eitaa logo
خبر فوری
5.6هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
17.3هزار ویدیو
7 فایل
بروزترین اخبار ایران وجهان
مشاهده در ایتا
دانلود
کمبود سوخت، مشکل جدی غزه 🔹سازمان دفاع مدنی فلسطین اعلام کرد که کمبود سوخت باعث ایجاد مشکلاتی در فعالیت‌های این سازمان برای پاسخ‌دهی به جنایت انجام گرفته در قبال بیمارستان المعمدانی شده است. 🔹سازمان‌های امداد و نجات با استفاده از آمبولانس «تنها توانایی جا به جایی همزمان سه الی چهار نفر را دارند».
گردان‌های القسام: در پاسخ به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه، تل‌آویو را بمباران کردیم
♦️به نظر می‌رسد که لیونل مسی برای هشتمین و آخرین بار به عنوان برنده توپ طلا معرفی خواهد شد
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم‌اکنون شرایط وخیم بیمارستان شفاء غزه پس از حملات رژیم صهیونیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦بمباران شدید غزه 🔹جنگنده‌های ارتش اشغالگر صهیونیستی بمباران شدید نوار غزه را پس از پایان نشست کابینه امنیتی این رژیم با حضور جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، از سر گرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦لحظه فرار صهیونیست‌ها در پی حمله موشکی حزب الله از جنوب لبنان
🔸️بیانیه نشست فوق‌العاده کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی 🔹کشورهای عضو این سازمان در بیانیه‌ای مشترک خواستار توقف فوری تجاوزات وحشیایه نیروهای اشغالگر اسرائیل علیه مردم فلسطین در نوار غزه و برداشتن محاصره تحمیلی شدند. 🔹️در این بیانیه همچنین از جامعه بین‌الملل خواسته شده برای ارائه کمک‌های بشردوستانه، پزشکی، امدادرسانی فوری، آبرسانی و برق‌رسانی، بازگشایی فوری گذرگاه‌های انسانی امن برای ارسال کمک‌های اضطراری به نوار غزه اقدام کنند. 🔹️کشورهای عضو این سازمان در عین حال بر محوریت مسئله فلسطین برای تمام امت اسلامی، حمایت از حقوق مسلم مردم فلسطین به‌ویژه حق تعیین سرنوشت و بازگشت آوارگان فلسطینی، حق استقلال و شکل‌گیری کشور فلسطین تأکید کردند.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی‌رغم رای مثبت ۱۲ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس فوری در غزه می‌شد، آمریکا به عنوان تنها مخالف، این قطعنامه را «وتو» کرد
🔴تخلیه سفارت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در آرژانتین، مراکش و مصر 🔹سفارت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در آرژانتین، مراکش و مصر تخلیه شدند. 🔹رژیم صهیونیستی کارکنان سفارتخانه‌های خود در مراکش و مصر را به دلیل تظاهرات حامیان مردم مظلوم تخلیه کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امدادگر فلسطینی در حین انجام وظیفه، برادرش را در میان اجساد بیمارستان غزه می یابد.
🔴دیدار امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عربستان در جده 🔹وزیر امور خارجه:آمریکایی‌ها دیگران را به خویشتنداری توصیه می‌کنند، اما خود در کنار رژيم صهيونيستی علیه ملت فلسطین و شهروندان مظلوم غزه ایستاده‌اند. 🔹اوضاع در منطقه به شرایط حساسی رسیده و می‌تواند از کنترل خارج شود، فلذا عنصر زمان مهم و کلیدی است. 🔸وزیر خارجه عربستان: ضروری است هرچه سریعتر حملات رژیم اسرائیل علیه غزه متوقف شده و از شهروندان فلسطینی در مقابل حملات رژیم اسرائیل حمایت شود و امنیت مردم تضمین شود.
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی‌تابی جوان فلسطینی که عزیزان خود را در بمباران المعمدانی از دست داد: دیگر کسی برایم باقی نماند! اسراء البحیصی خبرنگار العالم از غزه گفت: 🔹افراد باقیمانده از خانواده‌های شهدای بمباران بیمارستان المعمدانی آمده‌اند تا پیکر عزیزان خود را در مقابر دسته‌جمعی خاک کنند. 🔹اینجا حیاط بیمارستان الشفا است. این خودرو برای انتقال کپسول‌های گاز اختصاص دارد اما اینک پیکر ۳۱ نفر از یک خانواده را برای خاکسپاری در مقابر دسته جمعی منتقل می‌کند.