #جمشید_مشایخی فوت کرد، چند نفر در تشییعش شرکت کردند؟ کسی که قریب 80 سال سابقهی درخشان هنرپیشهگی داشت و چهرهای او چندین برابر این دوهزاریها، در حافظهی تاریخی مردم حک شده بود، غیر از خانواده و فامیل و همکاران و همصنفانش، سرجمع چند نفر از مردم عادی جنازهی او را دنبال کردند؟
🔺اما وقتی یک پاسدار جوان در سوریه یا یک #سرباز_گمنام در مرز شهید شود، چه اتفاقی میافتد؟ وقتی امامجماعت یک محله فوت میکند چه؟ اگر یکی از علمای بزرگ فوت کند چه اتفاقی میافتد؟ همان طلبهی مظلوم بینام نشانی که قربانی بغض موهوم یک شرور شد، چهگونه در همدان تشییع شد؟
حالا اگر مهناز افشار یا محمدرضا گلزار در پایتخت کشور از دنیا بروند، چه خواهد شد؟!...
💢 همه فریب خوردهایم! حتی آن معترضانی که کمپین #محاکمه_مهناز_افشار راه انداختهاند! فریبخوردههای کف دریا که از جهان عمق دریا بیخبرند...
امان از ظاهربینها! امان از ظاهربینی! وقتی دامن متولیان و مدیران فرهنگی و اجتماعی جامعه را بگیرد... پهلوانپنبه میسازند و بعد خودشان میترسند صدایش کنند!
التماس تفکر!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f