🔹🔸قابل توجه هم استانی های گرامی
▫️باتوجه به تصمیمات اتخاذ شده در ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص محدویتهای کرونایی به اطلاع میرساند آموزش دانش اموزان در شهرستان های قرمز استان از روز یکشنبه 13 مهر تا روز جمعه مورخه 18 مهر به صورت غیر حضوری برگزار و عوامل محترم اجرایی و معلمان گرامی با حضور در مدارس و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ، آموزش دانش آموزان عزیز را به صورت مجازی پیگیری نمایند
اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان
آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی
جلسه ویدیو کنفرانس آموزش نحوه کار با سامانه تحت وب سوادآموزی با حضور معاون سوادآموزی برای کابران سوا
طرح ملی «پیوند سواد و زندگی » در آذربایجان غربی اجرا می شود
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: طرح ملی پیوند سواد و زندگی در مراکز یادگیری محلی استان اجرا می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان، جلسه ویدیو کنفرانس آموزش نحوه کار با سامانه تحت وب سوادآموزی با حضور معاون سوادآموزی استان، روسا و کارشناسان معاونت سوادآموزی و مسئولین سوادآموزی مناطق در محل سالن شماره 2 اداره کل برگزار شد.
«علی اکبر صمیمی» معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت برگزاری جلسات گروه بهبود کیفیت سوادآموزی و اخذ تصمیمات اثربخش و خلاقانه و اجرای بموقع مصوبات گفت: بهبود کیفیت آموزشی سوادآموزی ، نظارت بر فرآیندهای سوادآموزی شامل جذب ، ثبت نام ، آموزش و ارزشیابی بمنظور شناسایی مشکلات و ارائه راحل برای حل مشکلات از جمله مهم ترین وظایف گروه بهبود کیفیت سوادآموزی است.
معاون سوادآموزی استان در بخش دیگری از سخنان خود به طرح " پیوند سواد و زندگی " بعنوان یکی از برنامه های جامعه محور اشاره و افزود : این طرح در مراکز یادگیری غیردولتی و مشارکتی استان برای فراهم کردن زمینه لازم جهت آموزش های سوادآموزی و توانمندسازی مخاطبان در زمینه مهارت های زندگی ، شهروندی و تولید در شهرستان های اجرا می شود.
صمیمی با بیان اینکه 53 مرکز یادگیری در سطح استان فعالیت می کند؛ افزود: بر اساس پیش بینی صورت گرفته، طرح ملی پیوند سواد و زندگی در 15 مرکز یادگیری محلی استان اجرا می شود.
صمیمی برگزاری کلاس، در سال جاری را برابر دستورالعمل ارسالی و منوط به رعایت نکات بهداشتی دانست و گفت : همکاران سوادآموزی مناطق تمام تلاش خود را برای تحت پوشش حجم ابلاغی بکار گیرند.
✅جلسه هماهنگی مبارزه با آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش با نیروی انتظامی استان
قدرت اله قاسمی معاون پرورشی و فرهنگی استان :
در راستای تفاهم نامه دوجانبه توانمندسازی دانش آموزان و کارکنان مدارس در مقابله با آسیب های اجتماعی و اعتیاد، استفاده از ظرفیت های دو نهاد نیروی انتظامی و اداره کل آموزش و پرورش با جدیت پیگیری می شود.
آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی
دانش آموزان با نیازهای ویژه آذربایجان غربی در مسابقات فرهنگی و هنری کشور خوش درخشیدند رییس اداره آم
«عیسی محمدی» امرروز در گفت و گو با خبرنگار استودیو الفبا آموزش و پرورش استان افزود: با اعلام نتایج پانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی و هنری کشوری که در مازندران برگزار شد،دانش آموزان با نیازهای ویژه آذربایجان غربی یک مقام سومی و یک مقاوم ششم و یک رتبه برگزیده کشوری را از آن خود کردند.
وی یادآورشد: بر این اساس «قاسم ارژاک» دانش آموز مدرسه ساعی شهرستان بوکان در رشته هنرچوب رتبه برگزیده کشوری، «مهدیه عهدنو» نیز از مدرسه طراوت شهرستان ارومیه در رشته نقاشی رنگ روغن رتبه سوم کشوری و «آیدا اصغرزاده» از مدرسه عرصه دانش شهرستان ارومیه در رشته نقاشی رتبه ششم کشوری را کسب کرد.
به گفته این مسؤول، پانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی وهنری کشوری به صورت غیر حضوری از هشتم تا ۲۲شهریورامسال به میزبانی آموزش و پرورش استثنایی استان مازندران برگزار شد.
این مسؤول ادامه داد: مشارکت دانش آموزان در فعالیت های فرهنگی، هنری و ورزشی و برنامه های غیر درسی، روحیه نشاط و امید، افزایش سرانه مطالعه، توسعه کارگروهی، تحمل و مدارا، شنیدن اندیشه های مختلف و مخالف را در ضمیر آنها پرورش می دهد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور و این استان خدمات آموزشی توسط کادر آموزشی بصورت مجازی برای دانشآموزان دارای امکانات لازم ارائه می شود؛ اظهار داشت: برای دیگر دانشآموزان بسته آموزشی ارسال و یا در برخی مناطق معلمان بصورت حضوری وضعیت تحصیلی آنان را بررسی میکنند.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان ادامه داد: آموزش و پرورش استثنایی استان هم اکنون در 99 مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی و 20 مرکز ویژه مشکلات یادگیری به گروههای هدف خدمات ارائه می دهد.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش استثنایی استان طی ۲سال گذشته و در اجرای برنامه خدمات حمایتی دانش آموزان مدارس با نیازهای ویژه خدمات متنوع و متعددی را ارائه کرده است.
به گفته محمدی، با توجه به سیاست های سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و اساسنامه سازمان، مبنی بر تهیه و تنظیم طرحهای توسعه کمی و کیفی آموزشی، ایجاد و تقویت فرصتهای برابر و اثربخش توانبخشی، آموزشی و پرورشی و ارتقای برنامه ها و فعالیت های بهداشتی و توانمندسازی برای دستیابی دانشآموزان با نیازهای ویژه به زندگی مطلوب، برنامه ای با عنوان خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در قالب سامانه جامع بهداشت مدارس استثنایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت های برابر آموزشی و برخورداری کودکان و دانش آموزان استثنایی از سطح قابل دسترسی از سلامتی و اهتمام در ایجاد امنیت روانی والدین کودکان و دانش آموزان استثنایی از جمله اهداف این برنامه است.
گفتنی است در زمان حاضر تعداد 3185 کل دانش آموز نیازهای ویژه آموزش و پرورش استان را تشکیل می دهند که از این تعداد 2444 در مدارص خاص و مدارس ویژه و 741 نفر نیز مدارس تلفیق – فراگیر و مراکز یادگیری تاکنون ثبت نام نموده وخدمات آموزشی و پرورشی و توانبخشی دریافت می نمایند .
چارچوب همکاری سازمان ها در برنامه شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در استان آذربایجان غربی تبیین شد
با حضور معاون آموزش ابتدایی و متوسطه آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی ابعاد و چارچوب همکاری های مشترک سازمان ها و دستگاه ها در برنامه شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت کودکان بازمانده از تحصیل بررسی شد.