🔻امام باقر عليه السلام:
اِنَّ هذِهِ الدُّنيا يُعطيهَا اللّهُ البِرَّ وَ الفاجِرَ وَ لايُعْطِى الإيمانَ إلاّ صَفْوَتَهُ مِنْ خَلْقِهِ
خــدا اين دنيـا را به نيـكوكار و بدكار مى بخـشد، ولى «ايمان» را جز به برگزيدگان خلقش نمى دهد.
📗اصول كافى(با ترجمه): ج 3، ص 305
📚 ما ملتی هستیم که انس تاریخی با کتاب داریم
🔻رهبر معظم انقلاب: ما به عنوان ملت ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است. ما امروز و دیروز با مقولهی کتاب آشنا نشدهایم. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات باارزش، یک سابقهی کهن تاریخ دارد. ما ملتی هستیم که با کتاب خیلی سابقه داریم؛ در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم.
۹۰/۴/۲۹
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
40.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آیین رونمایی از کتاب حقیقت عظیم رهبر معظم انقلاب درباره حضرت زهرا سلام الله علیها
🔻سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین استاد سید میرهاشم حسینی
🔻مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم
📆اردیبهشت ۱۴۰۲ جامعه الزهرا س
@qom_khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آیین رونمایی کتاب حقیقت عظیم رهبر معظم انقلاب درباره حضرت زهرا سلام الله علیها
سخنرانی حجتالاسلام صلحمیرزایی
مدیر قم دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای
اردیبهشت ۱۴۰۲ جامعه الزهرا س
@qom_khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بازهم انتقاد از تساهل و تسامح قوه قضائیه در برخورد با فساد
🔻انتقاد تند مجری برنامه ثریا از عدم برخورد دستگاه قضا با بانک آینده
🔹چرا قوه قضائیه مدیران بانکهای متخلف که مورد اعتاب تند رهبر انقلاب هم قرار گرفتند را محاکمه نمیکند؟
🔹بانک خصوصی که ۶۰ هزار میلیارد تومان برای یک مال و ۲۱ هزار میلیارد تومان برای ساخت یک هتل با پول های مردم ساخته و بنگاهداری میکند و تورم خلق پول آن را این روزها مستاجران کاملا حس میکنند، چرا فقط ۶ ماه به آن زمان میدهند برای اصلاحش و محاکمه علنی نمیکنند و تنبیه نمیشوند؟!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️باز هم دروغ گویی این دهباشی!
🔻مرکز حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب ورود نکند دروغگویی این آدم تمامی ندارد
روشن نیست که چرا قوه قضاییه برخورد قاطع با این دروغگو نمیکند که به این راحتی تاریخ را تحریف و دروغ پراکنی می کند؟!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مقتدی صدر، رهبر جریان صدر در یک پیام صوتی:
🔹️من امام مهدی نیستم و ادعای قدسیت و اجتهاد و رهبریت ندارم، من نوکر دمپایی آن امام هستم.
🔹️بهترین مجازات برای جماعتی منافق که مهدویت را به من نسبت میدهند و شبهنظامیان بیشرمی که از آنها حمایت میکنند، محروم کردن آنها از شرکت در مراسم سالگرد درگذشت پدر است.
🔹️ما خاندان صدر از آنها اعلام برائت می کنم.
🔹️مرقد شهید صدر ثانی به مدت ۵ روز تعطیل میشود.
🔹️هیچکس به نجف نیاید، امسال سالگرد شهید صدر برگزار نمیشود.
🔷 وصیت می کنم اگر بمیرم افراد با عقایدی منحرف قبر من را زیارت نکنند، زیرا اینها دشمنان ما آل صدر هستند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام صادق عليه السلام :
أروَحُ الرُّوحِ اليَأسُ عَنِ النّاسِ
خوشترين آسايش، نوميدي از مردم است
📗مشكاة الأنوار ، ص ۳۲۴
🔰۲۴اردیبهشت ماه؛ لغو امتیاز تنباکو به فتوای آیت الله میرزا حسن شیرازی(۱۲۷۰ ه.ش)
🔻مقام معظم رهبری مدظله العالی:
🔻در قضیهی تاریخی تحریم تنباکو، که سرآغاز یک مبارزهی مردمی و آگاهانه بر علیه تسلط غرب بود، نام میرزای شیرازی مطرح است؛ که اگر همان حرکت میرزای شیرازی (رضوان اللَّه علیه) ادامه پیدا میکرد و سیاستمداران و نخبگان کشور همان خط را دنبال میکردند، سرنوشت ایران غیر از آن چیزی میشد که اتفاق افتاد.
۱۳۹۰/۰۲/۰۳
🔻قضیّهی تنباکو که یک حرکت عظیم مردمی در کشور بود، عنصر دینی داشت؛ مرجع تقلید حکم کرد، مردم بر طبق حکم او بهخاطر ایمان دینی عمل کردند و یک خیانت بزرگ را که برای سالهای متمادی پدر این ملّت را درمیآورد، از سر این ملّت دور کردند.
۱۳۹۵/۱۰/۱۹
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
✍حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
@rasaee
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️زورآزمایی نفس گیر اسلام سیاسی برای بقای تنها بازمانده بهار عربی
✍️سید علی بطحائی
🔹انتخابات پیش روی ترکیه را نبایست تنها یک نبرد حزبی تحلیل کرد. پیگیری دوئل اخیر آناتولی روشن کرد که انتخابات اخیر، در واقع یک جدال جریانی و یک نزاع فراحزبی بود. حمایت های بین المللی مخفیانه از جریان سکولار و حتی اعلام چندباره آمارهای دست کاری شده که اردوغان بارها به آنها طعنه زد، صحنه رقابت اخیر را تا اتاق فکرهای فرامرزی مخالف اسلامگرایی پیش برد.
🔸 رصد تحولات چند ماه منتهی به انتخابات دیروز و تقابل های طرفین و حمایت های بین المللی این نکته را روشن می کرد که اردوغان تنها در یک جبهه با یک حریف ملی رو به رو نبود. وقتی ولز فارگو، بزرگترین نهاد بانکداری آمریکا سیگنال (بخوانید هشدار) پیروزی اردوغان و سقوط لیر را داد، قلیچدار روی بی ارزش شدن لیر پافشاری بیشتری کرد و ترس متمرکزی از بی ارزش شدن پول ملی در سایه تداوم حاکمیت حزب عدالت و توسعه را پمپاژ کرد. اردوغان در این انتخابات یک تنه با فشارهای گولنیسم، مخالفان بین المللی اسلام سیاسی، کارتل های مالی آمریکا، جبهه سکولار، لیبرال و حتی سلفیه جهادی مواجه بود؛ هر چند خودش در مواقعی در چارچوب برخی از این جریانها ظاهر شد.
🔺قلیچدار در این انتخابات از تمام قدرت خود استفاده کرد. او با رونمایی از خود به عنوان یک علوی برای نخستین بار در تاریخ ترکیه خود را چنین مطرح کرد تا بتواند با پشتوانه سوابق تاریخی و مذهبی گوی سبقت را از رقیب برباید. اولین بار بود که قلیچدار خود را علوی معرفی کرد و پشتوانه تاریخی ترک بودن و علوی بودن خود را به رخ کشید و از این طریق سعی در تصاحب آرای کردها، ناسیونالیست ها و پان ترکیست کند و به خوبی توانست با تحریک گسل آرای خاموش ترکیه، آنها را به سمت خود گسیل کند. از این روست که آرای قلیچدار در دور اول در مناطق کرد نشین و غرب ترکیه (نواحی که اغلب گرایش به غرب دارند) بسیار بالاتر از اردوغان اعلام شد.
🔹اما نکته جالب توجه در آرای ترکیه، سبد رأی بالای قلیچدار نسبت به اردوغان در مناطق جنوبی و هم مرز با سوریه است که حکایت از شکست سیاست های اردوغان از مهاجرت اعراب سوری تحت حمایت وی به این منطقه دارد.
🔸اردوغان در این ۹ سال رفتارهایی داشت که در نهایت طیف اسلام سیاسی اخوانی به صورت مشروط از وی حمایت کرد و مواضع نه چندان مقبول او در تطبیع ترکی - عبری، پناهجویان سوری و ...باعث شد که در صورت پیروزی نهایی اردوغان در این انتخابات پرحاشیه، آن را بتوان به تأخیر چهار ساله وی در افول بهار عربی یا انتخاب بین بد و بدتر تقلیل داد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
⭕ رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان: اسلام آباد تسلیم توطئه سازش با اسرائیل نمیشود
فضل الرحمان در سخنرانی در اجتماع هزاران نفر از هواداران خود مقابل ساختمان دیوان عالی در شهر اسلامآباد، افزود که مردم پاکستان برای تامین منافع خود ذرهای کوتاه نخواهند آمد.
وی اظهار کرد که تلاش لابی صهیونیستی در پاکستان به جایی نخواهد رسید زیرا این کشور هرگز تسلیم توطئه سازش با رژیم اسرائیل نمیشود.
فضل الرحمان در ادامه از آنچه تبانی سیستم قضایی با اپوزیسیون خواند، انتقاد کرد و افزود که ارتش پاکستان محافظ این کشور و اولویتهای اصلی سیاست خارجی است.
وی مدعی شد که در گذشته تلاشهایی در داخل پاکستان برای تبانی با آمریکاییها با هدف تسهیل عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شده بود اما خوشبختانه رهبران بیدار در پاکستان جلوی این توطئه را گرفتند.
براساس این گزارش، هواداران احزاب متحد با دولت پاکستان به تحصن خود در مقابل دیوان عالی در منطقه قرمز اسلامآباد پایان دادند. در این تجمع دیگر رهبران احزاب ائتلافی با دولت این کشور از جمله مسلم لیگ نواز و حزب مردم نیز سخنرانی کردند.
این تحصن ساعاتی پیش به صورت مسالمت آمیز به پایان رسید و در پایان رهبران حزب حاکم پاکستان از رئیس و دیگر قضات دیوان عالی این کشور خواستند تا از صدور احکام مغایر با قانون اساسی و هدف قرار دادن دولت اجتناب کنند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
May 11
#تنهایی_راهبردی ایران به پایان رسید
این مقاله را «روئل مارک» گرشت مأمور پیشین سیا در زمینه ایران و «ری تکیه» عضو ارشد شورای روابط خارجی در مقاله ای برای وال استریت ژورنال نوشتند را حتما بخوانید.
(خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران)
ایران برای نخستین بار در چهار دهه گذشته، از حمایت قدرت های بزرگ برخوردار شده است. تهران دارای سانتریفیوژهای پیشرفته، یک انباشت فزاینده از اورانیوم غنای بالا و کادری اصیل از فیزیکدانان و مهندسان هسته ای است. احتمالا هیچ مانع فنی چشمگیری هم پیش روی ایران، برای حرکت به سوی سلاح هسته ای وجود ندارد. اتحادهای رو به توسعه ایران با روسیه و چین نیز به پیشرفت هسته ای تهران یاری رسانده است.
در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، همزمان با سرعت گرفتن برنامه هستهای ایران، آمریکا و اروپا تحریمهای فراوانی را بر ایران وضع کردند که گاه نیز با همراهی چین و روسیه انجام می شد.
امروز، شرایط ژئوپلیتیک - همچنین محاسبات هستهای رئال پلیتیک (سیاست واقع) – برای جمهوری اسلامی بسیار دوستانهتر است. تجاوز روسیه به اوکراین روشن کرد که ولادیمیر پوتین علاقهای به نظم جهانی تحت رهبری اروپا و آمریکا ندارد. چین نیز از موقعیت «سهامدار مسئول» در سامانه تجاری لیبرال و دموکراتیک، عقب نشینی کرده، تلاش دارد نسخه خود برای ایجاد محدوده همکاری و توسعه شرق آسیا را پیاده کند که تا حدود زیادی با هدف سلطه بر تایوان طراحی شده است.
این ائتلاف تجدیدنظرطلب، تنهایی راهبردی ایران را به پایان رسانده است. روسیه، چین و ایران همگی خواهان زایل کردن قدرت آمریکا هستند. آنها درک میکنند که برای دستیابی به اهداف مشترک، نیاز دارند به یکدیگر در بخشهای نظامی و اقتصادی کمک کنند. به همین دلیل، جمهوری اسلامی فن آوری پهپاد و توپخانه به روسیه می دهد تا در جنگی به کار گرفته شود که در نگاه نخست، هیچ منافع اسلامی انقلابی ای در آن نیست. به سختی میشود باور کرد که چنانچه تهران کاستی ای در مهندسی هسته ای داشته باشد، روسیه ای که آماده تحویل جنگنده های پیشرفته Su-35 و سامانههای دفاع هوایی پیشرفتهتر به ایران است، از ارائه تجارب و فن آوری هستهای به تهران رویگردان شود.
برای زمانی دراز، نهادهای سیاست خارجی غرب، این آرامش خاطر را داشتند که روسیه و چین خواهان یک ایران هستهای نیستند. اما ولادیمیر پوتین هیچ مشکلی با بروز یک بحران هستهای در خاورمیانه نخواهد داشت، اگر این مسئله موجب انحراف توجه از جنگ اوکراین بشود. روسیه هم به مانند آمریکا، دهههاست که با کشورهای مجهز به سلاح هستهای در نزدیکی خود زندگی کرده است. تنها نکته تازه این است که بمب اتمی ایران، ضربه شدیدی به منافع آمریکا در خاورمیانه و در سراسر جهان خواهد زد. بیست سال است که دولتهای آمریکا تاکید کرده اند که هیچگاه به ایران اجازه دستیابی به سلاح هستهای داده نخواهد شد. هنگامی که ایران این کار را انجام دهد، ته مانده هیبت آمریکا در خاورمیانه هم بخار خواهد شد.
نیاز چین به نفت خاورمیانه نیز منطقه را آشفته کرده است. شی جین پینگ تقریبا هیچ اشارهای به ناخرسندی از جنگ پوتین برای بلعیدن اوکراین نداشته، جنگی که موجب بی ثباتی دومین شریک تجاری چین یعنی اتحادیه اروپایی می شود. بمب هستهای ایران همچنین میتواند خروج آمریکا از خاورمیانه را سرعت دهد. طبقه سیاسی آمریکا همیشه نسبت به ایده حمله نظامی به تاسیسات هستهای ایران آلرژیک بوده است. تصورش دشوار نیست که چه بسا آنها به این استدلال برسند که بمب هسته ای ایران، چندان تاثیری بر موازنه کلی قدرت نخواهد داشت. یک منطق متعارف رو به رشد در واشنگتن، چرخش به آسیا را توصیه می کند.
محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، ممکن است انسان بیتدبیر و بیرحمی باشد اما در پذیرش آشتی با تهران که با میانجیگری چین ساخته و پرداخته شد، سنجش معقولی داشت. او متوجه است که رژیم ایران در حال دستیابی به سلاح هستهای است، بنابراین تلاش می کند با دوستان ایران نزدیک باشد. امیرنشین های کوچک خلیج فارس که همیشه تمایل به آرامش و آشتی داشته اند، احتمالاً همین راه را با امتیازدهی های خود دنبال خواهند کرد. خاورمیانه، بدون حضور آمریکا، خود را سروسامان می دهد.
در تمامی این مانورها، رهبر جمهوری اسلامی نقش دارد؛ فردی که کشور خود را در میان انبوه دشمنان رهبری کرد.
هنگامی که او اخیراً گفت که "آمریکا میخواست با استفاده از فشار تحریم، مسئله هستهای را آنطور که دلخواه خودش بود، خاتمه دهد اما شکست خورد"، همچون همیشه واقعگرا بود. این روحانی، کاری را کرد که تنها حکمرانان بزرگ میتوانند انجام دهند: اینکه با دستی ضعیف، بازی هوشمندانه ای انجام داد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh