🔴امام صادق عليه السلام فرمودند:
♦️یَا عَبدَ اللهِ لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرِّضَ بِالمَقَارِیضُ.
♦️ ای عبد الله، اگر مومن می دانست که پاداش مصائب و گرفتاری هایش چه اندازه است ، آرزو میکرد با قیچی تکه تکه شود.
📚اصول کافی(ط-الاسلامیه) ، ج2 ،ص255(باب شدة ابلاء المومن حدیث15)
✊روز مقاومت اسلامی گرامیباد
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
✊بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز23 مرداد ماه سالگرد پیروزی و مقاومت 33 روزه حزب الله لبنان در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان روز مقاومت اسلامی نام گذاری شده است.
♦️این جنگ که در بین لبنانی ها به «نبرد تموز» شهرت یافته و براساس یک «نقشه جامع» که توسط آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم صهیونیستی، مصر، اردن، عربستان و احزاب شاخص طیف 14 مارس لبنان طراحی شده بود، به اجرا درآمد.
♦️در همان هفته اول، ارتش رژیم صهیونیستی که توانایی جنگیدن با حزب الله را نداشت، مایل بود پایان جنگ را اعلام کند، ولی آمریکایی ها اصرار داشتند که این رژیم چیزی را به دست آورد و سپس آتش بس را اعلام کند. از این رو، سه هفته دیگر با اصرار آمریکایی ها جنگ ادامه پیدا کرد ولی در نهایت آمریکا نیز تسلیم شد و با تصویب قطعنامه 1701شورای امنیت- که شباهت زیادی به قطعنامه 598 دارد- بر پایان آن مهر تأیید کوبید.
♦️وقتی جنگ تمام شد دو طرف جنگ در دو وضعیت کاملاً متفاوت قرار داشتند. صهیونیست ها یکی یکی به شکست سنگین خود اذعان کردند و البته آمریکایی ها نیز اینگونه اعتراف کردند: «هیچ کس پیروز نشده است!»
♦️حالا دیگر شکست ناپذیر بودن ارتش صهیونیستی، اقتدار هول انگیز نیروی هوایی آن، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش موثر حمایت های سیاسی غرب و اعراب از تل آویو در مقابل حزب الله فرو ریخته و موجی از بی اعتمادی تار و پود دولت جعلی، ملت پوشالی و ارتش این رژیم را به لرزه درآورده بود و ثبات قبل از، جنگ جای خود را به بی ثباتی داده بوده است.
♦️از طرف دیگر، حزب الله لبنان پس از جنگ مورد تحسین فراوان ملت ها قرار گرفت، حالا دیگر ملت 3 تا 4 میلیونی لبنان می توانستند خود را در کانون توجهات 300 میلیون عرب و حدود 1/5 میلیارد مسلمان ببینند و رهبر روحانی آنان در صدر شخصیت های اول خاورمیانه عربی بنشیند.
✊روز مقاومت اسلامی گرامیباد
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️۵ پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین رئیسی برای جلوگیری از ضرر بزرگ در طرح فروش نفت
♦️ سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه پیش شرطهای قابل توجهی را برای موافقت با تصویب طرح ارائه کرده که به نوعی می تواند بیانگر نقاط ضعف طرح پیشنهادی دولت و تلاش برای اصلاح نقاط مشکل ساز این طرح باشد.
♦️ رئیس قوه قضائیه ۵ پیش شرط اصلی را برای موافقت با طرح مطرح کرده است که شامل:
۱) دولت اجازه بازخرید اوراق در سررسید را نداشته باشد و تنها به خریدار نفت تحویل دهد. در صورت کاهش قیمت نفت و کاهش قیمت دلار که میتواند موجب کاهش قیمت اوراق در سررسید شود، دولت مازاد آن را نفت تحویل دهد.
۲) لازم است برای خریدار امکان تحویل نفت قبل از سررسید وجود داشته باشد.
۳) اولویت فروش باید میعانات گازی باشد. چرا که نگهداری آن از نفت خام سختتر بوده و تولید آن نیز به دلیل الزام تولید گاز، الزامی است. همچنین پالایشگاههای کوچک تمایل بیشتری برای خرید آن دارند.
۴) با توجه به تجربیات متعدد در گذشته، ضروری است در مصوبه تصریح شود که تحویل نفت خام به دارندگان اوراق بدون شرط خاصی از جمله شفاف کردن ذینفع نهایی خواهد بود. تا مانع کارشکنی احتمالی بعدی باشد.
۵) بانکها از خرید این اوراق به صورت قانونی منع شوند تا مانع استقراض غیرمستقیم دولت از شبکه بانکی شود.
♦️ نگرانی از ایجاد یک بدهی بزرگ با اجرای طرح مذکور با بند اول پیش شرط رئیس قوه قضائیه قابل مدیریت است، چرا که در زمان سررسید، دولت ملزم به پرداخت قیمت نفت نبوده و صرفا کالای پیش فروش شده را تحویل خواهد داد.
♦️ بر همین اساس است که می توان به صورت واقعی این طرح را کمک به دور زدن تحریم نفت تلقی کرده چرا که در غیر این صورت و عدم الزام دولت به تحویل نفت، تنها با معامله تعدادی اوراق، به اسم فروش نفت مواجه خواهیم بود.
♦️ این در حالی است که احتمال ورود بانک ها به فرآیند پیش خرید نفت می تواند به استقراض غیر مستقیم دولت از بانک ها منتهی شود. بر همین اساس است که پیش شرط پنجم رئیس قوه قضائیه مبنی بر منع بانک ها از خرید این اوراق به صورت قانونی، می تواند هم از پدیده استقراض غیر مستقیم دولت از بانک ها جلوگیری کند و هم زمینه را برای جمع آوری نقدینگی سیال در جامعه فراهم آورد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️شعار جوانان لبنانی در حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ افشاگری ژنرال لبنانی از پشت پرده انفجار بیروت در آنتن زنده اسکای نیوز؛ ویدئویی جنجالی از انفجار یکسان در سوریه!!
🔺 "خلیل الحلو" ژنرال لبنانی و کارشناس مسائل استراتژیک نظامی در گفتگو با شبکه لندنی اسکای نیوز:
✅ "امکان استفاده از بمبهای هیدروژنی یا آزمایش سلاحی جدید از طرف اسرائیل در این انفجار وجود دارد!!"
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
🔻پیامهای متعددی در خصوص مشکلات سامانه برای امتحانات به ما ارسال شده است، خواهشمندیم مسئولان باز هم پیگیری را دو چندان نمایند مشکلاتی نظیر:
🔹 پرش از روی سوالات!!
🔹 باز نشدن سایت در زمان اعلام شده و باز شدن در نیم ساعت پایانی!
🔹 عدم امکان شرکت در آزمون
و...
ضمنا این مشکلات هم در حوزه قم وجود دارد هم در خراسان
🔹 خبرحوزه آمادگی دارد پاسخ مسئولان را نیز منتشر نماید!
💬 ادمین
🔻 تکمیلی: در رابطه با سوالات نیز نقدهای زیادی ارسال شده است، به عنوان نمونه در امتحان مکاسب ۴سوال از عبید و اماء بوده، یا متن سوال نصفه بوده و قابل تشخیص نیست و مواردی از این قبیل
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️شهاب ثاقب/کالبدشکافی یک شبهه سیاسی
🔻چرا جمهوری اسلامی برای بهبود اوضاع داخلی، با نظام جهانی سازش نمی کند؟!
نوشتاری از استاد محمد #عالم_زاده_نوری
[صفحه 1 از 10]
🔸کسانی برای بهبود وضع اداره کشور و حل مشکلات داخلی پیشنهاد دادهاند که جمهوری اسلامی از تمرکز بر حل معضلات بینالمللی و معارضه آشکار و پرهزینه با حکومتهای ظالم دست بردارد و با بهکار بستن تقیه و مماشات با نظام ظالمانهی بینالملل بر حل مشکلات داخلی متمرکز گردد. این کسان علاوه بر استناد به روایات تقیه به این موضوع استدلال کردهاند که فشارهای بینالمللی موجب وضع بد اقتصادی و نارضایتی شدید مردم گردیده و ممکن است به اعتراضهای خشونتبار و به مخاطره افتادن اصل حکومت و کیان تشیع بیانجامد.
🔸گاهی این اشکال این گونه تقریر میشود که ما از سویی موظف به تمشیت امور داخلی خود هستیم و از سویی موظف به مبارزه با دشمنان خارجی و این دو باهم تزاحم دارد. بنابراین باید به وظیفه اهم عمل کنیم و وظیفه اهم، همانا رسیدگی به امور داخلی است. زیرا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
🔸برخی دیگر نیز توصیه میکنند برای حفظ اخلاق و انسانیت در جامعه ایرانی، باید دست از استکبارستیزی برداریم. زیرا ادامه این وضع باعث شده که مردم از دین و اخلاق و انسانیت رویگردان شوند.
🔶جنس این استدلال🔶
روشن است که این اشکال و استدلال اختصاصی به شرایط فعلی ندارد و بازگشت آن به تشکیک در اصل انقلاب است؛ یعنی اساسا اشتباه کردیم انقلاب کردیم. چنین ادعایی از مقوله ادعای انجمن حجتیه و بازگشت از مکتب امام و پشیمانی از نهضت اسلامی است.
🔻این سخن به اینجا میانجامد که علت اصلی مشکلات موجود در کشور، دشمنی با آمریکاست. یا نباید انقلاب میکردیم یا دست کم از حالا انقلاب را تمام شده در نظر بگیریم و با روند اجتنابناپذیر جهانی شدن، همسو شویم و جان خود را از مخمصه نجات دهیم (حفظ شیعه).
◽️این سوال به گونهای مطرح شده که گویا این مملکت در چهل سال بعد از انقلاب جز بدبختی و عقبرفت نداشته است و الان به خاک سیاه نشسته و در حضیض ذلت است. مسئولان نظام هم عمدتا دزد و فاسد و قالتاق و شیاد بودهاند و به جای خدمت به مردم، جیب خود را پر کردهاند. اکنون وقت آن رسیده که دو دستی بر سر خود بزنیم و از آن گذشته سراسر نکبت و بدبختی توبه کنیم و آرزوی زمان شاه و رضا شاه را داشته باشیم و از اشتباه بزرگی که در پدید آوردن این نهضت و انقلاب کردیم و این همه جوان را به کام شهادت فرستادیم پشیمان و حسرت زده باشیم و حقوق این همه مردم را که ضایع کردیم دغدغهمند حق الناس باشیم و از این به بعد هم به هیچ کشوری انقلاب خود را صادر نکنیم و برای سایر کشورهای بپاخاستهای که میخواهند از انقلاب ما الگو بگیرند بگوییم ما غلط کردیم؛ لطفا شما این غلط را تکرار نکنید.
◽️«ما به جز آبگوشت و قرمه سبزی، قابلیت رقابت در هیچ صنعتی را نداریم»! و «باید از خارج مدیر وارد کنیم»! و «خودکفایی در کشاورزی مزخرف است»! و «آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد»! و «نمیتوان با شعارهای توخالی مقابل قدرتهای بزرگ ایستاد»! و...
الان وقت آن رسیده که نظریهپردازی کنیم که در عصر غیبت که عصر حیرت است اساسا نمیتوان انقلاب کرد و به فکر تمدنسازی بود. جهان را باید امام زمان اصلاح کنند. ما باید در این وانفسای مشکلات به فکر تقیه باشیم.
🔲پاسخ به شبهه🔶🔶
پاسخ به این گفته را در چند بند پی میگیریم:
۱. فرض تزاحم غلط است
اولا این دو تکلیف (تمشیت امور داخلی و مبارزه با دشمن خارجی) تزاحم ندارد و خدای متعال هر دو را از ما توامان خواسته است. ممکن است وقتی به هر دو میپردازیم نتوانیم هر دو را با سرعت زیاد پیش ببریم. اما در عین حال نمیتوانیم به بهانه تزاحم از یکی به نفع دیگری دست برداریم. نهایت اینکه سرعت را باید بکاهیم. مثل وظیفه علم آموزی و عبادت که نمیتوان یکی را به بهانه تزاحم بر دیگری ترجیح داد و دیگری را تعطیل کرد. دو پروژه همزمان در زندگی انسان است که تعطیلی یکی از آنها به برهم خوردن قواره و تعادل اخلاقی میانجامد. باید به هر طریقی که شده هر دو را دنبال کنیم (نظیر اتاق و آشپزخانه و حمام و سرویس در نقشه یک زمین محدود است که به بهانه کوچکی و محدودیت زمین نمیتوان از یکی دست برداشت. همه باید در نقشه وجود داشته باشد. نهایت اینکه میتوانیم ابعاد اینها را کوچکتر کنیم).
بنابراین مبارزه با استکبار یک وظیفه اخلاقی مستقل است که به بهانه سایر وظایف نمیتوان از آن دست کشید. و البته هزینههایی هم دارد.
ادامه یادداشت:
ص2👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4685
ص3👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4686
ص4👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4687
ص 5👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4688
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️مرض دولت اعتدال
🔻 ۶۰۰۰ بازرس بر برگزاری عزاداری های محرم ۹۹ نظارت خواهند داشت!
👈بسیار عالی !
🔸ولی ای کاش به اندازه نصف همین تعداد، مامور در بازار داشتیم تا شاهد افزایش قیمت بی سر و سامان در کشور نباشیم!
👈 خیلی ساده است
🔹هیئت را میخواهند کنترل بکنند بازرس میگذارند
🔸بازار را نمیخواهند کنترل کنند بازرس نمیگذارند
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️هیئتیها باید عامل به دستورالعملهای بهداشتی باشند
🔸مدیر کل تبلیغات اسلامی قم با رد شبهات در خصوص برگزار نشدن مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع) در قم گفت: ۱۴ کارگروه برای برگزاری عزاداری ایام محرم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی تشکیل شده و مشغول برنامهریزی است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
❌آمار اشتباه روحانی درباره رشد اقتصادی
🔹 حسن روحانی رئیسجمهور امروز در جلسه هیات دولت از انتقادات نسبت به رشد اقتصادی کشور، گلایه کرد.
🔸 روحانی با بیان اینکه دولت او کشور را در شرایط رشد اقتصادی منفی ۷.۴ تحویل گرفته و با رشد متوسط ۵ درصد آن را اداره کرده است، رشد منفی اقتصادی کشور در دو سال اخیر را هم ناشی از تحریمهای نفتی دانست.
✅ درباره آمار موردنظر آقای روحانی، موارد زیر قابل ذکر است:
🔹 آمار آقای روحانی با آمارهای رسمی رشد اقتصادی کشور که توسط مرکز آمار و بانک مرکزی منتشر میشود، تطابق ندارد.
🔸 بر اساس گزارش مرکز آمار، رشد اقتصادی کشور از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ به طور متوسط ۱٫۶ درصد بوده، نه ۵ درصد. رشد اقتصادی بدون نفت هم در همین مدت مطابق گزارش مرکز آمار ۲٫۶ درصد بوده است.
💢 بر اساس گزارش بانک مرکزی هم متوسط رشد اقتصادی کشور از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ فقط ۰٫۸ درصد بوده است. این در حالی است که متوسط رشد اقتصادی دولتهای نهم و دهم که مورد نقد آقای روحانی قرار دارند، ۲٫۳ درصد بوده است و آن دولتها عملکرد بهتری از دولتهای یازدهم و دوازدهم داشتهاند
⚡آقای روحانی کاش رک و پوست کنده بگوید هدفش از این کارها؛ دادن آمارهای غلط، وعده های پوچ و بی تحرکی برای راه اندازی چرخ ماشین اقتصاد کشور چیست!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔈در جامعه اسلامی «بـه مـن چـه» و «بـه تـو چه» نـداریـم!
«شهید بهشتی»
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️آیت الله وحید خراسانی تکلیف مرجعیت بعد از خود را یکسره کرد
♨️آیت الله وحید خراسانی:
من به هیچکس اجازه رساله ندادهام.
اگر کسی هم ادعا کرد نفی کنید.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh