eitaa logo
☘️🌺[خبر محرمانه]🌺☘️
223 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
21 فایل
🌺 امام علي(ع)فرموده اند: حق را بگو، هر چند به زیان خودت باشد 🌺 امام علي(ع)فرموده اند: مردم دشمن آن چیزی هستند كه نمی دانند 🌺 امام علي(ع)فرموده اند: زکات عقل تحمل نادانان است 🌺 امام علي(ع)فرموده اند: درد دین، داشتن بزرگترین درد است 🌺 مدیر @khabarmahramaneh
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅ مصرف داروی اسرائیلی رِمدِسیویر طی سه روز ۱۰ برابر شد ✍️ عوارض رمدسیویر: افزایش قند خون، افت فشار خون، تهوع، تب و لرز، تعریق، عوارض کلیوی و کبدی و... ✍️ داروی رمدسیویر در اصل برای درمان ابولا تولید شده بود، اما کارآیی لازم را نداشت و کنار گذاشته شد. ⭕️ دلائل فوتی ها مشخص است دیگه، لازم به توضیح که نیست .
. ✅ گوشت قرمز در ماه‌های آینده گران‌تر خواهد شد ✍️ رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی مشهد: ✍️ با توجه به گرانی نهاده‌های دامی، خشکسالی، نبود حمایت جهاد کشاورزی از دامداران و عدم واردات گوشت به کشور به دلیل گرانی ارز در ماه‌های آینده با گرانی چشمگیر قیمت گوشت قرمز روبه‌رو خواهیم شد. .
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ پشت پرده قتل عام صد هزار ایرانی ✍️ دکتر لعل روشن: اگر وزارت بهداشت کل بیماران کرونایی را رها بکند تا در خانه خودشان درمان بکنند به خدا میزان مرگ و میر کاهش می بابد. ✍️ افشاگری دیگر از عامل قتل عام شیعیان ایران توسط یک پزشک ⭕️ ماسک، بیمارستان، واکسن و رمدیسیویر جهت کاهش جمعیت ایران است .
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ بسیار زیباست لطفا از دست ندهید ⭕️ خیمه بی ریا امام حسین(ع) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ استاد عالی: داستان شیخ عبدالله پیاده ✍️ چایی امام حسینی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ طنز: شیوه مدیریت ستاد ملی مبارزه با کرونا ✍️ کسانی در ستاد کرونا برای مذهب و هیئت و اسلام و دین و حرم و امام تصمیم گرفتن که نمی‌دانند قبله کدام طرف است. ⭕️ تاریخ تکرار گذشتگان است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ وزارت بهداشت این چنین مریدان علی و مذهبی‌ها و هیاتی‌ها را عامل انتقال و انتشار میکروب و ویروس و کرونایی می‌داند ⭕️ تاریخ تکرار گذشتگان است .
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ کشف واکسن تقلبی ✍️ کسانی که دوست دارند واکسن بزنند مراقب باشند واکسن تقلبی بهشون نندازند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ گزارش دروغ مخبر در دیدار با رهبر معظم انقلاب ✍️ در چین از هر لیتر ویروس ۳۰۰ دوز واکسن می‌گرفتند. ✍️ در هند از هر لیتر ۱۸۰۰ دوز واکسن می گیرند. ✍️ امروز این بچه هایی که این همه تاکید کردید و امثال ما بهشان جفا کردیم از هر لیتر ۳ تا ۴ هزار دوز واکسن می گیرند. ✍️ جناب مخبر، قراره تا پایان شهریور 60 میلیون دوز واکسن جدید وارد کشور کنید پس واکسن های برکت کجاست؟ ⭕️ آقای مخبر، یک ماسک کرونایی رو در یک تانکر آب مقطر شستشو کن، تا یک تانکر دوز واکسن داشته باشی. .
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ نطق طوفانی: مجلس به وزیر رئیسی که متعهد به طب سنتی نیست رأی ندهد ✍️ استاد پناهیان- شب تاسوعا 1400: ✍️ باید از کوتاهی پزشکان سپاهی و بسیج جامعه‌ی پزشکان، در قبال طب سنتی سوال کرد. ✍️ فقط 30 کشور پروتکل های WHO را قبول کرده است که ایران اولین آزمایشگاه WHO است. ✍️ صداوسیما برای چندصدایی، اجازه‌ی نقدوبررسی راهکارهای طب سنتی را نیز بدهد. ✍️ چرا اطبا سنتی برای نجات جان بیماران کرونایی قیام نمی‌کنند؟ ✍️ سکوت در مورد فجایع کرونایی باید شکسته شود! ✍️ در کشوری که طب بوعلی دارد، باید بچه‌های مردم اینگونه بمیرند؟ ✍️ چرا ایران تبدیل شده به آزمایشگاه بسیاری از داروهایی که خیلی از جهانیان نپذیرفتند؟ ✍️ مریض کرونایی که می‌رود بیمارستان، باید وصیت خودش را بنویسد. آمار روزی ۵۰۰ نفر یعنی چه؟! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ هشدار تند آیت الله حائری شیرازی : ✍️ اینقدر با مادر و خواهرتان در کعبه زنا کردید، دیگر بس است. .
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ انحرافات دکتر الهی قمشه ای ✍️ پاسخ حسين مومني .