14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم حمله یمن به کشتی اسرائیلی منتشر شد
فقط اشراف عملیاتی و دقت نیروهای یمنی را ببینید.
#یمن
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
💢 چند نکته راجع به غرق کردن کشتی "مجیک سیز"
✍ علیرضا تقوی نیا
1️⃣ یمنی ها با منتشر کردن فیلم غرق کردن کشتی فله بر "مجیک سیز" به دنیا اعلام کردند که با وجود حملات متعدد و بمباران گسترده آمریکا ، اسرائیل ، فرانسه و ... همچنان کنترل تنگه باب المندب و جنوب دریای سُرخ را در اختیار دارند.
2️⃣ انفجار مجیک سیز پس از تخلیه کامل کاپیتان و خدمه آن صورت گرفت و کسی آسیبی ندید که نشان دهنده هوشمندی یمنی ها و نمودی از رفتارهای انسان دوستانه آنهاست.
3️⃣ ممکن است پرسیده شود چرا این کشتی مصادره نشد؟ پاسخ اینست که اولا مصادره زمانی مشمول فایده می شود که بتوان از آن استفاده کرد یا آن را معامله نمود ؛ در صورتی که اسرائیلی ها کشتی توقیف شده گلکسی لیدر را نیز با بمباران منهدم کرد تا یمنی ها نتوانند از آن بهره ای ببرند.
🔸️همچنین فیلم غرق کردن آن رعب و وحشتی در دل حامیان اسرائیل ایجاد می کند.
4️⃣ سیطره و قدرت آتش یمن بر تنگه باب المندب نشان می دهد که این آبراه حیاتی می تواند در صورت تحت فشار قرار گرفتن تجارت نفت ایران در تنگه مالاکا توسط آمریکا، همراه با تنگه هرمز بسته شود و خسارات و تبعات منفی فراوانی را برای کشورهای غربی و شرقی ایجاد کند.
5️⃣ افزایش و تثبیت قدرت ارتش یمن در دریای سُرخ باعث گسترش تسلط ژئوپلیتیکی محور مقاومت بر نقاط حساس گشته و می تواند در شرایط لزوم به عنوان برگ برنده و یک کارت بازی در برابر قدرت های غربی متخاصم مورد استفاده واقع شود.
#وعده_صادق
#یمن
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
🚨 حزبالله در همه محورهای خود به حالت آمادهباش کامل درآمده است. خانوادههای بسیاری از نیروهای کادری حزبالله جنوب لبنان را به سوی بیروت ترک کردند. بسیاری از فرماندهان حزبالله استفاده از تلفنهای همراه خود را متوقف کردند.
#وعده_صادق
#حزب_الله
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
🚨 شیخ نعیم قاسم: دو راه بیشتر نداریم ما یا پیروز خواهیم شد و یا شهید میشویم و موضوع تسلیم منتفی است؛ تمام.
#وعده_صادق
#حزب_الله
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
🚨نتانیاهو: غده سرطانی برنامه هستهای ایران هنوز بازگشتپذیر است.
#وعده_صادق
#ای_ایران
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
📌اوضاع متشنج در اربیل عراق
آقای جوهر آقا هرکی رهبر قبیله هرکی مردم اقلیم را به قیام مسلحانه بر علیه مسعود بارزانی فراخواند.
منابع خبری از پیشروی قبیله هرکی به سمت مرکز اربیل حکایت می کنند
#عراق
#وعده_صادق
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
اوضاع خاورمیانه یجوریه که اگر تا ساعت ۱۱شب خوابیدی که تا صبح میخوابی
اگر نخوابیدی دیگه تا صبح بیداری چون کلی حادثه و اتفاق میوفته😂
#ای_ایران
#وعده_صادق
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
🔴ترامپ چه عاشقانه نتانیاهو رو نگاه میکنه.
#ای_ایران
#وعده_صادق
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar
خط آخر
📌اوضاع متشنج در اربیل عراق آقای جوهر آقا هرکی رهبر قبیله هرکی مردم اقلیم را به قیام مسلحانه بر علیه
✅“کودتا” قبیله هارکی علیه بارزانیها نه ناشی از دشمنی ایدئولوژیک، بلکه بیشتر رقابت سنتی، اختلاف اقتصادی و حفظ نفوذ قبیلهای بوده. این اختلافها در مقاطع گوناگون کم و زیاد شدهاند، ولی به معنای دشمنی همیشگی نیست؛ در مواقعی هم همکاری نزدیکی داشتهاند.
ولی در حال حاضر آیا با تحریک کشور دیگری بود یا نه معلوم نیست...
#ای_ایران
#وعده_صادق
#مرگ_بر_اسرائیل
✅خط آخر
@Khaate_Akhar